Contact

Steunpunt Vrijwilligerswerk biedt in de gemeente Heumen gerichte ondersteuning aan vrijwilligers(organisaties). Waaronder informatie en advies over het vinden en binden van vrijwilligers, het opstellen van een vrijwilligersbeleid, verzekeringen, WMO en dergelijke. Het steunpunt organiseert cursussen voor vrijwilligers en bemiddelt tussen vraag en aanbod door middel van een digitale vacaturebank.

Contactgegevens

Steunpunt Vrijwilligerswerk Heumen

Gemeentehuis Heumen

Kerkplein 6

6581 CA Malden

Mailadres vrijwilligerswerk@heumen.nl

Telefoon 14 024 (via de receptie van de gemeente Heumen)

 

Bereikbaarheid

 

Openbaar vervoer
 
Het steunpunt is prima bereikbaar met openbaar vervoer. Raadpleeg 9292.nl voor buslijnen (lijn 1 en lijn 83) en dienstregeling.

Met de auto

Vanaf de A73 neemt u afslag 3 richting Heumen / Malden. Vervolgens neemt u de N271 richting Malden / Mook. Bij de verkeerslichten slaat u linksaf richting Malden (N844). Na de 2e rotonde bevindt het gemeentehuis zich aan uw linkerhand, tussen sociaal cultureel centrum Maldensteijn en de kerk in, tegenover het winkelcentrum. Op die rotonde slaat u linksaf en met een boog rijdt u naar het gemeentehuis. Na de school de Komeet slaat u rechtsaf. Verderop zijn er parkeerplaatsen. Denk aan uw parkeerschijf, er wordt streng gecontroleerd.

Vanaf Nijmegen Centrum neemt u de Sint Annastraat richting Malden / Mook. Buiten de bebouwde kom loopt deze weg over in de Rijksweg (N844). Blijf deze weg volgen. Na 2 rotondes en 1 verkeerslicht vindt u het gemeentehuis aan uw rechterhand, tussen sociaal cultureel centrum Maldensteijn en de kerk in, tegenover het winkelcentrum. Op die rotonde slaat u rechtsaf en met een boog rijdt u naar het gemeentehuis. Na de school de Komeet slaat u rechtsaf. Verderop zijn er parkeerplaatsen. Denk aan uw parkeerschijf, er wordt streng gecontroleerd.

Parkeren

In het centrum van Malden kunt u alleen parkeren met een parkeerkaart. Er is (betaalde) parkeergelegenheid.