Talentenbank

Heb JIJ een speciaal talent, kennis, vaardigheid, handigheid of specialism dat je vrijwillig voor vrijwilligersorganisaties in Heumen, Malden, Nederasselt of Overasselt? Of voor geregistreerde organisaties uit de regio? Op tijdelijke basis of eenmalig?
 
Kun je bijvoorbeeld goed koken voor groepen?
Ben je goed in lesgeven?
Kun je hulp bieden bij het maken van een fotoreportage?
Handig met klussen of tuinieren?
Beheers je een vreemde taal?
Heb je kennis van boekhouding of PR?
Goed in het organiseren van een evenement?
Kun je goed musiceren, handwerken of heb je een ander talent?

Meer informatie: folder Talentenbank Heumen
 
Bied je TALENT aan! Een kwestie van twee digitale formuliertjes invullen (contactgegevens en het aanbod). Dat kan hier.
 
Silhouetten actieve Heumenaren

Lees in de handleiding hoe het werkt.
 
Voor wie?

Veel lokale maatschappelijke organisaties zonder winstoogmerk zijn op zoek naar extra helpende handen om een tijdelijke klus te klaren.

Maatschappelijke organisaties die via deze website geregistreerd staan bij Steunpunt Vrijwilligerswerk Heumen kunnen het aanbod van talenten bekijken. Wanneer een organisatie jouw talent goed kan inzetten, zullen zij via het systeem rechtstreeks een bericht aan jou sturen.

Ook andere geïnteresseerden kunnen de talenten bekijken, maar zij kunnen niet reageren op het aanbod en kunnen alleen zien wat het aanbod is en wanneer het talent beschikbaar is. Ze hebben dus geen toegang tot contactgevens.
 
Heb ik ook een talent?

Iedereen heeft wel een talent; iets wat iemand graag doet of goed in is. En dat is nu net waar anderen naar op zoek zijn. Een groot voordeel om je als talent aan te melden is dat het vrijwel altijd gaat om de duur van een project of korte klus. Je verbindt je dus niet voor jaren aan een organisatie.
 
Talententest

Het kan zijn dat je gewoon het 'gevoel' hebt iets te moeten gaan doen, maar nog niet weet wat. Met  de talententest van Next talent kun je er achter komen wat bij je past.