» Jouw ogen gevraagd bij het zwembad

Terug naar het vacature overzicht.

Details

ZVW74 heeft plaats voor elk soort zwemmer. Van basisdiploma tot wedstrijdzwemmen. Geen wedstrijdzwemmen maar wel jezelf verder ontwikkelen? Heb je een beperking? Bij ons is iedereen welkom! Wij staan voor zelfverbetering. Daar helpen de trainers bij en de andere zwemmers. Samen leren en een hechte familiegevoel dus, dat vinden wij belangrijk.

Wij zoeken extra ogen voor aan de rand van het bad, om de zwemmers hun technieken te helpen verbeteren.

Kom jij onze trainers ondersteunen?

4 x per week kunnen jongeren, jong volwassenen en volwassenen zich verder ontwikkelen in de zwemvaardigheden. Een deel van deze mensen zwemmen ook wedstrijden. Een ander deel wilt gewoon het beste uit zichzelf halen en plezier hebben.

De trainers hebben ervaring en kennis en zijn er deze bijeenkomsten bij. Echter is het moeilijk om de zwemtechnieken te observeren van bijvoorbeeld 20 zwemmers. Mocht er een calamiteit voor doen, dan kan de trainer als er extra ogen zijn sneller handelen dan dat de trainer dat anders zou kunnen.

Al een aantal ouders van leden willen tijdens de lessen aan de kant van het bad staan om te kijken. Echter kunnen we meer mensen gebruiken die deze rustige taak op zich willen nemen.

Vind je het leuk om te zwemmen en kan je er ook goed naar kijken? Een ideale combinatie misschien om al kijkend te genieten en dat wat je ziet terug te geven.

Er is niks mooiers dan dat de jongeren die zich ontwikkelen naar een wedstrijd gaan, en later terugkomen met een grote lach vanwege een nieuw persoonlijk record!

#Zelfvertrouwen,
#Blijdschap,
#Doorzettingsvermogen


Sector:
Sport en Recreatie
Doelgroep:
Divers
Soort werkzaamheden:
Sport- en spelbegeleiding
Locatie:
Westervoort
Organisatie:
ZVW '74 (Zwemvereniging Westervoort)
Vacaturenummer:
15524

Extra informatie

Functie-eisen

Wil je het echt serieus aanpakken? Natuurlijk verzorgen wij training en praten we tijdens de lessen met elkaar. We nemen je als trainers mee in onze gedachtegang en wat er gebeurt als de zwemmers een bepaalde beweging maken.
Je merkt als extra paar ogen dat je snel dingen in de gaten begint te krijgen, ook als je zelf geen fantastische zwemmer bent.


Overige details
  • Contract: In overleg
  • Vergoeding: In overleg
  • Biedt de organisatie scholing aan? In overleg
  • Proeftijd: In overleg
  • Rolstoeltoegankelijk: In overleg
  • Geschikt voor anderstaligen: In overleg

  • Opmerkingen

Dagdeel

's avonds


Werktijd

In overleg met de organisatie


Frequentie

Langdurend


Over deze organisatie

Doelstelling organisatie

ZVW74 heeft plaats voor elk soort zwemmer. Van basisdiploma tot wedstrijdzwemmen.

Belangrijkste activiteiten

Zelf ontwikkeling/verbetering via het zwemmen, waar op techniek getraind wordt en we elkaar feedback geven. Voor de fanatieke zwemmers de optie om te wedstrijdzwemmen.

Een familiegevoel is waar wij voor staan en waar we met zijn allen hard voor maken. Iedereen is welkom, met of zonder handicap, en we zijn er voor elkaar.

Aantal betaalde krachten bij org.

0 tot 5

Aantal vrijwilligers bij organisatie

0 tot 5

Verzekering

Geen

Reageren op deze vacature

Om te kunnen reageren op deze vacature moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

Heeft u nog geen account bij Stichting Mikado / Vrijwilligerscentrale Duiven en Westervoort ? Klik dan hier om u te registreren.