Vacatures

Zoekopties wissen

chauffeurs gezocht

Zorgboerderij OuRes

Graag zoeken wij voor onze zorgboerderij chauffeurs die onze deelnemers thuis ophalen en om 10.00 naar de zorgboerderij brengen en om 16.00 uur weer naar huis brengen. natuurlijk worden de kilometers die gemaakt worden vergoed. Dit kan zijn in de hele gemeente Berg en Dal, Nijmegen oost of Mook en Heumen.

Sector
Zorg en Welzijn

Speelotheek Beuningen zoekt donatie wervers/collectant

SpeelOsaurus

De SpeelOsaurus wordt een bijzondere speelgoeduitleen in Beuningen. We zijn een stichting die zich inzet voor kind en ouders.
We willen meer worden dan alleen een speelgoeduitleen, ons doel is een community te worden; een plek waar kinderen met plezier spelen, ouders elkaar ontmoeten, kennis wordt gedeeld en kinderen spelende wijs worden gestimuleerd.
We zijn voor de SpeelOsaurus opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het spelende hart van Beuningen willen worden.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Juidisch medewerker

Vluchtelingenwerk Oost Nederland

Vrijwilligers van VluchtelingenWerk geven informatie en ondersteunen bij juridische, asielgerelateerde zaken.

Sector
Zorg en Welzijn

Maaltijd klaarmaken

Pluryn

Is koken jouw hobby en lijkt het je leuk om dit samen met onze cliënten te doen?

Sector
Zorg en Welzijn

bardienst maandagavond

Dorpshuis Kerstendal

Op maandag repeteert het Nijmeegs Symfonieorkerst in dorpshuis Kerstendal te Berg en Dal. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die samen met een lid van het orkest de leden van een drankje voorziet.

Sector
Zorg en Welzijn

bardienst

Dorpshuis Kerstendal

Op donderdagavond wordt er gebiljart in dorpshuis Kerstendal. Deze mensen en andere gasten ontvangen graag een drankje. Dat wordt in Kerstendal altijd door vrijwilligers verzorgd. Zij verrichten alle werkzaamheden die bij een bardienst horen.

Sector
Zorg en Welzijn

inkoop voorraadbeheer bar

Dorpshuis Kerstendal

Dorpshuis Kerstendal is op zoek naar iemand die eens per week de inkoop en het voorraadbeheer van de bar op zich neemt, zodat we de gasten altijd van een drankje kunnen voorzien.

Sector
Zorg en Welzijn

drankjes verzorgen voor ouderen

Dorpshuis Kerstendal

Elke tweede woensdagmiddag van de maand verzorgen vrijwilligers van dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal drankjes voor de leden van de Bond van Ouderen in Berg en Dal

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenmaatje voor 68-jarige vrouw

Pluryn

Samen met cliënte onderneem je een diversiteit aan activiteiten, een keer per maand, minimaal 2 uur. Muziek luisteren, zwemmen en dansen kunnen hier bijvoorbeeld onderdeel van zijn. Ook zou je met haar bijvoorbeeld een kinderboerderij kunnen bezoeken.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Voetbal- en festivalmaatje gezocht voor 21-jarige jongen

Pluryn

Samen met cliënt ga je Ajax aanmoedigen tijdens een voetbalwedstrijd. Ook luister je samen met hem naar muziek, al dan niet op een festival. Het zou mooi zijn als jullie ongeveer één keer per maand af kunnen spreken om wat te ondernemen.

Sector
Zorg en Welzijn

Groepsvrijwilliger gezocht om te ondersteunen bij wandelactiviteit

Pluryn

Wil jij cliënten begeleiden die deelnemen aan een gezamenlijke wandelactiviteit? Het gaat om het fysiek ondersteunen zoals een arm geven bij het wandelen. Het is voor ons dan mogelijk om meer cliënten mee te nemen en het is fijn om een achterwacht te hebben bij calamiteiten.

Sector
Zorg en Welzijn

Groepsvrijwilligers gezocht diverse maneges

Pluryn

Op Manege de Winckelsteegh (Nijmegen) komen mensen met ernstige verstandelijke beperkingen, die daarnaast ook een lichamelijke beperking hebben en/of gedragsproblematiek. Hier wordt paard gereden, koets en huifbed gereden. Op de dierenweide Het Roodborstje wordt dagbesteding verzorgd.

