Welkom

Welkom op de website van MeerVoormekaar!

  

VRIJWILLIGERSWERK VOOR IEDEREEN! 

Vrijwilligerswerk is voor iedereen. De één doet het een uurtje in de week naast een betaalde baan en de ander besteedt er uren aan. Wilt u ook iets nuttigs doen in uw vrije tijd of iets betekenen voor een ander? Wilt u ervaring opdoen als opstap naar betaald werk, iets nieuws leren of nieuwe mensen ontmoeten? Met vrijwilligerswerk is dat allemaal mogelijk. Meer Voormekaar Druten is er voor alle vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in Druten.

Inloggen

Als vrijwilliger, talent of organisatie kunt u met uw persoonlijke inlogcodes via de oranje knop Login (rechtsboven) inloggen op uw persoonlijke pagina.

Vacaturebank

Als u op zoek bent naar vrijwilligerswerk, kunt u zich op deze website aanmelden als vrijwilliger. U kunt dan direct via de vacaturebank van de website reageren op een interessante vacature. Indien gewenst kunt u bij ons kantoor langskomen voor een persoonlijk intakegesprek. Wij kijken dan samen naar talenten, capaciteiten en wensen en gaan op zoek naar een passende vrijwilligersfunctie. Tijdens kantooruren bent u welkom in ons kantoor in 't Mozaïek. Wel is het handig als u van te voren even belt.

Wanneer u niet als vrijwilliger ingelogd bent, ziet u in de vacaturebank alleen het globale overzicht aan vacatures, maar kunt u niet reageren op een vacature.

Talentenbank

Heeft  u talent, kennis, vaardigheid of specialisme dat u vrijwillig voor organisaties of maatschappelijke doelen in de Gemeente Druten wilt inzetten? Op tijdelijke basis, een paar keer per jaar of eenmalig? Biedt dan uw talent hier aan.

Bent u als organisatie op zoek naar een talentvolle vrijwilliger? Als u geregistreerd bent, kunt u reageren op de vrijwilligers in de talentenbank.

 

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken