Zoeken

Zoekopties wissen

Default person

HBO V student

Mijn aanbod is: Ik ben eerste jaars student van het HBO Verpleegkunde. In opdracht van school is het van belang om ook te verdiepen in het maatschappelijke werk en wil ik graag vrijwillers werk gaan doen. Ik vind het heel erg leuk om iets te kunnen betekenen voor andere en wil heel graag ouderen, volwassenen of kinderen helpen waar het kan. Ook kan ik mijn kennis van HBO V meenemen. Deze opdracht zal een goede ontwikkeling zijn ook voor mijzelf.
Default person

Organiserend

Mijn aanbod is: Ik kan goed organiseren en ben behulpzaam ,empatisch en geduldig.
Default person

Creatief en zorgzaam

Mijn aanbod is: Ik ben goed in knutselen (kaarten maken, creatief met materiaal, creatief met planten etc). Ik ben goed in (bij)les geven en ik ben graag buiten en met kinderen en dieren bezig.
Default person

Technisch handig

Mijn aanbod is: Ik ben heel handig en kan goed klussen. Ik wil graag een paar dagdelen per week bezig zijn.
Default person

Derde versnelling

Mijn aanbod is: Ik heb jarenlang gefietst met gehandicapten (via het GVO) Ik kan wel fietsen met mensen die beter aanspreekbaar zijn.
Default person

Fotograaf

Mijn aanbod is: De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan interesseren op het gebied van fotografie. Het lijkt mij dan ook erg leuk om hier meer mee te doen door nieuwe ervaringen op te doen!
Default person

doorzetter

Mijn aanbod is: vind het heel erg leuk om met kinderen,oudere en dieren te werken. ik ben heel klantvriendelijke en ben heel erg meelevend naar mensen dieren. ik wil dat ze een leuke dag hebben. ben altijd optijd op het werk. werk graag samen met collega's.
Default person

Begeleider

Mijn aanbod is: Hulp op basisschool, bijles geven, ouderen begeleiden
Default person

gewoon relax

Mijn aanbod is: Van timmerman tot computer hulp tot schminkmodel ik sta voor veel open. Graag ontvang ik je aanbod en wellicht kunnen we met elkaar kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Op dit moment ben ik aan het zoeken naar een woning in Regio Nijmegen / Gemeente Heumen. Woon op dit moment in Arnhem, ik hoop dat dit geen probleem is ? :s Ik ben beschikbaar voor alle locaties, dit hangt wel af of er een mogelijkheid is voor reiskosten vergoeding vanaf het punt waar ik dan op dat moment woon.
Default person

Dansleraar

Mijn aanbod is: Dansles , workshop , Dj , salsa , merengue , bachata aan kinderen , jongeren en volwassenen .Activiteitenbegeleider
Default person

Administratief talent

Mijn aanbod is: Ik ben ruim 30 jaar financieel administratief werkzaam geweest. Mijn kennis en kunde wil ik graag inzetten gedurende de tijd dat ik op zoek ben naar een nwe baan.
Default person

Van alles-en-nog-wat-kunner, maar geen klusser

Mijn aanbod is: Gedreven werker, ICT skills als technisch projectleider op basis van langjarige ervaring als ICT specialist, goede communicator, goed in de omgang met mensen, empathisch, talenkennis: uitstekend Engels en Duits, redelijk Frans. Ervaring als coach en teamleider
Default person

Begeleider

Mijn aanbod is: Begeleiden van jong volwassenen,ouderen
Default person

de hee

Mijn aanbod is: Trainer jeugd en allerlei nuttige dingen om mensen te helpen
Default person

Schminken

Mijn aanbod is: Schminken van kinderen bij kinderactiviteiten van Heumense vrijwilligersorganisaties (bij voorkeur in Malden).