Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Algemeen coördinator

De coördinator heeft de dagelijkse leiding en is een belangrijke schakel in de communicatie tussen cliënten, medewerkers en bestuur. Hij of zij heeft een signaleringsfunctie en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het medewerkers/vrijwilligersbeleid.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Gastvrouw/gastheer

Het op gastvrije wijze ontvangen van bezoekers en gezelschappen en deze buiten en binnen bedienen.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Gastgezin voor kat(ten)

Gastgezinnen voor opvang van een of meerdere katten, doorgaans volwassen dieren. Tijdelijke opvang komt voor, bijv. i.v.m. een ziekenhuisopname van eigenaar. Ook moeten eigenaren soms afstand doen van hun kat en dan zoeken wij een nieuw thuis vanuit het gastgezin. Ook binnenkatten worden aangemeld.

De kosten voor voeding, verzorging en dierenartsbezoek worden volledig vergoed door de eigenaar, of, in het geval van een “afstandkat”, door ons, tot een nieuw thuis gevonden is.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Maatje activiteiten (Groesbeek)

Het betreft een 28-jarige vrolijke dame die wel houdt van een dolletje. Ze is erg gevoelig voor sfeer. Wel heeft ze veel duidelijkheid nodig omdat ze anders erg onzeker kan zijn.

Sector
Zorg en Welzijn

Wandelmaatje

Wij zijn op zoek naar een wandelmaatje voor een vrouw van 68. Zij is slechtziend en slechthorend. Daarnaast verloopt de communicatie via spraak.
Er moet rekening worden gehouden met haar astma en het feit dat ze geen eigen vervoer heeft.
Ze kletst erg graag en is prettig in de omgang.

Sector
Zorg en Welzijn

Ambassadeur regio Nijmegen

Onze organisatie zoekt bevlogen regio ambassadeurs die in Nijmegen en omgeving ons project meer bekendheid willen geven. Weet jij iemand of heb jezelf interesse laat het ons weten!

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Groepsactiviteitenbegeleider

Merelplein 03-03 maakt deel uit van de Winkelsteegh. Op deze locatie wonen 11 meervoudig beperkte cliënten die rolstoelafhankelijk zijn.

Sector
Zorg en Welzijn

Inrichter vertoningsruimte

Ons pand beschikt over een grote multimediale ruimte die we inzetten voor vertoningen, workshops maar die ook verhuurd wordt. We kunnen iemand gebruiken die het leuk vindt om zijn of haar creativiteit te gebruiken om deze ruimte in te richten.

Sector
Kunst en Cultuur

Technicus filmvertoningen en workshops

We maken gebruik van verschillende media en vormen van projectie, op meerdere locaties. Tijdens onze filmvertoningen en workshops kunnen we daarom nog iemand gebruiken die ons helpt met het klaarzetten van de techniek en het inzetten van films.

Sector
Kunst en Cultuur

Gastheer/vrouw filmvertoningen/workshops

Tijdens onze filmvertoningen en workshops kunnen we nog een enthousiaste gastheer of vrouw gebruiken die het leuk vind om kaartjes te controleren en drank klaar te zetten en tussendoor van de films en videokunst te genieten.

Sector
Kunst en Cultuur

Gastheer/gastvrouw (Kerk)

Ontvangen van bezoekers, verstrekken van informatie, verkopen van koffie en thee en kerk-artikelen

Sector
Kunst en Cultuur

Schrijvers voor aanvragen en bedankbrieven.

Schrijven van aanvragen naar donateurs, organisaties, particulieren enz. en zo nodig na bellen. Het schrijven van bedankbrieven.
Bijhouden van het fondsen en donateursbestand.
Bedenken van nieuwe mogelijkheden.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Bezoek/wandelmaatje

Wij zijn op zoek naar een maatje (M) voor een 74 jarige, vrolijke man die zich vaak alleen voelt. Hij is verstandelijk en lichamelijk beperkt ; hij loopt moeilijk (rolstoel) en is vaak moeilijk te verstaan. Het is een aardige man, wonende bij De Hulsen, die graag een gezellig maatje zou willen om samen ergens een kopje koffie te drinken, een korte wandeling te maken, winkels te bekijken en een spelletje te doen, zoals ‘mens erger je niet’.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoekmaatje

Voor een aardige mevrouw in Nijmegen-West zijn we op zoek naar een bezoekmaatje. Mevrouw houdt van een gezellig praatje en een kaartje leggen.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker telefonische hulpdienst

Als medewerker luister je naar mensen die het
even niet meer zien zitten of simpelweg bij
niemand hun verhaal kwijt kunnen of durven.
Mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Aan echte aandacht.Persoonlijk contact.
Dag en nacht, anoniem via chat, mail of telefoon.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker Zondag Salon

De Zondag Salon is een ontmoetingsplek in het centrum waar ouderen terecht kunnen om in een gemoedelijke sfeer samen met andere wijkbewoners te genieten van een lunch en een activiteit.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider zomerproject Roemenië

Voor aankomende zomer (2-14 augustus) zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen met plezier in het werken met kinderen die zich niet af laat schrikken door een reis naar Roemenië. We gaan daar met kinderen uit een tehuis twee fantastische zomerweken doorbrengen in een groepsaccomodatie. Ben jij 18-35 jaar en kijk jij er ook naar uit om je zomervakantie nuttig te besteden? Ga dan mee en bezorg 40 kinderen uit een kindertehuis twee weken lang een lach op hun gezicht!

Sector
Goede Doelen en Belangen

Maatje (M) (22-55 jaar)

Wij zijn op zoek naar een maatje (M) voor een 49 jarige, rustige, open man met veel interesses. Zo houdt hij van tekenen, wandelen, computers, natuur, motoren, hardrock, koken, geschiedenis, architectuur en nog veel meer. Deze veelzijdige man woont op onze woonvoorziening en het lijkt hem leuk om samen met zijn maatje leuke dingen te ondernemen en eventueel op een computer- of schildercursus te gaan.

Sector
Zorg en Welzijn

Sociaal maatje (M)

Wij zij op zoek naar een maatje (M) voor een 46 jarige, creatieve, extraverte, sociale man die graag sociaal contact wil en leuke dingen wil ondernemen. Hij heeft af en toe moeite met focussen, maar weet uiteindelijk wel wat hij wil. Ben jij man, direct, eerlijk, sociaal en spontaan en heb jij net als hij gevoel voor humor en ben jij een dagdeel per week beschikbaar? Meld je dan aan als maatje. Hij zou het erg fijn vinden om met iemand te praten en leuke dingen te ondernemen.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenmaatje (M)

Wij zijn op zoek naar een maatje (M) voor een 60 jarige, rustige, sociale man, die graag nieuwe sociale contacten op wil bouwen. Wij zoeken voor hem een man in de leeftijd 35-75 jaar, die het leuk vindt om samen activiteiten te ondernemen. De cliënt woont in onze woonvoorziening. Hij heeft verminderd zicht, maar staat voor veel dingen open. Hij is geïnteresseerd in computers en modelbouw en zou het leuk vinden om samen te fietsen, te wandelen of de stad in te gaan.

Sector
Zorg en Welzijn

Gezelligheidsmaatje

Wij zijn op zoek naar een maatje (M) voor een 61 jarige, rustige man, die zelfstandig in de stad woont. Hij heeft veel interesses, zo houdt hij van fietsen, muziek luisteren, de stad in gaan, kaarten en biljarten. Voor deze cliënt zijn wij op zoek naar een man, in de leeftijd 40-60 jaar, die het leuk vind om deze activiteiten samen met hem te ondernemen.

Sector
Zorg en Welzijn

Assistent beheerder

De vrijwilligers van de Stevenskring zorgen ervoor dat de Stevenskerk kan opengesteld worden voor het publiek. Er zijn altijd drie vrijwilligers aanwezig, die bezoekers ontvangen en o.a. ook koffie en thee verkopen in de koffiehoek. Dat brengt de nodige afwas met zich mee, en nog veel meer wanneer er een concert is geweest. Het opruimen van de afwas en van de keuken is de hoofdtaak van deze speciale vrijwilliger, die hiermee zowel de Stevenskring als de beheerder ondersteunt.

Sector
Kunst en Cultuur