Zoeken

Zoekopties wissen

Allround medewerker

Mijn aanbod is: Ik ben Technisch onderlegd, ik hou ervan om buiten bezig te zijn. Ik kan hard werken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik vind het leuk om in een team te werken. De sectoren die mij aanspreken zijn; - Buiten (groenvoorziening) - Technisch - Zorg Ik sta in principe open voor verschillende sectoren en werkzaamheden.

Luisterend oor

Mijn aanbod is: Luisteren ,praatje maken ,snel aanpassen aan situaties

Beleidsadviseur

Mijn aanbod is: Ervaren beleidsadviseur, organisatie en bestuurskundige Msc/MBA

Gemotiveerde hulpverleenster

Mijn aanbod is: Ben erg ambitieus en op zoek naar een uitdaging, ik heb veel energie en hou van afwisseling. Het lijkt me leuk om bv. met jongeren te werken of activiteiten te begeleiden.

Talencoach

Mijn aanbod is: Helpen bij het leren van talen: vinden van een persoonlijke manier van leren; helpen bij moeilijke grammatica/taalconstructies; oefenen van gesprekken; verbeteren van gesproken en geschreven taal.

hulp bij leren nederlandse taal

Mijn aanbod is: helpen bij nederlands leren als maatje of klasse-assistent (nog geen ervaring mee); hand- en spandiensten verrichten (vervoer, klussen etc.) waar nodig.

Psychologische begeleiding

Mijn aanbod is: Ik ben toegepast psycholoog en bied individuen, bij voorkeur jeugdigen, die niet lekker in hun vel zitten een luisterend oor en handvatten om hun situatie een positieve draai te geven.

groene vingers

Mijn aanbod is: ik heb groene vingers en wil graag tuinklussen doen, ben ook bereid om clienten 's Heerenloo te begeleiden van/naar werkplek etc. heb geen auto

Ik wil wat vanuit mijn hart geven

Mijn aanbod is: Ik heb een cv bijgevoegd bij de vragenlijst. Verkoop is mijn vak maar in een winkel werken komt niet meer in aanmerking. Zag diverse leuke vacatures zoals gastvrouw. Ik leg makkelijk contacten en kan goed mensen enthousiasmeren. Het lijkt mij makkelijk om elkaar te ontmoeten en te bekijken waar mijn sterke kanten het beste kunnen worden ingezet.

PC & Tablet-coach

Mijn aanbod is: Windows, iOS en Android voor gebruikers. Ik ben geen ICT'er.

Budget Coach / Schuldhulpverlening

Mijn aanbod is: Graag help ik bij mensen die problemen hebben om hun administratie op orde te brengen of te houden. Ook kan ik bekijken of van alle voorzieningen gebruik gemaakte wordt en zo eventueel de financiële armslag te verruimen.

Een mensen mens

Mijn aanbod is: - Sociale vaardigheden - Kennis over de leefwereld en brein van een puber - Opleiding: pastoraal werk - Training verzorgen (voor kinderen, tieners en volwassenen)

manusje van alles

Mijn aanbod is: Kan tuinieren, schilderen ( niet op hoogte), behangen, klein loodgieterswerk, timmeren, i.b.v. rijbewijs B, kan goed met mensen omgaan.