Zoeken

Zoekopties wissen

Manusje van alles

Mijn aanbod is: Ik zou graag in de catering gaan werken, wat schoonmaakwerkzaamheden verrichten of bijvoorbeeld helpen bij een voedselbank producten uit te zoeken en/of in te pakken.

Administratieve en behulpzame kracht

Mijn aanbod is: Ik wil graag mensen helpen met hun administratie of andere zorgtaken, zoals koffie schenken, kleine klusjes of mensen wegbrengen of halen. Ik ben geen organisator.

Begeleider/muziekdocent

Mijn aanbod is: Ik ben goed in de omgang met kinderen/jongeren en ouderen. Ik zou graag werken in een begeleidende rol, waar ik iets kan betekenen voor mijn medemens.

Buddy, maatje, ondersteuner

Mijn aanbod is: Ik beschik over veel levenservaring en een stevige persoonlijkheid en ben op zoek naar vrijwilligerswerk waarin ik vanuit een persoonlijke band echt iets kan betekenen voor een ander.

Grafisch ontwerp

Mijn aanbod is: Ik ben net begonnen met Grafisch Ontwerpen. Ik kan jullie helpen om pamfletten of reclame - materiaal gratis te maken. Ik ben voor hetzelfde werk vrijwilliger bij Bindkracht 10.

Handig en goed in zorgen

Mijn aanbod is: Ik studeer Nederlands, ik zit momenteel op het tweede niveau van Nederlands A2. Arabisch is mijn moedertaal en ik spreek goed Engels. Ik studeerde twee jaar geneeskunde in mijn land, en ik hield van werken met patiënten en/of senioren. Mijn hoofddoel is het verbeteren van de Nederlandse taal en integratie in de Nederlandse gemeenschap. Verder ben ik dol op het maken van accessoires, handwerken en tekenen, vooral voor kinderen. Het zorgen voor kinderen vind ik ook erg leuk.

Goed luisteren

Mijn aanbod is: Ik zou graag met mensen chatten en telefoneren. Communicatief sterk en goed luisteren zijn 2 talenten die ik heb kunnen ontwikkelen in de afgelopen 10 jaar.

Goed in 'zorgen'

Mijn aanbod is: Ik ben een begripvol en open-minded persoon die zich goed kan aanpassen op de persoon en de situatie. Ik heb veel affiniteit met PG patiënten op zowel het gebied van zorg als contact leggen. Ook ben ik een jaar onderdeel geweest van het Maatjes project van Humanitas en begeleidde ik hier een vrouw met een pschiatrisch ziektebeeld. Ik onderneem graag leuke activiteiten maar ik bied ook een luisterend oor wanneer hier behoefte aan is.

Klussen

Mijn aanbod is: Universitair geschoold, inzetbaar voor meerdere doeleinden. Handig, voorkeur voor klussen. Woonachtig in centrum.

Multitalent

Mijn aanbod is: ICT / geluidstechnicus / koken / organiseren

sport en spel

Mijn aanbod is: Ik kan mensen ondersteunen en begeleiden tijdens het sport en spel activiteit

Goed in marketing en communicatie

Mijn aanbod is: Marketing communicatie advies en strategie, social media advies en strategie. Ook interne communicatie en HR. Leidinggeven / coachen van een team.

Wandel-/activiteiten maatje

Mijn aanbod is: Zelf ben ik actief in de zorg. Van hieruit is de behoefte ontstaan om eens wat terug te doen voor de ouderen. Het bestaan van eenzaamheid in een tijd dat wij meer mensen dan ooit hebben, is voor mij onacceptabel. Daarom wil ik graag een vast maatje worden die op regelmatige basis iets met een oudere onderneemt. Zelf ben ik erg druk met mijn baan, maar door goed te plannen denk ik dat een paar keer per maand er zeker in zit!

Communicatief sterk, goed in begeleiding en advies

Mijn aanbod is: Ik kan goed meedenken met mensen. Ik kan goed doovragen. Problemen, ideeën en oplossingen aandragen en praktisch advies geven. Ik heb een 'hands-on mentaliteit', ben sterk in het overzicht houden en heb goede organisatorische vaardigheden.

Chauffeur

Mijn aanbod is: Ik heb 40 jaar ervaring als taxichauffeur en zou dit graag willen voortzetten als vrijwilliger. Ik ben 63 jaar en zou willen beginnen met 2 ochtenden of middagen/ dit kan allemaal in overleg. Zelf Ik ben ik in het bezit van een auto met 4 deuren/ Jeep compass

Klusjesman/computers en koken

Mijn aanbod is: Liefst doe ik klussen Schilderen binnen en buiten Timmerwerk Buiten werken Tuinonderhoud Personen vervoer busje Computers Fiets en brommers repareren

Enthousiaste doener

Mijn aanbod is: Vind het erg leuk om met mensen te werken Vind het ook erg leuk om horeca/winkel werk te doen

Zorgzame/behulpzame dame

Mijn aanbod is: Ik vind het heerlijk om te koken voor mensen, begeleiden bij activiteiten, wandelingen maken daarnaast ben ik heel goed in plannen. Naast mijn affiniteit met ouderen heb ik die ook met jongeren. Ik ben zelf moeder en vind het het allermooiste wanneer ik een kind zie lachen. Ik ben goed in de omgang met mijn medemens en zal altijd alles vanuit een positief perspectief bekijken.

Creatieve gastvrouw

Mijn aanbod is: Ervaring met autisme. Tekenleraar geweest. Wil graag lesgeven, voorlezen, gastvrouw zijn. Begeleiden mensen met autisme. Rondleiden in musea. Heb kunstacademie gedaan en daarna verzekeringen.

Sociale doener

Mijn aanbod is: Het er voor mensen zijn en ze een luisterend oor bieden, helpen of begeleiden.

Luisteren

Mijn aanbod is: Ik ben er goed in om mensen zich beter te laten voelen over zichzelf