Zoeken

Zoekopties wissen

Mensen ontmoeten

Mijn aanbod is: Ik kom uit Syrië en wil graag Nederlands leren door mensen te ontmoeten en met ze te praten.

Organisator

Mijn aanbod is: Organiseren in breed verband. Ook voldoende ervaring in bestuurswerk.

Sport en creatief

Mijn aanbod is: Ik speel al 9 jaar dwarsfluit en ik kan liedjes voor mensen spelen als zij dat leuk lijken. Ik heb 5 jaar tafeltennis gespeelt dus ik kan met mensen een potje tafeltennissen of mensen tafeltennis leren. Ook kan ik andere spelletjes met mensen doen zoals badminton en hockey, Op deze activiteiten heb ik ook meerdere jaren gezeten. Ook heb ik meegedaan met een knutselclub voor meerdere jaren in het verleden en vind ik het nogsteeds superleuk om dingen in elkaar te knutselen of te tekenen.

Bianca creatief talent

Mijn aanbod is: Ik kan schminken, bellypaint's maken, muurschilderingen en allerlei andere creatieve uitspattingen. Ben in het dagelijks leven vormgever van beroep en kan ook daar een helpende hand in geven.

voorlezen

Mijn aanbod is: Ik zou graag willen voorlezen. Bij voorkeur aan kinderen als extra hulp om met het Nederlands vertrouwd te raken, bv. als de ouders de taal zelf nog niet voldoende beheersen. Dat mag bij hen thuis zijn, eventueel op school. Maar aan ouderen die niet meer zelf kunnen lezen maar wel veel van boeken houden is ook prima.

Voor alle werkzaamheden.

Mijn aanbod is: Schilderen timmer tuinen koken fietsenmaken voor alles in zet baar . Bar diensten uw roept en ik draai. Gr jack.

Hutgraver

Mijn aanbod is: regisseren (incl. theater), organiseren, besturen. Verder post verwerken voor mede-dorpsbewoners (ouderen?), computer- en internethulp. Sites ontwerpen en bijhouden.

Creatief en zorgzaam

Mijn aanbod is: " Ik zeg wat ik doe, en doe wat ik zeg" Ik ben betrouwbaar, creatief en houd van zorgen voor mensen en dieren. Ik heb een groot empathisch vermogen en heb het hart op de tong. Ik zou op termijn heeeeeel graag mijn creatief zijn omzetten naar een betaalde baan

Spontaan

Mijn aanbod is: Praatje met ouderen . Beetje creatief.

Theo

Mijn aanbod is: organiseren, tuin onderhoud,

Motivator

Mijn aanbod is: Mijn gehele werkzame leven als organisator gewerkt in bouw gerelateerde activiteiten. ben gestopt in 2008 en heb nu eigen advies bureau.

organiseren

Mijn aanbod is: Ik heb enige ervaring in het organiseren van activiteiten. Tevens veel ervaring in besturen en van culturele activiteiten.

Budgetcoach

Mijn aanbod is: Ik ben tot juli student professioneel budgetcoach. Ik zoek het liefst jongeren momenteel waarmee ik ervaring kan op doen via mijn kennis en advies. Ik zou het ook leuk vinden om voorlichtingen te geven aan tieners. Ik bied advies, workshops & dus voorlichtingen aan.

Op zoek naar zinvolle invulling

Mijn aanbod is: (Licht administratieve vaardigheden), kennis van horecaverwante activiteiten, zoals ook koken. Coördineren van werkzaamheden en regelen van zaken.

ontwikkelen

Mijn aanbod is: Het ontwikkelen van nieuwe activiteiten vind ik leuk. Graag geef ik hier advies voor.

Hond uitlaten

Mijn aanbod is: Wilma heeft tijdenlang een hond van iemand uitgelaten. Door het verhuizen van de hond heeft ze nu geen hond meer om uit te laten. Ze zou dit graag weer eenmaal per week willen doen voor iemand uit Beuningen. Bij interesse gelieve contact op te nemen met petervandenelzen@stg-perspectief.nl of riettebenus@stg-perspectief.nl.

docent ZEN4Kids nieuwe stijl

Mijn aanbod is: Mijn doel is om kinderen van deze tijd les te geven en er voor te zorgen dat zij meer weerbaar worden, zich beter concentreren , innerlijke kracht opbouwen en de toekomst aankunnen. In eerste instantie geef ik trainingsdagen voor docenten zodat zij dit kunnen overbrengen aan de kinderen. De docent in balans en zo ook de klas, met als doel betere resultaten.

praktische instelling

Mijn aanbod is: ik kan goed iets organiseren, ben praktisch op de werkvloer, heb een luisterend oor, heb een medische achtergrond, ben geïnteresseerd in gezond gedrag, vind het belangrijk in beweging te blijven (fysiek en mentaal), ben geïnteresseerd in filosofie

Voedingsdeskundige en gewichtsconsulent beschikbaar informatieve voorlichting/cursus/artikelen omtrent voeding, sport en gedrag

Mijn aanbod is: Je persoonlijke gezondheid is ontzettend belangrijk. Wie gezond en fit is presteert beter, leeft gelukkiger en kan beter met stress omgaan. Ik bezit veel kennis over voeding, sport en het gedrag van mensen. Ik kan mensen en organisaties helpen om gezonder in de samenleving te staan zodat de persoonlijke kracht en de kracht van de organisatie sterk kan toenemen. In de vorm van workshops, voorlichting, cursus en artikelen kan ik jullie leren hoe je het beste uit jezelf te halen.

horeca

Mijn aanbod is: heb jaren ervaring in barwerk