Zoeken

Zoekopties wissen

Default person

vriendelijk en behulpzaam

Mijn aanbod is: Ik werk graag met mensen, het contact vind ik fijn en ik vind het leuk om iets te kunnen betekenen voor iemand. in 2013 ben ik afgestudeerd als receptioniste dus ik kan ook administratieve taken doen. Verder hou ik van dieren en heb zelf 3 katten. Doordat ik geboren ben met een open rug zit ik in een rolstoel, dit houdt in dat ik niet kan lopen maar verder kan ik heel veel wel gewoon doen.
Default person

administratief medewerker

Mijn aanbod is: Ik kan goed zelfstandig en secuur werken. Mijn voorkeur gaat uit naar controlerende administratieve werkzaamheden.
Default person

dancing yogi met ontwerp en fotografeer skills

Mijn aanbod is: Mijn beroep is grafisch ontwerpster/ content creator / fotograaf. ( www.lynnvullings.com) Daarnaast heb ik een yoga opleiding afgerond (200 hrs) en wil ik yoga/dans lessen aanbieden. ik sta open om verschillende dingen te doen. Ik wil graag met ouderen werken, ze bijv. mee uit wandelen mee nemen of bezoeken. Dit zou ik dan graag met mijn baby willen doen. (nu 6 maanden) Ik zou ook graag met kinderen/jongeren of vrouwen willen werken op het gebied van yoga/dans.
Default person

coach, begeleider

Mijn aanbod is: ik ben gewend mensen te coachen en/of te begeleiden. Heb dit veel in het middelbaar onderwijs en in eigen praktijk gedaan
Default person

Leergierige ingenieur

Mijn aanbod is: Exacte vakken en techniek, ook uitleggen aan beginners. Engels spreek ik ook vrij goed. Zou graag iets met kinderen, jongeren of allochtonen willen doen.
Default person

Kunstschilder / (web)designer

Mijn aanbod is: Ik ben een realistisch / surrealistisch kunstenaar. Maar daarnaast ook vormgever en maak ik websites. Ik heb een eigen bedrijf maar ben een tijdje ziek geweest. Ik wil graag op deze manier weer in contact komen met de arbeidsmarkt.
Default person

leefstijlbegeleider / leefcoach

Mijn aanbod is: Jongeren helpen een betere leefstijl aan te nemen en meer zelfvertrouwen te geven. De leefstijl begeleiding kan zijn op het gebied van voeding en sport/bewegen. Ik help jongeren met hun zelfvertrouwen door samen met hen een sociaal netwerk op te bouwen en te kijken hoe wij met bepaalde persoonsgerichte activiteiten zijn of haar welzijn kunnen verhogen.
Default person

Ervaringsdeskundige

Mijn aanbod is: Empatisch en sociaal, nauwkeurig en zelfstandige werker, maar ook teamspeler
Default person

zorgzaam

Mijn aanbod is: zorg bieden aan hulp behoevende kinderen of ouderen
Default person

Humorist

Mijn aanbod is: Met jeugd ,actief en of passief. Ondersteuning bij sporten of actief bezig zijn,zelf ook.
Default person

Taal en Sociaal

Mijn aanbod is: Ik kan goed met kinderen en ouderen werken en krijg snel en makkelijk contact met mensen. Ik weet veel over taalontwikkeling doordat ik taalwetenschappen/meertaligheid/logopedie heb gestudeerd. Ik spreek Duits als moedertaal, vloeiend Engels en goed Nederlands. Ik kan verder goed omgaan met Excel en statistiek.
Default person

Technical and environmentally conscious all-purpose helper

Mijn aanbod is: I am good at working with people, animals, plants, and have a basic understanding of web development. My past careers involve selling complex products to highly sophisticated customers. I have also worked in gardening, enjoy leading group activities, and working with animals. I enjoy being physically active and meditating.
Default person

Samen staan we sterk!

Mijn aanbod is: Mensen helpen, mensen dingen leren over bijvoorbeeld computers/internet, activiteiten doen met ouderen/kinderen.
Default person

Patty

Mijn aanbod is: Ik kan goed met mensen overweg en heb al veel werkervaring opgedaan en opleidingen afgerond.
Default person

Honden

Mijn aanbod is: Labradors opvoeden en knuffelen
Default person

Sociaal

Mijn aanbod is: Mijn talent is dat ik een erg sociaal persoon ben. Naast mijn studie werk ik als thuishulp bij ouderen waarmee ik het altijd goed kan vinden. Ik ga een gesprek niet uit de weg. Daarnaast ligt mijn kwaliteit in het organiseren en het bedenken van diverse activiteiten. Ik zou graag iets willen doen voor/met ouderen of gehandicapten.
Default person

Taal

Mijn aanbod is: Ik spreek vloeiend Marokkaans en Engels en omdat Marokkaans veel op Arabisch lijkt; is het voor iemand uit Serië fijn om iemand te hebben die zijn/haar taal beheerst. Ik zit nu in jaar 3 VWO tweetalig en krijg alle vakken in het Engels. Ik kan dus in het Marokkaans, Nederlands en Engels communiceren met de vluchtelingen.
Default person

hulpverlening

Mijn aanbod is: ik ben goed in het werken met kinderen en jongeren. Ik heb daar ervaring mee. Ook heb ik lang in de horeca gewerkt van een bejaardentehuis
Default person

ik heb altijd hart gehad voor kinderen. vooral voor kinderen die extra aandacht en liefde nodig hebben.

Mijn aanbod is: Ik zou graag willen werken met kinderen. Ik heb mijn diploma Helpende welzijn in 2000 behaald, en in de opleiding twee jaar stage gelopen op kinderdagverblijf het IKN. Ik heb een sterk affiniteit met kinderen. Altijd gehad. Ik zou dit graag weer willen oppakken. Ik ben zeer intuïtief en invoelend. Ik weet kinderen op een positieve manier te triggeren, ben pedagogisch en zorgelijk ingesteld.