Zoeken

Zoekopties wissen

Default person

Behulpzaam

Mijn aanbod is: Ik ben keyshia uit Nijmegen, Ik heb me opgegeven voor vrijwilligers werk omdat ik het erg leuk vindt om mensen te helpen! Ik werk zelf in de sector bij @Jimmys nijmegen waar we jongeren helpen door middel van projecten en evenementen om ook iets met hun talenten te gaan ondernemen. Ik heb momenteel veel vrije tijd dus ik zou graag een steentje bij willen dragen aan andere dingen. Zelf kan ik plannen, zingen dansen ect.. ik hou van dieren en mensen. Ben gelovig en erg behulpzaam. groetjes
Default person

Enthousiast.

Mijn aanbod is: Mensen enthousiast maken, motiveren, bewust maken en begeleiden.
Default person

Financieel talent

Mijn aanbod is: Momenteel ben ik bezig met mijn master finance en zou mij graag voor de medemens inzetten. Dit kan aansluitend op mijn studie maar kan ook iets anders betreffen.
Default person

test

Mijn aanbod is: blablabla
Default person

juridisch

Mijn aanbod is: creatief, plannen, adviseren, rechten,
Default person

Arts

Mijn aanbod is: Net afgestuurd. Wil graag naast huidige werk in de buurt iets extra's bijdragen.
Default person

creatieve alleskunner

Mijn aanbod is: Muziek,(elk instrument dat ik in mijn handen heb bespeel ik). Schilderen/tekenen/fotograferen oftewel alles met beeld & geluid.
Default person

Rechten student

Mijn aanbod is: Naast mijn rechten studie ben ik flexibel en enthousiast, bereidt een stapje extra te zetten. Ik ben creatief en wil graag wat ervaring opdoen.
Default person

Horeca

Mijn aanbod is: Ik heb meerdere baantjes in de horeca gehad. Ook heb ik Culturele en Maatschappelijke Vorming gestudeerd en kan groepsactiviteiten aansturen. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen, ook bij taken die niet in dit profiel passen.
Default person

Filosoof In Wording

Mijn aanbod is: Zoals de titel al weergeeft ben ik een filosoof in wording, anders gezegd: ik studeer filosofie aan de Radboud Universiteit. Filosoferen is actueel, leuk en heeft veel diverse onderwerpen. Filosoferen kan als talent gezien worden, als er gekeken wordt naar bijvoorbeeld debatteren of discussiëren. Dit talentprofiel vul ik dan ook in, in de hoop dat er evenementen of dergelijke zijn waar dit van toepassing is. Niet geschoten is altijd mis, ook als een beginner!
Default person

Sound-healing

Mijn aanbod is: Soundhealings geven die kunnen ondersteunen bij het welzijn en de gezondheid van de 'ontvanger' voor b.v. mensen die in de put zitten of met ziekte te maken hebben. Ik kan ook mensen leren om intuitief klank te maken of op deze manier met mensen uit het autistisch spectrum te communiceren.
Default person

Helpende hand

Mijn aanbod is: Zou graag mensen en/of dieren een helpende hand willen bieden die het nodig heben. Ik ben leergierig, enthoussiast en kan goed met mens en dier overweg.
Default person

Mensen contact

Mijn aanbod is: Ben een heel sociaal mens en zou graag iets doen waarbij ik contact heb met mensen. Ik heb een passie voor de hulpverlening en ruime ervaring in de gehandicaptenzorg, (Forensische)psychiatrie en verslavingszorg enz. Sinds juni 2017 heb ik een gedeeltelijke WIA uitkering omdat ik door mijn reuma mijn werk als sociotherapeut binnen de tbs fysiek niet meer kon doen. Dus taken die veel fysieke inspanning vergen houdt mijn lichaam niet vol.
Default person

Maatje /buddy /bezoek

Mijn aanbod is: Hallo, waar ik goed in ben is luisteren naar mensen die dat nodig hebben en ik ben een gezellige kletsert! Ik zou dan ook graag gesprekken willen voeren met mensen die daar behoefte aan hebben! Ik heb zelf veel meegemaakt waardoor ik ook goed advies kan geven en daarom mensen graag met mij hun problemen of advies willen bespreken.
Default person

buddy/maatje

Mijn aanbod is: ik vind het leuk om met kleine kinderen, ouderen leuke dingen te doen, dingen ondernemen binnen en buiten.
Default person

Steven, diverse student

Mijn aanbod is: graag mensen/kinderen wil helpen met een breed scala van onderwerpen van organiseren van activiteiten tot educatie tot sport.
Default person

luisterend oor

Mijn aanbod is: Goed in een luisterend oor bieden en gesprekken voeren. Steek graag mijn handen uit m'n mouwen om aan het werk te gaan. ik wil graag nieuwe dingen leren.
Default person

Behulpzaam en zachtaardig

Mijn aanbod is: Ik ben een sportief persoon, ik handbal op landelijk niveau dus dit is iets waar ik erg mezelf in kwijt kan. Wie weet kan ik de passie die ik daarvoor heb overbrengen op anderen, of samen met de ander zoeken naar zijn/ haar passie. Daarnaast houd ik van koken en vinden mensen het vaak ook lekker (ook niet geheel onbelangrijk). Het lijkt me leuk om samen met anderen te koken, dit doe ik ook vaak met mijn buurvrouw van in de 70.
Default person

sociale enthousiasteling

Mijn aanbod is: Creatief, positief en oplossend gericht denken, engels, horeca gerelateerde werkzaamheden.
Default person

Creatief en zorgzaam

Mijn aanbod is: Ik hou ontzettend van theater maken, spelen, kijken enzovoort. Ik zit zelf op een theateropleiding in mijn tweede jaar. Ik hou vrijwel van alle kunsten. Om ze te bekijken, of zelf te maken, denk aan schilderen, poëzie, fotografie etc. Ook ben ik de allergrootste dierenliefhebber. Rondom dieren zijn, dieren te verzorgen maakt mij ontzettend gelukkig.
Default person

Koken

Mijn aanbod is: Met mensen omgaan en helpen. Goed in koken en verstand van de hygiene regels die in een professionele keuken van toepassing zijn. Ervaring in leiding geven en mensen dingen leren.
Default person

Here to help

Mijn aanbod is: Experienced with plant plantation and gardening personally. Do not afraid to do manual work.