Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Verkeersregelaars, rustpost, en controlepost medewerkers

Voor de Avondvierdaagse in Nijmegen-Noord zoeken wij enthousiaste vrijwilligers. Ruim 1300 kinderen lopen vier dagen in de omgeving van Oosterhout en Lent. Wij zoeken verkeersregelaars en mensen die de rust- en controleposten willen bemannen.

Sector
Sport en Recreatie

Tip Organisator Wijkenfestival november 2015

Het eerste wijkenfestival werd georganiseerd door de gemeente. Een tweede editie van het wijkenfestival moet meer voor en door bewoners worden. Nijmegenaren worden uitgedaagd om het Wijkenfestival zoveel mogelijk zelf te organiseren.
Om u een idee te geven van het wijkenfestival: Youtube, NMGN Doet! Wijkenfestival.

Sector
Evenementen

Tip Verzorger vogelvolière

Bij ons wonen cliënten die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Van groot belang is daarbij het behoud van eigenwaarde; ‘Ik mag zijn wie ik ben’. Het dierenpark is geopend op 20 september. Oussanten, een Ezel, Dwerggeiten, kippen en een Vogelvoliere behoren bij het dierenpark. In de toekomst komen er Vlaamse Reuzen bij voor knuffeltherapie met de clienten van ons huis. Bent u een vogelkenner en enthousiast, neem dan contact met ons op.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Kassamedewerker m/v

Voor het aankomende Kleinkunst festival op 10 en 11 oktober in Groesbeek zoeken wij een kassamedewerkster m/v.

Sector
Kunst en Cultuur

Presentator m/v

Voor het aankomende Kleinkunst festival op 10 en 11 oktober in Groesbeek zoeken wij iemand die als presentator de diverse acts gaat aankondigen en inleiden.

Sector
Kunst en Cultuur

Gastvrouw m/v

Voor het aankomende Kleinkunst festival op 10 en 11 oktober in Groesbeek zoeken wij iemand die als gastvrouw de bezoekers wil verwelkomen en begeleiden.

Sector
Kunst en Cultuur

Cameraman m/v

Voor het aankomende Kleinkunst festival op 10 en 11 oktober in Groesbeek zoeken wij iemand om video-opnames te maken van het toneelstuk tijdens dit festival.

Sector
Kunst en Cultuur

Natuurliefhebber

Samen met de activiteiten begeleidster vorm geven aan de natuurvereniging.

Sector
Zorg en Welzijn

Cijfermatige Milieuidealist

Met een nieuwsbrief over klimaatvriendelijke bedrijven wil ik de aandacht vragen voor verantwoorde manieren om reserve geld in te zetten. Meestal werk ik in het weekend de nieuwsbrief bij: dan staan de cijfers even stil en kunnen dus allerlei vergelijkingen gemaakt worden. Veel gegevens van internet moeten dan bij elkaar gezet worden; vrij saai werk.
Het gaat mij erom dat iemand het kan overnemen als ik een keer niet kan.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Vervoerder

Heb je een auto? Vind je het leuk om wat spullen heen en weer te rijden van Nijmegen centrum naar de Bredestraat in Nijmegen en vise versa? Dan ben je méér dan welkom.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Verkoper Keniaanse waren

Ben jij een verkooptalent? Weet je hoe je spullen mooi kunt presenteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sector
Goede Doelen en Belangen

Maaltijdbezorger

We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen maaltijden uit te delen aan ouderen in de wijk.
U werkt samen met iemand van de keuken van onze zorginstelling.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider aquarelleren

Adviseren van/lesgeven aan een groep enthousiaste en leergierige hobbyisten.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Maatje Activiteiten

De cliënt is een 28-jarige vrolijke jongeman die makkelijk in de omgang is. Hij geniet van aandacht. Hij houdt van activiteiten met geluid en beweging zoals zingen, muziek, dansen, wandelen en bewegingsspelletjes. Ook houdt hij van ritjes met de trein.

Sector
Zorg en Welzijn

Suppoost FLORIS-expositie

MediaDrome organiseert deze zomer een expositie over FLORIS in de Molenpoortpassage Nijmegen. De expositie is van 15 juni tot en met augustus 2015 en dagelijks geopend. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's die als suppoost ons willen komen versterken.

