Medewerkers

 

Mirjam Kaptein

Mirjam Kaptein
Directeur
Heeft de dagelijkse leiding over de VWC. Realiseert strategisch beleid en zorgt ervoor dat de doelstellingen van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen behaald kunnen worden. Houdt de wensen van vrijwilligers en organisaties in het oog en vertaalt deze naar diensten van de VWC. Heeft samenwerking hoog in het vaandel staan, is een echte ondernemer en sterk in lobbyen bij de Nijmeegse politiek en andere organisaties.


m.kaptein@vwc-nijmegen.nl
024 8200021

Heleen Tieze

Heleen Tieze
Coördinator bemiddeling

Runt samen met de vrijwillige bemiddelingsmedewerkers het Bemiddelingscentrum, promoot het vrijwilligerswerk op evenementen, coördineert de organisatie van het jaarlijkse Lokaal Compliment en zoekt daarnaast voor het project Bijzonder Werkt een passende plek voor mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk en daarbij extra informatie, advies en persoonlijke begeleiding nodig hebben.

h.tieze@vwc-nijmegen.nl

024 820 00 22

 

Lianne Bongers
Senior projectmedewerker

Coördineert de Vrijwilligersacademie Nijmegen, het scholingsplatform met scholingen voor Nijmeegse vrijwilligers(organisaties), stuurt project Europass (erkenning competenties vrijwilligerswerk) aan en is samen met collega Judith Rikken makelaar voor de Maatschappelijke Stages (MaS) in Nijmegen. Verzorgt daarnaast de PR en communicatie van de VWC.

l.bongers@vwc-nijmegen.nl

024 820 00 28

 Renske Borkus

Renske Borkus
Coördinator projecten

Stuurt de afdeling projecten aan, schrijft nieuwe projectplannen en subsidieaanvragen, coördineert de opzet van het platform Maatjesprojecten Nijmegen, is projectleider van samenwerkingsverband MaS Zuidoost-Gelderland en is tevens voorzitter van de Vrijwilligersraad Nijmegen.

r.borkus@vwc-nijmegen.nl

024 820 00 28

Ron Gillich

Medewerker bemiddeling

Maakt deel uit van het bemiddelingsteam. Aan de hand van interesses, hobby’s en ervaring maakt hij een match tussen vrijwilligers en vacatures. Voert ook VOM-gesprekken (Vrijwilligerswerk Op Maat), waarin dieper ingegaan wordt op wensen en mogelijkheden van een vrijwilliger.

r.gillich@vwc-nijmegen.nl

024 820 00 20

Ria de Boer
 

Ria de Boer
Management assistent

Is de rechterhand van Mirjam op het gebied van secretariële en administratieve ondersteuning voor de Vrijwilligerscentrale.

r.deboer@vwc-nijmegen.nl

024 820 00 26

 

Judith Rikken

Judith Rikken

Organisatieconsulent en Projectmedewerker

Adviseert organisaties bij vrijwilligersbeleid, is Goed Geregeld-adviseur en voorzitter van de verschillende (regionale) netwerkbijeenkomsten. Stuurt daarnaast het project Aan de Slag aan en organiseert daarvoor passend vrijwilligerswerk voor nieuwkomers en anderstaligen, zet zich in voor vrijwilligerswerk voor jongeren (voor zowel de Maatschappelijke Stages (Mas) als de Maatschappelijke Diensttijd (MDt)) en begeleidt deelnemers op weg naar een Europass (erkenning competenties vrijwilligerswerk).

j.rikken@vwc-nijmegen.nl

024 820 00 28

 

Bonnie Tran-Nguyen
Assistent-Accountant (BGH Accountants & Adviseurs)
Verzorgt de financiële administratie voor de Vrijwilligerscentrale.

 

Judith Mulder (firMM communicatie)

Communicatie, PR en social media

Door Hooijer (Neshipae)
Bemiddeling en coaching van deelnemers van het project Bijzonder Werkt 3.0

Marijke Lammers (Marijke Lammers Bejegeningsvraagstukken)

Adviseur 'In Veilige Handen' en trainer Vrijwilligersacademie


Vrijwilligers bij de Vrijwilligerscentrale Nijmegen

Ook wij kunnen niet draaien zonder vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn regelmatig in het Bemiddelingscentrum te vinden en informeren dan (potentiële) vrijwilligers en organisaties over vrijwilligerswerk. Zij helpen mee de Vacaturebank up-to-date te houden en voeren de administratie rondom de Vacaturebank. Wanneer nodig assisteren ze bij evenementen van de VWC.

Wendy Sondagh

Wendy Sondagh
Vrijwilliger Talentenbank

talentenbank@vwc-nijmegen.nl
024 820 00 23  

Margreet Althof

Margreet Althof
Vrijwilliger bemiddelingscentrum

bemiddeling@vwc-nijmegen.nl
024 820 00 24

Jacqueline Schlicher

Jacqueline Schlicher
Vrijwilliger bemiddelingscentrum 

bemiddeling@vwc-nijmegen.nl
024 820 00 24

Jochem de Cock 

Jochem de Cock
Vrijwilliger bemiddelingscentrum

bemiddeling@vwc-nijmegen.nl
024 820 00 24

Petra Hermanussen 

Petra Hermanussen
Vrijwilliger bemiddelingscentrum

bemiddeling@vwc-nijmegen.nl
024 820 00 24

Albert Blom
Vrijwilliger voor analyse gegevens rapportages

Tine Mientjes
Vrijwilliger bij project RvN@innoveert vrijwilligerswerk

Bertie Bastiaens
Vrijwillig archivaris van de VWC. Bereidt ook een expositie voor in het kader van het 40-jarig bestaan van de VWC in 2020.