Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip PR medewerker

Heb jij talent voor ledenwerving en het schrijven van teksten voor advertenties? Dan is de functie van PR medewerker je op het lijf geschreven.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Gastvrouw/heer

Als gastvrouw/heer begeleid je een handwerkactiviteit waar ouderen aan meedoen. Er wordt gewerkt met wol en andere materialen onder het genot van een kopje koffie en gezelligheid.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Hulpdienst medewerker

Als vrijwilliger bij De Landelijke Luisterlijn speel je een belangrijke rol bij de ondersteuning van onze maatschappij. Daarnaast werk je aan je eigen ontwikkeling. Denk hierbij aan intervisiebijeenkomsten, contactavonden en een jaarlijkse themadag.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Chauffeur

Voor het vervoeren van onze cliënten zijn wij op zoek naar een chauffeur. Je maakt hiervoor gebruik van het busje van onze organisatie.

Sector
Zorg en Welzijn

Wandelaar

Voor onze locaties: Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en St. Jozefklooster zijn we op zoek naar mensen die graag hun beste beentje voor zetten en met onze bewoners een wandeling willen maken.

Sector
Zorg en Welzijn

Verzorger Aquarium

Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar iemand die een passie en ervaring heeft in het verzorgen van een aquarium en dit zelfstandig kan uitvoeren.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Transferhulp

Voor de locatie Joachim en Anna zijn wij op zoek naar mensen die onze bewoners van A naar B willen brengen binnen onze locatie.

Sector
Zorg en Welzijn

Enthousiast Biljarter

U bent een liefhebber van biljart en wil dit graag delen met anderen? In onze locatie Joachim en Anna heten wij u dan graag welkom om samen met onze bewoners te biljarten.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider activiteiten

Heb jij affiniteit met inburgeraars in Nijmegen en vind je het leuk om je samen met hen actief in te zetten in Nijmegen? Ben jij iemand die het leuk vindt om verantwoordelijkheid te nemen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Sector
Zorg en Welzijn

Secretaris.

Als tennisclub zoeken we iemand die het bestuur gaat ondersteunen met het beheren van het secretariaat. Ook is het mogelijk te participeren in het bestuur en het mede organiseren en dragen van evenementen.

Sector
Sport en Recreatie

Algemeen Bestuurslid

Wij zijn op zoek naar jou, je bent creatief en wilt je inzetten voor een Nierpatiëntenvereniging. Je bent enthousiast om de organisatie van de vereniging te ondersteunen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Secretaris

Wij zijn op zoek naar jou, iemand die zich wil inzetten voor een patiëntenvereniging en enthousiast is om het secretariaat te beheren.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Coördinator

Wij bieden dakloze vrouwen, zonder verblijfsvergunning met gezondheidsproblemen, tijdelijk onderdak en een activiteitenprogramma gericht op de versterking van de zelfredzaamheid. Voor het aansturen van onze groep vrijwilligers (35) zijn wij op zoek naar een coördinator die zorgt draagt dat alle activiteiten en de begeleiding van de vrouwen goed verloopt.

Sector
Hulpverlening

Bestuurslid

Wij zoeken iemand die in ons bestuursteam wil versterken, zo mogelijk op termijn in de functie van secretaris; het administratieve gedeelte van het secretariaat wordt uitgevoerd door een vrijwilliger administratieve taken.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Begeleider fietstechniek

Verstand van fietsen repareren en graag werken met jongeren? Dan zijn we op zoek naar u! Wij zijn op zoek naar een begeleider voor het vak fietstechniek.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Docent NT2 voor hoog opgeleiden

De docent van de avondcursus Nederlands als tweede taal (NT2) voor hoog opgeleiden verzorgt taallessen voor hoog opgeleide volwassen anderstaligen (migranten en vluchtelingen).

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Kok

Gezocht iemand die kan koken en het een leuke uitdaging vindt om voor een niet al te groot bedrag een maaltijd te koken voor de deelnemers en vrijwilligers van het Jongeren muziekproject.
Vrijdagmiddag wordt onze locatie omgetoverd tot een plek waar jongeren en twintigers hun grenzen kunnen verleggen, hun verhaal kwijt kunnen en zich thuis kunnen voelen. Elke vrijdag wordt er ook samen gegeten. Dit is een belangrijk moment om samen te delen.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider Wiskunde

Wij zoeken een begeleider die bijles wiskunde kan bieden voor middelbare scholieren die hun diploma op de weekendschool hebben behaald. In het na-traject van IMC Weekendschool bieden we onze oud-leerlingen (leeftijd 13+) hulp in hun reguliere schoolloopbaan, o.a. door hen bijles te geven in bepaalde schoolvakken.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Algemeen bestuurslid

Het bestuur is het kloppend hart van de afdeling Nijmegen. Als lid van het Bestuur bepaal jij mede het beleid voor de komende jaren en welke activiteiten de afdeling gaat uitvoeren. Rode Kruis Nijmegen is een bruisende afdeling met relatief veel jonge mensen aan boord.

Sector
Hulpverlening

Gym-assistent

Ben jij sportief en lijkt het je wat om onze docent te helpen bij de wekelijkse gymles voor ouderen? Dan is deze vacature mogelijk iets voor jou

Sector
Zorg en Welzijn

Assistent Tai-chi les

Heb jij kennis van Tai-chi en lijkt het je leuk om onze docent te assisteren bij zijn wekelijkse les aan ouderen?

Sector
Zorg en Welzijn

Gastdocent

Lijkt het jou leuk om leerlingen van groep 7, 8 en de brugklas te leren wat hun rechten zijn en hoe hun leeftijdsgenoten wereldwijd in actie komen voor de verbetering hiervan?
Een achtergrond in rechten is geen vereiste.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Voorzitter

Houd je van boeken, ben je besluitvaardig en wil je je inzetten voor een goed doel? Wordt dan voorzitter bij Books for Life!

Sector
Goede Doelen en Belangen