Vrijwilligersacademie

Vrijwel iedere vrijwilliger of betaalde medewerker heeft van tijd tot tijd wel eens behoefte aan het opdoen van nieuwe kennis, het uitwisselen van ervaringen en het ontwikkelen van vaardigheden in zijn of haar werkgebied. De Vrijwilligersacademie is er om organisaties en hun vrijwilligers te helpen bij het delen en het verkrijgen van kennis.

Op de website van de Vrijwilligersacademie Nijmegen e.o. vindt u een scholingsaanbod voor vrijwilligers en beroepskrachten werkzaam met vrijwilligers. Cursussen die aangeboden worden door de Vrijwilligerscentrale Nijmegen staan ook op deze website. Eén overzichtelijk punt waarop het scholingsaanbod te vinden is en waar ook direct voor cursussen/workshops ingeschreven kan worden. Makkelijk, want zo staat alles bij elkaar en hoeven niet alle scholingsaanbieders afzonderlijk geraadpleegd te worden.
Ga direct naar www.vrijwilligersacademienijmegen.nl om een leuke cursus te zoeken en u direct in te schrijven.

Heeft u vragen of suggesties, dan horen wij dat graag van u.

 

Cursus niet gevonden?


Bent u op zoek naar een cursus/workshop voor vrijwilligers of beroepskrachten in het vrijwilligerswerk en kunt u deze niet vinden? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken