Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Jongeren Begeleider

Wij zoeken voor individuele vragen van jongeren tussen de 12 en 27 jaar een enthousiaste Jongeren Begeleider.

Wil je andere jongeren helpen met vragen?
Toffe trainingen volgen?
Je netwerk uitbreiden?
Kom ons dan helpen bij deze toffe klus!

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Communicatie- en PR-medewerker

We zijn op zoek naar een enthousiast iemand die
1. blij wordt van contact met mensen van verschillende culturele achtergronden;
2. houdt van culturele activiteiten zoals zang en dans;
3. het leuk vind om bezig te zijn met online communicatie.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Assistent manege

Wij zijn op zoek naar iemand die wil helpen met de verzorging van de paarden en assisteren bij de paardrijlessen. Dit bij een manege van een zorginstelling in Ubbergen.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Begeleider computercursus

Voor onze bestaande groep van de computerinloop zijn we op zoek naar een begeleider. Tijdens deze inloop heeft men uiteenlopende vragen en computerproblemen. Als begeleider probeer je alle mensen te helpen met de computerproblemen.
Daarnaast willen we graag de computerafdeling uitbreiden en zoeken we iemand die een nieuwe cursus willen geven, zoals digitale fotoboeken maken, animatie, website bouwen enz.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Iemand met passie

Wij zijn op zoek naar iemand die passie heeft voor bv. klassieke of Nederlandstalige of Duitse muziek, natuur, actualiteit of iets anders

Sector
Zorg en Welzijn

Penningmeester

Als lid van het dagelijks bestuur bepaal jij mede het beleid voor de komende jaren en welke activiteiten de afdeling gaat uitvoeren.
Jouw focus ligt met name op een betrouwbare, volledige financiële administratie.
Heb jij zin in een uitdagende bestuursfunctie? Dan zoeken wij jou!

Sector
Hulpverlening

Educatief medewerker

Wil je ons komen versterken als educatief medewerker die ons helpt met het sorteren van een inspiratiegids (voor kinderen) gebaseerd op onze multimedia ABC van de Wijsheid.
Dan zijn we wellicht op zoek naar jou.

Sector
Kunst en Cultuur

Tekstcorrector/schrijver

Culturele stichting zoekt versterking van tekstcorrector/schrijver. Het project wordt binnen enkele maanden afgerond.

Sector
Kunst en Cultuur

Hulpverlener evenementen

Houd jij je hoofd koel? Een flauwte, een hersenschudding, een bloeding of een alcoholvergiftiging. Je komt van alles tegen tijdens een evenement. Kom jij in actie wanneer iemand direct hulp nodig heeft? Dan ben jij mogelijk een geschikte kandidaat.

Sector
Evenementen

Kookmedewerker

Vind jij het gezellig om samen met jongeren boodschappen te doen en daarna samen een lekkere maaltijd te bereiden?
In overleg zijn eventueel andere tijden mogelijk.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje voor mantelzorger

Spreekt het u aan een mantelzorger te ondersteunen? Wij zijn op zoek iemand die een maatje voor een mantelzorger wil zijn.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker "De Eetclub"

Samen met anderen lekker eten is gezellig en belangrijk voor senioren. Daarom organiseren wij met een cateraar vanaf 5 september elke maandag en woensdag “De Eetclub”. Om 17.00 uur kunnen ouderen aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen keuzemenu. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden te assisteren bij “de Eetclub”.

Sector
Zorg en Welzijn

Secretaris

Het bestuur is het kloppend hart van het district. Als lid van het dagelijks bestuur bepaal jij mede het beleid voor de komende jaren en welke activiteiten het district gaat uitvoeren. Heb jij zin in een uitdagende bestuursfunctie? Dan zoeken wij jou!

Sector
Hulpverlening

Medewerker Run for KiKa Nijmegen

Run for KiKa wordt georganiseerd voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), met als doel de genezingskans van kinderkanker te verhogen. De deelnemers en medewerkers van Run for KiKa kunnen geld inzamelen voor KiKa en op die manier bijdragen aan het doel.

Sector
Evenementen

Maatje

Wil jij het verschil maken voor een van onze bewoners? Wordt dan maatje! Wekelijks of twee wekelijks bezoek je een bewoner om, vanuit gezamenlijke interesse, activiteiten te ondernemen. Door de activiteiten en het een-op-een contact krijgt de bewoner extra aandacht en wordt (weer) betrokken bij de maatschappij.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider bloemschikken

Heb jij verstand van bloemen en werk je er graag mee? We willen graag de cursus bloemschikken toevoegen aan ons cursusaanbod en zijn op zoek naar iemand die het leuk vind om deze cursus te begeleiden.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Begeleider pottenbakken

Handig met klei? Bij ons boetseren verschillende groepen uit de hand met klei, maar we hebben ook een elektrische draaischijf en zoeken iemand die potten kan draaien en het leuk vindt om andere mensen dit te leren.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Officemanager

Voor ons jaarlijks evenement, Music Meeting, zijn wij op zoek naar een officemanager.

Sector
Evenementen

Kantoormedewerker

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar ondersteuning.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Medewerker PR en communicatie

Wij zijn op zoek naar een medewerker PR en communicatie voor onze dagbesteding Goede Dag. Je werkzaamheden hebben direct invloed op het bereiken en enthousiasmeren van ouderen uit de wijk en het promoten van onze activiteiten.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastvrouw/-heer

Gastvrij zijn voor senioren. Wanneer dat je aanspreekt is er mogelijk een rol voor jou weggelegd bij ons ontmoetingscentrum.

Sector
Bewonersinitiatieven

Activiteitenbegeleider

Vind jij het leuk om in ons ontmoetingscentrum samen met de senioren allerlei activiteiten te ondernemen? Dan horen we graag van je.

Sector
Zorg en Welzijn

Baliemedewerker

Wij zijn op zoek naar een baliemedewerker. Je zorgt ervoor dat cliënten en overige bezoekers te woord worden gestaan en goed worden ontvangen.

Sector
Overig

Begeleider Re-integratie

Je ondersteunt en begeleidt de gedetineerde in het re-integratiecentrum bij het regelen van de zaken die nodig zijn om als zelfstandig persoon (of zo zelfstandig mogelijk) in de maatschappij terug te kunnen keren en te leven.

Sector
Hulpverlening

Begeleiders Weekendschool

Wij zijn op zoek naar enthousiaste begeleiders die zich één of meerdere zondagen per maand in willen zetten voor de leerlingen van de Weekendschool.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting