Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Gastdame/Gastheer

In de Meiberg, Dukenburg zijn wij 2 jaar geleden gestart met een Restaurantje voor ouderen. Op woensdag en vrijdag avond komen hier ongeveer 40 gasten eten. Het is een groot succes.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Begeleider Kerstvakantie verstandelijk gehandicapten

Begeleider Knusse Kerstvakantie verstandelijk gehandicapten zoekt hiervoor enthousiaste vakantiebegeleiders. Het team bestaat uit één professionele kracht, vier vrijwilligers, een kok en diverse artiesten. Samen zorg je voor een onvergetelijke vakantie! Kijk op onze site en vraag een informatiepakketje aan door een mail te sturen naar info@bosjuweelvakanties.nl

Sector
Evenementen

Tip Medewerker sociale activering asielzoekers

Elke dinsdagochtend beman je het spreekuur op het AZC Nijmegen om bewoners te attenderen op 'Aan de slag'; een project waarbij asielzoekers vrijwilligerswerk kunnen gaan doen. In 1e instantie doe je dat samen, na verloop van tijd doe je dat alleen. Je promoot het project, inventariseert wie er interesse heeft en beantwoordt vragen over het project en vrijwilligerswerk in Nijmegen. Het kan in overleg ook zijn dat je meegaat naar een kennismaking of een keertje meedraait op een werkplek.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Begeleider motorwerkplaats.

Onze organisatie begeleidt mensen met een lichte beperking, die geen zin hebben in zorg en tussen de wal en het schip dreigen te raken of zijn geraakt. Onze organisatie biedt hen op kleinschalige wijze zinvol en relevant werk op de motorwerkplaats of middels stages en plaatsing in Begeleid Werken bij bedrijven in de regio.

Voor onze vestiging in Nijmegen zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste begeleiders!

Sector
Techniek

Tip Begeleider weekendschool

Onze school zoekt vrijwilligers die een groep gemotiveerde kinderen van 10-14 jaar wil begeleiden. De kinderen krijgen les van professionals over beroepen om zo hun toekomstperspectief te vergroten en hun talenten te ontdekken.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Gezinsondersteuner

Elk gezin maakt weleens een periode door waarin het even niet zo goed gaat. Meestal lossen de ouders dat zelf op. Maar soms hebben gezinnen met jonge kinderen, behoefte aan een luisterend oor, wat hartelijkheid en een helpende hand. Onze organisatie ondersteunt deze gezinnen tijdelijk met behulp van getrainde vrijwilligers. Vrijwilligers worden begeleid door coördinatoren.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenbegeleiders

Als vrijwilliger in een beschermde woonvorm, neem je deel aan het dagelijks leven van de bewoners. Zo kun je helpen bij het begeleiden van het ontbijt of een gezellige activiteit organiseren. In het kennismakingsgesprek kijken we waar jouw talenten liggen en hoe we deze kunnen matchen aan bewoners.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoekmaatje

Persoonlijk bezoek aan een meneer die nog niet zo lang bij ons woont. We zijn op zoek naar een vrijwilliger waar hij zijn verhaal bij kwijt kan, die hem de persoonlijke aandacht geeft die hij verdient. Die met hem gaat wandelen en op zoek gaat naar activiteiten die voor deze meneer betekenis hebben.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleiding voor Glasfusing

Begeleider/begeleidster voor het les geven in Glasfusing aan twee kleine groepen om de andere week.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Huishoudelijk assistent

De persoonlijke was en de boodschappen opruimen, de ramen een keer lappen, de koelkast een beurt geven en meer van dit licht huishoudelijk werk.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje Mountainbike/Fiets

Een jongeman van 17 jaar te Groesbeek is op zoek naar een maatje waarmee hij kan mountainbiken/fietsen. Hij is vriendelijk, praatgraag, eerlijk en gemotiveerd. De jongeman is snel afgeleid en kan moeilijk prikkels buitensluiten. Hij begrijpt soms de wereld slecht en moet hierbij worden geholpen en begrenst worden.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Dierenverzorger

