Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Leuke basisschool in Beuningen zoekt 'taalvrijwilligers'

Basisschool De Vuurvlinder

Voor de versterking van het innovatieve onderwijsconcept van basisschool De Vuurvlinder in Beuningen zoeken wij met spoed enthousiaste 55+ vrijwilligers (m/v) met taal kwaliteiten.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip begeleider computeren met mensen met een verstandelijke beperking

GVO de Klup

Op GVO de Klup is er elke zaterdag van 10.00-12.00 uur computeren. Er zijn 2 groepen (deze wisselen elkaar wekelijks af). De groep bestaat uit ongeveer 4 deelnemers met een verstandelijke beperking die graag met de computer of tablet werken. Er is enige mate van zelfstandigheid, maar jij als vrijwilliger ondersteunt hen als zij er niet uit komen. Je hoeft dus geen computerexpert te zijn. Je werkt samen met een collega-vrijwilliger. Samen zorgen jullie voor een ontspannen en gezellige sfeer!

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwilliger taalcafé

Bibliotheek Gelderland Zuid

De bibliotheek biedt mensen die de taal willen leren en oefenen de mogelijkheid om dit in het taalcafé te doen en daarbij ook mensen te ontmoeten. Daar hebben wij natuurlijk veel vrijwilligers voor nodig. Belangstelling voor andere culturen en taalgevoel is een pre, maar ook doeners die de Beuningse cultuur en samenleving willen laten zien, zijn welkom.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Frontoffice medewerker Perspectief

Stichting Perspectief

Als frontoffice medewerker ben je het visitekaartje voor de stichting.

Je taken bestaan uit het ontvangen van bezoekers,bedienen van de telefoon en het afhandelen van vragen. Ook verricht je af en toe voorkomende administratieve taken, zoals het maken van reserveringen etc.

Deze vacature is gericht op vervanging van het huidige frontoffice team bij ziekte of vakantie. Met uitzicht op een vast dagdeel indien gewenst.

Sector
Overig

Tip Overblijfmedewerker gezocht

Kido

Ben je geïnteresseerd in het begeleiden van kinderen tijdens het overblijven op een basisschool in Beuningen? Dan hebben we leuk werk voor je!

Sector
Overig

Tip Maatje met humor om bij te kletsen (voor een man)

Pluryn

Je wordt een maatje van een 58-jarige man met NAH (niet aangeboren hersenletsel) uit Beuningen Hij heeft veel humor en is makkelijk in de omgang. Hij vindt het leuk als je af en toe gezellig op bezoek komt en je met hem een spelletje speelt. Je helpt hem met computeren of je gaat samen een wandeling maken bij mooi weer. Hij houdt van gezelligheid en kan uren aan de koffie zitten om te kletsen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwilligers voor ondersteuning bij ontbijt

zorggroep Maas & Waal

Voor de nieuwbouw van Zorgcentrum Alde Steeg in Beuningen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen ondersteunen bij het ontbijt.
Vanaf 08.00 / 08.30 uur tot 10.30 uur

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Mentor

Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland

Als vrijwillige mentor mensen ondersteunen die niet voldoende in staat zijn om zelf beslissingen te nemen over hun welzijn en die geen familieleden hebben die hen hierbij kunnen helpen.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwillig(st) er Dagverzorging "t Praothuis

Stichting Perspectief

De dagverzorging is een voorziening voor zelfstandig wonende senioren met een lichamelijke en/of psychogeriatrische beperkingen die niet meer zo vaak uit huis komen, maar zich toch onder leeftijdsgenoten willen begeven.

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor een dagdeel in de week.

Sector
Zorg en Welzijn

Kookvrijwilliger bij Alde Steeg

zorggroep Maas & Waal

Wij zoeken vrijwilligers die samen met bewoners tussen de middag een maaltijd zou willen bereiden.

Sector
Zorg en Welzijn

Op zoek naar een penningmeester

Zonnebloem Afdeling Beuningen

De Zonnebloem afdeling Beuningen is per direct op zoek naar een penningmeester
Wegens vertrek van de penningmeester is de huidige vacature ontstaan.

Sector
Hulpverlening

Voedselpakket vrijwilligers gezocht

voedselbank Beuningen

De voedselbank Beuningen is op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden te helpen bij het samenstellen van de voedselpakketten en bemensen van het uitgiftepunt.

