Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Verkeersregelaars, rustpost, en controlepost medewerkers

Voor de Avondvierdaagse in Nijmegen-Noord zoeken wij enthousiaste vrijwilligers. Ruim 1300 kinderen lopen vier dagen in de omgeving van Oosterhout en Lent. Wij zoeken verkeersregelaars en mensen die de rust- en controleposten willen bemannen.

Sector
Sport en Recreatie

Tip Organisator Wijkenfestival november 2015

Het eerste wijkenfestival werd georganiseerd door de gemeente. Een tweede editie van het wijkenfestival moet meer voor en door bewoners worden. Nijmegenaren worden uitgedaagd om het Wijkenfestival zoveel mogelijk zelf te organiseren.
Om u een idee te geven van het wijkenfestival: Youtube, NMGN Doet! Wijkenfestival.

Sector
Evenementen

Tip Medewerker sociale activering asielzoekers

Elke dinsdagochtend beman je het spreekuur op het AZC Nijmegen om bewoners te attenderen op 'Aan de slag'; een project waarbij asielzoekers vrijwilligerswerk kunnen gaan doen.In 1e instantie doe je dat samen, na verloop van tijd doe je dat alleen. Je promoot het project, inventariseert wie er interesse heeft en beantwoordt vragen over het project en vrijwilligerswerk in Nijmegen. Het kan in overleg ook zijn dat je meegaat naar een kennismaking of een keertje mee draait op een werkplek.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vogelvolière verzorger

Bij ons wonen cliënten die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Van groot belang is daarbij het behoud van eigenwaarde; ‘Ik mag zijn wie ik ben’. Het dierenpark is geopend op 20 september. Oussanten, een Ezel, Dwerggeiten, kippen en een Vogelvoliere behoren bij het dierenpark. In de toekomst komen er Vlaamse Reuzen bij voor knuffeltherapie met de clienten van ons huis. Bent u een vogelkenner en enthousiast, neem dan contact met ons op.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Bemiddelingsmedewerker

Als bemiddelingsmedewerker help je de toekomstige vrijwilligers van Nijmegen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Dit kan face to face maar ook via de computer en telefoon. Als bemiddelingsmedewerker ben je werkzaam in een team. Gezien de samenstelling van ons team gaat de voorkeur uit naar een vrouw.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje activiteiten

Het betreft een 40 jarige vrouw met heel veel humor die een boel gezelligheid zoekt. De cliënte is slechthorend en gebruikt buitenshuis een scootmobiel. De cliënte hoopt sociaal wat meer in het leven te komen staan.

Sector
Zorg en Welzijn

Sportmaatje

Het betreft een sportieve 24 jarige vrouw die graag met leeftijdsgenoten omgaat. Ze heeft spina bifida

Sector
Zorg en Welzijn

Groepsmedewerker (m/v)

Samen met cliënten van zelfstandige woonvormen diverse activiteiten ondernemen. De woonvormen Globe en Castellatoren in de Nijmeegse wijk Bottendaal bestaan uit 12 woonappartementen waar cliënten zoveel mogelijk zelfstandig wonen. De cliënten hebben lichamelijke beperkingen en sommigen hebben niet-aangeboren-hersenletsel.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker voor de buitenwinkel

De organisatie heeft een buitenwinkel waar een breed assortiment van Afrikaanse souvenirs te koop is voor de bezoekers. Wij zijn op zoek naar medewerkers die in de periode april t/m september beschikbaar zijn. De werktijden zijn doorgaans van 12.00 tot 16.30 uur op alle dagen, dus ook in de weekends. Het rooster wordt in onderling overleg vastgesteld.

Sector
Kunst en Cultuur

Koekjes- en taartenbakker

Samen met enkele dementerende ouderen die bakken erg leuk vinden maak je iedere keer weer iets anders. Je kiest vooral die koekjes en taarten waar de ouderen ook aan mee kunnen helpen.

Sector
Zorg en Welzijn

Wandelbegeleider

Wandelen met dementerende ouderen van een verpleeghuis. Je duwt de rolstoel of loopt met iemand aan de arm. Je maakt gezellig contact en wijst de oudere op de dingen die je tegenkomt tijdens de wandeling.

Sector
Zorg en Welzijn

Communicatiemedewerker

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met de communicatie rondom dit landelijke grassroots festival in het Pinksterweekeinde.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Maatje activiteiten

Het betreft een 20 jarige vrouw met niet-aangeboren-hersenletsel

Sector
Zorg en Welzijn

Cursusleider Engels

Het doel van de lessen is enerzijds uitbreiding van de woordenschat of ophalen van de kennis van een vroegere opleiding, anderzijds leert de cursist de taal hanteren tijdens vakanties.
Ook de cultuur van Engeland komt aan bod in de lessen.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Cursusleider Engelse Conversatie

Het doel van de lessen is om aan de hand van een actueel onderwerp, een boek of een film de cursisten in de Engelse taal het woord te laten doen.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Maatje activiteiten

Een 25 jarige vrouw met Spina Bifida zoekt een maatje om leuke dingen mee te ondernemen. De cliënte is een vriendelijke en behulpzame dame. Ze is erg creatief en speelt graag computerspelletjes. Ze woont samen met haar vriend. Ze is rolstoelafhankelijk.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje activiteiten

Het betreft een 55 jarige positieve levensgenietster met veel humor. Ze woont samen met haar man en heeft volwassen kinderen. Haar grootste passie was het hotelwezen. Door niet-aangeboren-hersenletsel is ze afhankelijk geworden van een rolstoel. De cliënte gaat er graag op uit.

Sector
Zorg en Welzijn

Kookmaatje

De cliënte die hulp vraagt is een actieve, sportieve en verbaal sterke 24 jarige meid met spasticiteit die midden in het leven staat. Haar grote passie is boccia dat ze op nationaal niveau speelt. Ze is rolstoelgebonden, maar dat weerhoudt haar er niet van om de wereld over te reizen.

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje vervoer en huishouden

Het betreft een humorvolle en zelfstandige 26 jarige dame met spasticiteit. Haar hondje Diesel is haar alles en daar zorgt ze zelf voor. Ze weet wat ze wil en is een trotse dame.

Sector
Zorg en Welzijn

Boodschappenmaatje

Het betreft een vriendelijke, actieve, rolstoelgebonden 20 jarige jonge man met gevoel voor humor. De cliënt heeft vele hobbies, is makkelijk in de omgang en maakt makkelijk contact.

Sector
Zorg en Welzijn

Bowling begeleider

Voor één van onze bewoners zijn we op zoek naar iemand die met haar naar het bowlingcentrum wil gaan.

Sector
Zorg en Welzijn

Bingomedewerker

Voor onze maandelijkse bingomiddag zijn wij op zoek naar medewerkers.

Sector
Zorg en Welzijn

Nachtwacht Vierdaagse

Op de derde dinsdag van juli is het weer zover. Het Vierdaagse-legioen wandelt Nijmegen binnen! En die moet verzorgd worden!
De Nijmeegse wandelvereniging Magnus verzorgt op locatie te Beuningen al 32 jaar meer dan 100 lopers. En kan dat alleen dankzij de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers.

Sector
Evenementen

Barmedewerker Vierdaagse

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagseweek zijn wij voor onze accommodatie in Beuningen op zoek naar gezellig barpersoneel.

Sector
Evenementen

Festivalmedewerkers

Al jarenlang komt Oranjepop (27 april 2015) tot stand dankzij de inzet van een groot en enthousiast team van vrijwilligers. Vrijwilligers worden ingezet op een groot aantal taken voor, tijdens en na het festival. Lijkt het je het leuk om kennis te maken met de organisatie van een popfestival en wil je een kijkje achter de schermen krijgen? Geef je dan nu op!

Sector
Evenementen