Maatje worden

MaatjesHeumen

Wil je maatje worden?

Leuk! Vul dit formulier in en we nemen binnen 2 weken contact met je op. Ook voor vragen kun je het formulier gebruiken. 

Maatjesvacatures

Er zijn ook  maatjesvacatures. Je kan kijken of er iets voor je tussenzit en daar rechtstreeks op reageren. 

Wil je weten welke organisaties met maatjes werken?

Bekijk dan de pagina met lokale en regionale maatjesprojecten. Bij interesse kun je contact opnemen met een organisatie. 

Hoe werkt het?

Via Maatjes Heumen kom je in contact met een van de organisaties die met maatjes werken. Zij verzorgen vervolgens de koppeling met iemand die bij je past. De organisatie zorgt ook voor begeleiding en ze kijken met jou of er een goede klik is. Voor beide partijen moet het goed voelen. Als dat niet zo is dan wordt er gekeken of iemand anders beter bij je past. 

 

Iedereen kan MAATJE worden

Maatjes zijn er in alle soorten. Er zijn maatjes die langskomen. Maatjes die helpen of advies geven. Maatjes die anderen laten lachen. Of maatjes die meegaan naar moeilijke dingen. Er zijn wandelmaatjes, leesmaatjes, boodschappenmaatjes, schuldhulpmaatjes, huiswerkmaatjes, sportmaatjes. En nog veel meer maatjes. Dus als je iets wil doen voor een ander, kun je maatje worden.

De organisatie naar keuze gaat voor jou op zoek naar iemand op maat. Zodra er een match is, ontmoet je deze persoon onder toezicht van een deskundig begeleider. Als het dan klikt, worden jullie maatjes!

 

Logo MaatjesHeumen