Meldpunt Vrijwillige Thuishulp

Meldpunt Vrijwillige Thuishulp
Het kan iedereen overkomen. Een klein ongemak of een fikse tegenslag waardoor u even niet meer weet hoe het verder moet. Gelukkig zijn er dan vaak mensen in uw omgeving die er op alle manieren voor u zijn. Maar wat als dit sociale netwerk ontbreekt? Dan belt u met het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp, want u staat er nooit alleen voor.

Van jong tot oud
Ons Meldpunt is er voor mensen van alle leeftijden die in een situatie terecht komen waarbij een beetje hulp hard nodig en erg welkom is. Belangrijk is dat u er niet alleen mee blijft zitten, want samen maken we de samenleving iets meer van ons samen.

Onze hulp kan heel praktisch zijn, zoals even een boodschap doen of een klusje in huis. Of een paar uur oppas omdat de zorg voor uw dementerende ouder u zo in beslag neemt dat u even op adem moet komen. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek, geestelijke ondersteuning of hulp van mens tot mens, ook dan zijn er gekwalificeerde vrijwilligers die de tijd voor u nemen.

Samen
Het Meldpunt biedt u het gemak dat u niet zelf hoeft  uit te puzzelen welke hulp er is en waar u die kunt vinden. Als u belt krijgt u iemand aan de lijn die èn goed kan luisteren èn weet wat de mogelijkheden zijn. Samen met u wordt dan bekeken waar behoefte aan is. Vervolgens legt het Meldpunt contact met de organisatie die deze ondersteuning kan bieden.

Het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp de eerste stap op weg naar de juiste hulp.

Aanmelden
Voor informatie kun u tijdens werkdagen van 9.00 tot 11.00 uur gewoon eens binnenlopen of bellen met het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp, tel.: 0316-282032, e-mail: MVT@mikado-welzijn.nl

Ook kunt u zich hier aanmelden: