» Organisator evenementen (heel Nederland)

Terug naar het vacature overzicht.

Details

Als organisator/planner Adviesgroep zorg je ervoor dat de kwartaalbijeenkomsten van onze Adviesgroep tot in de puntjes geregeld worden en dat alle leden precies weten waar en wanneer zij worden verwacht. De Adviesgroep bestaat uit acht jongeren met een visuele beperking die Dedicon adviseren over de producten en diensten die we aanbieden.

Om aan de slag te kunnen met de organisatie heb je input nodig. Deze input krijg je van ons, in overleg, op kantoordagen (maandag en donderdag) tussen 9.00 en 17.00 uur op het hoofdkantoor in Grave. Alle bijeenkomsten vinden plaats op zaterdag in overleg met de Adviesleden. Voor het organiseren en de verslaglegging van de bijeenkomsten ben je vrij om je tijd in te delen.

Je krijgt een inwerktraject dat bestaat uit het leren kennen van de organisatie, kennismaken met de producten en diensten van Dedicon, kennismaking met de leden van de Adviesgroep en je wordt begeleid in de globale planning en het bedenken van de thema’s.

De tijdsinvestering per jaar is ongeveer 65 uur:
• 4 x 8 uur voor de organisatie van de bijeenkomsten;
• 3 x 8 uur voor aanwezigheid bij de bijeenkomsten;
• 3 x 3 uur voor de verslaglegging.


Sector:
Evenementen
Doelgroep:
Jongeren
Soort werkzaamheden:
Coördinatie en organisatie
Locaties:
geen
Organisatie:
Onzichtbare helden
Vacaturenummer:
15899

Meer informatie of reageren op deze vacature?

Dit is slechts een beperkte weergave van de vacature. Om de vacature in zijn geheel te bekijken moet u registreren of inloggen.

Om te kunnen reageren op deze vacature moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

Heeft u nog geen account bij Vrijwilligers Informatie Punt Beuningen? Klik dan hier om u te registreren.