Workshop Goed Uitdagen

De workshop Goede Zaken vormt een uitstekende voorbereiding op de Beursvloer van de Rijk van Nijmegen Uitdaging. 

Uw vereniging, stichting of burgerinitiatief in het Rijk van Nijmegen heeft bepaalde spullen, een paar ‘handjes’ of specifieke kennis nodig. Voor die behoefte kunt u terecht bij de Rijk van Nijmegen Uitdaging. Dat kan elke dag via de website en ééns per jaar tijdens de unieke Beursvloer van de Rijk van Nijmegen Uitdaging waar uw behoefte ter plekke ‘gematcht’ wordt met het aanwezige aanbod: direct, van mens tot mens, boter bij de vis.

Op 6 november is er weer zo’n beursvloer en dat is voor u de uitgelezen kans om voor uw vereniging, stichting of burgerinitiatief met gesloten beurzen in uw behoefte te voorzien. Hoe duidelijker geformuleerd u vóóraf die behoefte indient des te groter is de kans dat die op 6 november ter plekke wordt gehonoreerd.

De Rijk van Nijmegen Uitdaging helpt u daarbij met de leuke en leerzame Workshop Goed Uitdagen van de Rijk van Nijmegen Uitdaging!

Tijdens de workshop Goed Uitdagen gaan we met u aan de slag om tot een heldere aanvraag te komen voor de Beursvloer van de Rijk van Nijmegen Uitdaging en daarmee de kans op een match aanzienlijk te vergroten.

Wat: Workshop Goed Uitdagen

Wanneer: 24 oktober 2017

Hoe laat: 19.30 – 22.00 uur

Locatie: Vrijwilligerscentrale Nijmegen

Kosten: GRATIS voor maatschappelijke organisaties

 

Jaarlijks leren meer dan 1.000 kleine en grote stichtingen, verenigingen en instellingen succesvol samenwerken met bedrijven tijdens de workshop Goed Uitdagen. 90% van de workshop deelnemers heeft een geslaagde beursvloermatch. 

Meer informatie en aanmelden

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken