Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk, gewoon dóen!

Werkt u graag met ouderen, of juist met kinderen? Of wilt u zich inzetten voor dieren die door mensen aan de kant zijn gezet? Of bent u liever bezig met cijfers? Er is eindeloos veel mogelijk op allerlei gebieden. Het is aan u om te kiezen wat bij u past, waar uw uitdaging ligt en hoeveel uur per week u aan de slag wilt als vrijwilliger. De Vrijwilligerscentrale zoekt voor u naar een passende vacature bij een van de vele organisaties die met ons samenwerken.

Wilt u liever incidenteel een opdracht uitvoeren voor iemand die uw hulp goed kan gebruiken? Dan kan de Vrijwilligerscentrale u in contact brengen met het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp. Meer informatie over de doelstelling van dit onderdeel van Stichting Mikado vind u hier

Op zoek naar vrijwilligerswerk? De Vrijwilligerscentrale helpt u graag verder!
Schrijf u in via deze link: Ik zoek vrijwilligerswerk    

Of bekijk eerst de huidige vacature aanbod hier: vacaturebank.


Heeft u een talent? En wilt u uw vaardigheden graag inzetten? Misschien is de talentenbank dan (ook) iets voor u. Bij de talentenbank kunt u uw vaardigheden ter beschikking stellen voor organisaties of instellingen; die wellicht op een bepaald moment uw expertise goed kunnen gebruiken.

Een voorbeeld: U bent accountant (geweest) en u stelt uzelf beschikbaar als talent wat betreft boekhouding. Uw aanbod komt dan op de talentenbank te staan. Vervolgens zoekt een organisatie/bedrijf een boekhouder die hen in de week van 34 kan ondersteunen. De organisatie/bedrijf kijkt in de talentenbank en ziet uw aanbod staan. Vervolgens kan de organisatie aangeven geïnteresseerd te zijn in uw talenten, waarna u en de organisatie samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Kortom bij vrijwilligerswerk reageert u op vacatures van organisaties, bij de talentenbank werkt het net andersom.

Ik schrijf mij in als talent

Of kijk hier naar het huidige aanbod van talenten, om u een idee te geven wat er zoal aangeboden wordt:

Aanbod talentenbank                   

                                                           

Vrijwilligerswerk kan ook door u zelf georganiseerd of uitgevoerd worden. U kunt zomaar iets doen voor de mensen in uw wijk bijvoorbeeld, of een project opzetten.
Lees hier meer over op onze subpagina:


Wilt u informatie over vrijwilligers en over vrijwilligersbeleid? Of wilt u graag weten welk vrijwilligerswerk bij u past? Kijk dan eens op een van deze pagina's:

Met dank aan vrijwilligerscentrale Nijmegen voor de inhoud van informatie & advies, interessetest en documenten/links.

Wij stellen het erg op prijs als u ons uw mening wilt geven: wat vindt u goed gaan? wat kan beter? Klik op onderstaande plaatje om naar het evaluatieformulier te gaan.