Lokaal Compliment

 

Maak je op voor het grootste vrijwilligersfeest van Nijmegen; een avond vol spektakel! Dit jaar nog verrassender. Met een vleugje magie, een vette Top2000 bingo, een snufje wetenschap, muziek, drinks & bites en meer...

Heb jij je het afgelopen jaar vrijwillig ingezet voor Nijmegen? Of heb je meegeholpen aan een activiteit in je buurt? Je bent van harte welkom!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus vraag ook je medevrijwilligers mee!


Programma

vanaf 19.00 uur
ZAAL OPEN

20.00 uur
UITREIKING LOKAAL COMPLIMENT
Dank aan alle vrijwilligers door wethouder Grete Visser.

20.00 uur en 21.00 uur  - KOM OP TIJD VOL IS VOL!
M!ND-ILLUSIESHOW - NIETS IS WAT HET LIJKT
Brainmagic, illusies over en voor het menselijk brein. Hoe worden wij beïnvloed? Hoe worden we psychologisch gemanipuleerd? Jochem Nooijen Mind-illusionist, laat het in zijn Mind Illusieshow zien. Jochem zal mensen uit het publiek mentaal beïnvloeden, hun gedachten lezen en ze “onverklaarbare gevoelens” geven. Waar ligt de grens tussen wetenschap en illusie? Is wat je ziet de werkelijkheid of een illustere interpretatie daarvan? Kloppen jouw waarnemingen of is er iets anders aan de hand?

 
 

20.15, 21.15 en 22.00 uur
TOP2000 BINGO!
Speel mee met de leukste 'bingo' van het jaar! Test je muziekkennis met al deze heerlijke meezingers uit de top2000 en win toffe prijzen!

20.30 uur
THEATERCOLLEGE: 'DINGEN VOOR ELKAAR KRIJGEN'
Idealitair hoopt de zaal al halverwege het college dat ze weg mogen. Puur omdat ze aan de slag willen met wat ze horen. Omdat ze iets wezenlijks te doen hebben, en nu voelen dat dat ook daadwerkelijk kan. Het verhaal van Nils Roemen gaat over dingen voor elkaar krijgen, waarmaken, durftevragen, verwondering, verlangen combineren met mooie bouw avonturen. Alles wat je nodig hebt om dingen voor elkaar te krijgen is in overvloed aanwezig. Het is hoog tijd om te schakelen van dat kan niet, naar dat kan wél.

21.30 uur
THEATERCOLLEGE: 'CREATIEF DENKEN'
Of we het willen of niet, we zijn allemaal geneigd om steeds op dezelfde manier over hetzelfde probleem na te denken en komen zo dus ook steeds weer op dezelfde oplossing. Dit noemen we Cirkel Denken. 
Creatief Denken leert je buiten de gebaande paden te denken, uit het gareel te lopen en dingen te bedenken die nog nooit iemand bedacht heeft. Zo kom je in gebieden in de hersenen terecht waar echte ontdekkingen gedaan kunnen worden. Een verrassende workshop in een hoog tempo, praktijkgericht en met concrete handvatten om toe te passen bij het bedenken van nieuwe concepten of projecten. 

V.A. 19.00 uur DOORLOPEND
MUSIC, DRINKS & BITES!
DJ Ronnie gaat zorgen dat je niet stil kunt zitten deze avond. Goede platen, lekkere beats en fijne deuntjes. En verzoekjes mogen altijd! Bij binnenkomst ontvang je een aantal munten waarmee je drankjes kunt halen. En hapjes ontbreken natuurlijk ook niet op deze feestavond!

& MEER....

 

 Tot 8 december!

Zaterdag 8 december 2018 | 19.00 - 23.00 uur | Lindenberg Nijmegen