Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Bakken van Lekkernijen

Villa Hamer

Is koken/bakken ook jou hobby en/of lijkt het je leuk om dit zo af en toe eens samen te gaan doen met onze bewoners? Zij vindt het namelijk leuk om 1 x per week 2 a 3 weken iets lekkers te bakken/koken voor het koffie momentje op de woongroep. Onze bewoners hebben hier wat hulp bij nodig van iemand die duidelijke instructies kan geven en tijdens de activiteit gezellig een praatje maken. Dus heb je interesse, neem dan gauw contact met ons op zodat we en afspraak kunnen plannen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwilligers gezocht

Dekkerswald

‘Je kunt zijn wie je bent’, onder dat motto wonen ouderen in Beschermde woonvormen op Dekkerswald. Vrijwilligers spelen daarbij een belangrijke rol. De kunst is aan te sluiten bij de bewoner.

Sector
Zorg en Welzijn

Ben jij sportief en vind je het leuk om voor een groep te staan?

Stichting Welzijn Ouderen

Voor de beweegtuin in Millingen aan de Rijn zijn wij op zoek naar sportievelingen die als vrijwilliger een uurtje tijd hebben om een groep senioren actief bezig te laten zijn.
Er wordt een programma aangeboden dat begint met een warming-up. Daarna worden er diverse oefeningen gedaan, zowel aan de buitenapparaten als in het gebouw. Dit alles wordt gevolgd door een cooling-down.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Taalmaatjes gezocht

Forte Welzijn

Het project Taalmaatjes geeft taalondersteuning aan mensen die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen. We willen hiermee de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de deelnemers vergroten, zodat zij gemakkelijker hun weg vinden in de samenleving. Hiervoor zoeken wij per direct:

Vrijwilligers Taalmaatjes

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Vrijwillige wandelaars gezocht!

Stichting wandelen in vrijheid

Wij zijn een stichting die jaarlijks (op de zondag die het dichtst bij 17 september ligt) de Euregio Vrijheidswandeling vanuit Groesbeek en Kranenburg organiseert. Momenteel bestaat ons enthousiaste bestuur uit 3 personen: 1 voorzitter/ secretaris, 1 penningmeester en 1 routecoördinator en dat is niet genoeg!

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Vrijwilligers gezocht

VVLK Leuth

VVLK is een voetbalvereniging die drijft op de inzet van vrijwilligers, voetballers en niet voetballers. Zonder inzet van deze vrijwilligers kan er geen voetbalplezier zijn voor onze vereniging. Iedere bijdrage aan het vrijwilligerswerk bij VVLK, hoe klein dan ook, is belangrijk voor het voortbestaan van de vereniging.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Op bezoek bij ouderen

Stichting Welzijn Ouderen Millingen aan de Rijn

Een groep vrijwilligers bezoekt regelmatig ouderen die hieraan behoefte hebben. Het gaat vooral om een praatje bij een kopje koffie. Wij zijn op zoek naar uitbreiding van deze groep.

Sector
Zorg en Welzijn

Ipad ondersteuner

Villa Hamer

Naast een de cursus die aangeboden wordt, zien wij dat bewoners nog individuele vragen hebben. Begeleiding heeft lang niet altijd tijd hiervoor of mist de benodigde kennis. Daarom zijn we op zoek naar een vrijwilliger die deze bewoners kan begeleiden naar zelfstandig gebruik van de iPad.

Sector
Zorg en Welzijn

Groene vingers gezocht

Villa Hamer

Villa Hamer heeft een gezellig terras met een net aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin, waar bewoners erg van genieten. Van uit hun kamers kijken ze in de tuin, en dan is het natuurlijk leuk als de tuin er mooi uitziet. Helaas hebben de bewoners zelf geen groene vingers en daarom zoeken ze vrijwilliger(s) die de tuin kan onderhouden.

Sector
Zorg en Welzijn

Uistapjes in omgeving

Villa Hamer

Straal jij rust uit, kun je begripvol reageren, ben je geduldig, betrouwbaar en actief en kun je bovendien professioneel handelen bij emoties en vragen, dan zijn we op zoek naar jou. Een aantal van onze bewoners zoeken een vrijwilligster die met hen zo af en toe leuke dingen kan/kunnen ondernemen zoals wandelen, fietsen, shoppen en een dagje uit ect. Ze genieten ervan om samen met jou op stap te gaan.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleiding activiteiten

Villa Hamer

Werkzaamheden
Veel ouderen hebben geen dagbesteding meer. Om hun vrije tijd in te vullen organiseert Villa Hamer diverse dagactiviteiten in hun zorg villa (van maandag t/m vrijdag in de ochtenden en middagen).

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilligers gezocht

Zorgboerderij OuRes

Zorgboerderij OuRes is een ouderenresort gevestigd op een voormalige varkenshouderij in de Horst in Groesbeek, gelegen naast een prachtig natuurgebied (’t Schildbroek) aan de grens met Duitsland.
Deze prachtige plek heeft veel te bieden voor jong en oud. Er bevindt zich naast deze locatie een kinderdagverblijf van Varkentje Lief, waar van maandag t/m vrijdag volop bedrijvigheid is van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Sector
Zorg en Welzijn

School's cool Berg en Dal zoekt mentoren!

School's Cool

Ben jij die vrijwilliger die 2 uurtjes per week een 11 tot 16-jarige thuis bezoekt en ondersteunt met allerlei schoolzaken? Heb jij een dosis enthousiasme en zin om tijd te investeren in de toekomst van een kind en spreekt dit je aan?

Dan zit ik graag met je aan tafel om meer te vertellen over dit zinvolle en uitdagende werk!

School's cool is een mentororganisatie die kwetsbare kinderen ondersteuning en begeleiding biedt bij schoolse zaken en bij het welbevinden van het kind.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Wil je andere jongeren helpen?

Jimmy's Regio Nijmegen

Jimmy's is een plek waar jongeren terecht kunnen met hun vragen, ideeën en talenten en samen met vrijwillige jongeren op zoek gaan naar antwoorden of de juiste oplossing. En we zoeken nog jongeren in Regio Nijmegen die andere jongeren willen helpen!

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilligerswerk bij Das en Boom

Das en Boom

Momenteel werken er circa 25 vrijwilligers mee aan de dagelijkse verzorging van de opgevangen dassen bij Das&Boom. Vrijwilligers werken meestal vanaf 10.00 uur tot 11.30 uur / 14.00 uur, afhankelijk van het aantal opgenomen dassen. Zeker in het begin, maar vaak ook vaak daarna werk je met zijn tweeën. Vrijwilligers voor het weekend werken alleen, omdat Das&Boom dan verder gesloten is. Daarvoor moet je dus wat langer meegedraaid hebben. Vrijwilligers werken veelal éénmaal per week.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Kerstendal zoekt vrijwilligers!

Dorpshuis Kerstendal

Kerstendal is op zoek naar vrijwilligers die een ochtend in de week mee willen helpen om de begraafplaats in Berg en Dal, achter Kerstendal, te onderhouden. Een team van vrijwilligers onder leiding van de beheerder van de begraafplaats Nico Arians wordt iedere dinsdag van 9.00 uur tot 12.00 uur, onderhoudswerkzaamheden verricht , zoals snoeien, schoffelen, harken, onkruid wieden etc.

Natuurlijk wordt er tussendoor koffie gedronken in het dorpshuis Kerstendal.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Bewustwording rondom blinde en slechtziende mensen

MuZIEum

Het muZIEum biedt bezoekers een verrassende en unieke beleving. Ze worden helemaal ondergedompeld in een wereld waar ze zelf ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn. De verschillende belevingen maken bezoekers bewust van de obstakels, maar vooral ook van de mogelijkheden die een visuele beperking met zich meebrengt. Alle andere zintuigen staan op scherp. In het muZIEum zijn de rollen omgedraaid: de blinden leiden de zienden.

Sector
Kunst en Cultuur

Honden met baasje gezocht

Sofia Snuffelcollege

Heb jij een sociale, gehoorzame en kindvriendelijke hond en lijkt het je leuk om voor de klas te staan? Dan is het werk als vrijwilliger voor het Sophia SnuffelCollege wellicht iets voor jou! Samen met je hond bezoek je de laagste groepen van basisscholen bij jou in de buurt, om kinderen te leren hoe ze veilig met honden omgaan. Op die manier kan het aantal hondenbeten bij kinderen beperkt worden en neemt angst voor honden af.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Mentoren gezocht!

School's Cool

School’s Cool is een mentor-organisatie die kwetsbare kinderen (van groep 8 of startend in de brugklas) ondersteuning biedt bij de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. School’s Cool Groesbeek is op zoek naar mentoren! Heeft u zin om een 11 tot 14-jarige leerlingen te begeleiden, dan is het mentorschap misschien iets voor u! Enthousiasme, inlevingsvermogen en geduld zijn noodzakelijke eigenschappen van de mentor.

Sector
Zorg en Welzijn

Ondersteuning beheer

Maddogs

Het jongerencentrum in Groesbeek, de Maddogs, zoekt een vrijwilliger voor ondersteuning in beheer. De Maddogs is een jongerencentrum voor jongeren en oudere jongeren, waar activiteiten worden georganiseerd en waar je je gewoon thuis kunt voelen. En dit alles gebeurt op volledige vrijwillige basis.

Sector
Zorg en Welzijn