Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Maatje gezocht

Stuw

Regelmatig komt de vraag of er niet iemand bij, meestal een ouder persoon een kopje koffie kan gaan drinken, even mee kan naar een activiteit enz. Mensen zitten gewoon te wachten opdat ze de dag wat kunnen breken. Soms zijn dit mantelzorgondersteunende taken, soms zijn dit gezelfschapstaken. Iedereen kan wel iets

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Begeleiding sport en spel

Stg. Adrie's Dijkenloop Gehandicapten

Stg. Adrie's Dijkenloop Gehandicapten organiseert wekelijks een sportinstuif aangepast sport en spel ten behoeve van de jongeren met 'n beperking uit de regio Maas en Waal.
De sportinstuif heeft 15 leden en vindt plaats in Sporthal de Rosmolen te Beneden-Leeuwen, elke vrijdag van 19.30 uur tot 21.00 uur met een aanvullend sociaalcafé tot ca 22.00 uur. .

Sector
Sport en Recreatie

Tip Chauffeur

de Driestroom

Organisatie 'Driestroom' biedt 24-uurs zorg en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking.
Gedurende de dag maken mensen gebruik van de bus voor werk, soos en sport. Hiervoor zoekt de locatie in Beneden-Leeuwen een chauffeur.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Voorzitter afdeling Alphen/Dreumel/Wamel/Maasbommel

De Zonnebloem WMW

De huidige voorzitter, mevrouw G. Slot is gedurende de maximale periode voorzitter geweest van de Zonnebloem afdeling West Maas en Waal.
Per 1 februari 2015 is de Zonnebloem Afdeling West Maas en Waal dan ook op zoek naar een enthousiaste voorzitter.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gastheer of -vrouw voor de Speelotheek

Speelotheek 't Hobbelbaard

Speelotheek 't Hobbelpaard in Boven-Leeuwen is op vaste dagen op zoek naar meerdere vrijwilligers voor gemiddeld 1,5 uur per twee weken.

't Hobbelpaard is een uitleen voor binnen- en buitenspeelgoed voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 8 jaar.

Tijdens de openingstijden zijn er altijd twee personen aanwezig voor de uitleen.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Taalcoaches en klassenassistenten in West Maas en Waal

Stichting Vluchtelingenwerk Nederland

Wanneer iemand in Nederland komt wonen is het belangrijk om de taal te leren en hoe we in Nederland leven en wonen. Vluchtelingen en migranten leren dit door het volgen van een inburgeringscursus. VluchtelingenWerk Oost Nederland start half juni in West Maas en Waal met het aanbieden van deze inburgeringscursussen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Intermediairs

Stichting Leergeld2stromenland

Stichting Leergeld zoekt Intermediairs biedt kansen aan kinderen op de basisschool uit gezinnen met minimale financiële middelen om deel te kunnen nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Klusjesman in West Maas en Waal

Stichting Vluchtelingenwerk Nederland

Ter ondersteuning aan vluchtelingen/nieuwkomers die in de gem. West Maas en Waal komen wonen zoeken wij per direct een handige klusjesman, die hand- en spandiensten wil verrichten om de huurwoning woonklaar te maken.

Sector
Hulpverlening

Coach Vestiging West Maas en Waal

Stichting Vluchtelingenwerk Nederland

Net als in iedere gemeente in Nederland wonen in West Maas en Waal ook vluchtelingen. Mensen, die om diverse redenen familie, vrienden en bezit moesten achterlaten. Na een periode van onzekerheid hebben zij dan uiteindelijk een verblijfsvergunning gekregen en mogen ze zich in een stad of dorp vestigen. Hierbij hebben ze hulp en begeleiding nodig.

Sector
Zorg en Welzijn

Voorlezers voor gesproken boek

Stichting Dedicon

Stichting Dedicon zoekt vrijwillige voorlezers met een goede stem. Samen met onze huidige vrijwilligers maken we jaarlijks duizenden gesproken (school)boeken, kranten en tijdschriften voor mensen met leesbeperking (blind, slechtziend of dyslectisch). U snapt, dit kunnen wij niet alleen! Als vrijwillige voorlezer lees je, na een gedegen opleidingsperiode, op onze locatie in Grave romans, kranten of tijdschriften voor in een professionele studio. Ga, om je aan te melden, naar www.ikhoorjegraag.nl.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Gastvrouw-Baliemedewerker

Stuw

Voor bij de receptie in het Dienstencentrum zoeken wij een vrijwilliger om ons team te versterken.

Sector
Zorg en Welzijn

Handige klusjesman

RIBW Nijmegen en Rivierenland

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw met twee rechterhanden. Elke woensdag organiseren wij voor onze clienten de klusclub. Het zou leuk zijn als de clienten ondersteunt worden door iemand die kan timmeren, meubels opknappen etc.

Sector
Zorg en Welzijn

Bestuursleden

Stichting Leergeld2stromenland

Wij zoeken bestuursleden die ons bestuur willen versterken op financieel, sociaal, maatschappelijk en pedagogisch gebied.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Gastlessen geven in techniek

Stichting Meerwaarde Maas en Waal

Stichting Meerwaarde Maas en Waal wil in het nieuwe Regionale Activiteitencentrum (RAC) in Beneden-Leeuwen een lokaal inrichten voor techniekpromotie. Dit om de basisscholen te ondersteunen bij het interesseren van jeugd voor techniek.

Sector
Techniek