Zoeken

Zoekopties wissen

Default person

Engels/Nederlands docent

Mijn aanbod is: Ik ben Engels student en kan bijdragen aan de ontwikkeling van mensen door te helpen met het verbeteren van de Engelse of Nederlandse taalvaardigheid. Voor beide talen geldt dat ik kan helpen met basis, midden, en gevorderd niveau. Academisch Engels/schrijven/lezen hoort hier ook bij.
Default person

Verbinding

Mijn aanbod is: Behulpzaam, zorgzaam, vriendelijk Flexibel Betrouwbaar Sociaal Creatief Hou van gezellig, samen dingen doen
Default person

zorg

Mijn aanbod is: geduldig, gezellig, behulpzaam,
Default person

Illustrator zoekt klus

Mijn aanbod is: Als hobbyist ben ik aardig handig met GIMP, Inktscape en andere image manipulation software. Posters, reclamemateriaal en andere zaken kan ik met eigen apparatuur ontwikkelen.
Default person

E-learning specialist

Mijn aanbod is: Ik ben de adviseur en ontwikkelaar van (blended) leeroplossingen. • (Door)ontwikkelen van didactische oplossingen. • Onderhouden van de online leeromgeving(en) • Vertalen van opleidingsvragen naar praktische leermiddelen. • Analyseren en verbeteren van trainingen. • Gebruik maken van de nieuwste leertechnologieën.
Default person

Allrounder

Mijn aanbod is: Ervaring in; horeca, management, verkoop. logistiek, zorg, trainingen, netwerker, verbinder.
Default person

Bewegingsagoog

Mijn aanbod is: Ik maak gemakkelijk contact met mensen en heb een enorme passie voor bewegen. Ik gebruik sport als middel om de kwaliteit van leven bij individuen te verbeteren. Ook organiseer/coördineer ik graag sportactiviteiten en evenementen. Vaardigheden waarin ik excelleer zijn coachen/trainen, empathie, sociaal, contact maken met mensen, sport en bewegen, inzicht en logisch nadenken, kennis over anatomie fysiologie en psychologie.
Default person

Creatieve dtper

Mijn aanbod is: Ik heb veel interesses op creatief gebied en muzikaal gebied. Waaronder fotograferen, schilderen en tekenen, zingen en nog veel meer.
Default person

Creatief in het vinden van oplossingen

Mijn aanbod is: Ik ben creatief in het vinden van oplossingen, heb 12 jaar een relatie gehad met een surinaams hindoestaanse vrouw en heb lang bij de gemeente Nijmegen gewerkt in allerlei functies.
Default person

Zelfstandige werker

Mijn aanbod is: Het liefst neem ik korte klussen die ik vanuit huis kan uitvoeren. Exel sheets doorlopen, mensen nabellen, inventarisaties uitvoeren, administratief werk, schema's maken....
Default person

Suzanne

Mijn aanbod is: -Schrijven van teksten, zowel online als offline -Historisch onderzoek -Communicatie/PR -Beheer van website/social media -Rondleidingen in museum/erfgoedinstelling - presentaties
Default person

Matthew

Mijn aanbod is: I will be in Nijmegen until September 24th and I am available to volunteer on weekdays. I can only speak English, but I can help with moving items (heavy or light), help with animals, work with people in English or just keep them company. Really just want to help out in any way I can!
Default person

Job Verdonk

Mijn aanbod is: Ik ben een 21 jaar jonge student Psychologie die zijn interesse heeft bij het oudere deel van de bevolking. Ik zou heel graag (eenzame) ouderen ondersteunen, helpen en een fijne tijd geven. Ik ben sociaal, enthousiast, communicatief vaardig, empathisch en ik ben een luisterend oor voor anderen.
Default person

Theater/Toneel

Mijn aanbod is: Ik wil graag mijn kennis en kunde op het gebied van Theater delen met kinderen/jongeren in de vorm van een door mezelf ontwikkelde cursus o.i.d.. Het kan ook het begeleiden zijn van een bestaand concept. In ieder geval altijd in samenspraak met de organisatie.
Default person

