Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Bestuursleden secretariaat en PR/ledenwerving

Wij zijn op zoek naar bestuursleden ter ondersteuning van het secretariaat en voor het ontwikkelen en opzetten van een doelmatig PR-beleid voor onze Huurdersvereniging. Wij hebben momenteel 850 leden.

Sector
Bewonersinitiatieven

Tip Winkelmedewerk(st)er

Hoera de ruilwinkel is open! En we hebben het druk! Wij zoeken met spoed medewerkers.
Wij zoeken mensen die op verschillende dagdelen en onderdelen willen werken. Teamplayer en meedenker.
Ook mensen met een beperking of met afstand tot de arbeidsmarkt zijn welkom.

Sector
Overig

Tip Secretaris

Wij zoeken mensen die of een deeltaak willen vervullen of een meer permanente taak willen uitvoeren (secretaris).

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Vrijwilligers speelweek maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus 2017

GVO de Klup organiseert elk jaar een speelweek voor jongeren met een verstandelijke beperking.
Het doel is om de kinderen een leuke en gezellige week te bezorgen. Dit jaar is het thema: Circus!
Voor deze speelweek zoeken wij vrijwilligers én vrijwilligers die in de programmagroep willen (dit houdt in dat je voorafgaand helpt met de organisatie). De speelweek vindt plaats van maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus 2017.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Medewerker telefonische hulpdienst

Als medewerker luister je naar mensen die het even niet meer zien zitten of simpelweg bij niemand hun verhaal kwijt kunnen of durven. Mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Aan echte aandacht. Persoonlijk contact.
Dag en nacht, anoniem via chat, mail of telefoon.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Activiteitenmaatje

Je hebt één op één contact met iemand met lichte dementie op een dagbestedingsproject in een groentetuin. Je begeleidt de deelnemer tijdens de dagelijkse activiteiten in de groentetuin, keuken en dagbestedingsruimte. Als je een dagdeel of meer beschikbaar bent zijn er mogelijkheden.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker huisraad, kleding- en speelgoedbank

We zoeken mensen die gastvrouw/heer willen zijn voor onze stichting.
de taken variëren van goederen aannemen van donateurs, goederen sorteren en goederen pakketten maken en uitdelen tot klanten ontvangen met kopje koffie/thee en een praatje.
Op woensdag wordt er CreaKansje gegeven waar men hun creativiteit in kwijt kunnen, en ondersteund worden.

Sector
Hulpverlening

Chauffeur (maart t/m Juni 2017)

In het kader van een promotiestudie onderzoeken wij het effect van verschillende beweegprogramma's op het geheugen bij ouderen met dementie. Deze ouderen volgen gedurende 3 maanden 3 beweeglessen per week op verschillende locaties in Nijmegen. Een beweegles duur maximaal 1 uur. Om het voor de ouderen mogelijk te maken om deze beweeglessen te volgen zijn wij op zoek naar chauffeurs die de ouderen zouden willen ophalen en brengen. Ons onderzoek start in de week van 6 maart en loopt t/m 16 juni.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Kerkdienstbegeleider

In de Lingehof is er op maandagmorgen om 10.30 uur een kerkdienst voor PG-bewoners en andere belangstellenden.

Er staat dan een team van vrijwilligers klaar om bewoners,
die niet meer zelfstandig naar de kapel kunnen komen,
op te halen en te begeleiden.

De meeste vrijwilligers doen dit werk al vele jaren en met plezier. Maar ook zij worden ouder en sommigen vinden het tijd om te stoppen. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Sector
Hulpverlening

Activiteitenmaatje

Voor een sociale man met humor zoeken wij een maatje. Een grote hobby van hem is piano spelen.
Graag onderneemt hij met een maatje activiteiten buiten de woonvoorziening. Zo wil hij bijvoorbeeld ergens een kopje koffie drinken of een stukje wandelen. Ook lijkt het hem leuk om diverse uitstapjes te maken, zoals bijvoorbeeld uit eten of naar de film gaan.

