Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Assistent verkeersregelaars GIRO D'Italia 06 - 29 mei 2016

Voor de GIRO 2016 zijn wij opzoek naar zo'n 500 evenementenverkeersregelaars, dit houd in dat je assisteert bij de beroepsverkeersregelaars of een oversteekpunt of dranghek bewaakt voor een veilige doorstroom van de renners.

Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel.
Het lijkt je leuk om als evenementenverkeersregelaar aan de slag te gaan.

Sector
Evenementen

Tip Taalmaatje

Project LiNk van Vluchtelingenwerk is in Nijmegen, Lent en Oosterhout op zoek naar taalmaatjes, die één van de Eritrese jonge vluchtelingen (18 tot 23 jaar) in Lent willen ondersteunen bij het leren van de Nederlandse taal. De nadruk zal meestal liggen op het oefenen met de spreekvaardigheid, maar ook kan aandacht worden besteed aan lezen of schrijven. Als taalcoach spreek je één keer per week gedurende ongeveer anderhalf uur af met de vluchteling.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Activiteitenmaatje

Je hebt één op één contact met iemand met lichte dementie op een dagbestedingsproject in een groentetuin. Je begeleidt de deelnemer tijdens de dagelijkse activiteiten in de groentetuin, keuken en dagbestedingsruimte. Als je vanaf 1 dagdeel of meer beschikbaar bent zijn er mogelijkheden.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Taalcoach voor anderstaligen

De taalcoach ondersteunt de deelnemer op individuele basis bij het realiseren van zijn of haar persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Assistent(e) bij paardrijles

Wij zijn op zoek naar medewerkers die op de Maartenshoeve willen helpen met de verzorging van de paarden en assisteren bij de paardrijlessen voor groepjes kinderen en jongeren met een beperking. Van 9.30 uur tot 15.00 uur is er rijles voor kinderen van de St. Maartensschool in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar. Van 15.30 uur tot 17.00 uur is er rijles voor externe ruiters met een beperking. Op woensdagmiddag rijden kinderen uit de buurt.

Tijdens basisschoolvakanties van Nijmegen heb je vrij.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Kok

Ben jij op zoek naar een uitdaging, heb je affiniteit met de psychiatrie en wil je graag jouw bijdrage leveren aan onze doelgroep? Word dan vrijwilliger!
Wij zoeken voor onze organisatie in Nijmegen West een vrijwilliger die het leuk vindt om als gastheer of gastvrouw cliënten te ontvangen in onze huiskamer.

Sector
Zorg en Welzijn

vrijwilligers speelweek 2016

Wij organiseren elk jaar een speelweek voor kinderen met een verstandelijke beperking.
Het doel is om de kinderen een leuke en gezellige week te bezorgen.
Dit jaar is het thema: Afrika!
Voor deze speelweek zoeken wij vrijwilligers. De speelweek vindt plaats van maandag 22 augustus 2016 t/m vrijdag 26 augustus 2016.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker wetenschapsmiddag

Wij organiseren maandelijks een lezing door een professor van de Radboud Universiteit voor zo'n 60 kinderen van 9 - 12 jaar in het Technovium. Daarna worden er een uur lang proefjes gedaan. Een team van vrijwilligers organiseert en begeleid de middag. Als vrijwilliger doe je alle voorkomende werkzaamheden. Eén maal per maand vergaderen we.

Sector
Overig

Spreekuurmedewerker AZC

Op dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur beman je het vrijwilligersspreekuur op het asielzoekerscentrum. Namens project 'Aan de slag' vertel je over vrijwilligerswerk in Nijmegen en bied je specifieke vacatures aan.

Sector
Zorg en Welzijn

Websitemedewerker

Wie wil ons komen helpen bij het migreren van onze website naar Wordpress?

Sector
Hulpverlening

Zwemmaatje

Het begeleiden van mensen met dementie vanaf vervoer tot thuiskomst. Helpen met omkleden, in en uit het zwembad en samen een kopje koffie drinken.goed contact hebben is van belang.

Sector
Zorg en Welzijn

Filmer instructiefilmpje (eenmalig)

Samen met een student sport en bewegingseducatie van de HAN maak je een instructiefilmpje over bewegen met ouderen en dementie. Dit interne filmpje wordt gebruikt om andere stagiaires en woonbegeleiders te stimuleren om meer te bewegen met de bewoners.

