Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Zomerhulp Olympisch Waterlab (9 juli tm 4 september 2016)

Tijdens de zomervakantie (9 juli tm 4 september) staat het waterlab in het teken van de Olympische Spelen. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen drie proefjes rondom dit thema doen. Hiermee verdienen ze een medaille die ze mee naar huis mogen nemen. Om deze extra activiteiten zeven dagen per week aan te kunnen bieden zoeken we nog versterking voor ons vrijwilligersteam

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Secretaris

Ons bestuur bestaat uit zeven leden en bepaalt in grote lijnen en in overleg met de bedrijfsleider het beleid. De secretaris notuleert de vergaderingen en zorgt voor de archivering.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Gastvrouw of heer ('s avonds)

In Dukenburg zijn wij 2 jaar geleden gestart met een Restaurant voor ouderen. Op maandag, woensdag en vrijdag avond ontmoeten ongeveer 30 gasten elkaar om samen te gaan eten. Het is inmiddels een groot succes! We zoeken per direct een vrijwilliger wie het team op maandag kan komen versterken!

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gastgezin voor kat(ten)

Gastgezinnen voor opvang van een of meerdere katten, kittens of volwassen dieren. Tijdelijke opvang komt voor, bijv. i.v.m. een ziekenhuisopname van eigenaar. Ook moeten eigenaren soms afstand doen van hun kat en dan zoeken wij een nieuw thuis vanuit het gastgezin. Ook binnenkatten worden aangemeld.

De kosten voor voeding, verzorging en dierenartsbezoek worden volledig vergoed door de eigenaar, of, in het geval van een “afstandkat”, door ons, tot een nieuw thuis gevonden is.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Hondentrainer

Voor onze gezellige vereniging zoeken wij vrijwilligers die bereid zijn hondentraining te gaan geven op dinsdag avond of zaterdag middag. Wij bieden een opleiding, eigen groep (en) , 10 collega kynologisch instructeurs en nog zo'n 15 andere vrijwilligers, een prachtig park de Staddijk, alle mogelijkheden om met eigen hond te trainen of sporten.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Vervoerder met elektrische huifkar

De organisatie ondersteunt kinderen en volwassenen met een matig of (zeer) ernstig verstandelijke handicap en meervoudige complexe handicaps. Ook is onze organisatie er voor cliënten met een verstandelijke handicap en gedragsproblemen.
Met een elektrische huifkar de cliënten in kleine groepjes vervoeren van het Dagactiviteiten Centrum naar het zwembad, de manege of de woongroep en vice versa.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker front & backoffice

Onze organisatie biedt bezoekers een verrassende en unieke beleving. Ze worden helemaal ondergedompeld in een wereld waar ze zelf ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn. De verschillende belevingen maken bezoekers bewust van de obstakels, maar vooral van de mogelijkheden die een visuele beperking met zich meebrengt. Alle andere zintuigen staan op scherp. Het is een leuk en innovatief uitje dat zowel meer begrip als betrokkenheid creëert.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Klassieke Muziekbegeleider

Klassieke muziek luisteren met de bewoners en daarbij wat achtergrond informatie vertellen over de componist of de uitvoerder.

Sector
Zorg en Welzijn

Bewonersbegeleider bij Ziekenhuis Bezoek

U begeleidt een bewoner bij de wekelijkse boodschappen en bij ziekenhuisbezoeken bij de specialist waarbij u dient als een extra paar oren voor onze bewoner.

Sector
Zorg en Welzijn

Yoga begeleider

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die zich wil inzetten voor de Yoga activiteit voor mensen met een verstandelijke beperking.
Op de club is elke maandagavond van 19.00 – 20.00 uur een yogales voor mensen met een verstandelijke beperking. Het doel van de yogales is dat de deelnemers plezier hebben aan de yogaoefeningen en lichamelijk wat kunnen ontspannen. Het is een laagdrempelige les, zonder al te moeilijke oefeningen.

Sector
Zorg en Welzijn

Kantine medewerker/ster

Op ons mooie dierenpark in een groenrijke omgeving, kunnen bewoners met familie, medewerkers en buurtbewoners koffie en thee drinken.

Sector
Zorg en Welzijn

Organiseren voorlichtende of andere themabijeenkomsten

We zoeken een collega die helpt met het organiseren van voorlichtende en themabijeenkomsten voor onze achterban (mensen met een achtergrond in de psychiatrie).

Met bijeenkomsten willen wij hen op de hoogte houden van de vele veranderingen op het gebied van zorg, welzijn, inkomen en werk en in gesprek over hun zorgen.

Eerdere bijeenkomsten waren een succes, maar een uitdaging is voldoende belangstelling genereren. We zoeken iemand die dit nieuw leven in kan en wil blazen.

Sector
Zorg en Welzijn

Als ervaringsdeskundige in de psychiatrie je kwaliteiten inzetten

Je wilt je ontwikkelen tot ervaringsdeskundige in de psychiatrie met taken die bij jou passen, maar weet misschien nog niet goed wat je wilt en waar je goed in bent.