Sector
Hulpverlening

Eetpunten Weurt & Ewijk op zoek naar versterking

Stichting Perspectief

Voor vaste vrijwilligers:
* Betrokken bij de hele uitvoering van het Eetpunt: van inkopen doen, koken, tot uitserveren en opruimen, of één van deze onderdelen.

Voor invalskrachten:
* Indien nodig spring je in en help je bij het koken, uitserveren en opruimen, of één van deze onderdelen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Betrokken vrijwilliger gezocht voor blinde slechthorende vrouw.

Stichting Perspectief

Wij zoeken iemand met enige ervaring in het omgaan van doof/blindheid voor een vrouw van ongeveer 60 jaar. Mevrouw is blind en slechthorend. Gesprekken in een op een situaties binnenshuis gaat nog wel. Zij heeft behoefte aan iemand die haar wekelijks bezoekt. Een praatje, een kop koffie/thee of een wandeling zou haar goed doen.

Sector
Zorg en Welzijn

Taalcoach

VluchtelingenWerk Oost Nederland

Als taalcoach bied je individuele taalondersteuning aan één of meerdere inburgeraars. Centraal staat het vergroten van de taalkennis en het doorbreken van angst om de Nederlandse taal te spreken. Tijdsbesteding: 2 uur per week.

Sector
Zorg en Welzijn

Ondersteuning bij huiswerk

Stichting Perspectief

De stap naar een middelbare school of nieuw leerjaar kan best lastig zijn. Goed plannen, geconcentreerd werken, een toets slim voorbereiden. Dat is nog best ingewikkeld. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die huiswerkbegeleiding willen geven/ ondersteuning willen bieden zoals overhoren etc.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Vrijwilliger Ondersteunend Contact-Doorbreking Isolement

Humanitas

Als vrijwilliger ondersteun je als 'maatje' de deelnemer bij het doorbreken van zijn of haar isolement en coach je waar mogelijk bij de opbouw van een sociaal netwerk. Het contact duurt in de meeste gevallen een jaar. Inzet gevraagd voor minimaal 1 jaar.

Sector
Zorg en Welzijn

Penningmeester

Humanitas

Humanitas afd. Nijmegen zoekt per direct een penningmeester (m/v).

Sector
Zorg en Welzijn

Sophia SnuffelVrijwilliger

Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren

Heb jij een sociale, gehoorzame en kindvriendelijke hond en lijkt het je leuk om voor de klas te staan? Dan is het werk als vrijwilliger voor het Sophia SnuffelCollege wellicht iets voor jou! Samen met je hond bezoek je de laagste groepen van basisscholen, om kinderen te leren hoe ze veilig met honden omgaan. Op die manier kan het aantal hondenbeten bij kinderen beperkt worden en neemt angst voor honden af. Bovendien draagt het Sophia SnuffelCollege bij aan meer begrip en respect voor dieren.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Vrijwillige voorlezers om romans in te spreken voor blinden en slechtzienden

Stichting Dedicon

Stichting Dedicon zoekt vrijwillige voorlezers die goed bij stem zijn. Dedicon maakt jaarlijks duizenden gesproken (school)boeken, kranten en tijdschriften voor tienduizenden mensen met een leesbeperking (blind, slechtziend of dyslectisch). U snapt….dit kunnen wij niet alleen. Als vrijwillige voorlezer lees je, na een gedegen opleidingsperiode, op onze locatie in Grave romans, kranten of tijdschriften voor in een professionele studio.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Gastvrouw/gastheer Galerie de Nieuwe Gang.

Galerie de Nieuwe Gang

Vind je het leuk om als gastvrouw/gastheer te werken in de artistieke omgeving van een Galerie en dan ook nog maar één zaterdag- of zondagmiddag in de maand? Kennis van kunst is niet nodig want je wordt uitgebreid wegwijs gemaakt en begeleid door een van onze bestuursleden.

Sector
Kunst en Cultuur

Maatschappelijk begeleider (coach vestiging)

VluchtelingenWerk Oost Nederland

Een coach vestiging begeleidt vluchtelingen die nieuw in de gemeente komen wonen, gedurende een 8 maanden. Als vrijwilliger help je vluchtelingen op weg, zodat ze zo snel mogelijk zelfstandig en onafhankelijk zijn.

Sector
Zorg en Welzijn

pannenkoek/filmavond vrijwilliger

GVO de Klup

Voor onze pannenkoek en filmavond (2e vrijdag in de maand) zoeken wij een vrijwilliger die het leuk vind om anderen een onbezorgde gezellige avond te geven.

Sector
Zorg en Welzijn