Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Begeleider/docent houtbewerken en -draaien

Voor onze houtwerkplaats op het hobbycentrum zijn wij opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger met veel ervaring en kennis van houtbewerken en/of hout draaien. Bent u iemand die het leuk vindt om uw ervaring over te brengen op andere en onze deelnemers te leren hoe zij zelf een kastje of een tafeltje kunnen maken dan zouden wij u graag willen uitnodigen om te reageren.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Bemiddelingsmedewerker

Als bemiddelingsmedewerker help je de toekomstige vrijwilligers van Nijmegen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Dit kan face to face maar ook via de computer en telefoon. Als bemiddelingsmedewerker ben je werkzaam in een team.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Begeleider weekendschool

Onze school zoekt vrijwilligers die een groep gemotiveerde kinderen van 10-14 jaar wil begeleiden. De kinderen krijgen les van professionals over beroepen om zo hun toekomstperspectief te vergroten en hun talenten te ontdekken.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Gezinsondersteuner

Elk gezin maakt weleens een periode door waarin het even niet zo goed gaat. Meestal lossen de ouders dat zelf op. Maar soms hebben gezinnen met jonge kinderen, behoefte aan een luisterend oor, wat hartelijkheid en een helpende hand. Onze organisatie ondersteunt deze gezinnen tijdelijk met behulp van getrainde vrijwilligers. Vrijwilligers worden begeleid door coördinatoren.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoekmaatje

De bewoner waar het hier om gaat, zit veel alleen op zijn appartement en heeft behoefte aan wat aanspraak, een wandelingetje etc.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoeker met hond

Graag hopen wij bezoek te mogen ontvangen van een zorghond en baasje. Dat betekend dat de bewoners de mogelijkheid krijgen een rustige lieve hond te bezien en ook te mogen aaien voor degene die dit durft en wilt. Dieren zullen altijd een speciaal effect hebben op de mens, zelfs iets wat mensen niet altijd voor elkaar kunnen betekenen. Onze speciale doelgroep, dementerende ouderen, hebben een speciale benadering nodig. Komt u ons helpen?

Sector
Zorg en Welzijn

Maaltijd ondersteuner

Ondersteunen tijdens de maaltijden: ontbijt, lunch en avondmaaltijd.

Sector
Zorg en Welzijn

Administrateur District Gelderland-Zuid

Gekoppeld aan de beroepskrachten willen we per district een vrijwillige administrateur benoemen die het beheer van vrijwilligersdata voor het district uitvoert.
Voor deze nieuwe functie zijn we op zoek naar kundige vrijwilliger die in een samenwerkingsverband het beheer van de vrijwilligersdata naar een professioneler niveau willen en kunnen tillen. De werving en selectie zal in samenwerking met de afdeling Vrijwilligersmanagement uitgevoerd worden.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Bingo begeleider

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een begeleider voor bewoners die de bingo willen bezoeken.

Sector
Zorg en Welzijn

Reserve maaltijd bezorger

Als maaltijd bezorger brengt u maaltijden vanuit de Honinghoeve bij de mensen thuis als de vaste maaltijd bezorger niet kan

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker winkel

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor het winkeltje.

Sector
Zorg en Welzijn

ICT-medewerker

Wij zijn op zoek naar iemand die onze website kan bijhouden.

Sector
Zorg en Welzijn

Leden Raad van Toezicht

Voor het samenstellen van de Raad van Toezicht zijn wij op zoek naar 3 leden.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenbegeleider

Voor een woongroep zoeken wij activiteitenbegeleiders die:
- de krant voor willen lezen
- individueel wandelen met een bewoner
- creatieve activiteiten ondersteunen
- koken/bakken (1x in de week)
- ondersteuning bieden bij muziekactiviteit (zingen en/of muziekinstrument bespelen)
- beauty ochtend/middag

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje bij vrouwengroep

Wij organiseren wekelijks activiteiten voor een groep van 15 vluchtelingen- en migrantenvrouwen in Wijchen. Activiteiten zijn o.a. wandelen, koken, bezoek aan instanties en sporten. Als maatje ben je actief bij de organisatie betrokken, maar het is ook mogelijk dat je een vrouw individueel begeleidt.

Sector
Zorg en Welzijn

Allround medewerker beheer sportpark

Op Sportpark de Dennen is Omnivereniging Quick1888 actief met 7 takken van sport. Daarnaast wordt de locatie gebruikt door Karnavalsvereniging de Grasschoppers en door enkele onderwijsinstellingen voor het geven van praktijklessen.
Het onderhoud en beheer van het park wordt vooral verzorgd door vrijwilligers.
Wij zijn dringend op zoek naar iemand die zijn tijd nuttig wil besteden en ons hierbij een handje wilt helpen.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Hulp bij opknappen tuin

De tuin opknappen samen met een cliënt (o.a. snoeien en onkruid verwijderen).

Sector
Zorg en Welzijn

Gastvrouw/heer bibliotheek

Wil jij je steentje bijdragen aan de maatschappelijke en educatieve doelstellingen van de bibliotheek? Houd je van literatuur, lezen en ga je graag met mensen om? Dan biedt de bibliotheek een mooie uitdaging voor jou.

Wij zoeken hulpkrachten met passie voor de bibliotheek en media, die op vrijwillige basis een bijdrage leveren aan onze dienstverlening.

Sector
Kunst en Cultuur

Penningmeester

Bijhouden van de financiële administratie van de organisatie.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Lid lezingengroep

Er worden 10 keer per jaar interactieve lezingen georganiseerd met aansprekende gasten en twee keer per jaar een themadag als opening van het cursusseizoen. De lezingen groep werkt samen met de directeur aan het programma en de realisatie van de avond.
Voor de lezingen-groep zijn we op zoek naar een nieuw lid om het programma samen te stellen en mede uit te voeren. Het bestuur geeft twee keer per jaar een thema mee voor de programmering.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Medewerker kankerbestrijding

Ben je bereid om talent, ervaring of contacten op verloren uurtjes ter beschikking te stellen en zo een bijdrage te leveren voor meer onderzoek tegen kanker? Help en word een onmisbare kracht!

Sector
Goede Doelen en Belangen

Traject-begeleidster

Het ondersteunen van onze trainers, zij verzorgen diverse traingen, aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Één op één met deelnemer en of vrijwilliger kunnen werken. Dit gaat in overleg met leidinggevende project begeleider.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Zelfstandige trainers

Het geven van trainingen volgens de begrippen Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Sector
Goede Doelen en Belangen

Klachtbehandelaar discriminatie

Wie heeft interesse in discriminatiewetgeving en wil ons team van klachtbehandelaars ondersteunen bij het behandelen en monitoren van klachten en meldingen rond discriminatie en ongelijke behandeling.

Sector
Hulpverlening

Bingo begeleider

Op een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met een dementie, wordt elke twee weken op de donderdagmiddag een bingo georganiseerd. Deze wordt geleid en ondersteund door vrijwilligers. We zoeken een man of vrouw die het leuk vindt om ouderen te begeleiden bij deze activiteit. Uitbreiding naar andersoortige activiteiten is mogelijk.

Sector
Zorg en Welzijn