Vacatures

Zoekopties wissen

Tip Koksassistent

Wij zijn op zoek naar een assistent kok voor onze wekelijkse buurttafel op vrijdag.

Sector
Bewonersinitiatieven

Chauffeur

Wij zijn op zoek naar chauffeurs die bewoners met dementie willen brengen en ophalen naar de dagbehandeling.

Sector
Zorg en Welzijn

Tuinman/vrouw

Heb jij groene vingers maar geen tuin? Jan, onze tuinman, zoekt nog helpende handjes!
De Vincentius Vereniging heeft een grote tuin rondom het pand. Samen met Jan, onze tuinman, en andere vrijwilligers kom je wekelijks een stukje tuin verzorgen. Wij bieden mensen uit Nijmegen en omgeving, met groene vingers een leuke plek . Iedereen van 9 tot 99 jaar is welkom! Want ieder mens telt!

Sector
Goede Doelen en Belangen

Gastheer/vrouw

Als gastheer/vrouw ben je het gezicht van de huiskamer. Je heet mensen welkom in de huiskamer, zorgt voor koffie / thee en maakt een praatje.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Begeleider Wandelclub

We zijn onlangs met een wandelclub gestart, en zoeken hiervoor een vrijwilliger die deze club kan begeleiden.
De wandeling start bij Bij Bosshardt om 13.00 uur, en eindigt daar een uurtje later weer. Tijdens de wandelingen lopen jullie door de wijk Heseveld. De wandeling wordt afgesloten met een kopje soep.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Kaartspeler (rikken)

Vind jij het leuk om wekelijks een uurtje te 'rikken' met bewoners met een somatische aandoening.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Nacht van de Vluchteling Nijmegen - Arnhem 15 - 16 juni 2019

Zonder vrijwilligers, geen Nacht van de Vluchteling. In totaal zijn we op zoek naar 350 vrijwilligers die de vele duizenden deelnemers van de Nacht van de Vluchteling een bijzondere, mooie nacht kunnen bezorgen. 40, 20 of 10 kilometer lopen is niet niks, en zonder de inzet van al die betrokken vrijwilligers krijgen zij dit niet voor elkaar.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Site Crew

Hou jij van aanpakken?
Dan zoeken wij jou om te bouwen en sjouwen rondom een evenement in Nijmegen.

Sector
Kunst en Cultuur

Organisator evenementen

Als organisator/planner Adviesgroep zorg je ervoor dat de kwartaalbijeenkomsten van onze Adviesgroep tot in de puntjes geregeld worden en dat alle leden precies weten waar en wanneer zij worden verwacht. De Adviesgroep bestaat uit acht jongeren met een visuele beperking die Dedicon adviseren over de producten en diensten die we aanbieden.

Sector
Evenementen

Lid van de adviesgroep

Als lid van onze Adviesgroep ga jij als ervaringsdeskundige Dedicon adviseren over onze producten en diensten. De acht leden van de Adviesgroep worden elk kwartaal uitgenodigd voor een bijeenkomst. Zo’n bijeenkomst wordt georganiseerd rondom de producten en diensten van Dedicon, waarbij één thema centraal staat.

Sector
Overig

Lid van ons testpanel

Als lid van ons Testpanel krijg je als ervaringsdeskundige de nieuwste ontwikkelingen van onze producten en diensten onder je neus. Je mag het als eerste uitproberen, er feedback op geven en meedenken over verbeteringen. Het gaat om fysieke producten zoals de braillebanden, apps, software, websites en apparatuur in combinatie met de producten van Dedicon. We gaan daarna aan de slag met jouw feedback. Over deze ervaringen ga je minimaal twee vlogs of blogs maken.

Sector
Overig

Audiotechnicus

In elf opnamestudio’s worden er in Grave boeken, kranten en tijdschriften voorgelezen door meer dan 100 vrijwillige en professionele voorlezers. Als audiotechnicus ontvang je vrijwilligers en help je hen bij technische en soms ook bij inhoudelijke vragen. Ook houd je je bezig met het technisch controleren van producties. Je bent het eerste aanspreekpunt bij storingen tijdens opnames en we kijken uit naar jouw frisse blik om onze audio-technische processen (werkwijze) te verbeteren.

Sector
Techniek

Fietsen met de riksja

Altijd al piloot willen worden? Een onvervulde jongens of meisjesdroom kan nu in vervulling gaan! Binnenkort gaat Aqua Viva gebruik maken van een riksja. En hiervoor zoeken we piloten.
De riksja is een driewielerfiets mét een accu, al te hard trappen hoeft dus niet.

Sector
Zorg en Welzijn

Webredacteur

Vrijwilligerswerk doen op een redactie? Dat kan nu! De redactie van de Voorste Kamer bij Dedicon in Grave maakt luistermagazines en nieuws voor en over blinden en slechtzienden.

Sector
Overig

Voorlezer kranten en tijdschriften

Nee, je gaat niemand vóórlezen. Je gaat kranten of tijdschriften voorlezen in een professionele opnamestudio, zodat iemand die blind of slechtziend is naar ‘jouw’ krant of tijdschrift kan luisteren. Bij Dedicon in Grave hebben we elf opnamestudio’s. Hou jij van tijdschriften lezen en lijkt het je leuk om een van onze voorleeshelden te worden? Lees dan verder.

Sector
Overig

Voorlezer boeken

Je gaat een boek voorlezen in een professionele opnamestudio, zodat iemand die blind, slechtziend of bijvoorbeeld dyslectisch is naar ‘jouw’ boek kan luisteren. Bij Dedicon in Grave hebben we elf opnamestudio’s waarin we romans in alle soorten en maten voorlezen; kinderboeken, young adult en romans voor volwassenen, van chick-lit tot detective en van streekroman tot serieuze literatuur. Hou jij van boeken lezen en lijkt het je leuk om één van onze voorleeshelden te worden, lees dan verder.

Sector
Overig

Penningmeester

Ervaren penningmeester gezocht om plaats te nemen in het dagelijks bestuur.

Sector
Overig

Theater (zondag 12 en 19 mei 2019)

Wij spelen op Zondag 12 Mei en Zondag 19 Mei onze theatervoorstelling in de Hortus Botanicus van Nijmegen (Brakkestein) en in theater de Verspiegeling.
De groep spelers bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking.

Sector
Kunst en Cultuur

Juridisch adviseur

Huurteams Nijmegen zoekt juridisch adviseurs. De juridisch adviseurs zijn verantwoordelijk voor het voeren van zaken van A tot Z.

Sector
Overig

Bestuurder Fietsriksja

Ben je graag buiten, houd je van fietsen door Nijmegen met een riksja?
Dan is dit misschien iets voor jou.
We bieden mensen die zelf niet (meer) kunnen fietsen een gratis fietsrit aan van maximaal 2 uur zodat ze weer de wind door de haren voelen.

Sector
Zorg en Welzijn

Moestuinder met ouderen

Heeft u groene vingers en werkt u graag buiten in de (moes)tuin. Zelf bloemen zaaien en sla of aardbeien kweken? Het kan allemaal.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider Duo-fiets

Wij zoeken voor locatie Joachim & Anna, Nijevelt en De Honinghoeve een duo-fiets maatje. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om samen met de bewoners een fietstocht te maken en lekker buiten te zijn. De fiets heeft een trapondersteuning.

Sector
Sport en Recreatie