Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Op zoek naar een penningmeester

Zonnebloem Afdeling Beuningen

De Zonnebloem afdeling Beuningen is per direct op zoek naar een penningmeester
Wegens vertrek van de penningmeester is de huidige vacature ontstaan.

Sector
Hulpverlening

Tip Werken in een mooie tuin

Tuin d' Alde Coninckshof

Tuin d'Alde Coninckshof in Weurt is een prachtige , 1 ha grote tuin, met vaste plantenborders, een kas, een wijngaard een bosje en een mooie vijver. We zoeken mensen die graag als vrijwilliger in een tuin willen werken op donderdagmiddagen van 1 maart tot 1 september van 1/2 2 tot 1/2 5 u.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Voedselpakket vrijwilligers gezocht

voedselbank Beuningen

De voedselbank Beuningen is op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden te helpen bij het samenstellen van de voedselpakketten en bemensen van het uitgiftepunt.

Sector
Hulpverlening

Tip Vrijwilliger de Stek

RIBW Nijmegen en Rivierenland

Voor onze inloop De Stek op donderdag tussen 17:00-20:00 uur zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die ons wil ondersteunen.

Bij De Stek werken vrijwilligers samen met beroepskrachten van Driekracht, de Kentering en de RIBW aan een open gezellige sfeer. Alle inwoners van de gemeente Beuningen zijn van harte welkom. We starten met een 3-gangen diner en daarna worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Begeleider vervoersproject Perspectief

Stichting Perspectief

Stichting Perspectief vervoert met onze eigen personenbus mensen van huis naar activiteiten. Wij zijn nu met spoed op zoek naar nieuwe begeleiders. Samen met de chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van onze deelnemers. Als begeleider(ster) haal je de mensen bij de voordeur op, helpt ze bij het in en uitstappen en zorgt ervoor dat deze persoon na de activiteit weer veilig thuis thuis gebracht wordt.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Eetpunten Weurt & Ewijk op zoek naar versterking

Stichting Perspectief

Voor vaste vrijwilligers:
* Betrokken bij de hele uitvoering van het Eetpunt: van inkopen doen, koken, tot uitserveren en opruimen, of één van deze onderdelen.

Voor invalskrachten:
* Indien nodig spring je in en help je bij het koken, uitserveren en opruimen, of één van deze onderdelen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Bestuurslid Algemeen

Humanitas

In de loop van 2016 / 2017 treden 3 bestuursleden af omdat er statutair een einde komt aan hun benoeming. De afdeling is om die reden op zoek naar een bestuurslid algemeen (m/v).

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Mentor

Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland

Als vrijwillige mentor mensen ondersteunen die niet voldoende in staat zijn om zelf beslissingen te nemen over hun welzijn en die geen familieleden hebben die hen hierbij kunnen helpen.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker VIP

Stichting Perspectief

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Beuningen zoekt iemand voor administratie en receptiewerkzaamheden. Je ontvangt bezoek aan het VIP. Je bent een vast en vertrouwd gezicht voor bezoekers VIP, de medewerkers van Perspectief, buurtbewoners.

Sector
Zorg en Welzijn

Molengids

Molen de Haag Beuningen

De rol van de molen in onze samenleving verandert snel. Vroeger waren molens werktuigen en heel vaak verboden terrein voor het publiek. In de afgelopen 50 jaar zijn steeds meer molens grote publiekstrekkers geworden. Daarom stellen wij de molens open, leiden wij bezoekers rond of activiteiten te organiseren op en rond de molen. Speciale dagen zoals de Nationale Molendag trekken steeds meer publiek.
Hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij willen helpen!

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Vrijwilliger bij hét 'ANWB leukste uitje van Gelderland'?

muZIEum

Het muZIEum dompelt bezoekers helemaal onder in een wereld waar ze zelf ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn. De verschillende belevingen maken bezoekers bewust van de obstakels, maar vooral van de mogelijkheden die een visuele beperking met zich meebrengt.
In deze functie werk je voornamelijk achter de schermen. Je assisteert hierbij de sales-medewerkers en de management assistent. Interesse? Stuur dan je CV en je motivatiebrief met pasfoto naar info@muzieum.nl.

Sector
Kunst en Cultuur

Publieksbegeleider bij het muZIEum

muZIEum

Wil jij je steentje bijdragen aan de bewustwording rondom blinde en slechtziende mensen? Dat kan! Je bent werkzaam als publieksbegeleider en daarmee een echte ambassadeur van het muZIEum.

Sector
Kunst en Cultuur

Begeleider(ster) Woemisoos

Stichting Perspectief

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om kinderen te begeleiden tijdens ontspannende en creatieve bezigheden. Als (activiteiten)begeleider(ster) begeleid je samen met de andere vrijwilligers, de kinderen (leeftijd 6 tot 12 jaar) bij de activiteiten. De activiteiten zijn educatief, creatief, kunstzinnig en/of recreatief van aard en gericht op het ontwikkelen, bevorderen/handhaven van de vaardigheden en het bevorderen van het gevoel van eigenwaarde van de kinderen.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Betrokken vrijwilliger gezocht voor blinde slechthorende vrouw.