Sector
Evenementen

Begeleider Speelweek 24 t/m 28 augustus 2015

Ieder jaar organiseerd het GVO samen met MEE Gelderse Poort een speelweek voor 100 kinderen van ML en ZML scholen. De speelweek is voor kinderen die het leuk vinden om een week met elkaar door te brengen en om activiteiten te ondernemen. Het belangrijkste doel is om de kinderen een leuke en gezellige week te bezorgen waarin spel en spelen centraal staan.
Deze kinderen zijn tussen de 6 en 20 jaar oud. Ieder jaar hebben we een ander thema en dit jaar is het thema Disney.

Sector
Evenementen

Activiteitenmaatje

Sommige dingen zijn nou eenmaal leuker met z’n tweeën… Wil jij een maatje worden en samen leuke dingen ondernemen?

Sector
Zorg en Welzijn

Scoutingleider

Voor onze vereniging zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, ervaring is meegenomen maar is geen must. We zoeken primair naar leiding voor onze welpengroep, deze is altijd op de vrijdag avonden georganiseerd. Het werk bestaat uit het voorbereiden, organiseren en leiden van allerhande scouting activiteiten.

Sector
Overig

Campagnemedewerker

Contacten leggen/onderhouden met bedrijven, organisaties, winkels. Je wordt samen met anderen verantwoordelijk voor een doelgroep uit de campagne. Je gaat informeren over Fairtrade producten (waar te koop, bij wie, welke zijn er). Hiervoor krijg je informatie vanuit de campagne mee. Het doel is om zoveel mogelijk restaurants, winkels, bedrijven, organisaties, scholen en kerken te vinden die Fairtrade producten kopen en gebruiken.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Ondersteuner bij bowlen

Voor de activiteit bowlen zoeken we een enthousiast persoon die het leuk vindt bewoners te stimuleren en te helpen bij het bowlen.
Het bowlen vindt 1 keer in de twee weken plaats op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur bij de plaatselijke bowlingbaan Olround.

Sector
Zorg en Welzijn

Ondersteuner afdelingskeuken

Voor een afdeling met somatische bewoners zijn we op zoek naar een ondersteuner in de pantry.
U helpt in overleg waar nodig in de afdelingskeuken en bent bereid om eventueel aansluitend mee te helpen met koken.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitencoördinator

Onze activiteitencoördinator regelt de afspraken met werkgroepleden en projectmedewerkers (flexvrijwilligers) die we nodig hebben voor een activiteit. Hij of zij is het eerste aanspreekpunt voor acties, maar het succes van onze acties hangt af van de inzet van iedereen bij de organisatie. En daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken.
Naast 'vaste acties' (4 en 5 mei, tijdens Music Meeting, 10 december (Dag van de Rechten van de Mens)) bedenken we ook eigen acties n.a.v. de actualiteit.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Mede-organisator Schrijfmarathon

Amnesty Nijmegen organiseert op 10 december (Dag van de Rechten van de Mens) een schrijfmarathon (09-21 uur) in de bibliotheek Mariënburg. Daarvoor gaan we lokale groepen (clubs, bevriende organisaties e.d.) benaderen om tijdens één uur van de 12 uren het schrijfwerk op zich te nemen. Daarnaast gaan we BN-ers (Bekende Nijmegenaren) benaderen. Daarbij zullen we veel publiciteit proberen te voeren. We willen een groep vormen met enkele actieve Amnestyleden en flexvrijwilligers.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Gastheer/gastvrouw

We zijn opzoek naar een gastheer/gastvrouw voor in de ontvangstzaal . U werkt samen met de medewerker van de facilitaire dienst.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenbegeleider

Voor één van onze afdelingen (dementerende ouderen) zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die de bewoners willen begeleiden naar de activiteiten in de hal. Het gaat hier om de avonduren. Tussen ongeveer 19.30/21.00 uur in overleg. U gaat samen naar de hal en geniet daar van de geboden activiteit. U geniet ook samen van een eventueel hapje of drankje.

Sector
Zorg en Welzijn