» Groepsvrijwilliger activiteitencentrum in Ewijk

Terug naar het vacature overzicht.

Deze vacature is gedeactiveerd.

Details

Je vindt het leuk om samen met ons verschillende activiteiten te doen: spelletjes spelen, krant voorlezen of een wandeling maken. Je kunt ons ook helpen bij een van de trainingen. Als we naar het toilet moeten, vind je het geen probleem om ons te helpen.

Je wordt vrijwilliger bij een activiteitengroep in Ewijk voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Je gaat bij de activiteiten en trainingen ondersteunen, zoals een spelletje doen, de krant voorlezen, iemand ondersteunen bij een training (b.v. omgaan met geld, verkeerregels leren, geheugentraining, schrijven etc.), een wandeling maken, samen soep koken, eventueel samen klusjes doen. Je brengt af en toe iemand naar toilet en weer terug.


Sector:
Zorg en Welzijn
Doelgroep:
Mensen met een lichamelijke beperking
Soort werkzaamheden:
Activiteitenbegeleiding, Creatief, Cursus- en lesbegeleiding, Horeca/maaltijdverzorging, Maatje/buddy/bezoek, Sport- en spelbegeleiding, Technisch/onderhoud/beheer, Vrijwillige zorg en ondersteuning
Locatie:
Druten
Organisatie:
Pluryn
Vacaturenummer:
13355

Meer informatie of reageren op deze vacature?

Dit is slechts een beperkte weergave van de vacature. Om de vacature in zijn geheel te bekijken moet u registreren of inloggen.

Om te kunnen reageren op deze vacature moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

Heeft u nog geen account bij Vrijwilligerscentrale Druten? Klik dan hier om u te registreren.