Zoeken

Zoekopties wissen

Default person

sociaal type

Mijn aanbod is: Hoi, Ik zou graag kinderen / jongeren willen begeleiden met een stoornis zoals bijv. met ASS, ADHD of een verstandelijke beperking. Ik ben eerste jaars student Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Mijn vriend heeft Asperger, autisme waardoor ik van dichtbij mee maak wat dat betekent voor de persoon zelf en de omgeving. Ik zou graag ervaring willen op doen voor mijn studie en iets goeds doen voor de maatschappij. Ik zou graag wat voor u willen betekenen.
Default person

multifunctioneel

Mijn aanbod is: Administratie, overzicht houden, teksten schrijven, luisteren, contact met mensen, tekenen en schilderen, organiseren, creatief.
Default person

Dierenliefhebber

Mijn aanbod is: Als het om dieren gaat, kan en ben ik tot het uiterste bereid.
Default person

Verbondenheid

Mijn aanbod is: Werk geeft mij voldoening. Als ik mensen kan helpen, dan word ik daar blij en gelukkig van.
Default person

Cultuurstudent

Mijn aanbod is: Mijn passie voor kunst en cultuur zou ik graag over willen brengen op verschillende groepen mensen op zoveel mogelijk verschillende manieren.
Default person

Maatschappelijk betrokken

Mijn aanbod is: Ik wil me graag inzetten voor de Nijmeegse samenleving. Dit houdt in dat ik me graag wil inzetten voor minder bedeelden zoals bijvoorbeeld vluchtelingen. Ook cultuur en educatie vind ik erg belangrijk: bijv. musea. (Door een ongeluk ben ik op dit moment niet inzetbaar voor fysiek inspannende klussen (Veel lopen/sjouwen/boven schouderhoogte werken)
Default person

Voeding/sport/gezondheid

Mijn aanbod is: Ik vind het leuk om mij bezig te houden met gezond ouder worden. Dus de nadruk leggen op gezonde voeding/beweging etc
Default person

Administratieve kracht

Mijn aanbod is: Ik ben zowel administratief als logistiek opgeleid en kan daardoor hulp bieden bij administratieve werkzaamheden dan wel werkzaamheden waar zaken logistiek georganiseerd dienen te worden. Momenteel ben ik werkzaam in de logistiek en om ook wat met mijn administratieve achtergrond te doen ligt mijn voorkeur voor een baan in administratieve sfeer.
Default person

Dierverzorger met passie

Mijn aanbod is: Ben goed in het verzorgen van dieren. Verschillende opleidingen op gebied van dieren afgerond. Mijn hart ligt volledig bij dieren. Van mijn 6e tot 19e paardgereden. Eigenaar van een hond. Ervaring in begeleiden van verstandelijke/lichamelijk beperkte mensen.
Default person

Alleskunner

Mijn aanbod is: Ik help graag mensen verder en klus graag.
Default person

Ouderen ondersteuning

Mijn aanbod is: Graag wil ik ouderen ondersteunen bij de alledaagse bezigheden en activiteiten.
Default person

Leergierige jongerenwerker

Mijn aanbod is: Met jongeren werken, voor de groep staan, onbevooroordeeld luisteren, geven van trainingen en workshops, coördinerende taken, projectmanagement; ik sta eigenlijk overal voor open zolang ik maar lekker bezig kan zijn
Default person

Recreatief en lesgeven

Mijn aanbod is: Ik ben met de laatste lootjes bezig van mijn opleiding recreatie en toerisme en zal hierna de opleiding ALO (sport docent) gaan volgen. Ik heb de afgelopen 2 jaar animatie werkt gedaan (staan voor grote groepen in alle doelgroepen). Ik wil graag les gaan geven en heb 2 keer een buitenlandse stage gedaan. Sport en spel vind ik de leukste onderdelen om les te geven.
Default person

vriendelijk en behulpzaam

Mijn aanbod is: Ik werk graag met mensen, het contact vind ik fijn en ik vind het leuk om iets te kunnen betekenen voor iemand. in 2013 ben ik afgestudeerd als receptioniste dus ik kan ook administratieve taken doen. Verder hou ik van dieren en heb zelf 3 katten. Doordat ik geboren ben met een open rug zit ik in een rolstoel, dit houdt in dat ik niet kan lopen maar verder kan ik heel veel wel gewoon doen.
Default person

administratief medewerker

Mijn aanbod is: Ik kan goed zelfstandig en secuur werken. Mijn voorkeur gaat uit naar controlerende administratieve werkzaamheden.
Default person

dancing yogi met ontwerp en fotografeer skills

Mijn aanbod is: Mijn beroep is grafisch ontwerpster/ content creator / fotograaf. ( www.lynnvullings.com) Daarnaast heb ik een yoga opleiding afgerond (200 hrs) en wil ik yoga/dans lessen aanbieden. ik sta open om verschillende dingen te doen. Ik wil graag met ouderen werken, ze bijv. mee uit wandelen mee nemen of bezoeken. Dit zou ik dan graag met mijn baby willen doen. (nu 6 maanden) Ik zou ook graag met kinderen/jongeren of vrouwen willen werken op het gebied van yoga/dans.
Default person

coach, begeleider

Mijn aanbod is: ik ben gewend mensen te coachen en/of te begeleiden. Heb dit veel in het middelbaar onderwijs en in eigen praktijk gedaan
Default person

Leergierige ingenieur

Mijn aanbod is: Exacte vakken en techniek, ook uitleggen aan beginners. Engels spreek ik ook vrij goed. Zou graag iets met kinderen, jongeren of allochtonen willen doen.
Default person

Kunstschilder / (web)designer

Mijn aanbod is: Ik ben een realistisch / surrealistisch kunstenaar. Maar daarnaast ook vormgever en maak ik websites. Ik heb een eigen bedrijf maar ben een tijdje ziek geweest. Ik wil graag op deze manier weer in contact komen met de arbeidsmarkt.
Default person

leefstijlbegeleider / leefcoach

Mijn aanbod is: Jongeren helpen een betere leefstijl aan te nemen en meer zelfvertrouwen te geven. De leefstijl begeleiding kan zijn op het gebied van voeding en sport/bewegen. Ik help jongeren met hun zelfvertrouwen door samen met hen een sociaal netwerk op te bouwen en te kijken hoe wij met bepaalde persoonsgerichte activiteiten zijn of haar welzijn kunnen verhogen.
Default person

Ervaringsdeskundige

Mijn aanbod is: Empatisch en sociaal, nauwkeurig en zelfstandige werker, maar ook teamspeler
Default person

zorgzaam

Mijn aanbod is: zorg bieden aan hulp behoevende kinderen of ouderen
Default person

Humorist

Mijn aanbod is: Met jeugd ,actief en of passief. Ondersteuning bij sporten of actief bezig zijn,zelf ook.
Default person

Taal en Sociaal

Mijn aanbod is: Ik kan goed met kinderen en ouderen werken en krijg snel en makkelijk contact met mensen. Ik weet veel over taalontwikkeling doordat ik taalwetenschappen/meertaligheid/logopedie heb gestudeerd. Ik spreek Duits als moedertaal, vloeiend Engels en goed Nederlands. Ik kan verder goed omgaan met Excel en statistiek.