Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Begeleider/docent houtbewerken en -draaien

Voor onze houtwerkplaats op het hobbycentrum zijn wij opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger met veel ervaring en kennis van houtbewerken en/of hout draaien. Bent u iemand die het leuk vindt om uw ervaring over te brengen op andere en onze deelnemers te leren hoe zij zelf een kastje of een tafeltje kunnen maken dan zouden wij u graag willen uitnodigen om te reageren.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Medewerker Pluktuin m/v

Op het terrein van de kinderboerderij mogen we nu een klein stuk grond als Pluktuin gebruiken, en vanaf het najaar een flink stuk. Uit de Pluktuin worden in de zomer boeketten gemaakt die we de Kinderboerderij voor ons verkoopt. Het is heel dankbaar werk om mooie bloemen te zien groeien en ze tot boeketten te maken!
In verband met de uitbreiding van het stuk grond, dat waarschijnlijk al dit najaar voor-bewerkt kan worden,zijn we dringend op zoek naar nieuwe medewerk(st)ers.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Ondersteun tijdelijk een gezin met jonge kinderen

Elk gezin maakt weleens een periode door waarin het even niet zo goed gaat. Meestal lossen de ouders dat zelf op. Maar soms hebben gezinnen met jonge kinderen,behoefte aan een luisterend oor, wat hartelijkheid en een helpende hand. Home-Start ondersteunt deze gezinnen tijdelijk met behulp van getrainde vrijwilligers. Vrijwilligers worden begeleid door de coördinatoren van Home-Start.

Sector
Zorg en Welzijn

Huiswerkbegeleider

Huiswerkbegeleiding van jongeren in een resocialisatietraject of van jongeren die al actief deelnemen in de maatschappij op externe scholen.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

medewerker matches/administratie

De Maatschappelijke MeerWaarde zoekt een vrijwilliger die het leuk vindt om vanuit huis de administratie van vraag/aanbod en matches te ondersteunen. In november staat er weer een Beursvloer voor de deur en extra handen voor de administratie/organisatie voor dit evenement zijn daarom van harte welkom!

Sector
Goede Doelen en Belangen

Medewerk(st)er Wereldwinkel

Onze winkel zoekt per direct een winkelier (m/v) die ook interesse heeft in inkopen van food of non-food artikelen voor onze winkel, geïnteresseerd is Fair Trade en zich hierin wil verdiepen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Bibliotheek medewerker

Medewerker (m/v) voor de bibliotheek op school.
Je werkt vooral met kinderen, maar ook met leerkrachten en ouders die boeken komen lenen of terugbrengen.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Chauffeurs

Vervoer van ouderen op afgesproken tijden,
naar bijvoorbeeld;
Ziekenhuis, huisarts, bridgeclub, koor, fysiotherapie of familie en weer terug.
In overleg begeleiding bieden.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastheer/vrouw

De gastheer/vrouw serveert maaltijden uit in het restaurant, waar ouderen 3 keer in de week een warme maaltijd kunnen gebruiken.
Maandag en dinsdag om 12.30 uur
en donderdag om 17.30 uur
Bij het uitserveren van de maaltijden zijn er steeds minimaal 2 gastdames/gastheren aanwezig.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider beweegtuin

Het begeleiden van senioren tijdens de geleide beweegsessies in de beweegtuin.

Sector
Sport en Recreatie

Begeleider mechatronicagroep

Ieder woensdag 18.30-20.30 uur komt een groep van ongeveer 12 jongens (13-16 jaar) bij elkaar en gaan onder begeleiding van enkele vrijwilligers aan de slag met mechatronica-werkstukken.
De groep maakt gebruik van het technieklokaal in het Technovium.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Wandelmaatje vossenjacht

We zoeken rolstoel begeleiders tijdens de vossenjacht in de wijk Malvert op 5 september.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker voor The Big Draw festival Nijmegen

Hallo, we zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het tekenfestival The Big Draw Nijmegen.
Het festival is van 10t/m 14 september 2014 en wordt gegeven op verschillende locaties.

Sector
Kunst en Cultuur

Voorzitter - Klantenraad

De klantenraad komt om de zes weken samen om te praten met elkaar over wat we belangrijk vinden om voor te leggen aan de directie van onze organisatie. Daarnaast is er vijf keer per jaar een overleg met de directie, waarin wij onze adviezen geven.

De voornaamste taak van de voorzitter is om de vergaderingen te leiden en te structureren. Hierbij is een goede voorbereiding en het tonen van initiatief leidraad.

Sector
Zorg en Welzijn

Coördinator maatjesproject

Werven en begeleiden van vrijwilligers voor mensen in isolement, waarvan een
deel zorg krijgt van ZZG thuisbegeleiding, werven en matchen van deelnemers en
contacten onderhouden met relevante organisaties. U wordt hierbij ondersteund
door een professionele coördinator van het project Tandem.

Sector
Zorg en Welzijn

Welzijnsbezoeker

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten als welzijnsbezoeker. Een welzijnsbezoeker brengt 75-jarige, zelfstandig wonende Nijmegenaren een bezoek. Tijdens dit eenmalige bezoek gaat u aan de hand van een vragenlijst in gesprek met de oudere over zijn of haar leefsituatie. Het zogenaamde 'welzijnsbezoek' is voornamelijk informatief van aard.

Sector
Zorg en Welzijn

Bestuursleden Creatieve Stichting

Wij zoeken twee bestuursleden voor een Creatief Centrum in Nijmegen.
Wij zijn een Stichting en hebben een bestuur van 7 personen. Door aftreden wegens hoge leeftijd en verhuizing hebben wij 2 vacatures voor ons bestuur.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Vice-voorzitter

Vormt met de voorzitter, secretaris en penningmeester het bestuur van onze Stichting. De vice-voorzitter vervangt de voorzitter bij diens afwezigheid bij alle interne en externe aangelegenheden. De taken van de voorzitter worden in gezamenlijk overleg verdeeld.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Coördinator Open Podium

In het Huis van Compassie aan de Groenestraat in Nijmegen organiseren we elke 2e vrijdag van de maand een avond waar iedereen kan optreden en zo zijn/haar talenten kan laten zien. Iedereen is welkom. Ook bezoekers die gewoon een leuke avond willen beleven. We zoeken een vrijwilliger die de avonden wil coördineren.

Sector
Zorg en Welzijn

Voorzitter bestuur

Het bestuur van een Hobbycentrum in Nijmegen bestaat uit zeven leden en bepaalt in grote lijnen in en overleg met de bedrijfsleider het beleid. De invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) die op 1 januari in werking treedt zal zowel in de dagelijkse praktijk als in de subsidiëring van HcN veranderingen teweeg brengen. De voorzitter geeft sturing en leidt de maandelijkse vergaderingen.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Activiteitenbegeleider Meidenclub

Als vrijwilliger van de meidenclub in het jongerencentrum ga je zelfstandig met de meiden activiteiten doen.

De meiden kunnen zelf initiatief nemen om een activiteit te organiseren, maar tot nu toe is gebleken dat het initiatief vooral bij de vrijwilliger ligt. Bij activiteiten kan gedacht worden aan knutselen, koken/bakken, make-up, kleding maken, etcetera.

Sector
Zorg en Welzijn

Docent Vilten

Het cursuscentrum is op zoek naar een docente 'Vilten'.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting