Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Eetpunt Winssen zoekt iemand die het eten kan ophalen bij cateraar

Stichting Perspectief

Wekelijks kookt een cateraar voor circa 15 mensen een heerlijke maaltijd. We zijn op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers die iedere week de warme maaltijden, geserveerd in shaving dishes, in Puiflijk kan ophalen en vervolgens afleveren bij de Paulus in Winssen. Het Eetpunt is iedere dinsdag van 12.00 tot 13.30 uur. Dus om 11.45 uur moet het eten in de Paulus zijn. Je krijgt hier uiteraard kilometer vergoeding voor. Lijkt het je wat? Neem dan contact op.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gezocht: collega met dementie

Stichting Perspectief

Het project DemenTalent is een nieuwe vorm van begeleiden, welke georganiseerd wordt vanuit Stichting Perspectief in de gemeente Beuningen. Het ondersteunt mensen met dementie om als vrijwilliger actief deel te nemen aan zinvolle activiteiten in de samenleving, op basis van hun interesses, talenten en vaardigheden.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Overblijfmedewerker gezocht

Kido

Ben je geïnteresseerd in het begeleiden van kinderen tijdens het overblijven op een basisschool in Beuningen? Dan hebben we leuk werk voor je!

Sector
Overig

Tip Maatje met humor om bij te kletsen (voor een man)

Pluryn

Je wordt een maatje van een 58-jarige man met NAH (niet aangeboren hersenletsel) uit Beuningen Hij heeft veel humor en is makkelijk in de omgang. Hij vindt het leuk als je af en toe gezellig op bezoek komt en je met hem een spelletje speelt. Je helpt hem met computeren of je gaat samen een wandeling maken bij mooi weer. Hij houdt van gezelligheid en kan uren aan de koffie zitten om te kletsen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Op zoek naar een penningmeester

Zonnebloem Afdeling Beuningen

De Zonnebloem afdeling Beuningen is per direct op zoek naar een penningmeester
Wegens vertrek van de penningmeester is de huidige vacature ontstaan.

Sector
Hulpverlening

Tip Werken in een mooie tuin

Tuin d' Alde Coninckshof

Tuin d'Alde Coninckshof in Weurt is een prachtige , 1 ha grote tuin, met vaste plantenborders, een kas, een wijngaard een bosje en een mooie vijver. We zoeken mensen die graag als vrijwilliger in een tuin willen werken op donderdagmiddagen van 1 maart tot 1 september van 1/2 2 tot 1/2 5 u.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Voedselpakket vrijwilligers gezocht

voedselbank Beuningen

De voedselbank Beuningen is op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden te helpen bij het samenstellen van de voedselpakketten en bemensen van het uitgiftepunt.

Sector
Hulpverlening

Tip Begeleider vervoersproject Perspectief

Stichting Perspectief

Stichting Perspectief vervoert met onze eigen personenbus mensen van huis naar activiteiten. Wij zijn nu met spoed op zoek naar nieuwe begeleiders. Samen met de chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van onze deelnemers. Als begeleider(ster) haal je de mensen bij de voordeur op, helpt ze bij het in en uitstappen en zorgt ervoor dat deze persoon na de activiteit weer veilig thuis thuis gebracht wordt.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Eetpunten Weurt & Ewijk op zoek naar versterking

Stichting Perspectief

Voor vaste vrijwilligers:
* Betrokken bij de hele uitvoering van het Eetpunt: van inkopen doen, koken, tot uitserveren en opruimen, of één van deze onderdelen.

Voor invalskrachten:
* Indien nodig spring je in en help je bij het koken, uitserveren en opruimen, of één van deze onderdelen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Vrijwillige publieksbegeleider bij het muZIEum

muZIEum

Bij het muZIEum is geen dag hetzelfde. Vandaag ontvang je samen met alle gidsen en publieksbegeleiders een grote groep leerlingen. Morgen ontvang je gezinnen of bedrijfsuitjes.
Wil jij daarbij graag een steentje bijdragen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Onze missie is het overbrengen van kennis en vergroten van begrip voor visueel beperkte mensen en tegelijk onze bezoekers een bijzondere dag te bieden. Aan jou de taak om onze bezoekers te begeleiden tijdens deze unieke belevenis.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Vrijwilligers voor ondersteuning bij ontbijt

zorggroep Maas & Waal

Voor de nieuwbouw van Zorgcentrum Alde Steeg in Beuningen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen ondersteunen bij het ontbijt.
Vanaf 08.00 / 08.30 uur tot 10.30 uur

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Ondersteuning bij huiswerk

Stichting Perspectief

De stap naar een middelbare school of nieuw leerjaar kan best lastig zijn. Goed plannen, geconcentreerd werken, een toets slim voorbereiden. Dat is nog best ingewikkeld. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die huiswerkbegeleiding willen geven/ ondersteuning willen bieden zoals overhoren etc.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Bestuurslid Algemeen

Humanitas

In de loop van 2016 / 2017 treden 3 bestuursleden af omdat er statutair een einde komt aan hun benoeming. De afdeling is om die reden op zoek naar een bestuurslid algemeen (m/v).

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Mentor

Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland

Als vrijwillige mentor mensen ondersteunen die niet voldoende in staat zijn om zelf beslissingen te nemen over hun welzijn en die geen familieleden hebben die hen hierbij kunnen helpen.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider(ster) Woemisoos

Stichting Perspectief

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om kinderen te begeleiden tijdens ontspannende en creatieve bezigheden. Als (activiteiten)begeleider(ster) begeleid je samen met de andere vrijwilligers, de kinderen (leeftijd 6 tot 12 jaar) bij de activiteiten. De activiteiten zijn educatief, creatief, kunstzinnig en/of recreatief van aard en gericht op het ontwikkelen, bevorderen/handhaven van de vaardigheden en het bevorderen van het gevoel van eigenwaarde van de kinderen.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Betrokken vrijwilliger gezocht voor blinde slechthorende vrouw.

Stichting Perspectief

Wij zoeken iemand met enige ervaring in het omgaan van doof/blindheid voor een vrouw van ongeveer 60 jaar. Mevrouw is blind en slechthorend. Gesprekken in een op een situaties binnenshuis gaat nog wel. Zij heeft behoefte aan iemand die haar wekelijks bezoekt. Een praatje, een kop koffie/thee of een wandeling zou haar goed doen.

Sector
Zorg en Welzijn

Techniek Lab Beuningen

Techniek Lab Beuningen

Voor het Techniek Lab Beuningen zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in techniek en wetenschap en die het leuk vinden om kinderen van groep 7 en 8 te begeleiden.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Taalcoach

VluchtelingenWerk Oost Nederland

Als taalcoach bied je individuele taalondersteuning aan één of meerdere inburgeraars. Centraal staat het vergroten van de taalkennis en het doorbreken van angst om de Nederlandse taal te spreken. Tijdsbesteding: 2 uur per week.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilliger Ondersteunend Contact-Doorbreking Isolement

Humanitas

Als vrijwilliger ondersteun je als 'maatje' de deelnemer bij het doorbreken van zijn of haar isolement en coach je waar mogelijk bij de opbouw van een sociaal netwerk. Het contact duurt in de meeste gevallen een jaar. Inzet gevraagd voor minimaal 1 jaar.

Sector
Zorg en Welzijn

Sophia SnuffelVrijwilliger

Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren

Heb jij een sociale, gehoorzame en kindvriendelijke hond en lijkt het je leuk om voor de klas te staan? Dan is het werk als vrijwilliger voor het Sophia SnuffelCollege wellicht iets voor jou! Samen met je hond bezoek je de laagste groepen van basisscholen, om kinderen te leren hoe ze veilig met honden omgaan. Op die manier kan het aantal hondenbeten bij kinderen beperkt worden en neemt angst voor honden af. Bovendien draagt het Sophia SnuffelCollege bij aan meer begrip en respect voor dieren.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Vrijwillige voorlezers om romans in te spreken voor blinden en slechtzienden

Stichting Dedicon

Stichting Dedicon zoekt vrijwillige voorlezers die goed bij stem zijn. Dedicon maakt jaarlijks duizenden gesproken (school)boeken, kranten en tijdschriften voor tienduizenden mensen met een leesbeperking (blind, slechtziend of dyslectisch). U snapt….dit kunnen wij niet alleen. Als vrijwillige voorlezer lees je, na een gedegen opleidingsperiode, op onze locatie in Grave romans, kranten of tijdschriften voor in een professionele studio.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Gastvrouw/gastheer Galerie de Nieuwe Gang.

Galerie de Nieuwe Gang

Vind je het leuk om als gastvrouw/gastheer te werken in de artistieke omgeving van een Galerie en dan ook nog maar één zaterdag- of zondagmiddag in de maand? Kennis van kunst is niet nodig want je wordt uitgebreid wegwijs gemaakt en begeleid door een van onze bestuursleden.

Sector
Kunst en Cultuur

Maatschappelijk begeleider (coach vestiging)

VluchtelingenWerk Oost Nederland

Een coach vestiging begeleidt vluchtelingen die nieuw in de gemeente komen wonen, gedurende een 8 maanden. Als vrijwilliger help je vluchtelingen op weg, zodat ze zo snel mogelijk zelfstandig en onafhankelijk zijn.

Sector
Zorg en Welzijn