Vrijwilligersplanner tool: VrijwilligersTekort

Door bezuinigingen, decentralisaties en andere veranderingen op sociaal/cultureel gebied, merken we dat stichtingen en verenigingen steeds meer vrijwilligers nodig hebben. Daarnaast is het ook niet altijd makkelijk om aan vrijwilligers komen. Daarom zijn er bedrijven die tools ontwikkelen die jou als vereniging of stichting, kunnen helpen om al die vrijwilligersinzet te stroomlijnen.

Een van die tools die er op de markt is gekomen is 'VrijwilligerTekort'. Deze software is natuurlijk niet gratis, maar kan u mogelijk wel bij het een en ander helpen wat vrijwilligerszaken betreft.

 

Wat is VrijwilligersTekort.nl?

Benut uw vrijwilligerspotentieel met dé vrijwilligersplanner van VrijwilligersTekort

VrijwilligersTekort is een online vrijwilligersplanner voor (sport)verenigingen, stichtingen, clubs en kerken om vrijwilligers te werven, in te (laten) roosteren en te behouden. Deze internetsoftware zorgt voor een enorme tijdwinst voor voor vrijwilligerscoördinatoren, voorkomt miscommunicatie en draagt eraan bij dat steeds meer vrijwilligers voor u klaar staan.

VrijwilligersTekort.nl is in het leven geroepen omdat 81% van de stichtingen en verenigingen een tekort aan vrijwilligers hebben. Op basis daarvan hebben wij een aantal kernpunten geformuleerd waar de software op inspeelt, namelijk:
 

  • vrijwilligers werven
  • Vrijwilligerstaken en duur vastleggen
  • vrijwilligers in (laten) roosteren
  • vrijwilligers taken en prestaties monitoren
  • vrijwilligers belonen en behouden voor uw (sport)verenigingen, stichting, kerk of club

Het werken met verouderde excelsheets is echt verleden tijd. Ook de communicatie met vrijwilligers hoeft niet meer handmatig via email, whatsapp of telefoon. Alles wordt gestroomlijnd en geautomatiseerd middels de slimme software van VrijwilligersTekort.