Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Taalmaatje

Project LiNk van Vluchtelingenwerk is in Nijmegen, Lent en Oosterhout op zoek naar taalmaatjes, die één van de Eritrese jonge vluchtelingen (18 tot 23 jaar) in Lent willen ondersteunen bij het leren van de Nederlandse taal. De nadruk zal meestal liggen op het oefenen met de spreekvaardigheid, maar ook kan aandacht worden besteed aan lezen of schrijven. Als taalcoach spreek je één keer per week gedurende ongeveer anderhalf uur af met de vluchteling.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Taalcoach voor anderstaligen

De taalcoach ondersteunt de deelnemer op individuele basis bij het realiseren van zijn of haar persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Assistent(e) bij paardrijles

Wij zijn op zoek naar medewerkers die op de Maartenshoeve willen helpen met de verzorging van de paarden en assisteren bij de paardrijlessen voor groepjes kinderen en jongeren met een beperking. Van 9.30 uur tot 15.00 uur is er rijles voor kinderen van de St. Maartensschool in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar. Van 15.30 uur tot 17.00 uur is er rijles voor externe ruiters met een beperking. Op woensdagmiddag rijden kinderen uit de buurt.

Tijdens basisschoolvakanties van Nijmegen heb je vrij.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Festivalmedewerkers zondag 9 oktober 2016

Voor dit kunstfestival in de bruisende wijk Bottendaal zoeken wij mensen die mee willen werken aan een gezellige en kunstige middag. In ruim 20 woonkamers in Bottendaal laten professionele kunstenaars en artiesten hun werk zien, van beeldende kunst en theater tot fotografie en muziek. Alles is vertegenwoordigd. Met een passe-partout kun je alle woonkamers bezoeken. De lokale horeca zorgt voor heerlijkheden die middag. Na het festival volgt een kunst- en artiestenveiling voor het Goede Doel!

Sector
Evenementen

Medewerker creatieve club

We zoeken vrijwilligers die op de dinsdagochtend en/of vrijdagmiddag de creatieve club kunnen ondersteunen. Bewoners kunnen met diverse technieken aan de slag: haken, breien, mozaïeken, schilderen etc.
De club wordt begeleidt door een activiteitenbegeleidster.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleiders FunFest (Dinsdag 7 juni 2016)

FunFest is een evenement dat wordt georganiseerd voor de bewoners van AZC Nijmegen Oost. FunFest heeft als doel om de deelnemers een zorgeloze, pleziervolle dag te bezorgen. Het is een sportief evenement, waarbij de deelnemers de competitie met elkaar aan gaan. De groepen bestaan uit verschillende culturen, zo leren ze elkaar beter kennen. Naast sportactiviteiten zijn er mogelijkheden voor workshops.
Wij zoeken vrijwilligers om de deelnemers te begeleiden die dag. Het gaat om geven en nemen!

Sector
Evenementen

Activiteitenmaatje

Je komt vrijwilligerswerk doen op een leuke, enthousiaste woongroep waar 8 dementerende ouderen wonen. Jij maakt het verschil om een hele mooie aanvulling binnen welzijn voor ouderen te zijn. Er word enorm naar je uit gekeken om samen leuke activiteiten te ondernemen waar wij allen veel plezier aan zullen beleven.

Sector
Zorg en Welzijn

Docent(e) Engels

We hebben een groep van enthousiaste mannen en vrouwen die al enkele jaren les hebben gehad. De groep bestaat uit 16 mensen. Ze zijn erg leergierig.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Medewerker voor de Clubavond

Onze organisatie is op zoek naar vrijwilligers voor de Clubavond op vrijdagavond.

Deze nieuwe activiteit (die in september 2016 start) is bedoeld om 2x in de maand bij elkaar te komen om met vrijwilligers en deelnemers (met verstandelijke beperking) leuke activiteiten te ondernemen. Elke keer staat er iets anders op het programma: een disco of iets creatiefs, karaoke of spelletjes.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastvrouw/heer

1x per maand. Vrijwilligers die affiniteit en gevoeligheid hebben met gespreksvoering over levensthema’s en daarnaast praktisch zijn.

2x per maand. Meepraten en meezingen tijdens het programma, soms een gedicht of tekst voorlezen en bewoners stimuleren om mee te doen.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker bezoek en praktische hulp

Wij bieden praktische en mantelzorgondersteuning aan mensen in moeilijke omstandigheden vanwege ouderdom, handicap of langdurige ziekte. Hebt u een paar uurtjes in de week tijd om iemand te helpen met bijvoorbeeld boodschappen, een stukje wandelen, een afspraak in het ziekenhuis, of gewoon een beetje gezelschap, neemt u dan contact met ons op. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over wat u graag zou willen en kunnen doen.

Sector
Zorg en Welzijn

Chauffeur rolstoelbus

Het vervoeren van bewoners van het zorgcentrum en hun mogelijke begeleiders in de rolstoelbus.
Dit kunnen individuele ritten zijn, maar ook uitstapjes met een groep bewoners.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker wielerwedstrijd door Gennep

Op 25 en 26 juni 2016 vindt de zesde editie van onze wielerwedstrijd plaats. Bij deze tocht van 500 kilometer lang wordt in teamverband of individueel binnen 24 uur van Maastricht naar Groningen gefietst. Hierbij wordt geld opgehaald voor een goed doel.
Dit jaar komen we door Gennep op zaterdag 25 juni!
Help mee als gastheer/gastvrouw, in de catering, bij de op- en afbouw en nog veel meer!

Sector
Bewonersinitiatieven

Spelletjesbegeleider

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om met dementerende ouderen spelletjes te spelen. Doel is voornamelijk het spelen in plaats van het houden aan de spelregels.
Eigen inbreng en invulling is zeer welkom.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Maatjes

Voor de individuele begeleiding op vrijwillige basis van cliënten bij diverse activiteiten zijn wij op zoek naar meerdere maatjes in Nijmegen en omstreken.

Sector
Zorg en Welzijn

Groepsbegeleiders

Voor de individuele en groepsbegeleiding van cliënten bij diverse activiteiten zijn wij op zoek naar meerdere begeleiders.

Sector
Zorg en Welzijn

Groepsbegeleiders

Voor de individuele begeleiding op vrijwillige basis van cliënten bij diverse activiteiten zijn wij op zoek naar meerdere groepsvrijwilligers.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatjes

Voor de individuele begeleiding op vrijwillige basis van cliënten bij diverse activiteiten zijn wij op zoek naar meerdere maatjes.

Sector
Zorg en Welzijn

Groepsbegeleiders

Voor de individuele begeleiding op vrijwillige basis van cliënten bij diverse activiteiten zijn wij op zoek naar meerdere groepsvrijwilligers in Groesbeek.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatjes

Voor de individuele begeleiding op vrijwillige basis van cliënten bij diverse activiteiten zijn wij op zoek naar meerdere maatjes voor haar locaties in Groesbeek.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatjes

Voor de individuele begeleiding op vrijwillige basis van cliënten bij diverse activiteiten zijn wij op zoek naar meerdere maatjes.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoekmaatje

Mevrouw vindt het leuk als er wekelijks iemand komt om een praatje met haar te maken.
Ze komt uit Groesbeek en praat graag over alles wat er in Groesbeek en rond haar familie gebeurd.

Sector
Zorg en Welzijn

Kok

Ben jij op zoek naar een uitdaging, heb je affiniteit met de psychiatrie en wil je graag jouw bijdrage leveren aan onze doelgroep? Word dan vrijwilliger!
Wij zoeken voor onze organisatie in Nijmegen West een vrijwilliger die het leuk vindt om als gastheer of gastvrouw cliënten te ontvangen in onze huiskamer.

Sector
Zorg en Welzijn