» Speelotheek zoekt social media helden

Terug naar het vacature overzicht.

Details

De SpeelOsaurus wordt een bijzondere speelgoeduitleen in Beuningen. We zijn een stichting die zich inzet voor kind en ouders.
We willen meer worden dan alleen een speelgoeduitleen, ons doel is een community te worden; een plek waar kinderen met plezier spelen, ouders elkaar ontmoeten, kennis wordt gedeeld en kinderen spelende wijs worden gestimuleerd.
We zijn voor de SpeelOsaurus opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het spelende hart van Beuningen willen worden.

Wat ga je doen?
Als social media held ga je de SpeelOsaurus helpen meer zichtbaar te zijn op social media. Denk hierbij aan leuke relevante Facebook posts, Instagram story of leuke speelgoed video’s! Het is maar wat jij bedenkt! (Alles gaat in samenwerking met onze marketing/communicatie commissie.)

Heb jij passie voor social media, zit je altijd te Facebooken en vlogs te maken? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres!


Sector:
Goede Doelen en Belangen
Doelgroep:
Kinderen
Soort werkzaamheden:
Administratief, PR/communicatie
Locatie:
Beuningen
Organisatie:
SpeelOsaurus
Vacaturenummer:
15467

Meer informatie of reageren op deze vacature?

Dit is slechts een beperkte weergave van de vacature. Om de vacature in zijn geheel te bekijken moet u registreren of inloggen.

Om te kunnen reageren op deze vacature moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

Heeft u nog geen account bij Vrijwilligers Informatie Punt Beuningen? Klik dan hier om u te registreren.