Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Begeleider/docent houtbewerken en -draaien

Voor onze houtwerkplaats op het hobbycentrum zijn wij opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger met veel ervaring en kennis van houtbewerken en/of hout draaien. Bent u iemand die het leuk vindt om uw ervaring over te brengen op andere en onze deelnemers te leren hoe zij zelf een kastje of een tafeltje kunnen maken dan zouden wij u graag willen uitnodigen om te reageren.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Wandelmaatje

De VWC zoekt samen met een zorginstelling een wandelmaatje die samen met ouderen én asielzoekers graag een wandelingetje maakt.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Chauffeur 8-persoonsbus

Het vervoer van cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking van woonadres naar een dagbestedingslocatie in Nijmegen en/of Groesbeek.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Klantenraadslid

Bent u bekend met onze organisatie als vrijwilliger en/of klant?
En wilt u de bepalende schakel spelen in de vertegenwoordiging van de klanten van onze organisatie?

Wij geven iedereen de kans om in de klantenraad mee te praten over de aanpak van de organisatie.

Wat vindt u belangrijk als klant? En wat kan er beter volgens u?

Omdat er het afgelopen jaar een aantal leden ons hebben moeten verlaten, zijn nieuwe leden meer dan welkom om bij ons aan te schuiven.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Begeleidster

Het individueel begeleiden van een vrouw opdat ze zoveel mogelijk profijt heeft van haar opvangtijd.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider/docent bloemschikken

Wij zijn opzoek naar iemand die het leuk zou vinden om als vrijwilliger onze deelnemers wil leren bloemschikken. Het gaat hierbij om een activiteit die om de week plaats zal vinden. Heeft u kennis en ervaring heeft op het gebied van bloemschikken en vindt u het leuk om dit over te dragen op anderen? Dan horen wij graag van u.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Activiteitenbegeleider muziek

Ik ben coordinator van een dagactiviteitencentrum voor jongeren met een psychiatrische achtergrond. Bij ons komen jongeren in de leeftijd van 20 tot ongeveer begin 30. Ik zoek iemand die muziekles zou willen geven op individuele basis, maar die het ook leuk vind om even lekker te jammen met een klein groepje.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker Google analytics

Mocht je de betekenis en inhoudelijk weten wat we vragen in de titel vermelding.
Dan ben jij de juiste persoon, om uit onze website het beste resultaat te halen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Maatje man (1952)

Ik zoek gezelschap om op maandagochtend ( 1 x per 2 weken) samen ergens koffie te drinken of om samen naar de markt te Nijmegen te gaan.
Mijn kringetje is erg klein, ik (man 1952) woon zelfstandig maar door mijn licht verstandelijke beperking is het voor mij lastig om aansluiting te vinden. Duidelijkheid en voorspelbaarheid is door mijn beperking van belang.
Verder hou ik van schilderen, mozaïek, muziek en gezelschap.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje man (1986)

Jongeman (1986) lichamelijk beperkt zoekt vrijwilliger om leuke dingen mee te doen liefst buitenshuis. Ik ben slechtziend.
Binnen het dorp maak ik gebruik van een scootmobiel buiten het dorp van een duw rolstoel.
Man of vrouw maakt niet uit. Student of wat vastigheid maakt niet uit.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje man (1986)

Gezocht contactadres/ bezoekadres in Nijmegen/Mook/Heumen of omgeving voor een zelfstandige jongeman (1986) die slechtziend en minder mobiel is. Hij wil zo zijn netwerk vergroten, hij houdt van gezelligheid, muziek, bios. Samen op pad gaan met zijn scootmobiel of rolstoel vindt hij fijn. Hij vindt gelijkwaardigheid en het samen leuk hebben erg gezellig.
Welk jong stel of andere jongvolwassenen willen hierin iets voor hem betekenen.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje vrouw (1951) zaterdag

Ik ben een vrouw ( 1951) met een licht verstandelijke beperking maar woon zelfstandig. wie wil er 1 x per maand met mij een activiteit ondernemen. bv koffie drinken bij de Hema of naar de bios of wandelen. het is belangrijk voor mij dat iemand rustig maar ook vriendelijk is en zich goed aan de afspraken kan houden.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje (Overasselt)

Voor een aantal mannen met een ernstige verstandelijke beperking uit Overasselt zoeken we een bezoeker die met hen komt wandelen, fietsen of samen op de schommel gaat.
1 x per twee weken is al fijn.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje muziek man (1965)

Een man( 1965) met een licht verstandelijke beperking zoekt voor avond of in het weekend gezelschap, een luisterend oor of om te winkelen.
Muziek luisteren of gaan kijken of maken (dj) is ook super.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje (Wijchen)

Samen er op uit met de auto naar een dierentuin, musea, park of stad. Foto’s maken, samen verkennen etc Samen koken en eten vind ik ook fijn. Ik ben een jongenman (1988) en woon te wijchen door mijn autisme en licht verstandelijke beperking heb ik last van drukte en voel me vaak onzeker. Ga jij met mij mee?

Sector
Zorg en Welzijn

Fotograaf

Onze Stichting geeft vijf keer per jaar een blad uit voor bewoners en familie/naasten. Het blad informeert over het ontspanningsaanbod, ontwikkeling in de organisatie en faciliteiten. Momenteel krijgt het blad een nieuwe vormgeving waarin we meer gebruik gaan maken van foto's. Voor deze opdracht zijn foto's van goede kwaliteit uitermate belangrijk. Hiervoor zijn wij op zoek naar een getalenteerde fotograaf die verschillende facetten van onze organisatie in beeld kan brengen.

Sector
Zorg en Welzijn

Kok (Thuiswerk)

Wil jij je liefde voor koken inzetten voor een betere wereld? Maak onze gasten gelukkig met een lekkere warme maaltijd en word kok. De kosten van de ingrediënten draagt de stichting, voor de keuken en recepten zorg je zelf.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Bestuurder vrijwilligersmanagement en opleidingen district Gelderland-Zuid

Uitdagend, zinvol
Bent u de bestuurder met visie die kan motiveren, stimuleren en sturing geven aan het district? Kunt u beleid maken, veranderingsprocessen initiëren, mensen coachen? Bent u een daadkrachtige teamspeler die op vrijwillige basis gemiddeld 15 uur per maand vrij wil maken om hulpverlening aan mensen in nood of in een kwetsbare situatie mogelijk te maken? Dan nodigen wij u van harte uit om bestuurder te worden in district Gelderland-Zuid.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Bestuurslid

Wij zijn een stichting die laagdrempelige cursussen verzorgt op allerlei gebied, zoals talen, computer, bewegen, creativiteit e.d..Ter versterking van ons bestuur zijn wij op zoek naar een collega-bestuurder met goede communicatieve eigenschappen, aantoonbare affiniteit met onderwijs en liefst ook met kennis van pr- en marketing. Kennis van ICT strekt mede tot aanbeveling.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze website www.deopstap-nijmegen.nl

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Gastgezin voor buitenlandse student

Wij zoeken enthousiaste gastgezinnen voor buitenlandse studenten. Elke augustus komen tientallen jongeren naar Nederland om kennis te maken met ons gezinsleven, taal en cultuur. Door uw huis en hart open te stellen voor een uitwisselingsstudent haalt u een stukje buitenland in huis.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Begeleiders kinderactiviteit

Begeleiden van kinderactiviteiten in het museum.
In de zomervakantie kunnen kinderen in het museum meebouwen aan de bijenkorfhuizen langs het water.
Met klei, zand en water wordt leem gemaakt, hiermee worden de huisjes aangesmeerd.
Bij slecht weer worden de kinderactiviteiten verplaatst naar binnen en gaan de kinderen knutselen met verf.

Sector
Kunst en Cultuur

Activiteitenmaatje

Je hebt één op één contact met iemand met lichte dementie op een dagbestedingsproject in een groentetuin. Je begeleidt de deelnemer tijdens de dagelijkse activiteiten in de groentetuin, keuken en dagbestedingsruimte. Als je vanaf 1 dagdeel of meer beschikbaar bent zijn er mogelijkheden.

Sector
Zorg en Welzijn

Publiciteitsmedewerker

Hij/zij brengt het Centrum en de onderwijsmaterialen onder de aandacht van docenten in basis- en voortgezet onderwijs; zorgt voor persberichten en e-zine; bedenkt promotieactiviteiten en voert deze uit.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting