Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Algemeen coördinator

De coördinator heeft de dagelijkse leiding en is een belangrijke schakel in de communicatie tussen cliënten, medewerkers en bestuur. Hij of zij heeft een signaleringsfunctie en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het medewerkers/vrijwilligersbeleid.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Gastvrouw/gastheer

Het op gastvrije wijze ontvangen van bezoekers en gezelschappen en deze buiten en binnen bedienen.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Groenmedewerker voor miniatuurtuinen

Groenonderhoud van 11 mooie miniatuurtuinen van Nederlandse landschappen. Werk bestaat uit knotten van bomen, snoeien van heggen, onkruid verwijderen, tuin onderhoud en - herstel.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Centralist(e) Dieren in nood

Het is een coördinerende en sturende functie. Je moet zeer goed om kunnen gaan met emotionele mensen. Dit kunnen eigenaren zijn, mensen die advies willen, maar ook hulpvragen/meldingen van ketenpartners, zoals Politie, Brandweer, Rijkswaterstaat en gemeenten moeten doorgezet/gecoördineerd worden. Zeer stressbestendig zijn. Naast dierenkennis, communicatieve, logistieke vaardigheid, en maatschappelijke betrokkenheid is computervaardigheid absoluut een eis.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Gastheer/vrouw informatiecentrum

Als gastheer/vrouw voor het informatiecentrum ben je het visitekaartje van de organisatie. Je ontvangt bezoekers en informeert ze over het informatiecentrum. Je helpt mensen in het museumwinkeltje en begeleidt ze bij een bezoek aan de dassen. Als het rustig is kan je mensen ook in het informatiecentrum en de miniatuurtuinen rondleiden. Bij groepsbezoeken (schoolklassen/kinderfeestjes) werk je samen met collega-vrijwilligers en meegekomen begeleiders om het bezoek in goede banen te leiden.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Gastgezin voor kat(ten)

Gastgezinnen voor opvang van een of meerdere katten, doorgaans volwassen dieren. Tijdelijke opvang komt voor, bijv. i.v.m. een ziekenhuisopname van eigenaar. Ook moeten eigenaren soms afstand doen van hun kat en dan zoeken wij een nieuw thuis vanuit het gastgezin. Ook binnenkatten worden aangemeld.

De kosten voor voeding, verzorging en dierenartsbezoek worden volledig vergoed door de eigenaar, of, in het geval van een “afstandkat”, door ons, tot een nieuw thuis gevonden is.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Maatje gezocht

Het gaat om een rustige zelfstandige dame van 45 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Ze heeft behoefte aan iemand die de moeite neemt om haar vertrouwen te winnen en samen activiteiten te ondernemen.

Sector
Zorg en Welzijn

Taalmaatje (V) gezocht

Wij zijn op zoek naar een maatje(V) voor een 21 jarige vrouw van Turkse/Bulgaarse afkomst.
Zij is een rustig en positief ingestelde vrouw.
Belangrijk is dat het maatje de Turkse of Bulgaarse taal beheerst, als het Nederlands.
Het is de bedoeling dat je een x per week bij haar op bezoek gaat om leuke activiteiten te ondernemen. Daarnaast wil ze heel graag de Nederlandse taal leren en Nijmegen en de samenleving ontdekken.

Sector
Zorg en Welzijn

Fietsmaatje

Het gaat om een lieve zachtaardige jongen van 24 met een verstandelijke beperking.
Doordat hij snel afgeleid is kan hij niet zelfstandig deel nemen aan het verkeer op zijn driewieler.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenmaatje

Het betreft een rustige, licht verstandelijke beperkte, man van 72 jaar die graag een praatje maakt.

Sector
Zorg en Welzijn

Vismaatje

Het gaat om een zeer enthousiaste jongeman van 18 jaar vol energie. Hij zoekt een maatje om samen te vissen.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenmaatje

Het gaat om een lieve dame van 84 jaar met een verstandelijke beperking. Ze is daarnaast blind en zeer slecht horend.

Sector
Zorg en Welzijn

Maaltijdbegeleider

Voor een groepje van circa drie bewoners zijn wij op zoek naar een of meerder personen die hen willen begeleiden met de middagmaaltijd.
De maaltijd wordt genuttigd in het interne restaurant.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoekmaatje

Voor een bewoonster van een somatische afdeling zoeken we een bezoekmaatje. Heb je een hondje en wil je een maal in de week een bezoekje komen brengen. Mw houdt ook van een wandeling. Zelf zit zij in een rolstoel maar gaat nog graag naar buiten.

Sector
Zorg en Welzijn

Hulp bij proeverij

Voor de wekelijkse proeverij zijn we op zoek naar iemand die zich thuis voelt in de keuken. U maakt samen met de bewoner(s) iets lekkers. Het kan iets zijn om te bakken of om te koken. Dit kan ook seizoens afhankelijk zijn.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoekmaatje

Mevr. wil graag een bezoekmaatje die regelmatig bij haar op bezoek komt, een luisterend oor biedt en met wie ze gezellig koffie kan drinken. Mevr. is 75 en woont in haar eigen appartement.

Sector
Zorg en Welzijn

Taarten- en koekjesbakker

Samen met enkele dementerende ouderen die bakken erg leuk vinden maak je iedere keer weer iets anders. Je kiest vooral die koekjes en taarten waar de ouderen ook aan mee kunnen helpen.

Sector
Zorg en Welzijn

Secretaris

Wij zoeken voor een nieuw op te richten stichting een secretaris die ons gaat ondersteunen in alle functies die een secretaris betaamd.
Wij zijn een stichting die volledig verzorgde vakanties gaat organiseren voor gezinnen waarvan een van de gezinsleden een beperking heeft. Dit zullen wij doen met een vrachtwagen en een woontrailer die helemaal wordt aangepast.

Sector
Zorg en Welzijn

Penningmeester

Wij zoeken voor een nieuw op te richten stichting een penningmeester die ons gaat ondersteunen in alle functies die een penningmeester betaamd.
Wij zijn een stichting die volledig verzorgde vakanties gaat organiseren voor gezinnen waarvan een van de gezinsleden een beperking heeft dit zullen wij doen met een vrachtwagen en een woontrailer die helemaal word aangepast.

Sector
Zorg en Welzijn

Kok m/v

Wij zoeken voor een nieuw op te zetten stichting vrijwilligers die graag en goed kunnen koken, die gezinnen waarvan een van de gezinsleden een beperking heeft willen voorzien van ontbijt lunch en diner tijdens hun vakantie in Europa.

Sector
Zorg en Welzijn

Adl verzorgende

Voor een nieuw op te zetten stichting zoeken wij (algemene dagelijkse levensverrichtingen) adl verzorgende die mensen met een lichamelijke beperking kunnen voorzien van adl zorg tijdens hun vakantie in Europa.

Sector
Zorg en Welzijn

Bestuurslid ledenwerving en PR

In samenwerking met andere bestuursleden en clubleden promotieactie voor ledenwerving opzetten en uitzetten binnen de vereniging.
Daarnaast opzetten van PR beleid en contacten met diverse media onderhouden.
Hiertoe Facebook en Website onderhouden.

Sector
Sport en Recreatie

Secretaris

Algemene secretariaatswerkzaamheden.
Ledenadministratie
Notuleren vergaderingen
Bijhouden to do lijsten bestuursleden
Bijhouden werkgroepen overzichten en mutaties
Overige werkzaamheden zoals af te spreken in overleg binnen het bestuur

Sector
Sport en Recreatie

Verkoopmedewerkers

Voor onze gezellige kringloopwinkel zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor het goede doel.

Sector
Goede Doelen en Belangen