Vacatures

Zoekopties wissen

Chauffeur / Bijrijder Voedseltransport

Voedselbank Druten

Vind je het leuk om vervoerswerkzaamheden te verrichten? Vind je het leuk om goederen op te ruimen? Vind je het leuk contact te hebben met verschillende personen van bedrijven die goederen ter beschikking stellen aan de voedselbank? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sector
Goede Doelen en Belangen

Teamleider Logistiek en voedselveiligheid

Voedselbank Druten

De logistieke processen van de Voedselbank Druten in goede banen leiden. Als teamleider Logistiek heb je het overzicht op de voorraden in de winkel en de opslagruimte, de voorraden die onderweg zijn en de voorraden die nodig zijn. Je stuurt de chauffeurs en bijrijders direct aan.

Sector
Bewonersinitiatieven

Mensen ondersteunen in hun laatste levensfase

VPTZ Maas en Waal

Overdag of in de nacht aanwezig zijn bij de terminaal zieke. Een helpende hand: het zo comfortabel mogelijk maken voor de cliënt. Een luisterend oor: verhaal van de cliënt. Een wakend oog: inschatten behoefte van cliënt.
"Er zijn" waardoor rust ontstaat in een vaak onrustige periode: niet alleen voor de cliënt maar ook voor de mantelzorger(s).

Sector
Zorg en Welzijn

Uitgiftemedewerker Voedselbank

Voedselbank Druten

De Voedselbank Druten is in oprichting. We zijn op zoek naar mensen die de uitgifte van voedselpakketten gaan verzorgen. De vrijwilliger zorgt er (samen met de andere vrijwilligers) voor, dat de uitgifte van de voedselpakketten netjes en prettig verloopt.
Als uitgiftemedewerker werk je op de dag en tijdstip dat de Voedselbank de uitgifte van de wekelijkse voedselpakketten heeft.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Klassenassistent

VluchtelingenWerk Oost Nederland

Als klassenassistent ben je bezig met het begeleiden, ondersteunen en coachen van cursisten bij het leren van de Nederlandse taal tijdens de inburgeringsfase. Centraal staat het vergroten van de taalkennis en het doorbreken van angst om de Nederlandse taal te spreken. Als klassenassistent ben je ondersteunend aan de docent, je bent niet verantwoordelijk voor de inhoud van de les.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Taalcoach

VluchtelingenWerk Oost Nederland

Als taalcoach bied je individuele taalondersteuning aan één of meerdere inburgeraars. Je spreekt af bij de cursist thuis of op een openbare plek. Centraal staat het vergroten van de taalkennis en het doorbreken van angst om de Nederlandse taal te spreken.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Heb jij een hond en willen jullie samen met mij wandelen?

's Heeren Loo

Ik ben gek op honden en zoek iemand die een lieve hond heeft en samen met mij wil gaan wandelen. Ik wil graag een balletje/stok naar de hond gooien en hem kunnen aaien.Gezellig samen bezig zijn vind ik heel belangrijk.

Sector
Zorg en Welzijn

Wil jij mij voorlezen?

's Heeren Loo

Ik woon in Druten op het kindcentrum bij 's Heeren loo en vind het leuk als jij mij komt voorlezen. Een spelletje spelen of klein stukje wandelen vind ik ook leuk.
Je bent welkom om een keer langs te komen om kennis te maken!

Sector
Zorg en Welzijn

Mentor in Druten en omstreken

Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland

Een vrijwillige mentor ondersteunt mensen die niet voldoende in staat zijn om zelf beslissingen te nemen en die geen familieleden hebben om hen daarbij te helpen.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastouder gezocht!

's Heeren Loo

Enkele cliënten hebben de behoefte om relaties op te bouwen met mensen van buiten 's Heeren Loo die voelen als familie. Dat kan met bijvoorbeeld een gastouder of gastgezin. Het gaat om een duurzame relatie, waarbij de gastouder persoonlijk contact opbouwt en onderhoudt met een cliënt. Gastouder worden vergt een vertrouwensband en die bouw je langzaam op.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenvrijwilliger voor ouderen gezocht!

's Heeren Loo

Voor verschillende oudere cliënten met een verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een vrijwilliger die, in het bijzijn van personeel, helpt met het organiseren van leuke activiteiten. Wandelen, de krant voorlezen, een spelletje spelen, nagels lakken enz.

Sector
Zorg en Welzijn

Kom jij onze tuin verzorgen?

's Heeren Loo

Wij zoeken voor een woning in Druten iemand die het leuk vindt om onze tuin te verzorgen!

Sector
Zorg en Welzijn

Gezocht! leiding bij scouting \'de Rietkampers\'.

scouting de Rietkampers

Wij spelen met een grote groep jongeren het scoutingspel. Het liefste zijn we buiten. Maar ook koken, knutselen, knopen, kampvuur etc. staan op de planning. Kortom te veel om op te noemen.Wij zijn op zoek naar versterking van ons \'vrijwilligersteam\'!

Sector
Sport en Recreatie

Kom jij ons helpen bij leuke evenementen?

's Heeren Loo

Hulp bij de uitvoer van recreatieve activiteiten zoals:
Avondvierdaagse
Koningsdag
Sinterklaasfeest
Vakantie feestweken latste 2 weken van juli.
Kerstmarkt
Carnavalsfeest
Modeshow

Sector
Zorg en Welzijn

Pedagogisch medewerker/Leraar voor ontwikkeling uniek spelmateriaal Speelotheek Beuningen gezocht!

Speelosaurus

De SpeelOsaurus wordt een bijzondere speelgoeduitleen in Beuningen. We zijn een stichting die zich inzet voor kind en ouders.
We willen meer worden dan alleen een speelgoeduitleen, ons doel is een community te worden; een plek waar kinderen met plezier spelen, ouders elkaar ontmoeten, kennis wordt gedeeld en kinderen spelende wijs worden gestimuleerd.
We zijn voor de SpeelOsaurus opzoek naar een leraar of pedagogisch medewerker om bijzonder spelmateriaal te ontwikkelen voor de speelotheek!

Sector
Goede Doelen en Belangen

Penningmeester voor Speelotheek Beuningen gezocht!

Speelosaurus

De SpeelOsaurus wordt een bijzondere speelgoeduitleen in Beuningen. We zijn een stichting die zich inzet voor kind en ouders.
We willen meer worden dan alleen een speelgoeduitleen, ons doel is een community te worden;een plek waar kinderen met plezier spelen, ouders elkaar ontmoeten, kennis wordt gedeeld en kinderen spelende wijs worden gestimuleerd.

We zijn voor de SpeelOsaurus opzoek naar mensen voor in ons bestuur die samen met ons het spelende hart van Beuningen willen worden

Sector
Goede Doelen en Belangen

fietsen leren aan allochtone vrouwen

Stichting MeerVoormekaar

Fietsen leren aan allochtone vrouwen op donderdagochtend in Druten.
Op een veilige fietsbaan in Horssen kunnen vrouwen leren fietsen, maar daarbij hebben ze hulp nodig.

Sector
Overig

Wil jij samen met mij Keyboard spelen

's Heeren Loo

Iris wil graag keyboard spelen. Ze zou hierin nog wat willen leren. Dat hoeven echt geen moeilijke lessen te zijn, gewoon op een rustig tempo samen wat spelen.

Sector
Sport en Recreatie

Maatje voor leuk dagje uit (voor een vrouw 37)

Pluryn

Deze dame (37) vindt het leuk om steeds een doel te hebben voor de middag of avond. Ze heeft zelf altijd al heel concrete ideeën. Verder heeft ze een visuele handicap en heeft PDD-NOS, waardoor zij de sociale omgang soms lastig vindt.

Sector
Zorg en Welzijn

Ga je mee op stap met Rob (30)?

Pluryn

Rob is een gezellige, extraverte vent van 30 jaar met een lichamelijke beperking waardoor hij in een rolstoel zit. Hij wil heel graag zijn sociale netwerk vergroten en lekker de hort op. Hij houdt van muziek, festivals en onder de mensen zijn.

Sector
Zorg en Welzijn

Wil jij graag wandelen in de buitenlucht? Misschien kunnen we dan samen gaan!

's Heeren Loo

Ben jij die vrijwilliger die graag buiten wandelt, dan kan ik jouw hulp goed gebruiken omdat ik in een rolstoel zit en dus niet zelf kan wandelen. We wandelen met een grote groep cliënten, vrijwilligers en begeleiders en hebben het heel gezellig met elkaar! Je bent van harte welkom van 18.00uur tot 19.30uur. Tot dan! Groetjes Hans.

Sector
Zorg en Welzijn