Medewerkers

 

Mirjam Kaptein
Directeur
Heeft de dagelijkse leiding over de VWC. Realiseert strategisch beleid en zorgt ervoor dat de doelstellingen van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen behaald kunnen worden. Houdt de wensen van vrijwilligers en organisaties in de gaten en vertaalt deze naar diensten van de VWC. Is een echte ondernemer en sterk in lobbyen bij de Nijmeegse politiek en andere organisaties.
m.kaptein@vwc-nijmegen.nl  
024 8200021

 

 

 

Dieuwke Besselink
Coördinator organisatieondersteuning
Ondersteunt maatschappelijke organisaties door hen te informeren en te adviseren over vrijwilligerswerk en vrijwilligersbeleid en door het organiseren van netwerkoverleggen met diverse organisaties. Organiseert ook (thema)bijeenkomsten en deskundigheidsbevordering via de Vrijwilligersacademie Nijmegen. Is Goed Geregeld adviseur van deze landelijke kwaliteitsonderscheiding voor vrijwillige inzet.
d.besselink@vwc-nijmegen.nl 
024 8200023

 

 

Heleen Tieze
Coördinator bemiddeling
Runt samen met de vrijwillige bemiddelingsmedewerkers het Bemiddelingscentrum. Door middel van PR-activiteiten brengt zij het vrijwilligerswerk onder de aandacht en organiseert de evenementen voor het werven van vrijwilligers. Zoekt daarnaast voor het project Bijzonder Werkt op verzoek van doorverwijzende instanties een passende plek voor mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk en daarbij extra informatie, advies en persoonlijke begeleiding nodig hebben.
h.tieze@vwc-nijmegen.nl 
024 8200022

 

Lianne Bongers
Senior projectmedewerker
Is samen met collega Judith Rikken makelaar voor de maatschappelijke stages (MaS) in Nijmegen. Onderhoudt vooral de contacten met alle Nijmeegse middelbare scholen, brengt vraag en aanbod bij elkaar en heeft de helpdeskfunctie voor mas-xpress.nl. Stuurt daarnaast het project Europass aan en ondersteunt de afdeling PR van de VWC.
l.bongers@vwc-nijmegen.nl
024 8200028

 

Renske Borkus
Coördinator projecten
Stuurt de afdeling projecten aan.
r.borkus@vwc-nijmegen.nl 
024 8200028

 

 

Joany Gourari-Dahlmans
Projectmedewerker
Bemiddelt voor het project 'Aan de Slag' asielzoekers naar vrijwilligerswerk. Houdt zich als competentieadviseur bezig met competentiegericht vrijwilligerswerk in het kader van project 'Europass'. Voert samen met collega Heleen Tieze het project 'Bijzonder Werkt' uit. Daarnaast is ze secretaris van de vrijwilligersraad.
LET OP: Joany is van 07 oktober tot en met 1 februari met zwangerschapsverlof. 

j.dahlmans@vwc-nijmegen.nl 
024 8200027

 

Judith Rikken
Projectmedewerker
Samen met Lianne Bongers zet zij zich als makelaar in voor maatschappelijke stages (MaS) in Nijmegen. Onderhoudt vooral de contacten met de stagebieders en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Bij andere projecten binnen de afdeling springt ze bij waar nodig!
j.rikken@vwc-nijmegen.nl 
024 8200028

 

Floor Snijders
Medewerker administratie en projectondersteuning
Steun en toeverlaat voor haar collega’s en vraagbaak voor iedereen die de Vrijwilligerscentrale belt of binnenloopt. Beheert de evenementenkalender en biedt administratieve ondersteuning bij lopende projecten.
f.snijders@vwc-nijmegen.nl 
024 8200020

 

Hetty Lamers
Medewerker bemiddeling
Hetty maakt deel uit van het bemiddelingsteam. Aan de hand van interesses, hobby’s en ervaring maakt zij een match tussen vrijwilligers en vacatures. Hetty voert ook VOM-gesprekken (Vrijwilligerswerk Op Maat), waarin dieper ingegaan wordt op wensen en mogelijkheden van een vrijwilliger.
h.lamers@vwc-nijmegen.nl 
024 8200022


 

Ria de Boer
Secretaresse (NGR-Office B.V.)
Is de rechterhand van Mirjam wat betreft de secretariële ondersteuning voor de Vrijwilligerscentrale.
r.deboer@vwc-nijmegen.nl 
024 8200026

 

 

Rik Robijn
Beleidsmedewerker Communicatie en PR

Rik concentreert zich op de communicatie en PR van de Vrijwilligerscentrale. Mede vanuit een beleidsmatig perspectief richt hij zich op begeleiding, advies en uitvoer.
r.robijn@vwc-nijmegen.nl
024 8200023

 

 

Mariët Haverkamp (Tekstmakerij)
Redactie en productiebegeleiding

Biedt ondersteuning bij opstellen van teksten voor o.a. advertenties, banners, folders en brochures.

 

 

 

Bonnie Tran-Nguyen
Assistent-Accountant (BGH Accountants & Adviseurs)
Verzorgt de financiële administratie voor de Vrijwilligerscentrale.

 


Vrijwilligers bij de Vrijwilligerscentrale Nijmegen

Ook wij kunnen niet draaien zonder vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn regelmatig in het Bemiddelingscentrum te vinden en informeren dan (potentiële) vrijwilligers en organisaties over vrijwilligerswerk. Zij helpen mee de Vacaturebank up-to-date te houden en voeren de administratie rondom de Vacaturebank. Wanneer nodig assisteren ze bij evenementen van de VWC.

Marianne van der Schans
Vrijwilliger bemiddeling

bemiddeling@vwc-nijmegen.nl   
024 820 00 24                                     

 

Bart Reijbroek
Vrijwilliger bemiddeling

bemiddeling@vwc-nijmegen.nl   
024 820 00 24  

Wendy Sondagh
Vrijwilliger Talentenbank

bemiddeling@vwc-nijmegen.nl   
024 820 00 20  

 

       Margreet Althof
       Vrijwilliger 
       bemiddeling

bemiddeling@vwc-nijmegen.nl   
024 820 00 24   

 

 

Eric Muller
Vrijwilliger bemiddeling

bemiddeling@vwc-nijmegen.nl   
024 820 00 24 

 

 

 

 

Rient Ploeger
Voorzitter                Vrijwilligersraad Nijmegen

Na zijn vertrek als betaalde kracht bij de Vrijwilligerscentrale zet Rient zich in als voorzitter van de Vrijwilligersraad Nijmegen en bevordert hij daarmee de medezeggenschap van Nijmeegse vrijwilligers

 

  

 

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken