Vacatures

Information
Zoekopties wissen

ouderen begeleiden

Proteion Welzijn

Vrijwilligers maken het verschil. Heeft u enkele uurtjes in de week tijd over? En lijkt het u leuk om iets voor andere mensen te betekenen? Proteion is altijd op zoek naar bevlogen vrijwilligers.

Sector
Zorg en Welzijn

PENNINGMEESTER

Alzheimer Nederland

De penningmeester stelt samen met het bestuur jaarlijks de begroting op en verzorgt elk half jaar een verantwoording van de financiƫle zaken. Daarnaast vult de penningmeester het budget aan met subsidies van gemeenten en eventueel andere giften.
De penningmeester wordt benoemd voor 4 jaar. Deze termijn mag met maximaal 4 jaar worden verlengd. Hij of zij ontvangt na de benoeming een bankpas om betalingen te kunnen doen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Op zoek naar leuk, maar ook zinvol vrijwilligerswerk? Kom dan onze bezoekers de ogen openen!

muZIEum

Bij het muZIEum is geen dag hetzelfde. Vandaag ontvang je samen met alle gidsen en publieksbegeleiders een grote groep leerlingen. Morgen zijn het gezinnen met kinderen. Wil jij daarbij graag een steentje bijdragen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Onze missie is het overbrengen van kennis en vergroten van begrip voor visueel beperkte mensen en tegelijk onze bezoekers een bijzondere dag te bieden. Aan jou de taak om onze bezoekers te begeleiden tijdens deze unieke belevenis

Sector
Kunst en Cultuur

Vrijwilliger worden bij Molenhoekdag?

Molenhoekdag

Molenhoekdag is een dorpsfeest dat ieder jaar in het eerste weekend van september wordt gehouden. Voor dit dorpsfeest zoeken we vrijwilligers die willen helpen bij het op- en afbouwen, het begeleiden kinderactiviteiten en het uitgeven van eten en drinken. Iedereen is welkom, we kijken samen naar welk werk het beste bij je past. Met ieder uurtje hulp zijn we ontzettend blij!

Molenhoekdag is dit jaar op 31 augustus en 1 september 2019. Alle hulp is van harte welkom!

Sector
Evenementen

vrijwillig(st)er maatschappelijke begeleiding

Stichting Vluchtelingenhulp Mook

Een vrijwillig(st)er maatschappelijke begeleiding helpt een in de gemeente Mook decentraal gehuisveste vluchteling (met verblijfsvergunning) bij zijn/haar integratie in de Nederlandse samenleving in het algemeen en in de Mookse gemeenschap in het bijzonder.

Sector
Hulpverlening

Vrijwillige voorlezers om romans en tijdschriften in te spreken voor blinden en slechtzienden

Stichting Dedicon

Stichting Dedicon zoekt vrijwillige voorlezers met een goede stem. Jaarlijks maken we duizenden gesproken (school)boeken, kranten en tijdschriften voor tienduizenden mensen met een leesbeperking (blind, slechtziend of dyslectisch). U snapt, dit kunnen wij niet alleen! Als vrijwillige voorlezer lees je, na een gedegen opleidingsperiode, op onze locatie in Grave romans, kranten of tijdschriften voor in een professionele studio. Ga, om je aan te melden, naar www.ikhoorjegraag.nl.

Sector
Hobby en Vrije Tijd