Kom ook! 3 inspirerende avonden voor vrijwilligers in het teken van Compassie

Geplaatst op 13 september 2017 16:51

In samenwerking met Nijmegen stad van compassie, de Wijkfabriek en NEC doelbewust organiseert de Vrijwilligerscentrale Nijmegen:

3 AVONDEN VOOR VRIJWILLIGERS IN HET TEKEN VAN COMPASSIE!

1.  5 oktober: Wat is jouw (com)passie?!

Wat drijft jou om je in te zetten voor anderen? Kom en inspireer elkaar! We trappen deze 3 avonden af met theater, korte verhalen van vrijwilligers en tafelbesprekingen in het Wereldcafé; ‘hoe maken we onze stad nog meer compassievol?’ Uiteraard onder genot van een hapje en drankje.
19.45 tot 22.00 uur l Locatie: Huis van Compassie


2.  26 oktober: Voel de compassie

Samen gaan voor hetzelfde doel. Zijn jouw collega vrijwilligers net zo betrokken als jij? Wat voegt samenwerken met anderen toe, of sta je er helemaal alleen voor? We delen deze avond ervaringen en kijken samen hoe je de compassie meer toe kunt laten nemen bij mensen om je heen. Interessante workshops die deze avond worden gegeven brengen je wellicht op ideeën!
19.45 tot 22.00 uur l Locatie: De Wijkfabriek l programma

3. 16 november: Boost jouw organisatie met meer compassie!

Hoe compassievol is jouw organisatie? En onze stad? Kan Gemeente Nijmegen een bijdrage leveren om de compassie in onze stad te bevorderen? Tijdens deze slotavond in het Goffertstadion gaan organisaties, vrijwilligers en de gemeente met een spetterende afsluiting met elkaar aan de slag om Nijmegen Compassiestad tot een hoger plan te tillen!
19.45 tot 22.00 uur l Locatie: Goffertstadion

Aanmelden kan hier

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken