Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Voorzitter Clientenraad Alde Steeg

Clientenraad zorgcentrum Alde Steeg Beuningen

Draagt u de zorg een warm hart toe en wilt u graag een rol spelen in het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de zorg? Heeft u daarnaast ook nog leidinggevende capaciteiten? Meld u dan aan als voorzitter bij onze cliëntenraad. Wij zijn per direct op zoek naar een voorzitter die onze cliëntenraad komt versterken.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Lokaal Talent zoekt vrijwilligers!

Stichting Perspectief

Vind jij het leuk om deelnemers te ondersteunen bij het ontdekken van hun talenten?
Denk jij graag vanuit mogelijkheden en kansen?
Heb jij een positieve benaderingswijze tegenover verschillende doelgroepen?

Lokaal Talent zoekt vrijwilligers die samen met een beroepskracht zich willen inzetten om deelnemers te ondersteunen bij activiteiten of initiatieven die gaan ontstaan vanuit project Lokaal Talent.

Sector
Bewonersinitiatieven

Tip CoderDojo Mentor

CoderDojo Beuningen

Wordt Coder Dojo vrijwilliger, help kinderen tussen 6 en 15 jaar leren coderen.
Er zijn veel manieren waarop je kunt helpen!
Je zou een Dojo-mentor kunnen worden en jongeren helpen leren coderen. Je hebt voor de basis zelfs geen technische vaardigheden nodig!
Je zou kunnen helpen met het klaarzetten van de ruimte en de kinderen te ontvangen en te registreren bij de Dojo. Ook bij het opzetten en/of bijhouden van de website, sociale media en communicatie zou je kunnen helpen!

Sector
Techniek

Tip Op zoek naar leuk, maar ook zinvol vrijwilligerswerk? Kom dan onze bezoekers de ogen openen!

muZIEum

Bij het muZIEum is geen dag hetzelfde. Vandaag ontvang je samen met alle gidsen en publieksbegeleiders een grote groep leerlingen. Morgen zijn het gezinnen met kinderen. Wil jij daarbij graag een steentje bijdragen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Onze missie is het overbrengen van kennis en vergroten van begrip voor visueel beperkte mensen en tegelijk onze bezoekers een bijzondere dag te bieden. Aan jou de taak om onze bezoekers te begeleiden tijdens deze unieke belevenis.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Secretaris Zonnebloem afdeling Beuningen

Zonnebloem Afdeling Beuningen

De Zonnebloem afdeling Beuningen is per direct op zoek naar een secretaris
Wegens vertrek van de secretaris is de huidige vacature ontstaan.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Frontoffice medewerker Perspectief (vervanging)

Stichting Perspectief

Als frontoffice medewerker ben je het visitekaartje voor de stichting.

Je taken bestaan uit het ontvangen van bezoekers,bedienen van de telefoon en het afhandelen van vragen. Ook verricht je af en toe voorkomende administratieve taken, zoals het maken van reserveringen etc.

Deze vacature is gericht op vervanging van het huidige frontoffice team bij ziekte of vakantie. Met uitzicht op een vast dagdeel indien gewenst.

Sector
Overig

Tip Bruggenbouwer; mensen op weg helpen

Stichting Perspectief

Het lukt niet iedereen om zelfstandig contacten op te bouwen. Om wat voor reden dan ook. Als Bruggenbouwer help je mensen de eerste stappen te zetten om andere mensen te ontmoeten of mee te kunnen doen aan bijv. activiteiten in de buurt.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Theatertechniek vrijwilligers gezocht!

Theater de Molen

Altijd al achter de knoppen van Theater de Molen willen staan om geluid en licht te regelen?
Hou je van theater en/of muziek? Weet je van aanpakken en zoek je gezellig vrijwilligerswerk?
Meld je dan aan als vrijwillige technicus bij Theater de Molen.

Theater de Molen is een mooi, klein en gezellig vestzaktheater met 100 stoelen in de gemeente Beuningen. Meer informatie over theater de Molen kun je vinden op www.theaterdemolen.nl

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Mentor

Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland

Als vrijwillige mentor mensen ondersteunen die niet voldoende in staat zijn om zelf beslissingen te nemen over hun welzijn en die geen familieleden hebben die hen hierbij kunnen helpen.

Sector
Zorg en Welzijn

Chauffeur bezorgservice

DROOM! Beuningen

Wij zijn per direct op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om op maandag, dinsdag en/of vrijdag onze befaamde DROOM!taarten en bestelling te bezorgen. Tevens kunnen er andere hand- en spandiensten worden verricht. Vanzelfsprekend hebben wij de beschikking over een eigen auto.

Lijkt jou het leuk om ons bijzondere team te komen versterken kom dan eens bij ons binnenlopen, bel naar 024 - 677 9061 of mail naar info@bijdroombeuningen.nl.

Hopelijk tot snel!

Sector
Zorg en Welzijn

Scouting leiding gezocht

Scouting Beuningen `76

Wij zijn in ons team op zoek naar iemand die het leuk vind om samen activiteiten voor kinderen van 4-7 jaar te organiseren.
Elke zaterdag draait onze scoutinggroep met de bevers ( kinderen van 4-7 jaar) tussen 10:00 en 12:00 opkomst, waarbij we elke week weer verrassende, spannende maar vooral altijd leuke dingen doen.

Sector
Sport en Recreatie

De Leghe Polder zoekt PR medewerker

stg de leghe polder

De PR medewerker zal activiteiten in De Leghe Polder bekend moeten maken op de website, Facebook en de schrijvende pers.

Sector
Overig

Vrijwillig(st) er Dagverzorging "t Praothuis

Stichting Perspectief

De dagverzorging is een voorziening voor zelfstandig wonende senioren met een lichamelijke en/of psychogeriatrische beperkingen die niet meer zo vaak uit huis komen, maar zich toch onder leeftijdsgenoten willen begeven.

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor een dagdeel op de vrijdag.(voor de ochtend en voor de middag zoeken we iemand)

Sector
Zorg en Welzijn

Kookvrijwilliger bij Alde Steeg

zorggroep Maas & Waal

Wij zoeken vrijwilligers die samen met bewoners tussen de middag een maaltijd zouden willen bereiden.

Sector
Zorg en Welzijn

Overblijfmedewerker gezocht

Kido

Ben je geïnteresseerd in het begeleiden van kinderen tijdens het overblijven op een basisschool in Beuningen? Dan hebben we leuk werk voor je!

Sector
Overig

Op zoek naar een penningmeester

Zonnebloem Afdeling Beuningen

De Zonnebloem afdeling Beuningen is per direct op zoek naar een penningmeester
Wegens vertrek van de penningmeester is de huidige vacature ontstaan.

Sector
Hulpverlening

Vrijwilligers voor ondersteuning bij ontbijt

zorggroep Maas & Waal

Voor de nieuwbouw van Zorgcentrum Alde Steeg in Beuningen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen ondersteunen bij het ontbijt.
Vanaf 08.00 / 08.30 uur tot 10.30 uur

Sector
Zorg en Welzijn

Taalcoach

VluchtelingenWerk Oost Nederland

Als taalcoach bied je individuele taalondersteuning aan één of meerdere inburgeraars. Centraal staat het vergroten van de taalkennis en het doorbreken van angst om de Nederlandse taal te spreken. Tijdsbesteding: 2 uur per week.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwillige voorlezers om romans in te spreken voor blinden en slechtzienden

Stichting Dedicon

Stichting Dedicon zoekt vrijwillige voorlezers die goed bij stem zijn. Dedicon maakt jaarlijks duizenden gesproken (school)boeken, kranten en tijdschriften voor tienduizenden mensen met een leesbeperking (blind, slechtziend of dyslectisch). U snapt….dit kunnen wij niet alleen. Als vrijwillige voorlezer lees je, na een gedegen opleidingsperiode, op onze locatie in Grave romans, kranten of tijdschriften voor in een professionele studio.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Gastvrouw/gastheer Galerie de Nieuwe Gang.

Galerie de Nieuwe Gang

Vind je het leuk om als gastvrouw/gastheer te werken in de artistieke omgeving van een Galerie en dan ook nog maar één zaterdag- of zondagmiddag in de maand? Kennis van kunst is niet nodig want je wordt uitgebreid wegwijs gemaakt en begeleid door een van onze bestuursleden.

Sector
Kunst en Cultuur

Maatschappelijk begeleider (coach vestiging)

VluchtelingenWerk Oost Nederland

Een coach vestiging begeleidt vluchtelingen die nieuw in de gemeente komen wonen, gedurende een 8 maanden. Als vrijwilliger help je vluchtelingen op weg, zodat ze zo snel mogelijk zelfstandig en onafhankelijk zijn.

Sector
Zorg en Welzijn

Bestuurslid met financiële achtergrond

Vereniging van Senioren Beuningen

Bestuurslid gevraagd met financiële achtergrond
De VvSB, Vereniging van Senioren Beuningen, is op korte termijn op zoek naar een nieuwe penningmeester, tevens lid van bestuur.

Sector
Overig