Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Secretaris

Wij zijn op zoek naar een secretaris tevens bestuurslid. Het bestuur heeft een belangrijke rol in de visievorming en stelt het (meerjarige) beleid en de begroting vast. Verder draagt het bestuur bij aan het ontwikkelen en onderhouden van het netwerk van externe contacten. Het bestuur fungeert als klankbord en ondersteuning voor de coördinatoren.

Het bestuur vergadert ongeveer 6 keer per jaar.

Sector
Zorg en Welzijn

Zweminstructeur

Wij zijn op zoek naar een ervaren zweminstructeur of iemand die hiertoe opgeleid wil worden

Sector
Sport en Recreatie

Medewerkers Omloop der Zevenheuvelen 8 juli 2018

Help jij mee om de tweede editie van wielerevenement Omloop der Zevenheuvelen op zondag 8 juli in Berg en Dal tot een succes te maken? Er zijn ruim 100 vrijwilligers nodig voor een veilig en succesvol evenement, dus jouw hulp is heel erg welkom!

Sector
Evenementen

Assistent Communicatie

Ter ondersteuning van de Manager Facilitair, zoeken wij iemand, die affiniteit heeft met het schrijven van nieuwsbrieven, persberichten, het plaatsen van berichten op social media (Facebook/Twitter/Youtube) en website.

Sector
Zorg en Welzijn

Assistent bij Bewegen

Bewegen is leuk en belangrijk om vitaal te blijven! Sinds kort hebben we een Silverfit fiets: een hometrainer waarop een interactieve fietstocht gemaakt kan worden. Op het beeldscherm wordt een video getoond; alsof je door het landschap fietst. Tijdens het fietsen hou je de bewoner gezelschap en als je het leuk vindt kun je ook meefietsen.

Sector
Zorg en Welzijn

Bloemschikker

Wij zijn op zoek naar een bloemschikker die ons team wil versterken. Je kunt goed bloemschikken en hebt plezier in het creatief bezig zijn.

Sector
Overig

Handige Verhuismedewerker

Wij zijn per direct op zoek naar iemand die helpt bij de verhuizing van de opvanglocatie naar een eigen woning en daarbij ook kan helpen met de klussen in de nieuwe woning.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Gastheer/-vrouw

Wij zijn voor de woensdagavond op zoek naar een gastheer/-vrouw die tijdens de maaltijden helpt in ons restaurant. Hier eten 65-plussers samen en hebben ze een fijne avond.

Sector
Zorg en Welzijn

Assistent manege

Wij zijn op zoek naar iemand die wil helpen met de verzorging van de paarden en assisteren bij de paardrijlessen. Dit bij een manege van een zorginstelling in Ubbergen.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Dierverzorger

Wij zijn op zoek naar iemand die wil helpen met de verzorging van de dieren en wil assisteren bij de dagbesteding met de dieren.

Op onze dierenweide in Hatert wonen: parkieten, konijnen, kippen, 2 mini pony's, een geit en een hangbuik zwijn.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Assistent manege

Wij zijn op zoek naar iemand die wil helpen met de verzorging van de paarden en assisteren bij de paardrijlessen. Dit bij een manege van een zorginstelling in Hatert.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Administratief medewerker

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker voor het Project Ouderschapsondersteuning

Sector
Hulpverlening

Activiteitenbegeleider

Voor een dagbestedingslocatie zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om wekelijks (of om de veertien dagen) activiteiten te geven aan een groep van +/- tien deelnemers op de dagbesteding.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastvrouw Restaurant

Bij ons maken dagelijks tussen 11.30 en 13.30 uur ongeveer 25 á 30 cliënten/gasten gebruik van de warme maaltijd. Deze maaltijden worden ter plekke bereid door een kok en uitgeserveerd door een vaste medewerker. Daarnaast is er altijd een medewerker/gastvrouw aanwezig om de cliënten te ondersteunen, daar waar nodig.
We zijn op zoek naar ondersteuning voor deze gastvrouw! Ben jij degene die wij zoeken?

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider creatieve activiteiten

Wij zijn op zoek naar een of twee begeleiders voor creatieve huiskameractiviteiten. Individueel of met een aantal van de zes dementerende ouderen schilderen, knutselen, seizoensdecoraties, breien en dergelijke.

Sector
Zorg en Welzijn

Mede Projectcoördinator

Samen met de algemene projectcoördinator ons driejarige project organiseren en coördineren.

Sector
Kunst en Cultuur

Maatje

Wij zijn op zoek naar iemand die een maatje wil zijn. Je gaat iemand die het even niet alleen redt begeleiden. Mensen helpen eenzaamheid en sociaal isolement te doorbreken. Dat kan zijn door samen activiteiten te gaan doen en door diegene te helpen weer onder de mensen te komen.

Sector
Hulpverlening

Ontbijtbegeleider

Voor onze afdelingen zijn we op zoek naar iemand die regelmatig wil helpen met het verzorgen van het ontbijt van onze bewoners. Brood smeren, koffie/thee schenken en zo nodig bewoners helpen met het maken van het ontbijt of het ontbijt geven

Sector
Zorg en Welzijn