Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Coach Vestiging West Maas en Waal

Stichting Vluchtelingenwerk Nederland

Net als in iedere gemeente in Nederland wonen in West Maas en Waal ook vluchtelingen. Mensen, die om diverse redenen familie, vrienden en bezit moesten achterlaten. Na een periode van onzekerheid hebben zij dan uiteindelijk een verblijfsvergunning gekregen en mogen ze zich in een stad of dorp vestigen. Hierbij hebben ze hulp en begeleiding nodig.

Sector
Zorg en Welzijn

Voorlezers voor gesproken boek

Stichting Dedicon

Stichting Dedicon zoekt vrijwillige voorlezers met een goede stem. Samen met onze huidige vrijwilligers maken we jaarlijks duizenden gesproken (school)boeken, kranten en tijdschriften voor mensen met leesbeperking (blind, slechtziend of dyslectisch). U snapt, dit kunnen wij niet alleen! Als vrijwillige voorlezer lees je, na een gedegen opleidingsperiode, op onze locatie in Grave romans, kranten of tijdschriften voor in een professionele studio. Ga, om je aan te melden, naar www.ikhoorjegraag.nl.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Handige klusjesman

RIBW Nijmegen en Rivierenland

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw met twee rechterhanden. Elke woensdag organiseren wij voor onze clienten de klusclub. Het zou leuk zijn als de clienten ondersteunt worden door iemand die kan timmeren, meubels opknappen etc.

Sector
Zorg en Welzijn

Intermediairs

Stichting Leergeld2stromenland

Eén tot twee dagdelen per week beschikbaar zijn om huisbezoeken af te leggen bij de cliénten.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Bestuursleden

Stichting Leergeld2stromenland

Wij zoeken bestuursleden die ons bestuur willen versterken op financieel, sociaal, maatschappelijk en pedagogisch gebied.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Gastlessen geven in techniek

Stichting Meerwaarde Maas en Waal

Stichting Meerwaarde Maas en Waal wil in het nieuwe Regionale Activiteitencentrum (RAC) in Beneden-Leeuwen een lokaal inrichten voor techniekpromotie. Dit om de basisscholen te ondersteunen bij het interesseren van jeugd voor techniek.

Sector
Techniek

Vrijwilligersvacature Tekstschrijver

Stichting Meerwaarde Maas en Waal

Wij zoeken iemand die thuis is in het schrijven van teksten voor websites, persberichten, flyers, posters en alle andere vormen van schrijven.

Sector
Overig

Gastheer / Gastvrouw

Stichting Meerwaarde Maas en Waal

Voor het nieuwe Regionale Activiteiten Centrum in Beneden-Leeuwen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden bezoekers en vrijwilligers te ontvangen.

Sector
Overig

Collectant

KWF Kankerbestrijding

Lijkt het je leuk om te collecteren en daarmee KWF Kankerbestrijding te steunen? Collecteer dan van 1 t/m 6 september 2014 mee in jouw buurt. Want hoe meer collectanten er meedoen, hoe hoger de opbrengst is en hoe meer geld er beschikbaar is voor kankeronderzoek.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Thuisadministratie

Stuw

Voor mensen die de administratie niet helemaal zelfstandig kunnen bijhouden zijn we op zoek naar betrouwbare, integere mensen die af en toe orde wil scheppen in het woud van papieren en formulieren.

Sector
Zorg en Welzijn

Wie kan mijn heg snoeien?

Stuw

Voor iemand uit Dreumel die ondersteund wordt door een mantelzorger moet nodig even de heg geknipt worden. Wie heeft hier even tijd voor?

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Gastvrouw-Baliemedewerker

Stuw

Voor bij de receptie in het Dienstencentrum zoeken wij een vrijwilliger om ons team te versterken.

Sector
Zorg en Welzijn