Zoeken

Zoekopties wissen

Goed in marketing en communicatie

Mijn aanbod is: Marketing communicatie advies en strategie, social media advies en strategie. Ook interne communicatie en HR. Leidinggeven / coachen van een team.

Wandel-/activiteiten maatje

Mijn aanbod is: Zelf ben ik actief in de zorg. Van hieruit is de behoefte ontstaan om eens wat terug te doen voor de ouderen. Het bestaan van eenzaamheid in een tijd dat wij meer mensen dan ooit hebben, is voor mij onacceptabel. Daarom wil ik graag een vast maatje worden die op regelmatige basis iets met een oudere onderneemt. Zelf ben ik erg druk met mijn baan, maar door goed te plannen denk ik dat een paar keer per maand er zeker in zit!

Communicatief sterk, goed in begeleiding en advies

Mijn aanbod is: Ik kan goed meedenken met mensen. Ik kan goed doovragen. Problemen, ideeën en oplossingen aandragen en praktisch advies geven. Ik heb een 'hands-on mentaliteit', ben sterk in het overzicht houden en heb goede organisatorische vaardigheden.

Handige man

Mijn aanbod is: Ben goed in contact met mensen en ben handig

Chauffeur

Mijn aanbod is: Ik heb 40 jaar ervaring als taxichauffeur en zou dit graag willen voortzetten als vrijwilliger. Ik ben 63 jaar en zou willen beginnen met 2 ochtenden of middagen/ dit kan allemaal in overleg. Zelf Ik ben ik in het bezit van een auto met 4 deuren/ Jeep compass

Klusjesman/computers en koken

Mijn aanbod is: Liefst doe ik klussen Schilderen binnen en buiten Timmerwerk Buiten werken Tuinonderhoud Personen vervoer busje Computers Fiets en brommers repareren

Enthousiaste doener

Mijn aanbod is: Vind het erg leuk om met mensen te werken Vind het ook erg leuk om horeca/winkel werk te doen

Zorgzame/behulpzame dame

Mijn aanbod is: Ik vind het heerlijk om te koken voor mensen, begeleiden bij activiteiten, wandelingen maken daarnaast ben ik heel goed in plannen. Naast mijn affiniteit met ouderen heb ik die ook met jongeren. Ik ben zelf moeder en vind het het allermooiste wanneer ik een kind zie lachen. Ik ben goed in de omgang met mijn medemens en zal altijd alles vanuit een positief perspectief bekijken.

Creatieve gastvrouw

Mijn aanbod is: Ervaring met autisme. Tekenleraar geweest. Wil graag lesgeven, voorlezen, gastvrouw zijn. Begeleiden mensen met autisme. Rondleiden in musea. Heb kunstacademie gedaan en daarna verzekeringen.

Sociale doener

Mijn aanbod is: Het er voor mensen zijn en ze een luisterend oor bieden, helpen of begeleiden.

Luisteren

Mijn aanbod is: Ik ben er goed in om mensen zich beter te laten voelen over zichzelf

Taalmaatje & horeca

Mijn aanbod is: Ik kan alleen Spaans spreken en wil graag Nederlands goed leren. Ook ben ik goed met koken en heb ervaring in de horeca. Mijn hobby is handvaardigheid. Dus ook hiervoor zou ik me willen inzetten.

Talentencoach voor kids

Mijn aanbod is: Ik wil graag meer ervaring opdoen in het coachen en begeleiden van kinderen. Bij voorkeur in 1 op 1 setting of in een klein groepje. Ik heb in het verleden psychologie gestudeerd en heb ervaring met kinderen met een lichte beperking. Graag zou ik kinderen begeleiden die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken of willen ontdekken wat hun eigen kracht is. Ik begin binnenkort met een opleiding tot kindercoach en heb ook 'Talentgedreven werken met kinderen' gevolgd.

Creatieve pragmatische Fries

Mijn aanbod is: Ben een creatief en intuïtief mens. Heb in totaal 8 jaar band ervaring, 1 jr drummer, 2 jaar slag gitaar. En 5 jaar als lead zanger van een rock cover band, waarmee we op meerdere locaties in nijmegen e.o. optredens hebben gegeven. 7 jaar judo gedaan en 4 jaar teakwondo, mee moeten stoppen, maar zit min. 3 keer p.w. in de sportschool. Communicatief vaardig, en direct in het contact.Organisatorisch sterk, energiek en erg gevoelig voor perspectieven van anderen en niet bang om keuzes te maken.

Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen

Mijn aanbod is: Graag wil ik mij aanbieden voor een of meer vrijwilligersorganisaties als Vertrouwenspersoon of als ondersteuner van het bestuur om integriteitsbeleid in de eigen organisatie op te zetten.

Taal, onderzoek & analyse/cursus & begeleiding

Mijn aanbod is: Ondersteuning bij taal en inburgeren; praktische hulp bieden; werken in culturele instelling; in winkel; teksten redigeren; opzetten/onderhouden websites/social media/databases; presentaties/cursussen geven; documentatie/cursusmateriaal maken; procedures, projectplannen, analyses maken; administratieve klussen; ondersteuning bij evenementen. Ik heb WO-niveau, ben sociaal en digitaal vaardig, heb een zeer goede taalbeheersing en een brede algemene ontwikkeling.

communicatietalent

Mijn aanbod is: Mijn talent is communicatie, zowel in- als extern, en zowel face to face als via online media. Mijn interesse is breed. Ik wil me graag inzetten op zowel organisatorisch vlak als op het gebied van onderwijs, voorlichting en PR mbt tot diverse doelgroepen. De gezondheidszorg heeft mijn bijzondere belangstelling.

Sportief

Mijn aanbod is: Ik ben goed met kinderen (spelen en sporten)

Communicatief 'mensenmens'

Mijn aanbod is: Ik praat makkelijk en vind het leuk om met verschillende soorten mensen om te gaan. Het lijkt me dus leuk om iets met (kwetsbare) mensen te doen. Ik heb sinds enige tijd een rijbewijs en vind het leuk om te rijden, ik heb nog geen auto maar als daar iets in mogelijk is dan vind ik dat extra interessant.

Creatief en werk graag met kinderen

Mijn aanbod is: Portret tekenen realistisch, snelportret, illustraties, kinderillustraties, muurdecoraties, vrije kunst. En daarnaast opleiding als klinisch en jungiaans psychologe; werken met kinderen en (jong)volwassenen.

Kinderen vooruithelpen en zelfvertrouwen geven

Mijn aanbod is: Ik ben orthopedagoog en mijn talent is dat kinderen zich snel bij me op hun gemak voelen. Ik kan ze helpen met hun ontwikkelingspunten maar ze ook laten inzien wat ze al goed kunnen.

Chauffeur/begripvol luistereraar

Mijn aanbod is: Ik ben ontzettend flexibel in te zetten. Ben communicatief zeer sterk, begripvol, empathisch, stressbestendig, weinig angst, vriendelijk. Ik wil een bijdrage leveren aan de maatschappij.