Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Wil jij met me meegaan naar tennisles?

's Heeren Loo

Tennis jij ook graag?
Voor een cliënt met een licht verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een vrijwilliger met een auto die haar naar de tennisles in Nijmegen wil brengen en ophalen.
Als je het leuk vindt mag je zelf ook (gratis) meetennissen maar je mag natuurlijk ook in de tussentijd iets drinken in de kantine.
Je krijgt uiteraard de km's vergoed!
Tijden van de tennisles: 18.30 – 19.20 uur

Sector
Sport en Recreatie

Tip Medewerker Personenalarmering

Stichting MeerVoormekaar

Wij zijn op zoek naar mensen met affiniteit met computers/techniek. U gaat bij de mensen thuis personenalarmering installeren op de telefoonlijn.

Sector
Zorg en Welzijn

Mensen ondersteunen in hun laatste levensfase

VPTZ Maas en Waal

Overdag of in de nacht aanwezig zijn bij de terminaal zieke. Een helpende hand: het zo comfortabel mogelijk maken voor de cliënt. Een luisterend oor: verhaal van de cliënt. Een wakend oog: inschatten behoefte van cliënt.
"Er zijn" waardoor rust ontstaat in een vaak onrustige periode: niet alleen voor de cliënt maar ook voor de mantelzorger(s).

Sector
Zorg en Welzijn

Voorzitter Voedselbank

Voedselbank Druten

De Voedselbank Druten is in oprichting. We zijn op zoek naar mensen die het bestuur van de Stichting gaan vormen.
De voorzitter van de Voedselbank is de verbindende factor in het bestuur. Hij/zij zorgt voor goede relaties tussen bestuur en vrijwilligers, behartigt zowel de doelstellingen als de belangen van de Voedselbank 
en vertegenwoordigt de stichting extern.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Uitgiftemedewerker Voedselbank

Voedselbank Druten

De Voedselbank Druten is in oprichting. We zijn op zoek naar mensen die de uitgifte van voedselpakketten gaan verzorgen. De vrijwilliger zorgt er (samen met de andere vrijwilligers) voor, dat de uitgifte van de voedselpakketten netjes en prettig verloopt.
Als uitgiftemedewerker werk je op de dag en tijdstip dat de Voedselbank de uitgifte van de wekelijkse voedselpakketten heeft.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Penningmeester Voedselbank

Voedselbank Druten

De Voedselbank Druten is in oprichting. We zijn op zoek naar mensen die het bestuur van de Stichting gaan vormen. De penningmeester beheert de financiën van de stichting.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Secretaris Voedselbank

Voedselbank Druten

De Voedselbank Druten is in oprichting. We zijn op zoek naar mensen die het bestuur van de Stichting gaan vormen. In overleg met de voorzitter draagt de secretaris zorg voor het samenstellen van de agenda en de notulen van de bestuursvergaderingen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Algemeen bestuurslid Voedselbank

Voedselbank Druten

De Voedselbank Druten is in oprichting. We zijn op zoek naar mensen die het bestuur van de Stichting gaan vormen. Als bestuurslid neem je deel mee aan de bestuursvergaderingen en maak je onderdeel uit van het dagelijkse bestuur.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Activiteitenmaatje

Pluryn

Je wordt een maatje van een vriendelijke vrouw met een licht verstandelijke beperking uit Druten. Je gaat 1 x per maand samen met haar koken of fietsen op de tandem. Ze vindt het ook erg leuk om samen met jou af en toe naar de film of schouwburg te gaan.

Sector
Zorg en Welzijn

Groepsvrijwilliger activiteitencentrum in Ewijk

Pluryn

Je vindt het leuk om samen met ons verschillende activiteiten te doen: spelletjes spelen, krant voorlezen of een wandeling maken. Je kunt ons ook helpen bij een van de trainingen. Als we naar het toilet moeten, vind je het geen probleem om ons te helpen.

Sector
Zorg en Welzijn

Klassenassistent

VluchtelingenWerk Oost Nederland

Als klassenassistent ben je bezig met het begeleiden, ondersteunen en coachen van cursisten bij het leren van de Nederlandse taal tijdens de inburgeringsfase. Centraal staat het vergroten van de taalkennis en het doorbreken van angst om de Nederlandse taal te spreken. Als klassenassistent ben je ondersteunend aan de docent, je bent niet verantwoordelijk voor de inhoud van de les.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Taalcoach

VluchtelingenWerk Oost Nederland

Als taalcoach bied je individuele taalondersteuning aan één of meerdere inburgeraars. Je spreekt af bij de cursist thuis of op een openbare plek. Centraal staat het vergroten van de taalkennis en het doorbreken van angst om de Nederlandse taal te spreken.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Hulp bij Thuisadministratie

Stichting MeerVoormekaar

Het blijkt dat veel mensen niet weten welke papieren bewaard moeten worden en daardoor onnodig problemen krijgen met instanties zoals bijvoorbeeld de gemeente, de sociale dienst of een uitkeringsorgaan. Daardoor lopen zij ook vaak bepaalde voordelen mis. Het invullen van belastingpapieren of andere formulieren gaat makkelijker vanuit een goed geordende administratie.

Sector
Zorg en Welzijn

Heb jij een hond en willen jullie samen met mij wandelen?

's Heeren Loo

Ik ben gek op honden en zoek iemand die een lieve hond heeft en samen met mij wil gaan wandelen. Ik wil graag een balletje/stok naar de hond gooien en hem kunnen aaien.Gezellig samen bezig zijn vind ik heel belangrijk.

Sector
Zorg en Welzijn

Wil jij mij voorlezen?

's Heeren Loo

Ik woon in Druten op het kindcentrum bij 's Heeren loo en vind het leuk als jij mij komt voorlezen. Een spelletje spelen of klein stukje wandelen vind ik ook leuk.
Je bent welkom om een keer langs te komen om kennis te maken!

Sector
Zorg en Welzijn

Mentor in Druten en omstreken

Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland

Een vrijwillige mentor ondersteunt mensen die niet voldoende in staat zijn om zelf beslissingen te nemen en die geen familieleden hebben om hen daarbij te helpen.

Sector
Zorg en Welzijn

Wil jij graag iets betekenen voor oudere cliënten?

's Heeren Loo

Voor verschillende oudere cliënten met een verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een vrijwilliger die, in het bijzijn van personeel, helpt met het organiseren van leuke activiteiten. Wandelen, de krant voorlezen, een spelletje spelen, nagles lakken enz.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastouder gezocht!

's Heeren Loo

Enkele cliënten hebben de behoefte om relaties op te bouwen met mensen van buiten 's Heeren Loo die voelen als familie. Dat kan met bijvoorbeeld een gastouder of gastgezin. Het gaat om een duurzame relatie, waarbij de gastouder persoonlijk contact opbouwt en onderhoudt met een cliënt. Gastouder worden vergt een vertrouwensband en die bouw je langzaam op.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje / Bezoekservice

Stichting MeerVoormekaar

Kwetsbare burgers, die tijdelijk wat extra aandacht, ondersteuning of begeleiding kunnen gebruiken. Het steuntje in de rug is gericht op het behalen van de gewenste levensdoelen en vaardigheden van de deelnemer. Na een periode van hulp kan de deelnemer dit weer zelf.
Een maatje is iemand die wat extra aandacht, ondersteuning en/of begeleiding geeft aan een deelnemer. Gezellig koffie drinken bij iemand, zwemmen met iemand met een beperking, samen muziek luisteren of naar de film gaan.

Sector
Zorg en Welzijn

Heeft u 'groene vingers'?

's Heeren Loo

Wij zoeken voor een woning in Druten iemand die het leuk vindt om onze tuin te verzorgen!

Sector
Zorg en Welzijn

Collectanten gezocht!

Fonds verstandelijk gehandicapten

Zamelt geld in tijdens de collecteweek in september.

Sector
Zorg en Welzijn

Klusser en/of tuinder

Stichting MeerVoormekaar

Kleine klussen in huis kunnen verrichten en/of tuinwerkzaamheden.
De doelgroep: senioren of mensen met een beperking die deze werkzaamheden zelf niet kunnen uitvoeren en nauwelijks een beschikbaar sociaal netwerk hebben.
De klussen duren maximaal 2,5 uur.

Sector
Zorg en Welzijn