Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Begeleider/docent houtbewerken en -draaien

Voor onze houtwerkplaats op het hobbycentrum zijn wij opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger met veel ervaring en kennis van houtbewerken en/of hout draaien. Bent u iemand die het leuk vindt om uw ervaring over te brengen op andere en onze deelnemers te leren hoe zij zelf een kastje of een tafeltje kunnen maken dan zouden wij u graag willen uitnodigen om te reageren.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Begeleider weekendschool

Onze school zoekt vrijwilligers die een groep gemotiveerde kinderen van 10-14 jaar wil begeleiden. De kinderen krijgen les van professionals over beroepen om zo hun toekomstperspectief te vergroten en hun talenten te ontdekken.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Gezinsondersteuner

Elk gezin maakt weleens een periode door waarin het even niet zo goed gaat. Meestal lossen de ouders dat zelf op. Maar soms hebben gezinnen met jonge kinderen, behoefte aan een luisterend oor, wat hartelijkheid en een helpende hand. Onze organisatie ondersteunt deze gezinnen tijdelijk met behulp van getrainde vrijwilligers. Vrijwilligers worden begeleid door coördinatoren.

Sector
Zorg en Welzijn

Organisator 1e lustrumdag

Op 7 oktober 2010 werd de WereldVredesVlam Nijmegen geïnaugureerd. Het bestuur van de Stichting wil 10 oktober 2015 aangrijpen om de bekendheid van de WereldVredesVlam en haar gedachtegoed te vergroten.
Om dit plan te realiseren zoeken we iemand die beschikt over organisatorische capaciteiten, communicatief is en 'out of the box' kan denken.

Het doel is genodigden en belangstellende een feestelijk buitenprogramma rond de Vlam aan te bieden.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Medewerker kerstevenement

Tijdens de kerstperiode van 6 december t/m 4 januari organiseert Museumpark Orientalis "Feest van licht".Een kerstevenement bestaande uit een kerstexpositie, een kerstmarkt en diverse activiteiten.
Het museum is op zoek naar gastheren/gastvrouwen, medewerkers living history en mensen voor hand en spandiensten.

Sector
Evenementen

Maatje vrijetijdsbesteding

Het betreft een alleen wonende dame van 75 jaar. Ze woont zelfstandig in Nijmegen en krijgt ambulante woonondersteuning. Ze onderneemt graag activiteiten met een op een begeleiding.

Sector
Zorg en Welzijn

Wandelmaatje

Een keer per week ga je wandelen met een rolstoelgebonden cliënte (83 jaar).

Sector
Zorg en Welzijn

Gezelligheids maatje

Het betreft een alleen wonende dame van 75 jaar. Ze woont zelfstandig in Nijmegen en krijgt ambulante woonondersteuning. Ze onderneemt graag activiteiten met een op een begeleiding. Een spelletje spelen, een wandeling, terrasje pikken etc. Zo nodig eventueel een keer mee naar de dokter of opticien.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker Publiciteit

Voor diverse publiciteitswerkzaamheden zijn we op zoek naar een pro-actieve en zelfstandige publiciteits medewerker.

De werkzaamheden kunnen deels vanuit locatie / vanuit huis worden uitgevoerd. Aanwezigheid op de dinsdagochtend tijdens het overleg is gewenst. De werkzaamheden beslaan gemiddeld 1 dag per week.

Sector
Kunst en Cultuur

Activiteitenassistent

U geeft ondersteuning tijdens de recreatieve activiteiten in het restaurant. Dat kan zijn een optreden, een bingo, een filmmiddag, bloemschikken, quizmiddag.

Sector
Zorg en Welzijn

Kook ondersteuner

Elke donderdag wordt in onze locatie in het centrum van Nijmegen een warme en gezellige plek gecreëerd waar samen gekookt en gegeten wordt.
Iedere week kookt er een (dak-en thuisloze) deelnemer, diegene is de chefkok van de week en verzint zelf de maaltijd. Bij het bereiden van de maaltijd komen andere deelnemers vaak helpen. Ook wordt geholpen bij het tafeldekken, afwassen en opruimen. Samen eten brengt mensen dichter bij elkaar.