Sector
Zorg en Welzijn

Ondersteuner financiële administratie

Wij bieden kosteloos praktische ondersteuning aan mensen die in financiële problemen zijn geraakt. Om deze mensen te kunnen ondersteunen beschikken we over een deskundig team van vrijwilligers, maar we kunnen nog een paar goede mensen gebruiken!

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenmaatje

We zijn op zoek naar mensen die samen met bewoners activiteiten ondernemen. Bent u de persoon die makkelijk contact legt, actief en ondernemend is, waardoor bewoners met een lach op het gezicht de dag beleven?

Sector
Zorg en Welzijn

Kerkbegeleider (intern)

Voor onze cliënten zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hen willen begeleiden van de afdeling naar de kapel.

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoeker met hond

Lijkt het jou ook leuk om met je hond op bezoek te gaan bij mensen die wat kwetsbaarder zijn dan jij en ik? Bijvoorbeeld omdat ze op hoge leeftijd zijn, zich eenzaam voelen of een beperking hebben? Meld je dan bij onze organisatie aan.
Nijmegen viert feest in 2016: met o.a. de 100 e Vierdaagse.De gemeente helpt daarom initiatieven die de stad een beetje mooier maken.
Wij doen mee en maken het verschil! Jij ook?

Sector
Zorg en Welzijn

Chauffeur m/v

Wij zoeken een chauffeur, die 's morgens cliënten ophaalt voor de dagbesteding en aan het eind van de middag weer naar huis brengt.
Wij zijn een cultuur-sensitieve dagbesteding en onze locatie staat in Hatert. We hebben verschillende auto's en personenbusjes in eigen beheer. Onze cliënten hebben een lichamelijke of psychiatrische beperking.

Sector
Zorg en Welzijn

Publieksbegeleider Educatie

Wil jij je steentje bijdragen aan de bewustwording rondom blinde en slechtziende mensen? Dat kan! Je bent werkzaam als publieksbegeleider en daarmee een echte ambassadeur van het museum. Heb jij affiniteit met educatie en vind je het leuk om bij te dragen aan de ervaring van scholieren en studenten? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Sector
Kunst en Cultuur

Gespreksmaatje

Voor een van onze bewoners zijn we op zoek naar een gespreksmaatje.

Sector
Zorg en Welzijn

Wandelmaatje

Voor een bewoonster van de Honinghoeve zijn we op zoek naar een wandelmaatje

Sector
Zorg en Welzijn

Maaltijdbegeleider

Voor afdeling de bijenkorf zijn we op zoek naar enthousiaste maaltijdbegeleiders voor het weekeinde.

Sector
Zorg en Welzijn

Werkmeester 2cv4u

Een vrijwilliger die zijn/haar technische ervaring graag inzet voor een activiteit die naast eigen plezier ook een maatschappelijke relevantie heeft. Kennis van autotechniek is niet per se noodzakelijk want er zijn ervaren Citroën 2CV monteurs aanwezig.
Heb je enige technische ervaring en vind je het leuk om met jongeren te werken?

Meld je dan als vrijwilliger aan via het contactformulier op de website of
bel Louis van Rijckevorsel, tel. 06-40593291.

Sector
Techniek

Cultureel maatje

Wij zijn op zoek naar een maatje voor een vriendelijke, rustige man woonachtig in Wijchen met een passie voor cultuur. Zo houdt hij van klassieke muziek, kunst, musea en kastelen bezoeken. Graag zou hij dit willen delen met een maatje. Hij vindt het o.a. ook fijn om samen een kopje koffie te drinken of een terrasje te pakken.

Sector
Zorg en Welzijn

Wandelmaatje

Ik ben op zoek naar meerdere medewerkers die het komende seizoen (sept '16 start) een wandelclub willen begeleiden voor mensen met een verstandelijke beperking. De bedoeling is om 1x in de maand een wandeling te gaan maken in het bos of een ander mooi stuk natuur in omgeving Nijmegen. Het is belangrijk dat de deelnemers met de taxi daar heen gebracht kunnen worden vanuit thuis. De wandeling zal rond de 5 km zijn, zodat er lekker bewogen kan worden. De wandelingen vinden op zondag plaats.

Sector
Zorg en Welzijn