Terugblik start Heumense campagne '100 maatjes gezocht'

Geplaatst op 23 januari 2019 11:48

Wethouder Frank Eetgerink opent campagne MaatjesHeumen

Woensdag 16 januari opende wethouder Frank Eetgerink van de gemeente Heumen in winkelcentrum Malden de campagne ‘100 maatjes gezocht!’ met volgende woorden:

“Het geeft positieve energie om als maatje een steuntje in de rug te bieden aan iemand die dat tijdelijk nodig heeft. Dat horen we terug van enthousiaste maatjes in onze gemeente. Vooral als je samen iets doet wat ook aansluit bij je eigen interesses. Houd je van wandelen? Word dan wandelmaatje! Houd je van adviseren, word dan administratiemaatje of help een jongere die het moeilijk heeft op school! Of denk aan samen koffie drinken, voorlezen, schilderen, taallessen, theater bezoeken en nog veel meer. Met 1 à 2 uurtjes per week of maand kun je zo al veel betekenen voor een ander. De hoop is dat de teller eind van het jaar op 0 staat. Help mee om dat streven te bereiken, meld je aan en zeg het voort!”

Start campagne MaatjesHeumen foto Gelderlander

De officiële start leverde al 15 aanmeldingen op van mensen die interesse hebben om maatje te worden. De Gelderlander schreef er een mooi artikel over.

Kijk voor meer informatie en aanmeldformulier op de website MaatjesHeumen, mail naar maatjes@heumen.nl of bel naar de gemeente (024) 3588300 en vraag naar MaatjesHeumen.