Bij ons kun je op zoek naar wat bij je past en ontdekken met welke talenten je direct of indirect wat kunt betekenen voor andere cliënten.

Je vindt er alle ruimte om te ontdekken, te groeien, geïnspireerd te worden in het vinden van je eigen plek als vrijwilliger bij ons.

Sector
Zorg en Welzijn

Zwemmaatje donderdag 25 augustus 2016

Tijdens de speelweek op GVO de Klup zoeken wij vrijwilligers die willen ondersteunen op donderdag bij de zwemactiviteit. Ongeveer 60-70 kinderen met een verstandelijke beperking zullen (verdeeld in 2 groepen) gaan zwemmen bij zwembad de Plons in Beuningen.

Sector
Zorg en Welzijn

Assistent werkleider

Wij zijn een werkbedrijf voor en door dak- en thuislozen. Wij zijn geen hulpverlenersorganisatie, maar een werkbedrijf met als doel participatie in de samenleving.

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met een klein team het werk bij ons in goede banen te leiden. Dit houdt in dat je de werkleiders ondersteunt in hun werkzaamheden door bijvoorbeeld werkroosters bij te houden, de dagloners te brengen en te halen en andere hand- en spandiensten te doen.

Sector
Zorg en Welzijn

Winkelmedewerk(st)er

Wij zoeken mensen die op verschillende dagdelen en onderdelen willen werken.
Teamplayer en meedenker.
Ook mensen met een beperking of met afstand tot de arbeidsmarkt zijn welkom.
De werkzaamheden zullen voorlopig tot en met december 2016 zijn.

Sector
Overig

Gespreksbegeleider

Wij zijn op zoek naar gespreksbegeleiders voor lotgenotengroepen.

Wat is een lotgenotengroep? Een lotgenotengroep bestaat uit mensen die een depressie hebben, of hebben gehad. Zij komen bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en te bespreken hoe zij met hun depressie omgaan. Alles wat te maken heeft met depressie is in deze groepen bespreekbaar. De groepen hebben een positieve insteek. Ze komen ongeveer eens per maand bij elkaar.

Sector
Zorg en Welzijn

Secretaris

Wij zoeken mensen die of een deeltaak willen vervullen of een meer permanente taak willen uitvoeren (secretaris).

Sector
Goede Doelen en Belangen

Medewerk(st)er Plukdagen en publieksactiviteiten

Wij zijn in de zomermaanden een groene ontmoetingsplek waar iedereen welkom is. Op zaterdagen mag je zelf fruit en bloemen komen plukken en tussen de bomen is het dan heerlijk toeven met een kop thee of koffie en een taartje. In de toekomst zijn er uitbreidingsplannen voor cursussen, culturele en educatieve activiteiten in de kas en boomgaard.

Sector
Evenementen

Medewerker Moestuin Kinderboerderij

Functieomschrijving:
Kinderboerderij Lindenholt zoekt:
Voor versterking van het team vaste medewerkers van de organisaties Pluryn, Driestroom en Gemeente Nijmegen zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor doordeweekse of weekenddagen. De werkplek is de Moestuin naast het Mondial College en kinderboerderij Lindenholt.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Social media Expert

De doelstelling van de goede doelen stichting in Nijmegen is het op speelse/kindvriendelijke wijze bieden van materiële, emotionele en
organisatorische ondersteuning aan kinderen en jongeren (leeftijd tot begin 20 jaar) met diabetes. Hierbij gaat het om het faciliteren c.q. financieren van minder draagkrachtigen door hen te helpen de
extra kosten te dragen die het leven met diabetes met zich meebrengt.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tekstschrijver

De doelstelling van de goede doelen stichting in Nijmegen is het op speelse/kindvriendelijke wijze bieden van materiële, emotionele en organisatorische ondersteuning aan kinderen en jongeren (leeftijd tot begin 20 jaar) met diabetes. Hierbij gaat het om het faciliteren c.q. financieren van minder draagkrachtigen door hen te helpen de
extra kosten te dragen die het leven met diabetes met zich meebrengt.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Webdesigner

De doelstelling van de goede doelen stichting in Nijmegen is het op speelse/kindvriendelijke wijze bieden van materiële, emotionele en organisatorische ondersteuning aan kinderen en jongeren (leeftijd tot begin 20 jaar) met diabetes. Hierbij gaat het om het faciliteren c.q. financieren van minder draagkrachtigen door hen te helpen de extra kosten te dragen die het leven met diabetes met zich meebrengt.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Medewerker game activiteit

Voor een nieuwe activiteit zijn wij op zoek naar vrijwilligers met verstand van computers / gamen. In september 2016 willen wij deze nieuwe activiteit aanbieden aan de deelnemers van GVO de Klup. De bedoeling is om jongeren met een verstandelijke beperking aan te spreken met een activiteit die op de hedendaagse interesse van jongeren aansluit.

Sector
Zorg en Welzijn