Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Begeleider/docent houtbewerken en -draaien

Voor onze houtwerkplaats op het hobbycentrum zijn wij opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger met veel ervaring en kennis van houtbewerken en/of hout draaien. Bent u iemand die het leuk vindt om uw ervaring over te brengen op andere en onze deelnemers te leren hoe zij zelf een kastje of een tafeltje kunnen maken dan zouden wij u graag willen uitnodigen om te reageren.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Wandelmaatje

De VWC zoekt samen met een zorginstelling een wandelmaatje die samen met ouderen én asielzoekers graag een wandelingetje maakt.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Chauffeur 8-persoonsbus

Het vervoer van cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking van woonadres naar een dagbestedingslocatie in Nijmegen en/of Groesbeek.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Klantenraadslid

Bent u bekend met deze wijkgerichte organisatie als vrijwilliger en/of klant?
En wilt u de bepalende schakel spelen in de vertegenwoordiging van de klanten van deze organisatie?

Wij geven iedereen de kans om in de klantenraad mee te praten over de aanpak van de organisatie.

Wat vindt u belangrijk als klant? En wat kan er beter volgens u?

Omdat er het afgelopen jaar een aantal leden ons hebben moeten verlaten, zijn nieuwe leden meer dan welkom om aan te schuiven.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Medewerker Pluktuin m/v

Op het terrein van de kinderboerderij mogen we nu een klein stuk grond als Pluktuin gebruiken, en vanaf het najaar een flink stuk. Uit de Pluktuin worden in de zomer boeketten gemaakt die we de Kinderboerderij voor ons verkoopt. Het is heel dankbaar werk om mooie bloemen te zien groeien en ze tot boeketten te maken!
In verband met de uitbreiding van het stuk grond, dat waarschijnlijk al dit najaar voor-bewerkt kan worden,zijn we dringend op zoek naar nieuwe medewerk(st)ers.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Begeleidster

Het individueel begeleiden van een vrouw tijdens haar 13 weken durende verblijf met als doel ondersteuning te bieden en een netwerk op te bouwen.

Sector
Zorg en Welzijn

Ondersteuner verzamelaar

Vrijwilliger voor het ordenen en verwerken van verzameld materiaal over stand up comedian.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Bestuursleden Creatieve Stichting

Wij zoeken twee bestuursleden voor een Creatief Centrum in Nijmegen.
Wij zijn een Stichting en hebben een bestuur van 7 personen. Door aftreden wegens hoge leeftijd en verhuizing hebben wij 2 vacatures voor ons bestuur.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Voorzitter bestuur

Het bestuur van een Hobbycentrum in Nijmegen bestaat uit zeven leden en bepaalt in grote lijnen in en overleg met de bedrijfsleider het beleid. De invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) die op 1 januari in werking treedt zal zowel in de dagelijkse praktijk als in de subsidiëring van HcN veranderingen teweeg brengen. De voorzitter geeft sturing en leidt de maandelijkse vergaderingen.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Activiteitenbegeleider Meidenclub

Als vrijwilliger van de meidenclub in het jongerencentrum ga je zelfstandig met de meiden activiteiten doen.

De meiden kunnen zelf initiatief nemen om een activiteit te organiseren, maar tot nu toe is gebleken dat het initiatief vooral bij de vrijwilliger ligt. Bij activiteiten kan gedacht worden aan knutselen, koken/bakken, make-up, kleding maken, etcetera.

Sector
Zorg en Welzijn

Docent Vilten

Het cursuscentrum is op zoek naar een docente 'Vilten'.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Taalmaatje

Voor een jonge, mannelijke vluchteling (22) uit Somalië, zijn we op zoek naar een taalmaatje. Hij heeft de inburgering afgerond en start binnenkort met een beroepsopleiding. Graag wil hij zijn spreekvaardigheid verbeteren. De bedoeling is om ongeveer 1 keer per week te oefenen met zijn spreekvaardigheid.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Medewerker projecten

Bedenken en uitvoeren, alleen of samen met andere stichting vrijwilligers, van acties die inkomsten voor de stichting genereren.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Publieksvoorlichter

Het gezicht van Nijmegen rond de Waal verandert de komende jaren ingrijpend. Om het publiek een goed inzicht te geven in de omvang van de gebiedsontwikkeling is een informatiecentrum ingericht voor publiek. Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die onze informatieboot op de Waal als publieksvoorlichter op zaterdag- en/of zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur willen bemannen.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Afdelingsbezoeker

Voor één van onze afdelingen zijn we op zoek naar een afdelingsbezoeker.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoekmaatje (m)

Voor één van onze cliënten zijn we op zoek naar een vlotte man.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenbegeleider

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om ons vrijwilligersteam te ondersteunen bij verschillende activiteiten.

