Zoeken

Zoekopties wissen

Default person

technisch, korte klusjes

Mijn aanbod is: Nederlandstalige formulieren invullen, korte technische klusjes zoals niet ernstige problemen met de cv-ketel, electriciteit, het meest noodzakelijk aan een tuin opknappen, bladeren/sneeuw-ruimen, een uurtje noodzakelijk snoeiwerk etc.
Default person

Gastvrouw/receptioniste

Mijn aanbod is: Mijn talent is dat ik goed met mensen om kan gaan(wat ik ook heel graag doe) empathisch , geduldig, vriendelijk en oplossingsgericht ben.
Default person

Verpleegkundige

Mijn aanbod is: - Ik ben beginnend verpleegkundige - Ik heb met dementerende ouderen gewerkt - Ik werk in CWZ (verschillende afdelingen) - ik heb psychiatrie ervaring - ik ben handig en creatief - spreek matig Frans - spreek redelijk Engels Ik weet niet precies wat ik zoek maar heb tijd over en ik wil daar iets mee doen.
Default person

Handige Klusjesman - Handyman

Mijn aanbod is: ik ben handig en zie een probleem als een uitdaging. In overleg met U voer ik kleine klusjes uit. Bijvoorbeeld een batterij voor de rookmelder vervangen, afstandsbediening instellen, een schilderijtje ophangen, een lamp vervangen, repareren of de televisie opnieuw programmeren. Maar ik kan kan ook helpen met een toeslag aanvragen of een belastingaangifte helpen invullen. Kleine aanpassingen en/of instructies aan de computer of het installeren van programma's kan ik ook voor U doen.
Default person

Dynamische verbinder

Mijn aanbod is: Organisatie, communicatie, presentatie, les geven, gastheer, voorlichting, representatie
Default person

Jeugdwerker

Mijn aanbod is: Werken met en begeleiden van kinderen en jongeren.
Default person

Hou van sporten

Mijn aanbod is: Werken met andere mensen vind ik erg leuk. Sociaal contact vind ik erg belangrijk bij mijn vrijwilligerswerk.
Default person

Allround Talent met Uitgebreide Vaardigheden en Brede Interesses

Mijn aanbod is: Mijn doel is om bij een gedreven club leuke mensen aan de slag te gaan. Mijn vaardigheden en ervaring wil ik graag inzetten en eventueel ontwikkelen bij een onderneming die oog heeft voor zijn medewerkers. Ik heb affiniteit met allerlei werkzaamheden en daarom ben ik niet makkelijk in één hokje te plaatsen. Een persoonlijke aanpak vindt ik daarbij erg belangrijk. Verder ben ik maatschappelijk betrokken en zoek ik een functie waarbij ik zelfstandigheid kan combineren met een hechte samenwerking.
Default person

ben erg creatief

Mijn aanbod is: ik vind het leuk om bezig te zijn met vooral ouderen om activiteiten te doen. ik wil graag een opleiding gaan doen als activiteitenbegeleidster
Default person

danser, trainer en coach

Mijn aanbod is: Ik vind het buitengewoon inspirerend om met mensen samen te onderzoeken waar hun behoeftes liggen, hen te leren daarvoor uit te komen en hun te stimuleren hun regie over hun eigen leven in eigen handen te nemen. Het liefst doe ik dit in groepsverband zodat mensen ook van elkaar kunnen leren. Ik zet hier verschillende middelen voor in; gesprekstechnieken, dans, lichaamsgericht werk, mindfullness e.d. Dit afhankelijk van de doelgroep. Ik werk dan ook op maat.
Default person

Behulpzame man

Mijn aanbod is: Ben erg goed in zorgen voor anderen, alles in overleg.
Default person

Behulpzaam, veelzijdig, leergierig, coachend, intelligent

Mijn aanbod is: Ik ben vrolijk, behulpzaam, leergierig, betrokken en intelligent. Ik ben administratief sterk maar ik kan ook met veel doelgroepen praten. Ik heb geen ervaring in IT, maar ik ben hier laaiend enthousiast over, vooral op het gebied van data analyse. Ik ben van plan een studie hierin te doen (HBO/WO). Daarnaast hou ik ervan om mensen te coachen, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen of niet in de put hoeven te zitten. Ik zou me graag willen inzetten in het onderwijs, milieu of politiek.
Default person

Textiele werkvorming en hergebruik kleding

Mijn aanbod is: Ik loop warm voor alles wat mensen eigenhandig kunnen maken van kosteloos materiaal. Zelf heb ik affiniteit met haken, breien en naaien. Ik kan nauwkeurig en zorgvuldig werken. Ook kan ik goed luisteren. Na mijn administratieve loopbaan wil ik me nu meer richten op mijn vaardigheden met textiel en die samen met anderen uitbreiden, hergebruik van kleding heeft mijn grote belangstelling. Daarom zoek ik een enthousiaste groep mensen die elkaar uitdaagt om nieuwe vormen te ontdekken.
Default person

Taalbegeleider

Mijn aanbod is: Ik spreek 4 talen: Russisch, Oekraïens, Engels en Nederlands en ik bied hulp bij het beheersen van elk van hen (+ cultureel aspect) .Ik kan de grammatica van elke taal die wordt vermeld perfect uitleggen voor studenten van verschillende leeftijd.
Default person

Coach

Mijn aanbod is: Werken met en begeleiden van jongeren met sociaaleconomische achtergronden; een sterke focus op het ontwikkelen van vaardigheden om de toegang tot de arbeidsmarkt te verbeteren. Sociale contacten onderhouden en als vertrouwenspersoon fungeren.
Default person

Computerproblemen oplossen/Sociale ondersteuning

Mijn aanbod is: Ik werk graag met de computer en vind het leuk om problemen daarin op te lossen en mensen te helpen bij het gebruik van computerprogramma's. Wat de sociale ondersteuning betreft doel ik op het helpen van asielzoekers/statushouders, om te ondersteunen bij het inburgeren in de Nederlandse samenleving (bijvoorbeeld door het leren van de Nederlandse taal en het uitleggen van de gang van zaken in Nederland.
Default person

ontwerpen en maken van kleding

Mijn aanbod is: Patroon tekenen, knippen, naaien voor theater of lesgeven in dit vakgebied. Ik heb ook interesse in het maken van historische kostuums.
Default person

Het luisterend oor voor velen.

Mijn aanbod is: Ik ben in mijn eigen omgeving een luisterend oor voor velen. Ik zou dit ook graag aan willen bieden aan de mensen die dit erg nodig hebben/hier waarde aan hechten.
Default person

psychische hulpverlening en ondersteuning

Mijn aanbod is: Ik beschik over ruime ervaring in ondersteuning van mensen met psychische problemen (ouderen/volwassenen) en hun mantelzorgers evenals projectontwikkeling en innovatie op dit terrein. Onder andere door opzet en uitvoering van cursussen en ondersteuning/training van vrijwilligers
Default person

Facilitator

Mijn aanbod is: Met een team nieuwe activiteiten en / of problemen aanpakken.
Default person

Gezellige creatieve ondernemende jonge meid

Mijn aanbod is: Ik wil graag activiteiten begeleiden of ondernemen met ouderen en/of jongeren met een beperking. Ik houd van koken, bakken en creatief bezig zijn. Tevens vind ik het leuk om spelletjes te doen en lekker te kletsen. Ik heb een eigen auto.
Default person

breed inzetbaar

Mijn aanbod is: ik ben goed in verschillende zaken aanpakken, zowel fysiek als mentaal.
Default person

Handig

Mijn aanbod is: Ik ben goed in computer onderhoud zowel hardware als software, verder vind ik dingen repareren of meehelpen met klussen wel intressant en ondertussen wat mensen leren kennen.
Default person

Organiseren/coördineren

Mijn aanbod is: Ik krijg energie van het organiseren of coördineren van evenementen of organisaties. Ook lijkt het me leuk jongeren of mensen met een beperking te begeleiden.
Default person

Cultureel en linguistisch adviseur, trainer en opleider

Mijn aanbod is: Bevlogen onderwijzer, trainer en coach met hart voor taal en cultuur. Ik bied trainings, workshops en interactieve lezingen aan over (de combinatie van) meertaligheid, gewone en gestoorde meertalige taalontwikkeling, interculturele sensitiviteit/identiteit/communicatie, taal(ontwikkelings)stoornissen gedurende de levensloop. De focus ligt op het elkaar beter (willen) leren begrijpen in alledaagse situaties.
Default person

Heel gedreven!

Mijn aanbod is: Ik vind het geweldig om met dieren te werken, bijvoorbeeld door ze te verzorgen. Ook vind ik het best belangrijk dat de zee en de natuur schoon blijft dus ik wil graag helpen daarin waar het kan! En ik vind het ook heel leuk om ouderen te helpen en er zijn voor sociale interactie enz.