Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Gastdocent Romeinse sportcultuur (februari t/m mei 2016)

De organisatie zoekt enthousiaste mensen om in de periode van februari tot en met mei 2016 een aantal gastlessen over Romeinse sportcultuur te geven op basis- en/of middelbare scholen in en om Nijmegen. Elke klas krijgt drie gastlessen van elk 60 minuten. De gastlessen worden in overleg ingepland.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Activiteitenmaatje

Je hebt één op één contact met iemand met lichte dementie op een dagbestedingsproject in een groentetuin. Je begeleidt de deelnemer tijdens de dagelijkse activiteiten in de groentetuin, keuken en dagbestedingsruimte. Als je vanaf 1 dagdeel of meer beschikbaar bent zijn er mogelijkheden.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Docent fietsen en verkeer

Samen met andere docenten verzorgt u de cursus fietsen en verkeer. De cursus is bedoeld voor volwassenen die (nog) niet kunnen fietsen.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Dierenverzorger

Op het platteland achter Kranenburg help je mee met de verzorging van dieren (pony's, varkens, konijnen, cavia’s, geiten, schapen, kippen, katten en een hond). Je maakt hokken schoon, helpt met voeren, met vachtverzorging en andere voorkomende werkzaamheden. Het is fijn als je ook kleine reparaties kunt uitvoeren. Eigen vervoer is noodzakelijk.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Taalmaatje

Onze medewerkers zetten zich in voor asielzoekers. Van activiteiten op het gebied van scholing en recreatie tot het wegwijs maken in de nieuwe omgeving: ze maken het verblijf van bewoners aangenamer. Hun inzet is onmisbaar en daar zijn wij ze dankbaar voor.

Wilt u uw talent, kennis en ervaring ter beschikking stellen en zo een bijdrage leveren aan de opvang van asielzoekers? Dan is vrijwilligerswerk bij het COA echt iets voor u!

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenbegeleider

Onze vrijwilligers zetten zich in voor asielzoekers. Van activiteiten op het gebied van scholing en recreatie tot het wegwijs maken in de nieuwe omgeving: ze maken het verblijf van bewoners aangenamer. Hun inzet is onmisbaar en daar zijn wij ze dankbaar voor.

Wilt u uw talent, kennis en ervaring ter beschikking stellen en zo een bijdrage leveren aan de opvang van asielzoekers? Dan is vrijwilligerswerk bij het COA echt iets voor u!

Sector
Zorg en Welzijn

Tuinbegeleider

Je begeleidt de bewoner in de heerlijke besloten tuin van de beschermende woonvorm. Je benoemt de bloemen, bomen, jaargetijden zodat de bewoner met dementie er nog meer van geniet. Als de tuinmedewerkers aan het werk zijn bekijk je samen met de bewoner de werkzaamheden. Wellicht kan de bewoner zelf nog iets doen op hoogte. Bijvoorbeeld viooltjes in een bak zetten of kruiden zaaien. We hebben een mooie tuin. Het gaat erom bewoners te begeleiden om ervan te genieten.

Sector
Zorg en Welzijn

Receptiemedewerker

Wij zijn een kleurrijke welzijnsinstelling in Nijmegen. We zetten ons in voor alle mensen in een kwetsbare sociaal economische positie, veelal met financiële problemen. Voor onze locatie in Oud West in wijkcentrum Titus Brandsma zoeken wij een receptiemedewerker.

Sector
Hulpverlening

Afficheverspreider

Wil je GRATIS onbeperkt naar theatervoorstellingen in de Lindenberg? Ja echt, gratis!

En heb je tijd om één keer per week wat promotiemateriaal (posters, flyers) te verspreiden in een gedeelte van Nijmegen?

Word dan afficheverspreider bij de Lindenberg!

Eén keer per week dus, en dan mag je gratis genieten van muziek, cabaret, toneel... Gouden kans, lijkt ons!

Interesse? Mail even naar publiciteit@delindenberg.com

Sector
Kunst en Cultuur

Gastheer/-vrouw

In het voorjaar start de wekelijkse ontmoetingsochtend Onbeperkt Houdbaar. Dit is een ontmoetingsochtend voor en door ouderen uit Oud-West.
Meerdere activiteiten worden aangeboden. Zoals samen koffie drinken, eten, bewegen en nog veel meer goeds om een beetje gelukkiger en gezonder oud te worden!

Sector
Zorg en Welzijn

PR-medewerker

Hulp gezocht bij de interne en externe communicatie van de organisatie. Afhankelijk van de afspraken kun je klussen doen of ondersteunen bij taken.

Sector
Zorg en Welzijn

Coördinatrice/chauffeuse boodschappendienst

In ondersteuning van de algemeen coördinatrices wordt een vrijwilligster gezocht die de verantwoordelijkheid voor de boodschappendienst over wil nemen. Dit betekent dat je één keer per week eten op datum haalt bij een winkel in Malden, op woensdagmorgen tussen 11 en 12 uur. Als er vaker boodschappen klaar staan en als je zelf niet beschikbaar bent, dien je zelf vervanging te coördineren.

Sector
Goede Doelen en Belangen

PR-talent voor markten

Op markten voorlichting geven over het werk van Wereldvrouwenhuis Nijmegen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Individueel begeleidsters (V)

Sociale talenten gezocht voor het begeleiden van vrouwen tijdens hun verblijf in het Wereldvrouwenhuis en in de zes maanden daarna..

Sector
Zorg en Welzijn

Persoonlijk maatje

Voor een lieve mevrouw met dementie die veel aandacht nodig heeft zoeken wij een vrijwilliger die graag met haar gaat wandelen, een spelletje doet of er gewoon voor haar is.

Sector
Zorg en Welzijn

Docent Digitale Vaardigheden

Onze organisatie verzorgt zogenoemde 'computerinloops' voor anderstaligen en laaggeschoolde autochtonen in de stadsdelen Oud West en Nieuw West. Iedere deelnemer volgt in eigen tempo een programma op maat. De docent Digitale Vaardigheden begeleidt de deelnemers individueel. Grotere groepen worden door twee docenten begeleid.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Maatje clubactiviteiten

Bewoners kunnen deelnemen aan diverse clubactiviteiten zoals o.a. meer bewegen voor ouderen, de creaclub en geheugentraining. Vrijwilligers bieden een helpende hand bij het ophalen van de deelnemers en het uitvoeren van werkzaamheden passend bij de betreffende club.

Sector
Zorg en Welzijn

Secretaris

Ons bestuur bestaat uit zeven leden en bepaalt in grote lijnen en in overleg met de bedrijfsleider het beleid. De secretaris notuleert de vergaderingen en zorgt voor de archivering.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Technisch coördinator NL-Doet

Wij zijn op zoek naar iemand die technisch goed onderlegd is m.b.t. klussen. Zaterdag 12 maart 2016 zullen wij gaan klussen. Wij hebben al een aantal vrijwilligers. Nu willen wij gaan schilderen (evt. ons podium afbreken/opbouwen) etc. Er moet geschuurd en geverfd worden. Genoeg te doen. Nu zoeken wij iemand die dit in goede banen kan leiden en een plan met ons kan maken.

Sector
Techniek

Chauffeur (eigen auto)

Wij zoeken vrijwillige chauffeurs. Om thuiswonende ouderen deel te kunnen laten nemen aan dagbesteding in ons verzorgingshuis moeten zij zowel door de week als in het weekend van huis naar locatie en vice versa worden vervoerd. Al jaren steunen wij daarvoor op vrijwilligers die dat met hun eigen auto tussen 9.30/10.00 uur en om 16.00 en/of 17.30 uur voor ons verzorgen. Wij zijn hard op zoek naar meerdere versterkingen van het chauffeursteam.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastvrouw/Gastheer

Wij zijn op zoek naar mensen die als gastvrouw/gastheer samen met onze stagiairs medeverantwoordelijk zijn voor de verzorging van de lunch op de Dagbesteding.

Sector
Hulpverlening