Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Activiteitenmaatje

Je hebt één op één contact met iemand met lichte dementie op een dagbestedingsproject in een groentetuin. Je begeleidt de deelnemer tijdens de dagelijkse activiteiten in de groentetuin, keuken en dagbestedingsruimte. Als je vanaf 1 dagdeel of meer beschikbaar bent zijn er mogelijkheden.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Taalcoach

Wanneer iemand in Nederland komt wonen is het belangrijk om de taal te leren en hoe we in Nederland leven en wonen. VluchtelingenWerk Oost Nederland biedt in Nijmegen en Beuningen inburgeringscursussen aan. Hiervoor zoeken we vrijwillige taalcoaches die inburgeraars extra ondersteuning bieden tijdens de inburgeringscursus. Op dit moment zijn we op zoek naar mannelijke taalcoaches (ivm de hoeveelheid mannelijke cursisten)!

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Maatschappelijk begeleider vluchtelingen

Vluchtelingen hebben vanwege oorlog of vervolging hun familie, vrienden en bezit moeten achterlaten. Na een periode van onzekerheid hebben zij een verblijfsvergunning gekregen en mogen ze zich in een stad of dorp vestigen. Hierbij hebben ze hulp en begeleiding nodig. Wij zijn in Nijmegen en Lent op zoek naar vrijwilligers die vluchtelingen in de eerste periode willen begeleiden met als doel hen meer zelfredzaam te maken.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gastgezin voor kat(ten)

Gastgezinnen voor opvang van een of meerdere katten, kittens of volwassen dieren. Tijdelijke opvang komt voor in verschillende situaties. De kat gaat dan weer terug naar zijn eigenaar. Soms moeten eigenaren afstand doen van hun kat en dan zoeken wij een nieuw thuis vanuit het gastgezin. Ook binnenkatten worden aangemeld.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Chauffeur (eigen auto)

We zoeken iemand die graag met enige regelmaat mensen vervoert naar onze activiteiten

Sector
Zorg en Welzijn

Gastheer/gastvrouw

Tijdens de verschillende activiteiten helpen met het:
- Inrichten van de ruimtes, koffie en thee inschenken, mee opruimen, afwassen, etc..
- Ook zoeken we gastheren en gastvrouwen bij onze maaltijden: inrichten, mee eten opscheppen, afwassen, etc..
- En iemand die tijdens kantoortijd wil helpen met de afwas en het schoonhouden van onze keuken
We zoeken mensen die graag praktisch werk doen

Sector
Zorg en Welzijn

Nieuwsredacteur website

Je gaat het nieuws volgen over zaken die spelen in zorg en welzijn, vanuit cliëntperspectief. Daarbij let je op relevantie voor de doelgroep van onze organisatie (kwetsbare burgers, al dan niet met een beperking). Denk bijvoorbeeld aan de laatste ontwikkelingen binnen de Wmo, het reilen en zeilen van keukentafelgesprekken en de stand van zaken omtrent reïntegratie en de Participatiewet.
Je schrijft nieuwsitems over de laatste ontwikkelingen en plaatst die op de website van onze organisatie.

Sector
Zorg en Welzijn

Chauffeur (eigen auto)

Eenmaal per maand vrijwilligers met een visuele beperking thuis ophalen en weer thuisbrengen. De bijeenkomsten van de groep "Eye contact" vinden op dinsdag plaats van 14 tot 16 uur, elke tweede dinsdag van de maand. Het zou fijn zijn als de chauffeur tijdens de bijeenkomst enkele hand- en spandiensten kan verrichten, zoals het inschenken van koffie en het meelopen met deelnemers wanneer zij zich moeten verplaatsen.

Sector
Zorg en Welzijn

Receptionist

Als eerste gezicht van de organisatie ontvang je bezoekers, help je mensen verder (doorverwijzen), neem je de telefoon aan (en verbind je door), en boek je vergaderruimtes in de vergaderagenda. Ook draag je zorg voor postverwerking (frankeermachine) en maak je op verzoek o.a. kopieën.

Sector
Zorg en Welzijn

Festivalmedewerkers InScience 2 t/m 6 november 2016

InScience is hét Nederlands filmfestival voor de wetenschapsfilm. InScience brengt de maatschappelijke relevantie van de wetenschap film op een toegankelijke wijze over op het publiek. InScience biedt een podium voor de dialoog tussen wetenschap, kunst en maatschappij. De films variëren in vorm en genre en gaan over wetenschappelijke onderwerpen, ontwikkelingen, personen of historische gebeurtenissen. Naast filmvertoningen zijn er lezingen, filmbeschouwingen, debatten en ontmoetingen.

