Doe! Markt 2018 in Beek!

Geplaatst op 19 maart 2018 14:30

Ieder jaar organiseert het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn een Doe! Markt (vrijwilligersmarkt) voor de gehele gemeente. Dit jaar vindt deze plaats op zondag 1 juli van 14.00-17.00 aan de Rijksstraatweg t.h.v. Café Sous les Eglises in Beek. Vorig jaar was de markt een groot succes met ruim 500 bezoekers (mede te danken aan de toffe optredens en de leuke locatie). Over het algemeen waren de organisaties (jullie) tevreden over de markt maar hadden jullie nog wel een paar tips. Wij hebben hier zo goed mogelijk gehoor aan gegeven door onder anderen het tijdstip te veranderen.

 

Tijdens de Doe! Markt

…kunnen inwoners geïnspireerd raken door de verschillende vrijwilligersplekken die er in de gemeente zijn (en zich inschrijven bij een organisatie of initiatief).

…kunnen organisaties, clubs en initiatieven zich laten zien aan bezoekers en eventueel zelfs leden werven!

…kunnen organisaties en bewoners ongedwongen netwerken.

 

Of wel: Voor u als organisatie de uitgewezen mogelijkheid om uzelf te laten zien, leden en vrijwilligers te werven.

 

En hoe gaan we dat dan doen?

Forte Welzijn regelt 25 marktkramen (kan meer worden als er vraag naar is) waar organisaties alles uit de kast kunnen halen. De huurkosten van de kraam is voor een halve kraam €10,- en voor een hele kraam €20,-. Maar net als vorig jaar werken we weer met een Tegenprestatie mogelijkheid! Als u als organisatie een toffe tegenprestatie weet neer te zetten hoeft u geen kraamhuur te betalen. Je kunt denken aan: een koor wat een optreden levert, een voetbalclub die een voetbalclinic verzorgt, een dansschool die een dansoptreden verzorgt, een jongerencentrum die een kinderactiviteit organiseert met jongeren en zorgorganisatie die een Val-preventie workshop geeft en nog veel meer!

 

Wilt u graag gebruik maken van de tegenprestatiemogelijkheid, maar komt u niet op een idee? Laat het ons weten, dan gaan we samen hier naar kijken.

 

Om de Doe! Markt weer een succes te laten zijn is het van groot belang dat zoveel mogelijk organisaties uit de gemeente zich presenteren op de markt.

 

Wij horen graag vóór vrijdag 6 april of u deel wilt nemen en of u met tegenprestatie mee wilt doen (vermeld ook wat de tegenprestatie is).

 

Schrijf je in middels onderstaand tabel in te vullen en op ‘beantwoorden’ te drukken.

Organisatie

Contactpersoon

Tel. Nr.

E-mail

½ of hele kraam

Tegenprestatie