Stichting Perspectief

Wij zoeken iemand met enige ervaring in het omgaan van doof/blindheid voor een vrouw van ongeveer 60 jaar. Mevrouw is blind en slechthorend. Gesprekken in een op een situaties binnenshuis gaat nog wel. Zij heeft behoefte aan iemand die haar wekelijks bezoekt. Een praatje, een kop koffie/thee of een wandeling zou haar goed doen.

Sector
Zorg en Welzijn

Techniek Lab Beuningen

Techniek Lab Beuningen

Voor het Techniek Lab Beuningen zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in techniek en wetenschap en die het leuk vinden om kinderen van groep 7 en 8 te begeleiden.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Taalcoach

VluchtelingenWerk Oost Nederland

Als taalcoach bied je individuele taalondersteuning aan één of meerdere inburgeraars. Centraal staat het vergroten van de taalkennis en het doorbreken van angst om de Nederlandse taal te spreken. Tijdsbesteding: 2 uur per week.

Sector
Zorg en Welzijn

Scoutingleider Welpen

Scouting st. Andries Weurt

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding.

Wij hebben circa 50 leden.
Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van jongeren als leidinggevende?

Dan zoeken wij jou!

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Bruggenbouwer; mensen op weg helpen

Stichting Perspectief

Het lukt niet iedereen om zelfstandig contacten op te bouwen. Voor mensen met een psychische of lichamelijke beperking kan dit bijvoorbeeld lastig zijn. Als Bruggenbouwer help je mensen de eerste stappen te zetten om andere mensen te ontmoeten of mee te kunnen doen in de buurt.

Sector
Zorg en Welzijn

Theatertechniek vrijwilligers gezocht!

Theater de Molen

Altijd al achter de knoppen van theater de Molen willen staan om geluid en licht te regelen?
Hou je van theater en/of muziek? Weet je van aanpakken en zoek je gezellig vrijwilligerswerk?Meld je dan aan als vrijwillige technicus bij Theater de Molen. Je wordt minimaal een keer per maand ingezet (altijd in overleg).Theater de Molen is een mooi, klein en gezellig vestzaktheater met 100 stoelen in de gemeente Beuningen. Meer informatie over theater de Molen kun je vinden op www.theaterdemolen.nl

Sector
Kunst en Cultuur

Vrijwilliger Ondersteunend Contact-Doorbreking Isolement

Humanitas

Als vrijwilliger ondersteun je als 'maatje' de deelnemer bij het doorbreken van zijn of haar isolement en coach je waar mogelijk bij de opbouw van een sociaal netwerk. Het contact duurt in de meeste gevallen een jaar. Inzet gevraagd voor minimaal 1 jaar.

Sector
Zorg en Welzijn

Sophia SnuffelVrijwilliger

Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren

Heb jij een sociale, gehoorzame en kindvriendelijke hond en lijkt het je leuk om voor de klas te staan? Dan is het werk als vrijwilliger voor het Sophia SnuffelCollege wellicht iets voor jou! Samen met je hond bezoek je de laagste groepen van basisscholen, om kinderen te leren hoe ze veilig met honden omgaan. Op die manier kan het aantal hondenbeten bij kinderen beperkt worden en neemt angst voor honden af. Bovendien draagt het Sophia SnuffelCollege bij aan meer begrip en respect voor dieren.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Vrijwillige voorlezers om romans in te spreken voor blinden en slechtzienden

Stichting Dedicon

Stichting Dedicon zoekt vrijwillige voorlezers die goed bij stem zijn. Dedicon maakt jaarlijks duizenden gesproken (school)boeken, kranten en tijdschriften voor tienduizenden mensen met een leesbeperking (blind, slechtziend of dyslectisch). U snapt….dit kunnen wij niet alleen. Als vrijwillige voorlezer lees je, na een gedegen opleidingsperiode, op onze locatie in Grave romans, kranten of tijdschriften voor in een professionele studio.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Gastvrouw/gastheer Galerie de Nieuwe Gang.

Galerie de Nieuwe Gang

Vind je het leuk om als gastvrouw/gastheer te werken in de artistieke omgeving van een Galerie en dan ook nog maar één zaterdag- of zondagmiddag in de maand? Kennis van kunst is niet nodig want je wordt uitgebreid wegwijs gemaakt en begeleid door een van onze bestuursleden.

Sector
Kunst en Cultuur

Maatschappelijk begeleider (coach vestiging)

VluchtelingenWerk Oost Nederland

Een coach vestiging begeleidt vluchtelingen die nieuw in de gemeente komen wonen, gedurende een 8 maanden. Als vrijwilliger help je vluchtelingen op weg, zodat ze zo snel mogelijk zelfstandig en onafhankelijk zijn.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilliger de Stek

RIBW Nijmegen en Rivierenland

Voor onze inloop De Stek op donderdag tussen 17:00-20:00 uur zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die ons wil ondersteunen.

Bij De Stek werken vrijwilligers samen met beroepskrachten van Driekracht, de Kentering en de RIBW aan een open gezellige sfeer. Alle inwoners van de gemeente Beuningen zijn van harte welkom. We starten met een 3-gangen diner en daarna worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Sector
Hobby en Vrije Tijd