Of je vind het leuk om Pluryn te ondersteunen.

Misschien vind je het wel leuk om een cursus te geven in hetgeen waarin je goed bent. Of het organiseren van een bepaalde activiteit.

Ook mag je ons ondersteunen met al bestaande activiteiten, zoals de knutselmiddag of in de moestuin.

Kortom je mag het zelf invullen!

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Chauffeur

Wij zijn op zoek naar chauffeurs voor het verzorgen van transport van producten (geen medicatie) tussen verzorgingshuis, verpleeghuis en ziekenhuis.
Het wordt door u mede mogelijk gemaakt dat belangrijk transport kan blijven bestaan.

Sector
Overig

Algemeen ondersteuner welzijn

U kunt met uw aanwezigheid op de woongroepen al een grote waarde leveren aan het welzijn van de doelgroep. De ondersteuning wordt gevraagt voor individu en ook voor groepsverband. Dit gaat altijd in overleg met u.
Vrijwilligers voor: Ondersteunen bij individuele hulpvragen. Er zijn als Metgezel. Ondersteunen van sociale contacten. Het opzetten van en het ondersteunen bij creatieve of bewegingsactiviteiten. Ondersteunen bij ontbijt- lunch en diner. Maar ook gewoon voor een praatje!

Sector
Zorg en Welzijn

Dierenverzorger

Bij Vijverhof wonen cliënten die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Van groot belang is daarbij het behoud van eigenwaarde; ‘Ik mag zijn wie ik ben’. Het dierenpark wordt geopend op 20 september, bij Fancy Fair Vijverhof. De dieren (Ouessanten, Dwerggeiten en Isa Brown) komen in week 38. voor de opening. In de toekomst komen er Vlaamse Reuzen bij voor knuffeltherapie met de clienten van Vijverhof. Bent u een dierenkenner? Betrokken en enthousiast neem dan contact met ons op.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Barmedewerker

Je komt te werken in een gezellig team van vrijwilligers, waarvan 20 personen barmedewerkers zijn. Wij zijn op zoek naar versterking binnen ons team.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Thuisadministratie voor migranten Turks of Marokkaans talig

Specifiek voor Turkse en Marokkaanse ouderen is het Seniorennetwerk op zoek naar vrijwilligers die naast de Nederlandse taal ook de Turkse of Marokkaanse taal (Arabisch en/of Berbers) machtig zijn.
Bij de dienst thuisadministratie zijn vrijwilligers actief die regelmatig bij een oudere thuis komen om te helpen met de administratie. Naast het ordenen van de administratie kunnen ze ook helpen met bepaalde aanvragen.

Sector
Zorg en Welzijn

Penningmeester

Wij zijn een Sportvereniging waar de sporten Taekwondo en Hanmudo worden beoefend.
De club telt ongeveer 100 leden.
Het bestuur van is per direct op zoek naar een Penningmeester om haar gelederen te versterken.

Sector
Sport en Recreatie

Contactpersoon voor bedrijven

Als contactpersoon van bedrijven houdt u zich bezig met het onderhouden van de reguliere contacten in uw regio rondom Nijmegen. Deze bedrijven nemen deel aan ons programma, hebben een bedrijfslidmaatschap of zijn op andere wijze betrokken bij onze activiteiten.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Gezelschapsdame/heer

Deze Mevrouw heeft behoefte aan een gesprekspartner. Ook wandelen, een boodschap doen bij de buurtwinkel, samen een boek of krant lezen behoort tot de mogelijkheden. Ze woont op een nieuwetijds verpleeghuis appartement.

Sector
Zorg en Welzijn