Sector
Zorg en Welzijn

Zweminstructeur (assistent)

Hulp geven en uiteindelijk zelfstandig zwemles geven aan kinderen met een rugzakje. Zwemdiploma A en B vereist.

Sector
Sport en Recreatie

Coördinator project “Lopend vuurtje” van 7 t/m 10 oktober 2015

“Lopend vuurtje” is een – inmiddels beproefd – pragmatisch en educatief lesprogramma voor en over vrede. Het levert een zinvolle bijdrage aan het denken en praten van kinderen over vrede.
Het is een onderwijspakket voor het basisonderwijs (groep 6, 7 en 8).Wij denken aan iemand die affiniteit heeft met het onderwijs, en in staat is zelfstandig pragmatische ideeën te ontwikkelen, over coördinerende vaardigheden beschikt en communicatief vaardig is. Een netwerker zijn is absoluut een pre.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Begeleider kerstspel

Wij zijn op zoek naar iemand die onze cliënten kan begeleiden met het kerstspel.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoekmaatje

De bewoner waar het hier om gaat, zit veel alleen op zijn appartement en heeft behoefte aan wat aanspraak, een wandelingetje etc.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoeker met hond

Graag hopen wij bezoek te mogen ontvangen van een zorghond en baasje. Dat betekend dat de bewoners de mogelijkheid krijgen een rustige lieve hond te bezien en ook te mogen aaien voor degene die dit durft en wilt. Dieren zullen altijd een speciaal effect hebben op de mens, zelfs iets wat mensen niet altijd voor elkaar kunnen betekenen. Onze speciale doelgroep, dementerende ouderen, hebben een speciale benadering nodig. Komt u ons helpen?

Sector
Zorg en Welzijn

Maaltijd ondersteuner

Ondersteunen tijdens de maaltijden: ontbijt, lunch en avondmaaltijd.

Sector
Zorg en Welzijn

Administrateur District Gelderland-Zuid

Gekoppeld aan de beroepskrachten willen we per district een vrijwillige administrateur benoemen die het beheer van vrijwilligersdata voor het district uitvoert.
Voor deze nieuwe functie zijn we op zoek naar kundige vrijwilliger die in een samenwerkingsverband het beheer van de vrijwilligersdata naar een professioneler niveau willen en kunnen tillen. De werving en selectie zal in samenwerking met de afdeling Vrijwilligersmanagement uitgevoerd worden.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Bingo begeleider

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een begeleider voor bewoners die de bingo willen bezoeken.

Sector
Zorg en Welzijn

Reserve maaltijd bezorger

Als maaltijd bezorger brengt u maaltijden vanuit de Honinghoeve bij de mensen thuis als de vaste maaltijd bezorger niet kan

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker winkel

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor het winkeltje.

Sector
Zorg en Welzijn

ICT-medewerker

Wij zijn op zoek naar iemand die onze website kan bijhouden.

Sector
Zorg en Welzijn

Leden Raad van Toezicht

Voor het samenstellen van de Raad van Toezicht zijn wij op zoek naar 3 leden.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenbegeleider

Voor een woongroep zoeken wij activiteitenbegeleiders die:
- de krant voor willen lezen
- individueel wandelen met een bewoner
- creatieve activiteiten ondersteunen
- koken/bakken (1x in de week)
- ondersteuning bieden bij muziekactiviteit (zingen en/of muziekinstrument bespelen)
- beauty ochtend/middag

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje bij vrouwengroep

Wij organiseren wekelijks activiteiten voor een groep van 15 vluchtelingen- en migrantenvrouwen in Wijchen. Activiteiten zijn o.a. wandelen, koken, bezoek aan instanties en sporten. Als maatje ben je actief bij de organisatie betrokken, maar het is ook mogelijk dat je een vrouw individueel begeleidt.

Sector
Zorg en Welzijn