LEERLAB vrijwilligerswerk - geannuleerd

Dit leerlab gaat niet door.
In 2019 worden nieuwe datums geprikt. 

 

WIE ORGANISEERT DIT?
Sterker sociaal werk organiseert samen met Bindkracht 10 en de HAN Leerlabs over diverse thema’s. Deze speciale editie van het Leerlab is in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Nijmegen.

WAT IS EEN LEERLAB?
De kern van een Leerlab is dat we gezamenlijk op zoek gaan naar antwoorden op een centrale vraag. 
De centrale vraag van het nieuwe Leerlab is: Hoe wordt vrijwilligerswerk nog aantrekkelijker?

WAT GAAN WE DOEN?
Door tijdens de bijeenkomsten "out of the box" te gaan, verzamelen we diverse nieuwe, dwarse, creatieve mogelijkheden om vrijwilligerswerk aantrekkelijker te maken. Een selectie hiervan zal daadwerkelijk in praktijk worden gebracht in de vorm van kleine experimenten. De opbrengst van het Leerlab en de uitkomst van de experimenten delen we met alle betrokkenen.

Kortom, het leidt tot goede voorbeelden en mogelijke nieuwe wegen als inspiratie voor ieders werk.

 
VOOR WIE?
De bijeenkomsten staan open voor betaalde en onbetaalde krachten die bij vrijwilligerswerk betrokken zijn. Bij voorkeur neem je deel aan alle drie de bijeenkomsten. De uitnodiging geldt voor jezelf, je eventuele collega's en je gehele achterban. We zien je graag!

AANLEIDING
Het team Vrijwilligerscentrale is actief bezig met de innovatie van vrijwilligerswerk, via het project  “RvN@ innoveert vrijwilligerswerk”. Centrale vraag bij dit project is "Hoe zorgen we ervoor dat vrijwilligerswerk woest aantrekkelijk wordt en de weg ernaar toe een feestje?"  Dit Leerlab sluit daarop aan en is tevens de aanleiding geweest om dit Leerlab samen te organiseren.