Actief in de buurt!

Vrijwilligerswerk doen kan ook in je eigen buurt!

Dicht bij huis en samen met je buurtgenoten, die zich samen met jou inzetten voor de omgeving. Gezellig, interessant en nuttig dus!


 PROJECT AANGENAAM KENNISMAKEN

Wil je meer contact met anderen of meedoen aan activiteiten in de buurt? Of wil je op een andere manier iets in de buurt betekenen?

Stel je eens voor dat je graag andere mensen wil ontmoeten, maar dat dit niet helemaal alleen lukt. Omdat je niet goed weet waar je anderen kan ontmoeten, of hoe je contact moet leggen. Of omdat je het te lastig vindt om de eerste stappen te zetten.

Een Bruggenbouwer (geschoolde vrijwilliger) kan je op weg helpen door een paar keer mee te gaan naar bijvoorbeeld een activiteit om te kijken of het iets voor je is. Ook kan een Bruggenbouwer tips geven of samen oefenen zodat voor jou meedoen makkelijker wordt. Aangenaam kennis te maken is bedoeld voor mensen van alle leeftijden, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om mee te kunnen doen.

Download hier het aanmeldingsformulier: aanmeldingsformulier Aangenaam kennis te maken of neem contact met ons op.

Aangenaam kennis te maken is een project dat wordt uitgevoerd door Perspectief en MEE Gelderse Poortin samenwerking met gemeente Beuningen.


PROJECT BUUR(T)HULP

Burenhulp is van alle tijden. Bijvoorbeeld: een boodschap voor iemand meenemen, helpen bij het schoonmaken van de vogelkooi, gezellig samen boodschappen doen of een stukje wandelen.

Wil je ook af en toe iets doen voor iemand in jouw buurt? Meld je dan aan bij het Project Buur(t)hulp.

  • Met name voor de klussendienst is er dringend behoefte aan vrijwilligers.
  • Ook voor de boodschappendienst of buurthulp zijn vrijwilligers welkom.

 

 PROJECT SAMEN IN BEWEGING

De buurtsportcoaches van dit project werken samen met diverse organisaties om activiteiten voor inwoners uit de gemeente Beuningen te organiseren. Hierdoor verbetert het lokale sport- en beweegaanbod in Beuningen en kunnen meer inwoners hiervan gebruikmaken. 


Kijk voor meer informatie hier of op facebook


 

Aanmelden als vrijwilliger?

Wil je je als vrijwilliger aanmelden voor deze diensten? Dan kun je op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur bellen naar telefoonnummer 024 – 675 09 39 of mailen naar info@stg-perspectief.nl.


Hulpvraag aanmelden?

Wat voor hulp je ook zoekt, er is vast iemand die je hierbij wil helpen. Plaats  hier je vraag en een medewerker van Stichting Perspectief neemt contact met je op.