Op zoek naar vrijwilligers?

Als organisatie of vereniging kun je niet zonder vrijwilligers. Vrijwilligers kunnen met hun vaardigheden jouw organisatie goed helpen. Ook voor de vrijwilliger is dit heel waardevol. 

Plaats gratis vacatures.

Ben je een organisatie en/of vereniging die op zoek is naar vrijwilligers? Plaats dan gratis een vacature bij het VIP Beuningen. Hiervoor heb je een account nodig. Bij de registratie vragen wij eenmalig je gegevens.

Actief op zoek

Heb je snel vrijwilligers nodig? Of heb je een vacature waarop je geen of weinig reacties krijgt? Ga dan zelf actief op zoek naar talenten in onze talentenbank.  

Vragen of hulp nodig?

Bel 024 6750939 of mail naar vip@stg-perspectief.nl
Kom je liever langs? Dan ben je iedere donderdagmiddag van 14.00 - 17.00 van harte welkom op ons inloopspreekuur. Het VIP is onderdeel van Stichting Perspectief. Je kunt ons vinden in het Molenhuis, Molenstraat 54 in Beuningen. 

Nieuwsbrief

Blijf door middel van de regelmatig verschijnende digitale nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent vrijwilligerswerk, scholing en andere bijeenkomsten voor vrijwilligerswerk en professionals in de gemeente Beuningen.


Inschrijven voor de nieuwsbrief


*
 Verplicht
 

(Eenmalig op aanmelden klikken, controleer daarna je e-mail voor de bevestigingslink.)