Dierenverzorging en schoonhouden van het park.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Grafisch vormgever

Voor onze organisatie zoeken we iemand die handig is in het maken van elektronische brochures, folders, en opmaak/huisstijl.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Bestuurslid

Onze stichting ondersteunt sinds 2006 kinderen die van de basisschool naar het voortgezet onderwijs gaan (12+ programma) en jongeren uit het 2e of 3e leerjaar van het voortgezet onderwijs (14+ programma).
Het bestuur is op zoek naar een nieuw bestuurslid om de kwaliteit en continuiteit van de organisatie te ondersteunen.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Catering- en keukenpersoneel

Op 2e kerstdag organiseren wij een kerstdiner voor jong en oud uit de wijk Nijmegen Oost. Deze middag wordt door verschillende thuiskoks vrijwillig bereid. Voor de bediening van de gasten en ondersteuning in de keuken, zijn wij op zoek naar catering en keukenpersoneel.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider bed-bad-broodvoorziening

Het is de bedoeling van de gemeente en het SNOV dat er geen mensen meer 's nachts op straat zijn en naast een bed ook het noodzakelijke bad en brood krijgen. Het SNOV wil dit realiseren vanaf 1 januari 2015 of zo mogelijk zelfs eerder.De bedoeling is dat er minimaal twee locaties zijn, een grotere voor 8 tot 15 mannen en een kleinere voor 3 tot 5 . Er zijn per locatie naar schatting 6 tot 12 vrijwilligers nodig die in tweetallen aanwezig zijn

Sector
Goede Doelen en Belangen

Algemeen coördinator

Het coördineren van de bed-bad-broodopvang van 20 uur tot 8 uur (waarbij steeds vrijwilligers werken van 20-22 uur en van 8-10 uur) in eerste instantie van de vrouwenlocatie samen met de coördinator van de mannenlocatie.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Administratief medewerker

Onze organisatie groeit en onze administratie groeit mee. We zoeken één of twee vrijwilligers die wekelijks een dagje op ons kantoor in Nijmegen willen komen helpen met administratieve taken, onze boekhouding en praktische kantoorwerkzaamheden zoals het aanvullen van onze CRM- en vega productendatabase,verzendingen en bestellingen. Heb je ook ervaring met WordPress, dan kan je ook helpen met het plaatsen van inhoud op onze website(s).

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Zangbegeleider

Je kunt zingen als activiteit aanbieden aan een groepje ouderen met dementie. Dit kan op de huiskamer zijn maar ook individueel voor bewoners die veel op bed liggen.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje voor man (1958)

Het betreft een 57 jarige man met niet aangeboren hersenletsel met veel interesse voor de natuur, houd van muziek en gezelligheid in de groep. Door zijn aandoening heeft hij last van wisselende stemmingen.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Fietsmaatje

1 keer per week ga je een wandeling maken of fietsen met een duofiets met een ernstig verstandelijk beperkte vrouw van 83.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tuinmedewerkster

Helpen met in orde houden grote tuin, gazon, border, vijvertje, moestuin.
Eventueel helpen vrouwen te begeleiden met tuinwerk

Sector
Goede Doelen en Belangen

Medewerkers Infostand Jane Goodall Instituut in een dierentuin

In mei 2009 heeft dr. Jane Goodall een lezing gegeven in een dierentuin. Nadien is het idee ontstaan om nabij de chimpansees in de dierentuin een mobiele infostand in te richten over Jane Goodall haar leven en organisatie. In 2010 is deze informatiestand gerealiseerd en in de jaren daarna is onze samenwerking met de dierentuin verder uitgebreid.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Coördinator vrijwilligers volwasseneneducatie

De coördinator is contactpersoon voor de vrijwilligers die assisteren bij de Nederlandse taallessen, rekenlessen en digitale vaardigheden. De coördinator zorgt voor de dagelijkse coördinatie van werkzaamheden voor de vrijwilligers en ondersteund en adviseert de teammanager.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting