Voor organisaties

Organisaties,

 

Welkom op de vacaturebank van de vrijwilligerscentrale van MeerVoormekaar te Druten. 

De organisatie MeerVoormekaar ondersteunt, begeleidt, stimuleert en promoot de vrijwillige inzet van mensen op alle terreinen van de samenleving. MeerVoormekaar bemiddelt actief tussen vraag en aanbod binnen zorg en welzijn in de gemeente Druten. De bemiddeling voor de andere sectoren (sport, cultuur, recreatie) verloopt digitaal.

De vrijwilligerscentrale zorgt voor public relations,  biedt waar mogelijk deskundigheidsbevordering,  geeft informatie en advies aan vrijwilligers en organisaties met betrekking tot wet-en regelgeving en verzekeringen,  maar biedt ook intensieve begeleiding aan kwetsbare groepen mensen om de mogelijkheden van vrijwilligerswerk te verkennen. 

MeerVoormekaar organiseert in samenwerking met de gemeente Druten het jaarlijkse vrijwilligerscompliment en NL Doet. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met MeerVoormekaar. Via de mail: j.evers@meervoormekaar.nl of telefonisch: 0487-200010

 

Note: Wij roepen organisaties en het bedrijfsleven op om de vrijwilligers ook eens een hart onder de riem te steken en een vorm van dankbaarheid uit te dragen door incidenteel eens een activiteit, een rondleiding, of een ander spontane leuke actie geheel kosteloos aan te bieden aan onze vrijwilligers.