Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Makelaar informele zorg

Voor nog te starten project zijn wij op zoek naar mensen die als Makelaar Informele Zorg de schakel willen zijn tussen professionals en de informele zorg in het stadsdeel Dukenburg en Lindenholt.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Evenementen organisator

Het zelfstandig en in teamverband organiseren van evenementen, zoals fotoshoots, bingo's, wandelingen, puzzeltochten,snuffelmarkten, sponsorlopen, zwemmarathons, fancy fairs, etc.
U onderhoudt voorts contact met lokale en regionale ondernemers, u verstrekt informatie en trekt vrijwilligers aan voor de georganiseerde evenementen.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Bemiddelingsmedewerker

Als bemiddelingsmedewerker help je de toekomstige vrijwilligers van Nijmegen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Dit kan face to face maar ook via de computer en telefoon. Als bemiddelingsmedewerker ben je werkzaam in een team.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vakantiebegeleider voor creatieve vakanties

Wij zoeken enthousiaste vakantiebegeleiders die acht dagen een creatieve vakantie met verstandelijk beperkten willen verzorgen. Je werkt in een team van 5 personen en samen maak je er een onvergetelijke vakantie van! De vakantie thema's zijn dit jaar o.a. muziek, dans, kunst en klus, brandweer en politie, schilder en knutsel, beauty en wellness, kook en bak en theater.
De vakantieweken vinden elke week plaats op twee locaties vanaf 15 juni t/m 3 september 2015

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Kok voor creatieve vakanties

Wij zoeken koks die voor onze verstandelijke beperkte vakantiegasten een heerlijke maaltijd willen verzorgen. Per vakantie kom je vier keer koken voor een groep van ongeveer 20 mensen.
De vakantieweken vinden elke week plaats op twee locaties vanaf 15 juni t/m 3 september 2015

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Telefonische hulpverlener

Een Telefonische Hulpdienst staat dag en nacht mensen te woord die ergens mee zitten en per telefoon, chat of e-mail anoniem hun hart willen luchten.

Sector
Zorg en Welzijn

Ondersteuning en begeleiding van Evenementen

Wij zijn een vrijwilligersvereniging die voor meerdere organisaties ondersteuning verlenen bij kleine en grote evenementen. Het doel van onze vereniging is om er voor te zorgen dat de leden het gevoel hebben nuttig te zijn voor de maatschappij, en dat men iets bijdraagt aan een positieve leefomgeving in de Gemeente Nijmegen en Omgeving. Samen iets positiefs bereiken waar wij aan hebben meegewerkt.

Heb jij tijd over, wil jij iets doen om bezig te zijn?
Neem dan contact met ons op.

Sector
Evenementen

Maatje activiteiten

Cliënt is een vriendelijke heer op leeftijd, met een brede maatschappelijke interesse. Client houdt erg van klassieke muziek, leest veel, is gek op dammen en schaken, maakt graag een praatje en gaat met mooi weer graag even naar buiten.
Client zit in een rolstoel en kan last hebben van wisselende stemmingen, belangrijk om niet te schrikken van zijn gedrag. Hij kan zich verbaal dan wel vervelend uitlaten en cynisch worden.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker keuken

Wij zijn een ideële kringloopwinkel. Ter ondersteuning hebben we een klein lunchcafé. We serveren koffie en thee, vaak is er taart, en we hebben een paar kleine lunchgerechten. Broodjes moeten worden klaargemaakt, de klanten moeten worden bediend, etc. Dat is tijdens onze openingstijden, zaterdag van 11 tot 17 uur. Op vrijdagen zijn er mensen bezig met inkopen, taart bakken en de soep maken. Misschien heb je belangstelling voor beide dagen, maar voor 1 activiteit kan ook.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Chauffeurs

Tweedehands spullen bij mensen thuis ophalen, verkochte spullen wegbrengen, soms een ritje naar onze opslag of naar een organisatie waarmee we samenwerken.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Medewerker winkel

