Over ons

Wilt u de laatste nieuwtjes van de vrijwilligerscentrale lezen? Of weten wat onze contactgegevens zijn? Kijk dan eens op een van deze pagina's:

Bij de Vrijwilligerscentrale Duiven/Westervoort werkt een team van experts dagelijks aan het versterken en bevorderen van vrijwilligerswerk. Door onze brede expertise, ruime ervaring en ons omvangrijke netwerk zijn wij uitgegroeid tot de spin in het web van het Duivense en Westervoortse vrijwilligerswerk. Wij beantwoorden uw vragen met betrekking tot vrijwilligerswerk, denken graag met u mee over verschillende thema's binnen ons vakgebied en ontwikkelen nieuwe ideeën, concepten en projecten.

Uiteraard vormt bemiddeling tussen (toekomstige) vrijwilligers en organisaties al jaren een belangrijke kernactiviteit van de Vrijwilligerscentrale Duiven/Westervoort. Maar daarnaast zijn we ook op veel andere terreinen binnen ons werkveld actief. Wij leveren gedegen en actueel advies, bieden een platform voor deskundigheidsbevordering en brengen vrijwilligerswerk breed onder de aandacht van de inwoners van Duiven en Westervoort. Tegelijkertijd staan we met onze diensten, kennis en expertise klaar voor onder meer maatschappelijk betrokken ondernemers, het voortgezet onderwijs, non-profitorganisaties en gemeenten. Hierdoor bent u voor vrijwilligerswerk in de breedste zin van het woord bij de Vrijwilligerscentrale Duiven/Westervoort aan het juiste adres.

Wilt u als vrijwilliger, bedrijf of organisatie meer weten over onze grote betrokkenheid binnen het Nijmeegse vrijwilligerswerk? Kijkt u dan elders op deze website om te lezen wat wij met onze verschillende diensten en projecten voor u kunnen betekenen.

De Vrijwilligerscentrale Duiven/Westervoort denkt graag vooruit. We ontwikkelen projecten, trainingen en bijeenkomsten die aansluiten op de vraagstukken van vandaag én morgen. De Vrijwilligerscentrale is goed op de hoogte van de huidige trends in de samenleving en de weerslag daarvan op het vrijwilligerswerk. We zijn ons er van bewust dat de invulling van vrijwilligerswerk hierdoor continu verandert en dat onze klanten andere vragen en grenzen hebben dan voorheen. Wij geven het vrijwilligerswerk in de gemeente Duiven/Westervoort vorm en houden daarbij altijd rekening met de wensen van de klant. Daarnaast leggen we effectieve verbindingen en werken we zoveel mogelijk samen met maatschappelijke organisaties in de wijk, de stad en in de regio.

Met dank aan vrijwilligerscentrale Nijmegen.