Login

Welkom op het scholingsplatform voor vrijwilligers en organisaties

Klik hier om terug te gaan naar Stichting Mikado / Vrijwilligerscentrale Duiven en Westervoort

Kennis delen?

Deel jouw kennis met andere vrijwilligers Heb je interesse om zelf scholing aan te bieden en daarmee andere vrijwilligers verder te helpen? Meld je dan bij ons als vrijwillige trainer voor het Vrijwilligerscollege. 

Geen ervaring maar toch training geven? Om een training te geven of cursus aan te bieden hoef je geen professional te zijn. Iedereen met kennis en ervaring kan zich aanmelden voor het geven van een training, workshop of cursus. Het is namelijk de bedoeling dat we kennis op een laagdrempelige manier beschikbaar stellen aan alle vrijwilligers in de Liemers. 

Wel zouden wij je, mits daar behoefte aan is, waar mogelijk willen ondersteunen. Zo ondersteunen we je graag bij het zoeken naar deelnemers en hebben wij spoedig handleidingen met allerlei tips en know-hows. Voor zowel inhoudelijke zaken als hoe je een training kan geven, kun je contact opnemen met Bart Hoesté, coördinator van het vrijwilligerscollege via: b.hoeste@mikado-welzijn.nl of 06-10722666.

Zowel maatschappelijke organisaties als (zelfstandige) ondernemers kunnen op de Vrijwilligersacademie scholing aanbieden. De cursussen, trainingen en themabijeenkomsten zijn vooral bedoeld voor mantelzorgers, vrijwilligers en voor professionals van maatschappelijke organisaties die werken met vrijwilligers. De Vrijwilligerscentrales Mikado en Caleidoz streven naar een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod. Dit met als doel om het vrijwilligerswerk in de region Liemers te versterken en de vrijwilligers zo goed te ondersteunen. Uiteindelijk heeft iedereen daar baat bij. De Vrijwilligerscentrale roept dan ook alle Liemerse, maatschappelijke organisaties en ondernemingen op hun kennis met het lokale vrijwilligerswerk te delen.

Wilt u scholing via dit scholingsplatform aanbieden? Meld u dan eerst aan als partner van de Vrijwilligersacademie. Klik hier voor het aanmeldformulier.  Alvorens u uw scholingsaanbod op ons platform kunt aanbieden gaat u uiteraard eerst akkoord met de algemene voorwaarden.

Heeft u vragen over het verbinden van uw organisatie als scholingspartner aan de Vrijwilligersacademie? Neem dan contact op met Bart Hoesté, coördinator vrijwilligerscollege de Liemers via b.hoeste@Mikado-welzijn.nl of 06-10722666.

Disclaimer: wij willen vrijwilligerscentrale Nijmegen bedanken voor hun kopij op deze pagina.