Vrijwilligerswerk vinden

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? De gemeente Mook en Middelaar kan u ondersteunen bij het vinden van vrijwilligerswerk. Of u nu veel of weinig tijd hebt, voor iedereen is passend vrijwilligerswerk te vinden!

 

Regionale Vacaturebank

Als u vrijwilligerswerk zoekt, dan heeft u keuze te over! In onze regionale vacaturebank staan ruim 1000 vacatures van organisaties in de gemeente Mook en Middelaar en de regio Nijmegen. U komt op deze regionale vacaturebank door op de afbeelding van de provincie Gelderland te klikken, onderaan deze pagina. U kunt het zoeken makkelijk maken door de vacatures te filteren op doelgroep, activiteit, frequentie of dorp.

 

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze uit het aanbod of heeft u vragen over bepaalde vacatures? Het steunpunt geeft u hierover graag advies. Neem daarvoor contact op met het steunpunt.

 

Bezoek het spreekuur

Als u vragen heeft dan kunt u natuurlijk ook bij ons binnen lopen tijdens het spreekuur op het gemeentehuis in Mook. Het spreekuur wordt gehouden op de volgende momenten:

- De eerste donderdag van de maand tussen 17.00 uur en 18.00 uur

- De derde vrijdag van de maand tussen 10.00 uur en 12.00 uur

 

Op afspraak

Indien u niet in de gelegenheid bent om naar het spreekuur te komen, dan kunt u ook een afspraak maken met de functionaris. Neem daarvoor contact op met de gemeente via telefoonnummer 024-696 91 11 of per e-mail via gemeente@mookenmiddelaar.nl

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken