Zoeken

Zoekopties wissen

Enthousiaste duizendpoot

Mijn aanbod is: Ik ben bijna afgestudeerd (toegepast) psycholoog maar vooral iemand die het gewoon ontzettend fijn vind om het verschil te maken bij mensen. Ik ben inzetbaar als begeleider bij verschillende uitdagende doelgroepen, ik werk graag met mensen die een moeilijke start hebben gehad in hun leven, uit eigen ervaring weet ik mensen te motiveren en ze te helpen bij de stappen die nodig zijn om ergens uit te komen. Ook het werken met ouderen vind ik erg leuk.

Verbinding en sociaal

Mijn aanbod is: Ik zoek wat te doen voor anderen, kan zijn ouderen helpen met boodschappen en uitje. Mee organiseren van evenementenhal , is ook leuk. Onder de mensen zijn.

Verantwoordelijke zorgzame administratieve dame

Mijn aanbod is: Mijn naam is Cristina Odai, een analytisch, communicatief, actief, zorgzaam en punctueel persoon die graag zou willen samenwerken met andere mensen. Ik was werkzaam en ben gespecialiseerd in industriële accounting en heb ervaring met productieprocessen. Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij ik met andere mensen in contact kom en ze daarbij kan helpen. Dit kan op het gebied van zorg en welzijn, financieel en/of administratief.

Administratieve duizendpoot

Mijn aanbod is: Administratief werk. Dit kan zijn financiële administratie, zoals boekhouding, debiteuren/crediteurenadministratie, maar ook ondersteundende administratie, zoals ledenadministratie, planning, tekst- of gegevensverwerking, correspondentie of postverwerking.

activiteitenbegeleider

Mijn aanbod is: Ik wil graag (het liefst sport) activiteiten begeleiden in Duiven, Westervoort of Zevenaar. Het liefst als scheidsrechter of groepsbegeleider of als speaker /mede-organisator. Ik ben beschikbaar van maandag tot en met donderdag en misschien ook wel op vrijdag als "de klus" wel heel aantrekkelijk voor mij is.

Communicator

Mijn aanbod is: Communicating with people to give them hand of support in easy way.

Administratief- en archiefwerk ; creatief werk

Mijn aanbod is: Ik heb ruime werkervaring op administratief gebied (secretarieel). Daarnaast ook veel ervaring met verschillende soorten archieven zoals (Rijks) overheid op SOD-1 niveau. Ik werk nu als vrijwilliger bij Rock en Rolstoel Producties in Arnhem. Ik heb ook ervaring met met digitaliseren van archieven, bijvoorbeeld het omzetten van oude geboorte-akten bij het Gelders Archief in Arnhem. Ik maak in mijn vrije tijd cartoons voor Facebook.

Wandelen/fietsen/maatje

Mijn aanbod is: Ik wandel graag, met de duofiets fietsen lijkt me fijn, mensen bezoeken die alleen zijn lijkt me gezelli'; heb geen auto

Creatief

Mijn aanbod is: Ik ben een creatieve enthousiaste vrouw die van origine afgestudeerd is aan de pabo. Helaas ben ik hier voor afgekeurd door mijn slechthorendheid maar dit houdt mij niet tegen om vrijwilligerswerk te zoeken Waar ik mijn hart in kwijt kan.

Nederlandse taal

Mijn aanbod is: Alle educatieve en administratieve werkzaamheden, die betrekking hebben op de Nederlandse taal

Souleman Fadoos

Mijn aanbod is: Ik ben een ervaren timmerman en wil graag mensen helpen met klussen. Op die manier kom ik in contact met andere mensen en kan ik mijn Nederlands verbeteren

steven

Mijn aanbod is: mijn vaardigheden is voor al in de keuken ik kan ook heel goed met mensen over weg

Kennis, ervaring en betrokkenheid

Mijn aanbod is: De brede kennis en ervaring op het gebied van onderwijs en opvoeding, politiek en sport en gezondheid die ik in de loop der jaren heb opgedaan wil ik graag delen met anderen.

zorg & welzijn

Mijn aanbod is: ik ga de opleiding zorg en welzijn niveau 2 starten en was op zoek naar een plek waar ik de basic kan leren in de zorg

Kinder- en jongerencoach

Mijn aanbod is: Begeleiding/luisterend oor/maatje voor kinderen en jongeren op divers gebied (school of thuis).

Verzorgen/uitlaten huisdier ouderen

Mijn aanbod is: Mijn passie voor dieren, zorg en welzijn is erg groot, vandaar dat ik u graag een handje kom helpen bij de verzorging van uw huisdier, wanneer u daar zelf niet zo heel goed meer toe in staat bent, of gewoon omdat u het gezellig vind. Uitlaten, eten geven, kammen, hok schoonmaken of even naar de dierenarts? Ik doe het graag voor u! Honden, katten, vogels, knaagdieren, ik durf alles aan en ben veel dieren gewend.

allround

Mijn aanbod is: 30 jaar ervaring in de fotografie, Elektrotechniek op mbo nivo

Gezellige vonnie

Mijn aanbod is: Ik ben gezellig/vrolijke dame die graag een vrijwille bijdrage wilt leveren.

Fotografie / DTP'er

Mijn aanbod is: Fotograaf, fotografie, dtp'er, foto/beeldbewerken, workshops geven, docent tekenen/handvaardigheid, creatief, ontwerpen flyers/logo's en ander beeldmateriaal, film, editen

telecom

Mijn aanbod is: het opschonen van pc's kleine reparaties in huis

help

Mijn aanbod is: Ik kan heel veel dingue doen

Trainer

Mijn aanbod is: Ik ben een student opleidingskunde die het erg leuk vind om training te geven. Door mijn studie ben ik hier didactish vaardig in en kijk ik graag naar mogelijkheden ipv onmogelijkheden.