Bijeenkomst platform maatjesprojecten Nijmegen

“Waar vind ik een vrijwilliger om deze mevrouw te helpen met haar administratie?”
“Wie kan mij helpen een geschikte vrijwilliger te vinden om te gaan wandelen met deze meneer?”
“Ik zou best in mijn vrije tijd met een oudere op stap willen gaan, waar vind ik deze oudere?”

Mogelijk heeft u één van deze vragen wel eens gehoord, of gesteld of het u afgevraagd. Binnenkort is een eenduidig antwoord op deze vragen te geven!

Op 12 oktober 2017 wordt, onder het genot van een hapje en een drankje het digitale platform Maatjesprojecten gelanceerd door wethouder Frings. Het digitale platform is een website waar u alles kunt vinden over maatjes en maatjesprojecten in Nijmegen. U kunt hier het volledige aanbod aan maatjes vinden, of u nou vrijwilliger wilt worden of een hulpvraag hebt (voor u zelf of als verwijzer).
Tijdens de bijeenkomst kunt u kennismaken met alle andere Nijmeegse maatjesprojecten, ervaringen uitwisselen en verkennen wat er leeft of verder mogelijk/nodig is. 

datum: 12 oktober
tijd: 15.00 – 17.30 
voor wie: coördinatoren en betrokkenen van Nijmeegse maatjesprojecten Zorg & Welzijn

Wilt u hier bij aanwezig zijn? Neem contact op met Renske Borkus, r.borkus@vwc-nijmegen.nl, 024 8200028

 

---------------------------------------------------------------------------------------------
Het digitale maatjesplatform is een initiatief van maatjesprojecten uit Nijmegen en de Vrijwilligerscentrale Nijmegen. Sinds 2014 komen zij regelmatig samen in het ‘maatjesprojectenoverleg’ om kennis en ervaring met elkaar te delen over maatjesprojecten. De maatjesprojecten in Nijmegen willen hun krachten bundelen door samen te werken en zich te organiseren als het Platform Maatjesprojecten Nijmegen.

Zoek een vacature

Uitgebreid zoeken