Vrijwilligerswerk vinden

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Steunpunt Vrijwilligerswerk Heumen kan u ondersteunen bij het vinden van vrijwilligerswerk. Of u nu veel of weinig tijd hebt, voor iedereen is passend vrijwilligerswerk te vinden!

 

Vrijwilligersfolder

 


In de folder van Steunpunt Vrijwilligerswerk Heumen staat meer informatie over de mogelijkheden.

 

Vacaturebank
 

Als u vrijwilligerswerk zoekt, dan heeft u keuze te over! In onze regionale vacaturebank staan ruim 1000 vacatures van organisaties in de gemeente Heumen en de regio Nijmegen. Als u zoekt in de regio, kunt u het zoeken makkelijk maken door de vacatures te filteren op doelgroep, activiteit, frequentie of wijk. Als u vacatures in Heumen, Malden, Nederasselt en Overasselt zoekt, hoeft u niet te filteren. Indien u meer informatie wil ontvangen over vacatures, geef dat dan even door aan het steunpunt. Wij mailen u vervolgens de vacaturekaart. U dient dan zelf met betreffende contactpersoon contact op te nemen om een afspraak te maken. Indien u dat lastig vindt, kunt u voor ondersteuning contact opnemen met het steunpunt.
 

Hulp nodig?
 

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze uit het aanbod of heeft u vragen over bepaalde vacatures? Het steunpunt geeft u hierover graag advies. Neem daarvoor contact op het het steunpunt.
 

Bezoek het open spreekuur


Als u vragen heeft dan kunt u natuurlijk ook bij ons binnen lopen tijdens het open spreekuur op de woensdagochtend van 10.00-12.00 uur in het gemeentehuis in Malden.

 

Op afspraak

 

Indien u niet in de gelegenheid bent om naar het open spreekuur te komen, dan kunt u ook een afspraak maken met de functiomaris. Neem daarvoor contact op met het steunpunt.