Zoeken

Zoekopties wissen

Default person

Computerproblemen oplossen/Sociale ondersteuning

Mijn aanbod is: Ik werk graag met de computer en vind het leuk om problemen daarin op te lossen en mensen te helpen bij het gebruik van computerprogramma's. Wat de sociale ondersteuning betreft doel ik op het helpen van asielzoekers/statushouders, om te ondersteunen bij het inburgeren in de Nederlandse samenleving (bijvoorbeeld door het leren van de Nederlandse taal en het uitleggen van de gang van zaken in Nederland.
Default person

ontwerpen en maken van kleding

Mijn aanbod is: Patroon tekenen, knippen, naaien voor theater of lesgeven in dit vakgebied. Ik heb ook interesse in het maken van historische kostuums.
Default person

Het luisterend oor voor velen.

Mijn aanbod is: Ik ben in mijn eigen omgeving een luisterend oor voor velen. Ik zou dit ook graag aan willen bieden aan de mensen die dit erg nodig hebben/hier waarde aan hechten.
Default person

psychische hulpverlening en ondersteuning

Mijn aanbod is: Ik beschik over ruime ervaring in ondersteuning van mensen met psychische problemen (ouderen/volwassenen) en hun mantelzorgers evenals projectontwikkeling en innovatie op dit terrein. Onder andere door opzet en uitvoering van cursussen en ondersteuning/training van vrijwilligers
Default person

Facilitator

Mijn aanbod is: Met een team nieuwe activiteiten en / of problemen aanpakken.
Default person

Gezellige creatieve ondernemende jonge meid

Mijn aanbod is: Ik wil graag activiteiten begeleiden of ondernemen met ouderen en/of jongeren met een beperking. Ik houd van koken, bakken en creatief bezig zijn. Tevens vind ik het leuk om spelletjes te doen en lekker te kletsen. Ik heb een eigen auto.
Default person

breed inzetbaar

Mijn aanbod is: ik ben goed in verschillende zaken aanpakken, zowel fysiek als mentaal.
Default person

Handig

Mijn aanbod is: Ik ben goed in computer onderhoud zowel hardware als software, verder vind ik dingen repareren of meehelpen met klussen wel intressant en ondertussen wat mensen leren kennen.
Default person

Organiseren/coördineren

Mijn aanbod is: Ik krijg energie van het organiseren of coördineren van evenementen of organisaties. Ook lijkt het me leuk jongeren of mensen met een beperking te begeleiden.
Default person

Cultureel en linguistisch adviseur, trainer en opleider

Mijn aanbod is: Bevlogen onderwijzer, trainer en coach met hart voor taal en cultuur. Ik bied trainings, workshops en interactieve lezingen aan over (de combinatie van) meertaligheid, gewone en gestoorde meertalige taalontwikkeling, interculturele sensitiviteit/identiteit/communicatie, taal(ontwikkelings)stoornissen gedurende de levensloop. De focus ligt op het elkaar beter (willen) leren begrijpen in alledaagse situaties.
Default person

Studente wil de wereld een beetje mooier maken

Mijn aanbod is: Ik ben goed in het omgaan met dieren en lichamelijk gehandicapten. Deze twee groepen verenigen vind ik een mooi iets, de dieren zijn kalm en de persoon is ontzettend blij vaak. Verder ben ik kalm en kan ik goed luisteren, alles wat met mens, dier en natuur te maken heeft vind ik leuk.
Default person

Heel gedreven!

Mijn aanbod is: Ik vind het geweldig om met dieren te werken, bijvoorbeeld door ze te verzorgen. Ook vind ik het best belangrijk dat de zee en de natuur schoon blijft dus ik wil graag helpen daarin waar het kan! En ik vind het ook heel leuk om ouderen te helpen en er zijn voor sociale interactie enz.
Default person

hardwerkende kok

Mijn aanbod is: Ik ben goed in koken, ik heb 15 jaar als zelfstandig werkend kok gewerkt. Tevens heb ik mijn leermeestersdiploma. Ik zou graag mijn ervaring willen delen en overbrengen met/op anderen.
Default person

Veelzijdig

Mijn aanbod is: Heel graag zou ik iets doen in de sector cultuur.
Default person

Betrokken persoon

Mijn aanbod is: Ik ben niet heel handig, maar wil graag mensen ondersteunen en een steentje bijdragen.
Default person

HappyHandyMan

Mijn aanbod is: Makkelijk, laagdrempelig en plezierig in de omgang met veel begrip en leuke humor. Lekker even de boel de boel en tijd voor wat anders ... Ben technisch en handig in klussen
Default person

Enthousiast om te werken met kinderen

Mijn aanbod is: Met kinderen een leuke dag hebben is voor mij iets waar ik graag de tijd voor neem. Momenteel studeer ik voor leerkracht en orthopedagoog. Hierbij is het contact met kinderen erg belangrijk. Mijn dag is geslaagd als kinderen met een glimlach naar huis gaan en als ze even kunnen vergeten dat er problemen zijn. Gewoon even kind zijn! Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!
Default person

Luisteren, leren, hard werken, verzorgen

Mijn aanbod is: Ik ben erg goed in luisteren. Ik zou graag vrijwilligerswerk doen op gebied van dieren, ouderen en kinderen. Ook ben ik geïnteresseerd in het vertalen van de Nederlandse taal naar het Engels en andersom.
Default person

Interactief nadenken

Mijn aanbod is: Als opgeleid filosoof vind ik het leuk om mij met zingevingsvraagstukken bezig te houden. Voor mij betekent dit, dat ik met mensen in gesprek ga over zingeving, maar ook dat ik mij graag in wil zitten voor dingen die ikzelf zingevend vind, zoals: milieu, kunst/cultuur en het helpen van nieuwkomers. Ik zie mijzelf als een radartje in een web van radars die draaiende moet worden gehouden.
Default person

Gastvrouw

Mijn aanbod is: Ik ben het type vrouw die in contact wil zijn met mijn mede mens. Kan goed luisteren en ben behulpzaam.
Default person

sociaal type

Mijn aanbod is: Hoi, Ik zou graag kinderen / jongeren willen begeleiden met een stoornis zoals bijv. met ASS, ADHD of een verstandelijke beperking. Ik ben eerste jaars student Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Mijn vriend heeft Asperger, autisme waardoor ik van dichtbij mee maak wat dat betekent voor de persoon zelf en de omgeving. Ik zou graag ervaring willen op doen voor mijn studie en iets goeds doen voor de maatschappij. Ik zou graag wat voor u willen betekenen.
Default person

multifunctioneel

Mijn aanbod is: Administratie, overzicht houden, teksten schrijven, luisteren, contact met mensen, tekenen en schilderen, organiseren, creatief.
Default person

Dierenliefhebber

Mijn aanbod is: Als het om dieren gaat, kan en ben ik tot het uiterste bereid.
Default person

Verbondenheid

Mijn aanbod is: Werk geeft mij voldoening. Als ik mensen kan helpen, dan word ik daar blij en gelukkig van.