Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Klusjesman in West Maas en Waal

Stichting Vluchtelingenwerk Nederland

Ter ondersteuning aan vluchtelingen/nieuwkomers die in de gem. West Maas en Waal komen wonen zoeken wij per direct een handige klusjesman, die hand- en spandiensten wil verrichten om de huurwoning woonklaar te maken.

Sector
Hulpverlening

Taalcoaches en klassenassistenten in West Maas en Waal

Stichting Vluchtelingenwerk Nederland

Wanneer iemand in Nederland komt wonen is het belangrijk om de taal te leren en hoe we in Nederland leven en wonen. Vluchtelingen en migranten leren dit door het volgen van een inburgeringscursus. VluchtelingenWerk Oost Nederland start half juni in West Maas en Waal met het aanbieden van deze inburgeringscursussen.

Sector
Zorg en Welzijn

Coach Vestiging West Maas en Waal

Stichting Vluchtelingenwerk Nederland

Net als in iedere gemeente in Nederland wonen in West Maas en Waal ook vluchtelingen. Mensen, die om diverse redenen familie, vrienden en bezit moesten achterlaten. Na een periode van onzekerheid hebben zij dan uiteindelijk een verblijfsvergunning gekregen en mogen ze zich in een stad of dorp vestigen. Hierbij hebben ze hulp en begeleiding nodig.

Sector
Zorg en Welzijn

Voorlezers voor gesproken boek

Stichting Dedicon

Stichting Dedicon zoekt vrijwillige voorlezers met een goede stem. Samen met onze huidige vrijwilligers maken we jaarlijks duizenden gesproken (school)boeken, kranten en tijdschriften voor mensen met leesbeperking (blind, slechtziend of dyslectisch). U snapt, dit kunnen wij niet alleen! Als vrijwillige voorlezer lees je, na een gedegen opleidingsperiode, op onze locatie in Grave romans, kranten of tijdschriften voor in een professionele studio. Ga, om je aan te melden, naar www.ikhoorjegraag.nl.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Handige klusjesman

RIBW Nijmegen en Rivierenland

Wij zijn op zoek naar een man/vrouw met twee rechterhanden. Elke woensdag organiseren wij voor onze clienten de klusclub. Het zou leuk zijn als de clienten ondersteunt worden door iemand die kan timmeren, meubels opknappen etc.

Sector
Zorg en Welzijn

Intermediairs

Stichting Leergeld2stromenland

Eén tot twee dagdelen per week beschikbaar zijn om huisbezoeken af te leggen bij de cliénten.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Bestuursleden

Stichting Leergeld2stromenland

Wij zoeken bestuursleden die ons bestuur willen versterken op financieel, sociaal, maatschappelijk en pedagogisch gebied.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Gastlessen geven in techniek

Stichting Meerwaarde Maas en Waal

Stichting Meerwaarde Maas en Waal wil in het nieuwe Regionale Activiteitencentrum (RAC) in Beneden-Leeuwen een lokaal inrichten voor techniekpromotie. Dit om de basisscholen te ondersteunen bij het interesseren van jeugd voor techniek.

Sector
Techniek

Tekstschrijver

Stichting Meerwaarde Maas en Waal

Wij zoeken iemand die thuis is in het schrijven van teksten voor websites, persberichten, flyers, posters en alle andere vormen van schrijven.

Sector
Overig

Gastheer / Gastvrouw

Stichting Meerwaarde Maas en Waal

Voor het nieuwe Regionale Activiteiten Centrum in Beneden-Leeuwen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden bezoekers en vrijwilligers te ontvangen.
Momenteel zijn we met name op maandag op zoek naar een gastvrouw.

Sector
Overig

Gastvrouw-Baliemedewerker

Stuw

Voor bij de receptie in het Dienstencentrum zoeken wij een vrijwilliger om ons team te versterken.

Sector
Zorg en Welzijn