Zoeken

Zoekopties wissen

Default person

communicatietalent

Mijn aanbod is: Mijn talent is communicatie, zowel in- als extern, en zowel face to face als via online media. Mijn interesse is breed. Ik wil me graag inzetten op zowel organisatorisch vlak als op het gebied van onderwijs, voorlichting en PR mbt tot diverse doelgroepen. De gezondheidszorg heeft mijn bijzondere belangstelling.
Default person

Sportief

Mijn aanbod is: Ik ben goed met kinderen (spelen en sporten)
Default person

Communicatief 'mensenmens'

Mijn aanbod is: Ik praat makkelijk en vind het leuk om met verschillende soorten mensen om te gaan. Het lijkt me dus leuk om iets met (kwetsbare) mensen te doen. Ik heb sinds enige tijd een rijbewijs en vind het leuk om te rijden, ik heb nog geen auto maar als daar iets in mogelijk is dan vind ik dat extra interessant.
Default person

Sport en fysio

Mijn aanbod is: 1 begeleiden van mensen bij beweging/ lichamelijke/ sportactiviteiten 2 mensen met een beperking begeleiden 3 ondersteuning bieden bij klusactiviteiten - Ik ben goed in het enthousiasmeren van mensen (van jong volwassen tot oudere mensen) - Ik vind het een uitdaging om mensen met of zonder beperking te motiveren om hun grenzen te verleggen bijvoorbeeld op sportief en lichamelijk gebied - Ik ben vriendelijk, empatisch en heb geduld met mensen - Ik kan goed klussen
Default person

Creatief en werk graag met kinderen

Mijn aanbod is: Portret tekenen realistisch, snelportret, illustraties, kinderillustraties, muurdecoraties, vrije kunst. En daarnaast opleiding als klinisch en jungiaans psychologe; werken met kinderen en (jong)volwassenen.
Default person

Kinderen vooruithelpen en zelfvertrouwen geven

Mijn aanbod is: Ik ben orthopedagoog en mijn talent is dat kinderen zich snel bij me op hun gemak voelen. Ik kan ze helpen met hun ontwikkelingspunten maar ze ook laten inzien wat ze al goed kunnen.
Default person

Chauffeur/begripvol luistereraar

Mijn aanbod is: Ik ben ontzettend flexibel in te zetten. Ben communicatief zeer sterk, begripvol, empathisch, stressbestendig, weinig angst, vriendelijk. Ik wil een bijdrage leveren aan de maatschappij.
Default person

Docent

Mijn aanbod is: Grafische vormgeving, docent fotografische applicaties, kunstgeschiedenis
Default person

Zorgzaam

Mijn aanbod is: Ik ben zorgzaam en heb affiniteit met ouderen PG en dieren
Default person

Sociaal/betrokken en goed financieel inzicht

Mijn aanbod is: I am good with guiding people, I like to share my experiences and learn from others. I am also good with finances. I would like to find a volunteer work where I could put that in practice.
Default person

English allrounder

Mijn aanbod is: I have a degree in public relations, so have knowledge of communications, social media and marketing. However I'm willing to get stuck in and try out anything. Also a native English speaker.
Default person

Autodidact ICT

Mijn aanbod is: Ik ben razend enthousiast over de ICT. Vooral werken met Linux/BSD en overige Unix achtige vind ik leuk en uitdagend. Als je mij achter een terminal neerzet ben ik als een vis in het water!
Default person

technisch, korte klusjes

Mijn aanbod is: Nederlandstalige formulieren invullen, korte technische klusjes zoals niet ernstige problemen met de cv-ketel, electriciteit, het meest noodzakelijk aan een tuin opknappen, bladeren/sneeuw-ruimen, een uurtje noodzakelijk snoeiwerk etc.
Default person

Gastvrouw/receptioniste

Mijn aanbod is: Mijn talent is dat ik goed met mensen om kan gaan(wat ik ook heel graag doe) empathisch , geduldig, vriendelijk en oplossingsgericht ben.
Default person

Verpleegkundige

Mijn aanbod is: - Ik ben beginnend verpleegkundige - Ik heb met dementerende ouderen gewerkt - Ik werk in CWZ (verschillende afdelingen) - ik heb psychiatrie ervaring - ik ben handig en creatief - spreek matig Frans - spreek redelijk Engels Ik weet niet precies wat ik zoek maar heb tijd over en ik wil daar iets mee doen.
Default person

Handige Klusjesman - Handyman

Mijn aanbod is: ik ben handig en zie een probleem als een uitdaging. In overleg met U voer ik kleine klusjes uit. Bijvoorbeeld een batterij voor de rookmelder vervangen, afstandsbediening instellen, een schilderijtje ophangen, een lamp vervangen, repareren of de televisie opnieuw programmeren. Maar ik kan kan ook helpen met een toeslag aanvragen of een belastingaangifte helpen invullen. Kleine aanpassingen en/of instructies aan de computer of het installeren van programma's kan ik ook voor U doen.
Default person

Dynamische verbinder

Mijn aanbod is: Organisatie, communicatie, presentatie, les geven, gastheer, voorlichting, representatie
Default person

Jeugdwerker

Mijn aanbod is: Werken met en begeleiden van kinderen en jongeren.
Default person

Hou van sporten

Mijn aanbod is: Werken met andere mensen vind ik erg leuk. Sociaal contact vind ik erg belangrijk bij mijn vrijwilligerswerk.
Default person

Allround Talent/ vaardig & breed geïnteresseerd

Mijn aanbod is: Mijn doel is om bij een gedreven club leuke mensen aan de slag te gaan. Mijn vaardigheden en ervaring wil ik graag inzetten en eventueel ontwikkelen bij een onderneming die oog heeft voor zijn medewerkers. Ik heb affiniteit met allerlei werkzaamheden en daarom ben ik niet makkelijk in één hokje te plaatsen. Een persoonlijke aanpak vindt ik daarbij erg belangrijk. Verder ben ik maatschappelijk betrokken en zoek ik een functie waarbij ik zelfstandigheid kan combineren met een hechte samenwerking.