Vacatures

Zoekopties wissen

Tip gastvrouw/heer

Buurtkoffie Malden

Gezellig samenkomen en anderen leren kennen, daar draait het om bij de Maldense buurtkoffie. Een hartelijke gastvrouw/heer is hierbij onmisbaar. Ben je een 'mensen mens' en een gangmaker? Dan is deze rol je op het lijf geschreven!

Sector
Zorg en Welzijn

Tip gezocht natuurliefhebbbers die de handen uit de mouwen willen steken.

Natuurstichting Kadans

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor onze natuurstichting. Wij beheren een gebied in Nederasselt om en nabij de Molen. Het gebied is ongeveer 9 hectare groot. In dit gebied is een grote verscheidenheid aan werkzaamheden te doen.
We hebben 1 maal in de maand onze vrijwilligers dag van 09.00- 15.00 uur, met tussen de middag een lunch met soep. Verder wordt er iedere donderdag gewerkt van 09.00 tot 15.00 uur.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Vrijwilliger 't Ruilhuske Heumen

't Ruilhuske Heumen

Gezocht: mensen die het leuk vinden om tijdens de openingstijden van 't Ruilhuske Heumen te helpen.
Opening 14 mei 2019
Het Ruilhuske Heumen is een speelgoedruilbank, meer informatie kun je vinden via Facebook RuilhuskeHeumen

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Aandacht en gezelligheid geven aan senioren in de gemeente

BOS Project Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die warme belangstelling voor ouderen hebben, die enthousiast zijn, die initiatief kunnen nemen en die rekening kunnen houden met de persoonlijke (lichamelijke, geestelijke en/of sociale) beperkingen van ouderen. De frequentie is afhankelijk van uw mogelijkheden en hun vraag.

Sector
Hulpverlening

Tuinmedewerker

Stichting Het Tweede Huis

De meer dan 100 jaar oude kloostertuin bij sociaal maatschappelijk opvanghuis Het Tweede Huis Is een prachtig aangelegde tuin. Verschillende plaatsen om in de zon of juist in de schaduw te verpozen. Veel verschillende planten en plaats voor vogels en insecten. Deze tuin vraagt behoorlijk wat onderhoud. Iedere dinsdag is de tuinploeg bezig om deze tuin in mooie staat te houden.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Penningmeester

Alzheimer Nederland

De penningmeester stelt samen met het bestuur jaarlijks de begroting op en verzorgt elk half jaar een verantwoording van de financiële zaken. Daarnaast vult de penningmeester het budget aan met subsidies van gemeenten en eventueel andere giften.
De penningmeester wordt benoemd voor 4 jaar. Deze termijn mag met maximaal 4 jaar worden verlengd. Hij of zij ontvangt na de benoeming een bankpas om betalingen te kunnen doen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Maatje muziekactiviteit voor een 39-jarige man

Pluryn

De cliënt is een man met ernstig verstandelijke beperking. Het is een gezellige man die geniet van muziek maken en meebewegen met de muziek. De cliënt kan minimaal communiceren en begrijpt simpel gesproken taal.

Sector
Zorg en Welzijn

Op zoek naar een luisterend oor voor Karel (60)

Pluryn

Karel is een rustig en gezellig persoon, met veel gevoel voor humor. Hij heeft een gehoorprobleem en draagt hiervoor een gehoorapparaat. Verder is hij soms moeilijk verstaanbaar, maar hij zal zijn best doen om zich zo duidelijk mogelijk uit te drukken.
Hij is geïnteresseerd in anderen en kan waarderen wat anderen voor hem doen. Hij is buitengewoon vriendelijk en houdt wel van een grapje.
Karel zit veel achter zijn computer en leest graag de Volkskrant.

Sector
Zorg en Welzijn

Evenementenhulpverlener (m/v, vrijwillig)

Rode Kruis Gelderland

Houd jij je hoofd koel?
Een flauwte, een hersenschudding, een bloeding of een alcoholvergiftiging. Je komt van alles tegen tijdens een evenement. Kom jij in actie als iemand direct hulp nodig heeft? Meld je aan als vrijwilliger. Kijk op ons Youtubekanaal voor een filmpje over evenementenhulpverlening bij het Rode Kruis!

Sector
Evenementen

Gastvrouw/heer en horecaverzorger

Ateliermuseum Jac Maris

Het ateliermuseum Maris ontvangt regelmatig groepen die een rondleiding door het museum krijgen. Maar ook feestelijke activiteiten zoals jubilea, opening exposities vinden er plaats. Bij dit soort gelegenheden kunnen wij vrijwilligers gebruiken die het leuk vinden om lichte horeca-activiteiten te verrichten. Feitelijk komt het er op neer dat zij, in voorkomende gevallen, op afroep beschikbaar zijn. Al naar gelang hun mogelijkheden.

Sector
Overig

gastvrouw/gastheer Marismuseum

Ateliermuseum Jac Maris

Het sfeervolle Marismuseum aan de Looistraat in Heumen is een van de weinige musea in Nederland waar het hart van het gebouw voor het grootste deel wordt gevormd door het toenmalige atelier van kunstenaar Jac Maris. Daarbinnen vindt men een zich uitbreidende collectie beelden en tekeningen. Drie middagen per week is het museum geopend en worden er gasten ontvangen door vrijwilligers die hen wegwijs maken in het museum en de beeldentuin.

Sector
Kunst en Cultuur

Educatiebegeleider (m/v)

Heemtuin Malden (Vereniging vrienden van de ..)

Meten hoe dik een boom is, speuren naar sporen, verschillende kleuren bessen verzamelen, luisteren naar vogelgeluiden, bijen observeren. Onze educatiebegeleiders helpen in het voor- en najaar basisschoolkinderen bij het uitvoeren van leuke, leerzame opdrachten in de heemtuin. Het doel is om verwondering en interesse op te wekken in thema's als bomen, kleine beestjes, stenen, water of moestuin. Educatiebegeleider in de heemtuin is inspirerend werk met kinderen in de natuur met een gezellig team.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Vrijwilliger beheer heemtuin

Heemtuin Malden (Vereniging vrienden van de ..)

Samen met natuurliefhebbers aan de slag in natuurtuin (bos en cultuurlandschap 8 hectare). Dit gaan we zoal doen: bomen ringen en omzagen, // bos wieden, harken, compost uitrijden en oogsten op de akkers // snoeien en dunnen van hagen // plaggen en onderhoud van de hei // schoonhouden van de vennen, poelen, greppels en paden // onderhoud aan banken, borden en Heemhuis

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tuin- en mens liefhebber voor Werkpost Jachtslot

Driestroom

In- en rond de gerenoveerde kassen en tuinen van Jachtslot Mookerheide werkt een groep jonge mensen met ondersteuning. We leveren groente en fruit aan de Landwinkel in het Jachtslot en kunnen goed een paar extra handen gebruiken.

Sector
Hulpverlening

Vrijwilliger bezoekwerk Zonnebloem

Zonnebloem

In overleg met de gast (koppeling gast-vrijwilliger in overleg ) regelmatig een bezoekje afleggen en ondersteuning bij de verschillende afdelingsactiviteiten.
4x per jaar een afdelingsvergadering bijwonen.
Jaarlijks vrijwilligersuitje en nieuwjaarsbijeenkomst.

Sector
Hulpverlening

Maatje voor jongeman in Malden (paardenliefhebber)

Pluryn

Je wordt een maatje van een jongeman met een ernstige verstandelijke beperking uit Malden. Hij geniet erg van paardrijden en muziek maken in een harmonie, wat hij wekelijks doet. Je komt hem wekelijks op woensdagmiddag opzoeken om samen spelletjes te doen en muziek te maken.

Sector
Zorg en Welzijn

Samen winkelen of samen een uitstapje maken

BOS Project Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met senioren willen winkelen of naar een dansvoorstelling willen gaan.
Een uurtje in de week of twee weken zou deze senioren al een geluksmoment bieden

Sector
Hulpverlening

Vrijwillige chaffeurs gevraagd die senioren van A naar B willen begeleiden.

BOS Project Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Wij zoeken vrijwilligers die senioren van A naar B kunnen begeleiden met de auto. Daarnaast is het fijn als u hen kan begeleiden bij ziekenhuis bezoek.

Met uw ondersteuning, helpt u de oudere maar u ontlast hierbij ook de mantelzorger.

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die initiatief kan nemen met daarbij rekening te houden met de persoonlijke (lichamelijke, geestelijke en/of sociale) beperkingen.

De frequentie is afhankelijk van uw mogelijkheden en hun vraag.

Sector
Hulpverlening

Samen wandelen met seniore heer of dame

BOS Project Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

In de malden zijn enkele senioren die graag samen samen willen wandelen en een gesprek willen hebben. Het wandelen gaat niet snel , maar voor deze heer / dame is het zo fijn om buiten te zijn.
Het fijn zijn als u hen kan begeleiden.

Sector
Hulpverlening

Medewerker winkel

Stichting Vintage and More

Wij zoeken diverse medewerkers. Voor de verkoop van spullen in de winkel. Wij gaan er vanuit dat mensen die bij ons willen werken met respect met elkaar kunnen omgaan

Sector
Overig

Gastgezin volwassen katten

Stichting Kattenzorg Nijmegen e.o.

Gastgezinnen voor opvang van een of meerdere katten, doorgaans volwassen dieren. Tijdelijke opvang komt voor, bijv. i.v.m. een ziekenhuisopname van eigenaar. Ook moeten eigenaren soms afstand doen van hun kat en dan zoeken wij een nieuw thuis vanuit het gastgezin. Ook binnenkatten worden aangemeld.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Chauffeur Vervoer op Maat (van deur tot deur)

Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Vervoer op Maat is een vervoersvoorziening voor de inwoners van Heumen. Men name ouderen en mensen met een beperking maken gebruik van deze vorm van vervoer. Wij beschikken over een rolstoelgeschikte bus. Malderburch is op zoek naar een chauffeur(m/v) voor deze bus. U rijdt in de regel een vast dagdeel per week. U kunt zich ook aanmelden als reservechauffeur.

Sector
Zorg en Welzijn

Betrokken mentor in Malden, Heumen

Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland

Als vrijwillige mentor ondersteun en vertegenwoordig je mensen, die niet voldoende in staat zijn om zelf beslissingen te nemen over hun welzijn,

Sector
Zorg en Welzijn