Sector
Zorg en Welzijn

Bevrijdingsmuseum zoekt vrijwilliger museumcafé

Bevrijdingsmuseum 1944-1945

Het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek is een professionele organisatie die op zoek is naar versterking van het vrijwilligersteam: Met name medewerker m/v in het Museumcafé.

Inzet: hele dagen, minimaal twee keer per maand, zowel door de week als in het weekend. U ontvangt en bedient gasten, bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van het café en verzorgt evt. lunches voor groepen.

Ben jij professioneel, klantvriendelijk, enthousiast en kun je goed zelfstandig werken, meld je dan aan!

Sector
Kunst en Cultuur

17-jarige wil graag op pad

Pluryn

Onze cliënte is een jonge dame van 17 jaar afkomstig uit Groesbeek. Zij heeft autisme.
Ze is een gezellige leuke meid die graag dingen onderneemt maar het moeilijk vind om hierin zelf initiatief te nemen. Dit durft ze eigenlijk ook niet zo goed alleen te doen. Ze heeft ontzettend veel behoefte aan het ondernemen van leuke, gezellige dingen. Daar kom jij in beeld!

Sector
Zorg en Welzijn

Gezocht medewerker wijngaard

Wijngaard De Plack

Ben jij een buitenmens met groene vingers die graag met een frisse neus in de heerlijke winterzon onze wijngaard wil leren snoeien? Of in de voorjaarszon wil aanbinden en in de zomerzon wil ontbladeren?
Meldt je aan als vrijwilliger bij de Plack

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

gezocht klusser

Wijngaard De Plack

Handige man of vrouw die ons mee wil helpen aan een nieuwe start. Op dit moment is de verbouw schuur en aanbouw aan de orde. In de toekomst blijven er klussen op ons bedrijf aanwezig.

Sector
Techniek

Spreekuurmedewerker

Vluchtelingenwerk Oost Nederland

In iedere gemeente in Nederland wonen vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Deze mensen hebben zich na een periode van onzekerheid in een stad of dorp mogen vestigen. Vluchtelingen die al langer in een
gemeente wonen, kunnen langskomen op het informatie- en adviespunt (spreekuur) van VluchtelingenWerk, waar ze hun vragen kunnen stellen aan vrijwilligers.

Sector
Zorg en Welzijn

Voorlezers VoorleesExpress Berg en Dal

Bibliotheek Gelderlande Zuid

Als voorlezer van de VoorleesExpress kom je 20 weken lang bij een gezin in de Gemeente Berg en Dal. Alle kernen doen mee!! Je introduceert het voorleesritueel bij de ouders. De ouder moet ook aanwezig zijn, tijdens het voorlezen .Het is geen verkapte vorm van oppassen. Je leest 1 uur in de week voor aan een kind van 3 tot 8 jaar. Allochtone kinderen kunnen tot 11 jaar meedoen.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Maatje (voor een jongeman, in Malden)

Pluryn

Je wordt een maatje van een jongeman met een ernstig verstandelijke beperking uit Malden. Hij geniet erg van paardrijden en muziek maken in een harmonie, wat hij wekelijks doet. Je komt hem wekelijks op woensdagmiddag opzoeken om samen spelletjes te doen en muziek te maken. Buiten ga je samen activiteiten doen.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenmaatje (voor een man)

Pluryn

Je wordt een maatje van een volwassen man met een licht verstandelijke beperking uit Groesbeek. Hij heeft een eigen woning en legt gemakkelijk contact, Zijn vertrouwen winnen kost meer tijd. Je komt op bezoek bij hem thuis en gaat leuke dingen met hem doen. Samen fietsen, wandelen of zwemmen vindt hij erg leuk.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatschappelijk begeleider (coach vestiging)

Vluchtelingenwerk Oost Nederland

Als maatschappelijk begeleider ondersteun je vluchtelingen met een verblijfsstatus die zelfstandig in een gemeente wonen. Je helpt met het papierwerk waar mensen mee te maken krijgen. Je werkt toe naar zelfredzaamheid door cliënten op een coachende manier te begeleiden.

Sector
Zorg en Welzijn