Wij zijn een ideële kringloopwinkel. Regelmatig krijgen we nieuwe spulletjes binnen en die moeten allemaal worden uitgezocht, want niet alles is te verkopen. Vervolgens moeten ze geprijsd worden. En dan wordt er veel aandacht gegeven aan het mooi inrichten van onze winkel, iedere week opnieuw. Lijkt je dit leuk werk? Neem dan contact me ons op.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Medewerkers Nijmeegs Boekenfeest

Medewerkers gezocht voor Nijmeegs Boekenfeest! Op zaterdag 7 maart trappen wij in Nijmegen de boekenweek af met een waanzinnig programma in concertgebouw De Vereeniging. Heb je zin om een bijdrage te leveren aan deze avond als bijvoorbeeld zaalwacht, artiestenbegeleider of publieksbegeleider?

Sector
Kunst en Cultuur

Begeleider

Wij zijn op zoek naar iemand die bewoners kan begeleiden naar activiteiten van het Uit programma.

Sector
Zorg en Welzijn

Coördinator

Je komt het huidige coördinatieteam versterken dat nu bestaat uit twee personen, aangevuld door stagiaire(s) van de HAN.
Als coördinator geef je sturing aan verschillende groepen mensen en verschillende afdelingen binnen de organisatie. We werken met dagbestedingsindicatie, participatieplaats vanuit de gemeente en 'normale' vrijwilligers. Wij noemen hen allen gewoon vrijwilligers.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Handverzorger

We zijn op zoek naar een handverzorger. Nagels knippen, lakken, handmassage.

Sector
Zorg en Welzijn

Wandelmaatje

Voor een mevrouw die graag een op een contact heeft, ziet slecht en hoort slecht zoeken wij een maatje

Sector
Zorg en Welzijn

Ontbijtmedewerker

U begeleid de bewoners van de afdeling kleinschalig wonen bij het ontbijt.

Sector
Zorg en Welzijn

Bestuurslid

Voor het versterken van onze kleine organisatie zijn wij op zoek naar bestuursleden.
Bestuursleden die het woord bij de daad kunnen voegen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Collectant

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrouwbare collectanten (meerdere plekken beschikbaar) om samen te werken met het bestuur. Je gaat op pad in de week van 27 april t/m 2 mei 2015. Collecteren in Nijmegen, om zo onze stichting een vliegende start te kunnen geven. Zo kunnen wij de werkzoekende Nijmegenaren ondersteunen in het vinden en krijgen van een baan.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Verspreider promotiemateriaal

Het wekelijks verspreiden van promotiemateriaal, wanneer bepaal je zelf. De flyers, posters en/of maandladder verspreid je bij de door ons gekozen locaties. In ruil voor je werkzaamheden mag je regelmatig gratis naar concerten en voorstellingen.

Sector
Kunst en Cultuur

Penningmeester

Voor het district Gelderland-Zuid met circa 900 vrijwilligers zijn wij op zoek naar een penningmeester.
Het districtsbestuur heeft leiding over en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden binnen het district. Een en ander in samenwerking met andere districten en de er onder vallende afdelingen. Het districtsbestuur legt verantwoording af over gevoerd beleid en werkzaamheden van het district aan het verenigingsbestuur.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Winkelmanager

Voor onze nog te openen winkel zijn wij op zoek naar een manager, voor 24 uur/ week.
Als Winkelmanager geef je direct leiding aan alle (nog te werven) winkelvrijwilligers. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken die komen kijken bij het runnen van een kledingwinkel en het adviseren van onze doelgroep.

Sector
Goede Doelen en Belangen

DJ jaren 60 muziek

Voor onze muziekvereniging jaren 60 muziek zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om deze plaatjes te draaien voor onze oudere bewoners. Het moet een gezellige middag worden waarin u samen naar deze muziek luistert en de bewoners een mooie middag bezorgt.

Sector
Zorg en Welzijn

Handwerkster

Voor onze handwerkvereniging zijn we op zoek naar iemand die graag mee wil helpen met het handwerk. Dit kan zijn; breien, haken, etc...
U helpt de bewoner met het handwerk onder het genot van een kopje koffie. Een gezellig praatje hoort daar natuurlijk ook bij.

Sector
Zorg en Welzijn