Sector
Evenementen

Publieksbegeleider

Wij bieden bezoekers een verrassende en unieke beleving. Ze wanen zich in een wereld waar ze zelf ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn. De verschillende belevingen maken bezoekers bewust van de obstakels, maar vooral van de mogelijkheden die een visuele beperking met zich meebrengt. Alle andere zintuigen staan op scherp. Het is een leuk en innovatief uitje dat meer begrip en betrokkenheid creëert. Bij ons zijn de rollen omgedraaid: de blinden leiden de zienden

Sector
Kunst en Cultuur

Docent Engels

Wij zijn op zoek naar een gedreven docent die Engels op niveau 2 en/of 3 kan geven.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Ondersteuning computerclub

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die elke zaterdagochtend een aantal deelnemers ondersteund bij computeren. De huidige groep bestaat uit een aantal mannen met een beperking. De een puzzelt graag online, de ander zoekt informatie op google etc. Vanaf het nieuwe seizoen hebben wij ook spelcomputers (wii) om bv samen spellen te doen als bowlen, racen, mario kart etc.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastvrouw/heer

Wij zijn op zoek naar een spontane, representatieve gastvrouw/heer die onze cliënten op een juiste wijze weet te benaderen.

Sector
Zorg en Welzijn

Kleedster theaterproductie

Voor de voorstelling "Een Geheime Vlucht" op het Waalzinnig Festival op 25 September zoekt Het Nijmeegs Stadstheater iemand die helpt met de kleding van de spelers. Het gaat om de ochtend, om 13:00 is de voorstelling in Lux.
Voor meer info kijk op de website: www.hetnijmeegsstadstheater.nl

Sector
Kunst en Cultuur

Schminker m/v zondag 25 september

Voor de voorstelling "Een Geheime Vlucht" op het Waalzinnig Festival op 25 September zoekt Het Nijmeegs Stadstheater een à twee mensen voor de schmink. Het gaat om de ochtend, om 13:00 is de voorstelling in Lux.
Voor meer info kijk op de website: www.hetnijmeegsstadstheater.nl

Sector
Kunst en Cultuur

Assistent Winkel Medewerker

In onze winkel help je mee met de winkel netjes houden, klanten helpen en aanvullen van de winkel.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Locatiecoördinator regio Nijmegen

Mensen die een hoge leeftijd bereiken zitten vaak alleen thuis. Veel ouderen verliezen gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven. Onze organisatie zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen we door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theater, film, concert en museum.
Voor het versterken van ons team zijn wij op zoek naar een locatiecoördinator uit Nijmegen (vrijwilligersfunctie) voor 4-8 uur per week.

Sector
Kunst en Cultuur

Bijrijder ophalen herbruikbare goederen

Als bijrijder help je de chauffeur bij het inladen van de herbruikbare goederen bij de klant en het lossen van de goederen in het magazijn. Ook assisteer je de chauffeur bij lastig manoeuvreren door bijvoorbeeld uit te stappen en aanwijzingen te geven bij achteruit rijden. Verder zorg je voor de invoering van de route in de TomTom.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Gastvrouw/heer

Gastvrouw/heer, die vijf dagen (vier nachten) per vier of zes weken in ons kasteel, een huis voor rust en bezinning, willen verblijven, altijd met een collega gastvrouw/heer.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastheer/gastvrouw

Wij zijn de plek voor startende ondernemers. Deze club biedt hen niet alleen de plek om te werken, maar ook de ondersteuning in de ontwikkeling van hun onderneming. Tevens worden regelmatig evenementen georganiseerd om het ecosysteem in het Rijk van Nijmegen te versterken. Als gastheer/vrouw ga je helpen om dit alles in goede banen te leiden door onder andere het ontvangen van gasten, het facilitair ondersteunen bij evenementen en het meewerken aan het algehele succes

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Wensvervullers

Wij zijn een stichting met ambitie. In 2016 bestaan we 10 jaar waarbij we als doel hebben gesteld de komende jaar meer mensen van chronisch zieke mensen door heel Nederland in vervulling te laten gaan. Om dit waar te kunnen maken hebben we meer vrijwilligers en meer financiële middelen nodig.

Sector
Zorg en Welzijn

Administratief medewerker

Om projecten en de vrijwilligers op een goede manier aan elkaar te koppelen, is een feilloze administratie nodig. Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om ons hierbij met een paar uur per maand te ondersteunen.

Sector
Goede Doelen en Belangen