Organisaties

De Vrijwilligerscentrale? Maak er gebruik van!
Als u uw organisatie of bedrijf wilt uitbreiden of versterken met vrijwilligers, dan is het fijn om te weten dat u bij het zoeken en vinden van geschikte mensen hulp kunt krijgen. Ook kan het zijn dat uw organisatie vragen heeft omtrent het werken met vrijwilligers, subsidies, wetten en regelgeving. Een medewerker van de Vrijwilligerscentrale kan u bijstaan met advies en denkt graag met u mee. Op zoek naar informatie of een geschikte kandidaat? Wij helpen u graag verder.

Zet uw vrijwilligersorganistie zich in voor de samenleving en wilt u dat uw doelgroep makkelijker in contact komt met uw organisatie? Zorg dan dat uw organisatie bekend is bij het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp. Meer informatie over de doelstelling van dit onderdeel van Stichting Mikado vind u hier

Heeft u nog geen inlogaccount?

Klik dan hier                                                                                                                  

Bent u (tijdelijk) op zoek naar specifiek talent en/of vaardigheden? Dan is de talentenbank wellicht ook iets voor u. Bij de talentenbank kunnen vrijwilligers hun talenten aanbieden. Zodoende kunt u 'shoppen' naar dat wat u nodig heeft.

Zie ons huidige aanbod van talenten:

Aanbod talenten


Wilt u informatie over vrijwilligersbeleid of hoe u ongewenst gedrag preventief kan tegengaan? Kijk dan eens op een van deze pagina's:

Met dank aan vrijwilligerscentrale Nijmegen voor de inhoud van informatie & advies, wet meldcode, preventie ongewenst gedrag en documenten/links.

Wij stellen het erg op prijs als u ons uw mening wilt geven: wat vindt u goed gaan? wat kan beter? Klik op onderstaande plaatje om naar het evaluatieformulier te gaan.