Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Onderwijsassistent Inburgering

U ondersteunt de docent inburgering bij het verzorgen van het inburgeringsprogramma:
- Lezen
- Luisteren
- Schrijven
- Spreken
- Kennis van de Nederlandse Maatschappij
- Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Taalcoach Inburgering

De taalcoach ondersteunt inburgeraars op individuele basis bij het oefenen van een of meerdere onderdelen van het inburgeringsprogramma:
- Lezen
- Luisteren
- Schrijven
- Spreken
- Kennis van de Nederlandse Maatschappij
- Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt
De specifieke ontwikkelingspunten van de inburgeraar zijn het uitgangspunt.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Maatje Ondersteunend Contact-Doorbreking Isolement

Als vrijwilliger ondersteun je als 'maatje' de deelnemer bij het doorbreken van zijn of haar isolement en coach je waar mogelijk bij de opbouw van een sociaal netwerk. Het contact duurt in de meeste gevallen een jaar. Inzet gevraagd voor minimaal 1 jaar.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Maatschappelijk begeleider vluchtelingen

Vluchtelingen hebben vanwege oorlog of vervolging hun familie, vrienden en bezit moeten achterlaten. Na een periode van onzekerheid hebben zij een verblijfsvergunning gekregen en mogen ze zich in een stad of dorp vestigen. Hierbij hebben ze hulp en begeleiding nodig. Wij zijn in Nijmegen en Lent op zoek naar vrijwilligers die vluchtelingen in de eerste periode willen begeleiden met als doel hen meer zelfredzaam te maken.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Begeleider dagbesteding seniorennetwerk

Het ondersteunen van de dagopvangbegeleiders bij allerlei activiteiten (bijvoorbeeld schilderen, in de tuin werken ,timmeren, boetseren, koken ,bloemschikken , wandelen, helpen bij huishoudelijke taken: samen boodschappen doen tafels dekken, lunch verzorgen, Spelactiviteiten begeleiden zoals een quiz, geheugentraining en andere sport spel en gezelschapsspelen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gastgezin voor kat(ten)

Gastgezinnen voor opvang van een of meerdere katten, kittens of volwassen dieren. Tijdelijke opvang komt voor in verschillende situaties. De kat gaat dan weer terug naar zijn eigenaar. Soms moeten eigenaren afstand doen van hun kat en dan zoeken wij een nieuw thuis vanuit het gastgezin. Ook binnenkatten worden aangemeld.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Bestuurslid

We zijn op zoek naar bestuurders met affiniteit tot de jeugdzorg en onderwijs. Daarnaast is een goed netwerk van belang binnen de overheid en/of het bedrijfsleven. Ervaring met fondsenwerving en subsidies is een pré. Specifiek voor het penningmeesterschap zoeken wij een kandidaat met een financiële achtergrond.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Coordinator kookactiviteit

Elke maand hebben we op 3 maandagen een kook- en eetactiviteit. 's middags kookt een groep vrijwilligers uit onze doelgroep, en 's avonds komen onze bezoekers om samen met hen te eten. Bij elke maaltijd zorgen we ook voor een presentatie/groepsgesprek.
Onze bezoekers en koks vormen een bont gezelschap; iedereen is welkom!

Sector
Overig

Fondsenwerver

Wij zijn op zoek naar een fondsenwerver voor onze Stichting.

Sector
Kunst en Cultuur

PR / Communicatie medewerker

Wij zijn op zoek naar een PR man of vrouw voor het onderhouden van externe contacten. Daarnaast willen wij de (naams)bekendheid van de Stichting vergroten.

Sector
Kunst en Cultuur

Assistent activiteitenbegeleider

Wij bieden activiteiten aan voor ouderen binnen een woon-zorgcentrum.
Jij biedt ondersteuning bij invulling van de activiteiten en bij de dag begeleiding.

Sector
Zorg en Welzijn

Beheerder

Beheren van De Broederij. Zorg dragen voor het pand, de bezoekers welkom heten, koffie en thee schenken, onderhoud tuin. U bent de gastheer/vrouw van de Broederij.

Sector
Kunst en Cultuur

Barmedewerker

Barmedewerker, die ook gastvrouw/-heer is. Wij zijn een creatieve en natuurlijke broedplaats en ontmoetingsplek in Lindenholt. Bewoners, kinderen en volwassenen kunnen hier, in samenwerking met ondernemers uit de creatieve sector broeden op buurtinitiatieven. Creëren, spelen, ontdekken en ontmoeten.

Sector
Kunst en Cultuur

Medewerker Kledingbank

Als medewerker van de Kledingbank draai je mee in alle voorkomende werkzaamheden.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Klusjesman manege

Wij zijn met spoed op zoek naar een klusjesman om samen met onze vaste klusjesman de kleine onderhoudsklussen uit te voeren en daarnaast te assisteren bij voorkomende werkzaamheden op de werkvloer.

Sector
Zorg en Welzijn

Assistent computervaardigheden

We zoeken een enthousiaste vrijwilliger, die het leuk vindt om bewoners van de crisisopvang te assisteren bij divers computergebruik. Het kan gaan om het leren van digitale vaardigheden of concreet online zaken leren regelen.

Sector
Zorg en Welzijn

Scholenteam Ondersteuner

Wij zijn op zoek naar een Schoolteam Ondersteuner. Het gaat om het bemiddelingen voor onze uitwisselingsprogramma's.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Bestuursleden secretariaat en PR/ledenwerving

Wij zijn op zoek naar bestuursleden ter ondersteuning van het secretariaat en voor het ontwikkelen en opzetten van een doelmatig PR-beleid voor onze vereniging. Wij hebben momenteel 850 leden.

Sector
Bewonersinitiatieven

Publieksbegeleider

Wil jij je steentje bijdragen aan de bewustwording rondom blinde en slechtziende mensen? Dat kan! Je bent werkzaam als publieksbegeleider en daarmee een echte ambassadeur. Vind jij het leuk om de bezoekers gastvrij te ontvangen en te vertellen over alle mogelijkheden? Dan is dit echt wat voor jou!

Sector
Sport en Recreatie

Winkel Coördinator

In onze winkel ben je algemeen verantwoordelijk voor zowel het up to date houden van onze kledingvoorraad (in de rekken en in voorraad) als het voeren van de adviesgesprekken met onze klanten.
Je bent ons gezicht.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Logopedist

De logopedist ondersteunt de deelnemer wekelijks op individuele basis bij het verbeteren van diens uitspraak van de Nederlandse taal. Na iedere bijeenkomst wordt beknopt schriftelijk verslag gedaan aan de trajectbegeleider.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Docent NT2 - Schrijfvaardigheid

Wij verzorgen schrijflessen voor migranten en vluchtelingen. De cursussen schrijfvaardigheid worden ingedeeld op grond van leerprofiel (laag, middelbaar of hoog opgeleid) en taalniveau.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Docent NT2 - Spreekvaardigheid

De docent NT2 Spreekvaardigheid verzorgt spreeklessen voor migranten en vluchtelingen. De cursussen Schrijfvaardigheid zijn ingedeeld op basis van leerpofiel (laag, middelbaar of hoog opgeleid) en taalniveau.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting