Evenementenkalender / korte klussen


 

STICHTING BOSJUWEEL CREATIEVE VAKANTIES
VANAF 20 JUNI T/M 1 SEPTEMBER 2017 EN TIJDENS DE KERST

WAT: Stichting Bosjuweel organiseert creatieve vakanties voor verstandelijk beperkten vanaf 18 jaar in de omgeving van Nijmegen.

WAAR: Omgeving van Nijmegen

VACATURE: Stichting Bosjuweel zoekt enthousiaste vakantiebegeleiders voor creatieve vakanties met verstandelijk beperkten. Je werkt in een team en samen zorg je voor een heerlijke vakantie met leuke uitstapjes en gezelligheid! De vakanties vinden elke week plaats op twee locaties vanaf 20 juni t/m 1 september 2017 en tijdens de kerst. Klik hier voor contact en meer informatie. 

 

         

BEGELEIDERS TEMPEL FESTIVAL TAIWAN BIJ MUSEUMPARK ORIENTALIS 

21 SEPTEMBER TOT 29 OKTOBER 2017


WAT: De expositie Tempel Festival (Miao Hui), een internationale reizende tentoonstelling uit Taiwan, komt naar Europa en als eerste naar Nederland. Vanaf 21 september t/m 29 oktober in Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis te zien.

WAAR: Mgr. Suijslaan 4, 6564 BV Heilig Landstichting

VACATURE: Je geeft de bezoeker uitleg over de tentoonstelling Tempel Festival Taiwan en assisteert de bezoeker met de multimediale aspecten in de tentoonstelling. Voor meer informatie klik hier  

 
   


DE WEEK VAN DE DIALOOG 3 T/M 12 NOVEMBER 2017

 

WAT: Dag van de Dialoog (jaarlijks in november).Onderdeel van de maatschappelijke beweging Nederland in Dialoog is de 'Dag van de Dialoog': door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van kennis over elkaar en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen en werken.

WAAR: Nijmegen, verschillende locatie's 

VACATURE: Coördineren resp. uitvoeren van gespreksleiding tijdens de week van de Dialoog.
Voor meer informatie klik hier

 

 

INSCIENCE DUTCH INTERNATIONAL SCIENCE FILM FESTIVALWAT: Van 8 t/m12 november 2017 vindt in Nijmegen InScience Film Festival plaats. Vijf dagen lang zal de schoonheid van kunst en wetenschap ervaren worden. Deze ervaring kan niet gecreëerd worden zonder enthousiaste vrijwilligers, die het vaste team voor, tijdens en na het festival ondersteunen. Wil jij onderdeel zijn van de derde editie van InScience? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

WAAR: Arthouse LUX is de hoofdlocatie van het festival. Meerdere filmzalen worden gebruikt om het filmprogramma te vertonen. De foyer en het grand café van LUX zijn het centrale ontmoetings- en informatiepunt van het festival.
Verschillende programmaonderdelen vinden plaats buiten LUX, zoals het Mariënburgplein en de Mariënburgkapel.

Vacature: Lijkt het je leuk om het festival als vrijwilliger mee te maken? We zoeken voor de festivalweek  (8 t/m 12 nov) vrijwilligers voor allerlei verschillende functies. Neem vrijblijvend contact met ons op via vrijwilligers@insciencefestival.nl
Voor meer informatie over deze vacature klik hier

 

BLEND EVENT (4 Januari 2018)


WAT: Foodevent, reis rond de wereld. Verschillende wereldgerechten die aan bod komen, zoals: Italiaans, Chinees en het Mexicaanse thema. Verder is er ook een live en cooking gedeelte. Ook aan de kinderen is gedacht met een pizza bak activiteit. De avond wordt compleet gemaakt door een modeshow.

WAAR: Nijmegen Oud west

VACATURE: Er zijn meerdere taken te vervullen.
Zoals: kok, allround hulpkracht, bediening, barmedewerker, Garderobemedewerker, gastheer/gastvrouw, assistent mode show, stand  medewerker en opbouwers/afbouwers.
Voor meer informatie ga je naar de website: http://www.blendeventnijmegen.nl 
Mailen kan ook, klik dan hier 

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken