Vacatures

Zoekopties wissen

Organisator evenementen (heel Nederland)

Onzichtbare helden

Als organisator/planner Adviesgroep zorg je ervoor dat de kwartaalbijeenkomsten van onze Adviesgroep tot in de puntjes geregeld worden en dat alle leden precies weten waar en wanneer zij worden verwacht. De Adviesgroep bestaat uit acht jongeren met een visuele beperking die Dedicon adviseren over de producten en diensten die we aanbieden.

Sector
Evenementen

Webredacteur in Grave

Onzichtbare helden

Vrijwilligerswerk doen op een redactie? Wil je ervaring opdoen in een creatief team als webredacteur? Dat kan nu! e bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Grave.

Sector
Media

Social media-redacteur

Onzichtbare helden

Foto's, video's en veel volgers en likes. Is social media jouw tweede naam? Lees dan snel verder!

Sector
Media

Audiotechnicus in Grave

Onzichtbare helden

In elf opnamestudio’s worden er in Grave boeken, kranten en tijdschriften voorgelezen door meer dan 100 vrijwillige en professionele voorlezers. Als audiotechnicus ontvang je vrijwilligers en help je hen bij technische en soms ook bij inhoudelijke vragen. Ook houd je je bezig met het technisch controleren van producties. Je bent het eerste aanspreekpunt bij storingen tijdens opnames en we kijken uit naar jouw frisse blik om onze audio-technische processen (werkwijze) te verbeteren.

Sector
Techniek

Voorlezer kranten en tijdschriften in Grave

Onzichtbare helden

Nee, je gaat niemand vóórlezen. Je gaat kranten of tijdschriften voorlezen in een professionele opnamestudio, zodat iemand die blind of slechtziend is naar ‘jouw’ krant of tijdschrift kan luisteren.

Sector
Overig

Voorlezer boeken in Grave

Onzichtbare helden

Nee, je gaat niemand vóórlezen. Je gaat een boek voorlezen in een professionele opnamestudio, zodat iemand die blind, slechtziend of bijvoorbeeld dyslectisch is naar ‘jouw’ boek kan luisteren.

Sector
Overig

Publieksbegeleider

muZIEum

Bij het muZIEum is geen dag hetzelfde. Vandaag ontvang je samen met alle gidsen en publieksbegeleiders een grote groep leerlingen. Morgen zijn het gezinnen met kinderen. Wil jij daarbij graag een steentje bijdragen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Onze missie is het overbrengen van kennis en vergroten van begrip voor visueel beperkte mensen en tegelijk onze bezoekers een bijzondere dag te bieden. Aan jou de taak om onze bezoekers te begeleiden tijdens deze unieke belevenis.

Sector
Kunst en Cultuur

Vrijwilliger worden bij Molenhoekdag?

Molenhoekdag

Molenhoekdag is een dorpsfeest dat ieder jaar in het eerste weekend van september wordt gehouden. Voor dit dorpsfeest zoeken we vrijwilligers die willen helpen bij het op- en afbouwen, het begeleiden kinderactiviteiten en het uitgeven van eten en drinken. Iedereen is welkom, we kijken samen naar welk werk het beste bij je past. Met ieder uurtje hulp zijn we ontzettend blij!

Molenhoekdag is dit jaar op 31 augustus en 1 september 2019. Alle hulp is van harte welkom!

Sector
Evenementen