Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Makelaar informele zorg

Voor nog te starten project zijn wij op zoek naar mensen die als Makelaar Informele Zorg de schakel willen zijn tussen professionals en de informele zorg in het stadsdeel Dukenburg en Lindenholt.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Evenementen organisator

Het zelfstandig en in teamverband organiseren van evenementen, zoals fotoshoots, bingo's, wandelingen, puzzeltochten,snuffelmarkten, sponsorlopen, zwemmarathons, fancy fairs, etc.
U onderhoudt voorts contact met lokale en regionale ondernemers, u verstrekt informatie en trekt vrijwilligers aan voor de georganiseerde evenementen.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Kok voor creatieve vakanties

Wij zoeken koks die voor onze verstandelijke beperkte vakantiegasten een heerlijke maaltijd willen verzorgen. Per vakantie kom je vier keer koken voor een groep van ongeveer 20 mensen.
De vakantieweken vinden elke week plaats op twee locaties vanaf 15 juni t/m 3 september 2015

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Vakantiebegeleider voor creatieve vakanties

Wij zoeken enthousiaste vakantiebegeleiders die acht dagen een creatieve vakantie met verstandelijk beperkten willen verzorgen. Je werkt in een team van 5 personen en samen maak je er een onvergetelijke vakantie van! De vakantie thema's zijn dit jaar o.a. muziek, dans, kunst en klus, brandweer en politie, schilder en knutsel, beauty en wellness, kook en bak en theater.
De vakantieweken vinden elke week plaats op twee locaties vanaf 15 juni t/m 3 september 2015

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Telefonische hulpverlener

Een Telefonische Hulpdienst staat dag en nacht mensen te woord die ergens mee zitten en per telefoon, chat of e-mail anoniem hun hart willen luchten.

Sector
Zorg en Welzijn

Bibliotheek medewerk(st)er zoogdieren

De Zoogdiervereniging zet zich sinds 1952 in voor de studie en de bescherming van alle in het wild levende zoogdieren en hun leefgebieden. Op het Bureau van de Zoogdiervereniging in Nijmegen werken 17 medewerkers.

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die de voor onze bibliotheek binnenkomende tijdschriften en boeken wil bijhouden. De bibliotheek wordt geraadpleegd door medewerkers en leden van de vereniging.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Activiteitenmaatje (man 1963)

Het betreft een man van 52 jaar met een licht verstandelijke handicap die van een grapje houdt. Meneer woont zelfstandig in Nijmegen en heeft geen sociaal netwerk. Het vertrouwen zal langzaam moeten groeien door minder prettige ervaringen in het verleden.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje (zaterdag)

Het betreft een meestal opgewekte en vrolijke jonge meid van bijna 19 jaar die behoefte heeft aan duidelijkheid. De cliënte is bekend met Prader Willi, wat haar erg gefocust op eten maakt. Hierin heeft ze een duidelijke grens in nodig.

Sector
Zorg en Welzijn

Computermaatje

Het betreft een beleefde sociale jongeman van 20 jaar van Turkse komaf. De cliënt heeft Spina Bifida en woont door de weeks met 9 andere jongens in een groep.

Sector
Zorg en Welzijn

Jongerenbegeleiders

Wij zijn op zoek naar mensen van boven de 18 jaar die het leuk lijken jongeren te begeleiden in het draaien van een open inloop.

Sector
Overig

Chauffeur dagbesteding ouderen

De dagbesteding voor ouderen in en om een groentetuin is op zoek naar chauffeurs die deelnemers ophalen en thuisbrengen.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje vervoer sportproject

Als maatje vervoer maak je onderdeel uit van het project Time2Move waarbij allochtone vaders en kinderen gestimuleerd worden om te sporten. Je brengt het gezin met je eigen auto naar de sportlocatie in Nijmegen en breng ze ook weer thuis.

Sector
Sport en Recreatie

Activiteitenmaatje

Het gaat om een jonge vrouw van 17 jaar met VWO niveau en onaangeboren hersenletsel die op zoek is naar een maatje voor creatieve en gezellige activiteiten.

Sector
Zorg en Welzijn

Bestuurslid

Om al onze taken goed uit te kunnen voeren, zoekt het bestuur versterking. Momenteel zoeken we mensen voor de functie van bestuurslid.
Het huidige bestuur telt slechts 2 leden (voorzitter tevens penningmeester en secretaris).
De taakverdeling met een nieuw bestuurslid wordt in onderling overleg bepaald op basis van ervaring en interesse.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Gastvrouw/heer

De organisatie organiseert kunstprojecten in de openbare ruimte van het Honigcomplex in Nijmegen. De voormalige Honigfabriek is tijdelijk herbestemd tot een openbaar toegankelijke en inspirerende plek waar creatieve ondernemers met publieksgerichte activiteiten zich vestigen.

Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe gastvrouwen/heren die ons team willen ondersteunen tijdens publieke activiteiten.

Sector
Kunst en Cultuur

Bewegingsbegeleider

Het begeleiden en stimuleren in groepsverband van hulpbehoevende ouderen.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijetijdsmaatje

Het gaat om een dame van 51 jaar met een ernstige verstandelijke beperking die op zoek is naar een maatje om leuke activiteiten te ondernemen.

Sector
Zorg en Welzijn

Dierenverzorger


Ons team van vrijwilligers is op zoek naar een nieuwe collega dierverzorger, voor ons dierenpark. Iemand die passie heeft voor dieren, maar ook voor de doelgroep dementerende ouderen.

Sector
Zorg en Welzijn

Kookhulp (m/v)

Het meehelpen met het bereiden van de avondmaaltijd samen met een medewerker en de zeven à acht dementerende bewoners van een huiskamer. Eerst overleggen en dan samen aan de slag. Gezellig samen praten over het menu, de ouderen begeleiden bij het snijden, schillen, roeren in de pan en alles wat er logisch op volgt. Als kookhulp betrek je de ouderen zoveel mogelijk bij deze werkzaamheden. Daarna gaan we samen aan tafel. Ook de kookhulp mag mee-eten.

Sector
Zorg en Welzijn

Tuinbegeleider

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste tuinbegeleiders voor éénmaal in de week op de woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur, dit in de periode van 1 maart tot 1 december.

Sector
Zorg en Welzijn

Wandel / gespreksmaatje

Wij zoeken een enthousiast persoon die bereid is
wat afleiding te bezorgen bij een oudere dame met geheugenproblemen. U maakt het "verschil" door met deze dame te wandelen en in gesprek te gaan.

Sector
Zorg en Welzijn

Administrateur

Rol van vrijwillige administrateur
- Contactpersoon voor districtsbestuur m.b.t. de vrijwilligersdata
- Bewaakt kwaliteit van vrijwilligersdata
- Vertaalt wensen van district naar functioneel beheer
- Kan een brug slaan naar de processen binnen vrijwilligersmanagement die met databeheer ondersteund kunnen worden

Sector
Goede Doelen en Belangen