Sector
Zorg en Welzijn

Wandelmaatje

Voor een sociale man wonend in een woonvoorziening van IrisZorg. Het is een aardige, rustige en ondernemende man. Zijn grootste hobby is de natuur. Wij zoeken een maatje, die graag een luisterend oor biedt en die waar nodig de aandacht kan verleggen.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenmaatje

Een vriendelijke en rustige man, zoekt een maatje om samen leuke activiteiten mee te ondernemen.
Hij woont zelfstandig en staat open voor veel leuke activiteiten. Zo wil hij o.a. graag samen wandelen, fietsen, zwemmen of koken. Daarnaast lijkt het hem leuk om op termijn samen een keer een bioscoop, pretpark of dierentuin te bezoeken.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastheer/vrouw

Wij zoeken gastvrouwen/heren voor hospice de Linde en de naastgelegen afdeling voor herstelzorg en afdeling waar mensen verblijven bij wie lichamelijke beperkingen op de voorgrond staan. In het hospice bieden we palliatieve terminale zorg aan mensen in de laatste fase van hun leven.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoekmaatje

Voor een dame van een van onze somatische afdeling zijn we op zoek naar een bezoekmaatje. Mw drinkt graag een kopje koffie en praat graag over Nijmegen. Mevrouw ligt veel op bed en krijgt maar weinig bezoek.Zij houdt van luisteren naar klassieke muziek. Kunt u iets voor haar betekenen?

Sector
Zorg en Welzijn

Bureau Coördinator

De bureau coördinator geeft leiding aan enkele parttime medewerkers van onze stichting.

Sector
Hulpverlening

Gastheer / -vrouw

Als baliemedewerker heb je een vriendelijke uitstraling en help je mee toegangsbewijzen en winkelartikelen te verkopen. Daarnaast adviseer je onze bezoekers over alles wat er valt te beleven. Je hebt dus echt de rol van gastvrouw of -heer. De werktijden vallen meestal in weekenden en tijdens schoolvakanties.
Aantrekkelijk voor wie receptie- of winkelervaring heeft of deze wil opdoen!

Sector
Kunst en Cultuur

Gids

Vertel je graag over vroeger, word dan gids.
Als gids leidt je bezoekers rond en vertelt over de boeiende geschiedenis van het fort en de waterlinie en over wat er momenteel te beleven valt. Je wordt lid van een gezellige en actieve gidsengroep. We zijn op zoek naar mensen met historische interesse en/of didactische vaardigheden.
Aantrekkelijk voor wie met enthousiasme een verhaal weet te vertellen!

Sector
Kunst en Cultuur

Theatercoördinator

Je organiseert samen met enkele woonbegeleiders voor de bewoners van een beschermde woonvorm voor een zondag in de maand een activiteit in ons kleine huiskamertheater. Je zorgt voor een afwisselend aanbod in muziek die goed aansluit bij ouderen. Maar ook andere vormen als toneel, voordracht en een kermis organiseren behoort tot de mogelijkheden.

Sector
Zorg en Welzijn

Wandelmaatje

Voor een dame met beperking zijn we opzoek naar een geduldig wandelmaatje die een maal per week een blokje omloopt met haar.

Sector
Sport en Recreatie

Wandelmaatje

We zijn op zoek naar een nieuwsgierig aagje van middelbare leeftijd die samen met een oudere dame de buurt wil verkennen en kan helpen met het leggen van nieuwe contacten.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Hardloopmaatje

Voor een meneer met een beperking zijn we op zoek naar een sportief maatje die stevig in zijn schoenen staat

Sector
Sport en Recreatie

Gastgezinnen voor buitenlandse studenten

Wij zijn een non-profit organisatie dat jongeren al ruim 55 jaar de mogelijkheid biedt om een schooljaar, semester of zomer op uitwisseling te gaan.Wij bieden Nederlandse jongeren de mogelijkheid om naar een buitenlandse High School of College te gaan en te wonen bij een lokaal gastgezin. Op deze manier leren zij een andere cultuur kennen, een vreemde taal spreken en ontmoeten zij nieuwe mensen.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Bezoekmaatje

Voor een heer op een van onze afdelingen zijn we op zoek naar een bezoekmaatje. Deze meneer houdt van muziek luisteren, vooral klassiek, wandelen in de tuin vindt hij ook heerlijk.

Sector
Zorg en Welzijn

Organisator activiteiten

Voor onze ideële kringloopwinkel zoeken wij mensen die mee willen helpen met het organiseren van activiteiten.

Sector
Goede Doelen en Belangen