Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Ben jij sportief en vind je het leuk om voor een groep te staan?

Stichting Welzijn Ouderen

Voor de beweegtuin in Millingen aan de Rijn zijn wij op zoek naar sportievelingen die als vrijwilliger een uurtje tijd hebben om een groep senioren actief bezig te laten zijn.
Er wordt een programma aangeboden dat begint met een warming-up. Daarna worden er diverse oefeningen gedaan, zowel aan de buitenapparaten als in het gebouw. Dit alles wordt gevolgd door een cooling-down.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Taalmaatjes gezocht

Forte Welzijn

Het project Taalmaatjes geeft taalondersteuning aan mensen die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen. We willen hiermee de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de deelnemers vergroten, zodat zij gemakkelijker hun weg vinden in de samenleving. Hiervoor zoeken wij per direct:

Vrijwilligers Taalmaatjes

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

School's cool Berg en Dal zoekt mentoren!

School's Cool

Ben jij die vrijwilliger die 2 uurtjes per week een 11 tot 16-jarige thuis bezoekt en ondersteunt met allerlei schoolzaken? Heb jij een dosis enthousiasme en zin om tijd te investeren in de toekomst van een kind en spreekt dit je aan?

Dan zit ik graag met je aan tafel om meer te vertellen over dit zinvolle en uitdagende werk!

School's cool is een mentororganisatie die kwetsbare kinderen ondersteuning en begeleiding biedt bij schoolse zaken en bij het welbevinden van het kind.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Lid Bestuur Inloophuis Groesbeek

Inloophuis Groesbeek

We zijn op zoek naar een lid voor ons bestuur. Op dit moment zijn er vier bestuursleden. Er wordt naar gestreefd eens per twee maanden een bestuursvergadering te beleggen.

Sector
Hulpverlening

Gastvrouw/heer Inloophuis Groesbeek

Inloophuis Groesbeek

De vrijwilligers ontvangen de gasten, verrichten kleine huishoudelijke hand- en spandiensten en dragen zorg voor een warm welkom in het inloophuis. Daarnaast beantwoorden zij de telefoon en helpen bij de activiteiten.

Sector
Hulpverlening

Administratief medewerk(st)er M/V

Inloophuis Groesbeek

Het Inloophuis Groesbeek e.o. is een ontmoetingsplek voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben (gehad) met kanker. Wij bieden informatie, activiteiten, ontspanning en contact met mensen die (uit eigen ervaring) weten hoeveel impact kanker op je leven kan hebben.

Wij zoeken een vrijwilliger voor eenvoudig administratief werk.

Sector
Hulpverlening

Gastvrouw/heer winkel de Plack

Wijngaard De Plack

In de maanden april-oktober is onze wijngaard vrij toegankelijk voor bezoekers. In het weekend bieden wij op het terras onze gasten eigen producten aan. De winkel is gehele week open ook om te proeven.

Sector
Sport en Recreatie

Mentor, wettelijk vertegenwoordiger

Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland

Een mentor is vertrouwenspersoon, begeleider en wettelijk vertegenwoordiger van een volwassene die niet in staat is de regie over zijn eigen leven te voeren.Het gaat hierbij om vooral beslissingen rond welzijn, wonen, gezondheid, verzorging en verpleging.

Sector
Zorg en Welzijn

Creatief maatje gezocht voor Claudia (41)

Pluryn

Creatieve activiteiten, muziek en nog veel meer; daar is Claudia gek op!
Claudia is een sociale vrouw van 41 jaar met veel humor, woonachtig in Groesbeek. Ze rookt graag een sigaretje en is gek op muziek en dansen. Ze vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Claudia heeft autisme en heeft soms wat extra schakeltijd nodig.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrouw (58) zoekt gezelligheidsmaatje

Pluryn

Ga jij ook zo graag leuke, laagdrempelige uitstapjes doen?
Onze cliënt is een gezellige vrouw van 58 jaar, heeft een verstandelijke beperking en woont in Groesbeek.
Ze is erg enthousiast en wil dolgraag leuke activiteiten ondernemen zoals koken, wandelen, zwemmen of creatief bezig zijn. Ook is onze cliënt een echte dieren liefhebber. Ze vraagt veel aandacht dus het is van belang dat je haar hierin kunt kaderen.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje voor bewoner op verpleegafdeling

de Meent

Wij zoeken een mannelijk maatje voor een bewoner die zich vaak eenzaam en onbegrepen voelt.
Onze bewoner voelt zich vaak onbegrepen en eenzaam binnen onze met vrouwen gevulde verpleegafdeling.
Wie wil hem komen bezoeken?

Sector
Bewonersinitiatieven

Maatje voor vluchteling

School's Cool

Voor vluchtelingen met een status (statushouders) die in gemeente Berg en Dal wonen zijn wij op zoek naar maatjes. Nederland is een totaal ander land dan wat ze gewend zijn, met andere gebruiken en gewoontes. Om deze mensen wegwijs te maken in hun nieuwe dorp, samen een bakje koffie te drinken en hen te begeleiden zijn we op zoek naar mensen die dit leuk lijken om te doen!

