Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Begeleider/docent houtbewerken en -draaien

Voor onze houtwerkplaats op het hobbycentrum zijn wij opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger met veel ervaring en kennis van houtbewerken en/of hout draaien. Bent u iemand die het leuk vindt om uw ervaring over te brengen op andere en onze deelnemers te leren hoe zij zelf een kastje of een tafeltje kunnen maken dan zouden wij u graag willen uitnodigen om te reageren.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Medewerker Pluktuin m/v

Op het terrein van de kinderboerderij mogen we nu een klein stuk grond als Pluktuin gebruiken, en vanaf het najaar een flink stuk. Uit de Pluktuin worden in de zomer boeketten gemaakt die we de Kinderboerderij voor ons verkoopt. Het is heel dankbaar werk om mooie bloemen te zien groeien en ze tot boeketten te maken!
In verband met de uitbreiding van het stuk grond, dat waarschijnlijk al dit najaar voor-bewerkt kan worden,zijn we dringend op zoek naar nieuwe medewerk(st)ers.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Bemiddelingsmedewerker

Als bemiddelingsmedewerker ben je werkzaam in een team. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van vrijwilligerswerk in Nijmegen,
zoals bijhouden vacaturebank, onderhouden contacten met organisaties en verdere gerelateerde taken.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Begeleider weekendschool

Deze school zoekt vrijwilligers die een groep gemotiveerde kinderen van 10-14 jaar wil begeleiden. De kinderen krijgen les van professionals over beroepen om zo hun toekomstperspectief te vergroten en hun talenten te ontdekken.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Gezinsondersteuner

Elk gezin maakt weleens een periode door waarin het even niet zo goed gaat. Meestal lossen de ouders dat zelf op. Maar soms hebben gezinnen met jonge kinderen, behoefte aan een luisterend oor, wat hartelijkheid en een helpende hand. Onze organisatie ondersteunt deze gezinnen tijdelijk met behulp van getrainde vrijwilligers. Vrijwilligers worden begeleid door coördinatoren.

Sector
Zorg en Welzijn

klachtbehandelaar discriminatie

Wie heeft interesse in discriminatiewetgeving en wil ons team van klachtbehandelaars ondersteunen bij het behandelen en monitoren van klachten en meldingen rond discriminatie en ongelijke behandeling.

Sector
Hulpverlening

Bingo begeleider

Op een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met een dementie, wordt elke twee weken op de donderdagmiddag een bingo georganiseerd. Deze wordt geleid en ondersteund door vrijwilligers. We zoeken een man of vrouw die het leuk vindt om ouderen te begeleiden bij deze activiteit. Uitbreiding naar andersoortige activiteiten is mogelijk.

Sector
Zorg en Welzijn

Bestuurslid communicatie

Het opstarten, beheren en onderhouden van ons besloten facebookaccount en meewerken aan onze Nieuwsbrief 6x per jaar 24 pagina's in kleur met bijdragen van externen en verenigingsnieuws voor leden en relaties.

Sector
Media

Gastvrouw/gastheer receptie

De gastvrouw/gastheer vervult de belangrijke functie van de contacten tussen de cliënt en de organisatie. Solofunctie.
De werktijden van de receptie zijn op maandag tot en met vrijdag van 8.15 uur tot 17.00 uur. We zoeken in principe iemand die op de dinsdag kan werken.

Sector
Zorg en Welzijn

Festival medewerkers

Tijdens de herfstvakantie barst het Cinekid festival los in LUX. Tijdens dit festival is er een Kidslab waar kinderen deel kunnen nemen aan zes verschillende workshops. Als vrijwilliger help je mee met het uitvoeren van de activiteiten in het Kidslab. Je begeleidt en stimuleert de kinderen tijdens de activiteiten, geeft hen uitleg en helpt hen om tot een mooi eindresultaat te komen.

Sector
Kunst en Cultuur

Bezoekmaatje

Voor een client zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om met deze dame een praatje te maken/koffie te drinken. Op de langere termijn kun je misschien samen winkelen.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoekmaatje

Voor een van onze clienten (heer) zijn we op zoek naar een bezoekmaatje.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider spreekgroep

In het Voorzieninghart 'T Hert in het Willemskwartier komt iedere dinsdagochtend een groep vrouwen bij elkaar met diverse achtergronden.
Voor de deelnemende vrouwen is dit een van de weinige uitstapjes buiten de deur waar ze vrouwen met een andere culturele achtergrond ontmoeten.
Een belangrijke reden is ook om beter Nederlands te leren spreken en/of het niveau te behouden. Naast de bijeenkomsten worden er geregeld uitstapjes gemaakt.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Medewerker social media

Onze voetbalvereniging is opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om onze website, twitteraccount en facbookpagina up-to-date te houden.

Sector
Sport en Recreatie

Webmaster

Ontwikkelen, beheren en bijhouden van de website van onze krant. De krant is een onafhankelijk medium dat wordt gemaakt door een collectief van vrijwilligers.
De website ondersteunt de papieren krant en brengt ook nieuws als de krant even niet op papier uitkomt

Sector
Media

Abonnee-administrateur

Voor het op opzetten van onze abonneebestand zoeken wij iemand die ervaring heeft op dit terrein

Sector
Media

Penningmeester

Het voetbalbestuur van Quick1888 is op zoek naar versterking! Op dit moment is de functie van penningmeester vacant. Het voetbalbestuur bestaat op dit moment uit vijf bestuursleden en is verantwoordelijk voor het beleid van de afdeling voetbal binnen de oudste sportvereniging van Nijmegen. De financiële eindverantwoordelijkheid ligt bij het Dagelijks Bestuur.

Sector
Sport en Recreatie

Maatje voor jonge vluchteling

Voor een Somalische vluchteling van 29 jaar uit de omgeving van Nijmegen zijn we op zoek naar een mannelijk maatje om hem te helpen bij zijn activering.

Sector
Zorg en Welzijn

Terreinknecht

Wij zijn op zoek naar een terreinknecht die ons wil helpen bij het belijnen van de velden.

Sector
Sport en Recreatie

Maatje activiteiten

Wij zijn op zoek naar maatjes die activiteiten willen ondernemen met mensen met een beperking. Daarbij kun je denken aan het drinken van een kop koffie, een stukje fietsen of een spelletje doen.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider activiteiten

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die bewoners kunnen brengen en halen van en naar het restaurant voor deelname aan de recreatie-activiteiten.

Sector
Zorg en Welzijn

Boodschappenmaatje

Wij zoeken iemand die met een van onze bewoners boodschappen wil gaan doen.

Sector
Zorg en Welzijn