» Taalmaatje Druten

Terug naar het vacature overzicht.

Details

Als taalmaatje bij MeerVoormekaar ben je voor minimaal een half jaar tot een jaar gekoppeld aan een anderstalige Drutenaar. Jullie oefenen de Nederlandse taal in de praktijk. Je stimuleert en motiveert je taalmaatje bij het leren van de Nederlandse taal en cultuur. Eens per week ontmoeten jullie elkaar op een plek naar keuze en... kletsen jullie!

Juist door deze informele conversaties, leren de anderstaligen makkelijker hun theorie van de officiƫle taallessen in praktijk te brengen. Zo leren ze de Nederlandse taal, maar kunnen ze ook wat cultuur opsnuiven, door te kiezen voor ontmoetingsplekken als een bibliotheek, een museum of een horecagelegenheid. Natuurlijk mag je ook thuis of op een neutrale plek afspreken.

Sommige deelnemers willen slechts de Nederlandse taal verbeteren, anderen willen het examen Nederlands met het taalmaatje voorbereiden. Ook dit kunnen jullie samen afstemmen.


Sector:
Zorg en Welzijn
Doelgroep:
Nieuwkomers/andere culturen
Soort werkzaamheden:
Maatje/buddy/bezoek
Locatie:
Druten
Organisatie:
Stichting MeerVoormekaar
Vacaturenummer:
15735

Meer informatie of reageren op deze vacature?

Dit is slechts een beperkte weergave van de vacature. Om de vacature in zijn geheel te bekijken moet u registreren of inloggen.

Om te kunnen reageren op deze vacature moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

Heeft u nog geen account bij Vrijwilligerscentrale Druten? Klik dan hier om u te registreren.