» Creatieve vrijwilligers gezocht voor Klein Waelwick

Terug naar het vacature overzicht.

Details

Op Klein Waelwick zijn we op zoek naar creatieve vrijwilligers die het leuk vinden om activiteiten te organiseren voor ouderen. Ben jij iemand die graag creatief bezig is of vind je het leuk om met mensen te praten over diverse onderwerpen van vroeger (reminicentie) of ben je sportiever en lijkt het je leuk om ze in beweging te brengen? Wil je een groepsactiviteit doen of werk je liever één op één met iemand voor meer persoonlijke aandacht? Alles is mogelijk en van harte welkom!

Klein Waelwick zijn 4 woningen voor elk 6 bewoners. 3 woningen hiervan zijn PG, 1 is somatiek. Door middel van de activiteiten willen wij de welzijn, het leefplezier en het comfort van de bewoners vergroten.
Als vrijwilliger zal je meehelpen met of de verantwoording krijgen over een activiteit. Dit kan een groepsactiviteit zijn of individueel. De activiteitenbegeleidster is aanwezig voor eventuele vragen, sturing en tips.


Sector:
Zorg en Welzijn
Doelgroep:
Ouderen
Soort werkzaamheden:
Activiteitenbegeleiding, Creatief, Gastheer/gastvrouw, Maatje/buddy/bezoek, Sport- en spelbegeleiding, Tuin en buiten, Werken met dieren
Locatie:
Ewijk
Organisatie:
Zorggroep Maas en Waal
Vacaturenummer:
15438

Meer informatie of reageren op deze vacature?

Dit is slechts een beperkte weergave van de vacature. Om de vacature in zijn geheel te bekijken moet u registreren of inloggen.

Om te kunnen reageren op deze vacature moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

Heeft u nog geen account bij Vrijwilligers Informatie Punt Beuningen? Klik dan hier om u te registreren.