NLdoet: hoe doe jij mee?

Geplaatst op 11 maart 2019 10:00

Aanstaande 15 en 16 maart is het weer zo ver: NLdoet. Twee dagen lang staat het vrijwilligerswerk in de spotlights tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Tijd om de handen uit de mouwen te steken!

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Veel sportverenigingen, boerderijtjes, koren en hobbycentra zouden niet bestaan zonder ze. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor onze samenleving. Twee dagen lang worden door het hele land klussen georganiseerd waar je als vrijwilliger je steentje aan kunt bijdragen. Ben je nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn! Niet alleen voor vrijwilligers, maar ook voor organisaties is dit een leuk weekend. Voor hen is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Ook in Nijmegen en omgeving zijn er tientallen klussen waar jij aan deel kunt nemen. Tuintjes opknappen, zwerfafval opruimen, vogelhuisjes en voederplanken maken, wandelen met cliënten langs het kanaal. Wat ga jij doen op 15 en 16 maart?

Bekijk hier alle klussen in Nijmegen