Computer deskundige

Mijn aanbod is: Ik ben 21 jaar werkzaam in de ICT. Ik ben begonnen als programmeur. Ik heb mijn vaardigheden uitgebouwd en mijzelf ontwikkeld tot software architect. Tegenwoordig werk ik op de ICT afdeling van een groot ziekenhuis waar ik de medische apparatuur koppel aan de elektronische patiënt dossiers. Ik zou het leuk vinden om mensen die interesse hebben in de ICT te helpen hun vaardigheden te vergroten. Ik kan je helpen met de computer. Maar ook zelf leren software te bouwen of een web-site.
Default person

Juf met hart en ziel

Mijn aanbod is: Zoals de titel al zegt, ik ben een juf dus les geven is wel mijn grootste talent, kennis overdragen en kinderen / volwassenen mee aan de hand nemen om ze te onderwijzen. Communicatie is ook een sterk punt, praat makkelijk voor een grote groep en durf leiding te nemen. Ook mijn creatieve brein is aardig ontwikkeld. Ik ben daadkrachtig en heb een vlot tempo. Lichamelijke conditie is ook prima, ben een sportief type.
Default person

muziek spelen

Mijn aanbod is: Mondharmonica muziek spelen met achtergrond begeleiding liedjes van vroeger 50/60/70 jaren.
Default person

Sociale kletspartner

Mijn aanbod is: Ik ben een sociale, jonge vrouw die graag wat van haar tijd in zou willen zetten om een ander te helpen. Het liefst zou ik mijn sterke punt van sociaal aangelegd zijn inzetten bijvoorbeeld door een gesprek aan te gaan, een wandeling te maken of een spelletje te spelen. Het liefst zou ik dit voor ouderen doen aangezien veel van hen toch eenzaam zijn. Ik studeer Kunstbeleid (kunst en cultuurwetenschappen) en geloof persoonlijk erg in de kracht van kunst, muziek en dans!
Default person

Veelzijdige vent met humor

Mijn aanbod is: Ik heb veel ervaring met fotografie, camerawerk en multimedia toepassingen. Verder heb ik ook kennis van natuur en milieu. Ik werk graag met mensen, ben een 'mensen mens' en heb ervaring met sociaal werk.
Default person

Intercultureel psycholoog

Mijn aanbod is: Ik heb (in Nijmegen) cross-culturele psychologie gestudeerd. Ik zou me voor kunnen stellen dat deze kennis en vaardigheden inzetbaar zouden zijn in de context van werk met nieuwkomers, op gebied van inburgering e.d. Ik zou echter ook interesse hebben in andere vormen van vrijwilligerswerk, zoals op het gebied van media en kunst en werk met kinderen.
Default person

Ron van Kouteren

Mijn aanbod is: Ruime horeca ervaring. Sociaal zeer bekwaam. Ik heb 5 kinderen dus ook ruime ervaring met kinderen. Verder ben ik al bijna 40 jaar drummer en speel ik een beetje gitaar. Voor de hobby bouw ik in mijn vrije tijd houten trommels, cajons genaamd, en bankjes van steigerhout.
Default person

Sociale aanpakker

Mijn aanbod is: Ik ben een sociaal persoon die graag met iemand een babbel maakt. Ik maak makkelijk contact en wilt graag dat anderen zich op hun gemak voelen. Daarbij ben ik graag in de buitenlucht en ben ik niet bang om mijn handen letterlijk en figuurlijk vuil te maken. Ik ben nieuwsgierig, organisatorisch sterk en sta open voor nieuwe ervaringen. Mijn vrijwilligersvoorkeur ligt dan ook bij Natuur/Dieren, Vluchtelingenhulp, Cursussen/Voorlichting.
Default person

journalist

Mijn aanbod is: Doorzettingsvermogen, creatief, ondernemend, zowel zelfstandig als in teamverband werken mogelijk, sociaal vaardig, kennis van meerdere vreemde talen, gemotiveerd, accuraat, initiatief tonend
Default person

Bedrijfskundige

Mijn aanbod is: Procesoptimalisatie, logistiek, organiseren clinic & vakanties
Default person

Manusje van alles!

Mijn aanbod is: 40 jaar horeca,creatief,handig(schilderen,timmeren,behangen enz,humor,positief nog steeds na 9 kanker operaties maar al 2 jaar gaat het weer goed dus moet weer gaan helpen, van iemand mee nemen naar de stad of zo, of het park schoon maken.