Sector
Zorg en Welzijn

Juidisch medewerker

Vluchtelingenwerk Oost Nederland

Vluchtelingen in Nederland komen terecht in ingewikkelde procedures die soms wel jaren kunnen duren. Er wordt veel van hen gevraagd en mensen zijn nog niet bekend met de wet- en regelgeving in Nederland. Vrijwilligers van VluchtelingenWerk geven informatie en ondersteunen bij juridische, asielgerelateerde zaken.

Sector
Zorg en Welzijn

Bram (17) zoekt maatje voor balspel

Pluryn

Samen Boccia spelen zodat Bram zijn hobby uit kan oefenen.
Bram is een 17-jarige jongen uit Groesbeek. Hij heeft een lichamelijke handicap waardoor hij rolstoelafhankelijk is. Zijn hobby is Boccia. Dit speelt hij graag. Ook kijkt hij graag televisie of YouTube. Bram is een humoristische jongen die van gezelligheid houdt en graag ‘ouwehoert’ onder het genot van een stukje chocolade.

Sector
Zorg en Welzijn

Maaltijd klaarmaken

Pluryn

Is koken jou hobby en lijkt het je leuk om dit samen met onze cliënten te doen. We zijn op zoek naar vrijwilligers die voor 5 dagen beschikbaar zijn en als dat niet mogelijk is, kunnen we samen kijken naar een andere oplossing .Tijdens het koken voor maximaal 30 personen hebben de cliënten wat hulp nodig van iemand die duidelijk instructies en sturing kan geven.Heb je interesse, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Sector
Zorg en Welzijn

Maaltijd klaarmaken

Pluryn

Is koken jou hobby en lijkt het je leuk om dit samen met onze cliënten te doen. We zijn op zoek naar vrijwilligers die voor 5 dagen beschikbaar zijn en als dat niet mogelijk is, kunnen we samen kijken naar een andere oplossing .Tijdens het koken voor maximaal 30 personen hebben de cliënten wat hulp nodig van iemand die duidelijk instructies en sturing kan geven.Heb je interesse, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Sector
Zorg en Welzijn

Jongeren ondersteunen bij recreatief zwemmen

Pluryn

Wekelijks houd je toezicht/ondersteunt tijdens recreatief zwemmen (cliënten 10 tot 25 jaar).
Pluryn, locatie Werkenrode Jeugd, waaronder de werkenrodeschool, ondersteunt jongeren met een lichamelijke en/of (licht) verstandelijke beperking, jongeren en (jong)volwassenen tot 25 jaar met een matig verstandelijke beperking en sterke gedragsproblemen, autisme, Niet-Aangeboren Hersenletsel of een chronische ziekte.

Sector
Zorg en Welzijn

Informatiecentrum WOII in Nijmegen zoekt vrijwilligers

Bevrijdingsmuseum 1944-1945

Voor het Informatiecentrum WOII zoeken we meerdere vrijwillige gastheren en gastvrouwen. In deze functie ontvangt u de bezoekers bij binnenkomst en heet hen welkom. U hebt affiniteit met het onderwerp en u kunt bezoekers wegwijs maken in stad en regio. Gezien het grote aantal Duits- en Engelstalige bezoekers is een basiskennis van deze talen van belang. Inzet: hele dagen, minimaal twee keer per maand zowel door de week als in het weekend en in vakantieperiodes.

Sector
Kunst en Cultuur

Gezellige Erik (56) zoekt wandelmaatje

Pluryn

Jullie gaan samen gezellige wandelingen maken.
Erik is een gezellige man van 56 jaar met een lichamelijke handicap; dit uit zich in beperkt zicht en afhankelijkheid van een rolstoel. Hij woont in Nijmegen. Hij vindt het prettig wanneer hij rustig benaderd wordt en is gebaad bij duidelijke communicatie. Ondanks zijn MS is hij erg positief ingesteld en geïnteresseerd in anderen. Kletsen doet hij maar al te graag, alsook grappen maken!

Sector
Zorg en Welzijn

Koffie- en knutselmaatje gezocht voor 68-jarige vrouw

Pluryn

Ria is een 68-jarige vrouw woonachtig in Nijmegen, met een meervoudige beperking. Ze kan zich verbaal uiten, maar functioneert hierin op een laag niveau. Gesprekjes voeren over kleine dingen doet ze graag en is dan ook regelmatig enthousiast en vrolijk hierover. Ook kan ze je soms uitdagen en ze laat zichtbaar zien als ze geniet. Ria is rolstoelafhankelijk.

Sector
Zorg en Welzijn

Heb je affiniteit met techniek? Kom dan onze omroep ondersteunen!

omroepbergendal

Door de fusie van o.a. de gemeenten Millingen en Groesbeek, zijn ook de lokale omroepen van Millingen (WFM) en Groesbeek (Omroep Groesbeek) gefuseerd tot Omroep Berg en Dal.
Daardoor zijn de technische werkzaamheden enorm toegenomen en zijn we op zoek naar uitbreiding.

Wat kun je bij ons doen? Heel veel!

Sector
Media