Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Suppoost in het oudste huis van Nijmegen

Tijdens de Open Monumentendagen, op 12 en 13 september 2015, gastheer/gastvrouw/suppoosten in het Besiendershuis.
Dagelijks van 12.00-17.00 uur, samen met een van de beheerders. Wellicht vaker in de toekomst.
www.besiendershuis.com

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Bemiddelingsmedewerker

Als bemiddelingsmedewerker help je de toekomstige vrijwilligers van Nijmegen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Dit kan face to face maar het meeste gebeurt digitaal. Als bemiddelingsmedewerker ben je werkzaam in een team.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Begeleider IMC Weekendschool

Onze school zoekt vrijwilligers die een groep gemotiveerde, nieuwsgierige kinderen van 10-14 jaar wil begeleiden. De kinderen krijgen les op zo'n 30 zondagen in het jaar van professionals uit de wetenschap en cultuurwereld, om zo hun toekomstperspectief te vergroten en hun talenten te ontdekken.Het is speciaal voor kids uit aandachtswijken. Zij melden zich vrijwillig aan.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Centralist(e) Dieren in nood

Het is een coördinerende en sturende functie. Je moet zeer goed om kunnen gaan met emotionele mensen. Dit kunnen eigenaren zijn, mensen die advies willen, maar ook hulpvragen/meldingen van ketenpartners, zoals Politie, Brandweer, Rijkswaterstaat en gemeenten moeten doorgezet/gecoördineerd worden. Zeer stressbestendig zijn. Naast dierenkennis, communicatieve, logistieke vaardigheid, en maatschappelijke betrokkenheid is computervaardigheid absoluut een eis.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tip Gastheer/vrouw informatiecentrum

Als gastheer/vrouw voor het informatiecentrum ben je het visitekaartje van de organisatie. Je ontvangt bezoekers en informeert ze over het informatiecentrum. Je helpt mensen in het museumwinkeltje en begeleidt ze bij een bezoek aan de dassen. Als het rustig is kan je mensen ook in het informatiecentrum en de miniatuurtuinen rondleiden. Bij groepsbezoeken (schoolklassen/kinderfeestjes) werk je samen met collega-vrijwilligers en meegekomen begeleiders om het bezoek in goede banen te leiden.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Info/advies medewerker

Kom je ons team versterken?
Wij zijn er voor de alle wijkbewoners.
We geven informatie en advies in praktische zaken. Brengen wijkbewoners in contact met elkaar, We willen meer bekendheid geven aan onze organisatie, promotie-activiteiten, en we ondersteunen wijkbewoners om initiatieven en ideeën in praktijk brengen.

Sector
Zorg en Welzijn

Ondersteuner in de schooltuin

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om samen met en ook wel zonder kinderen in de schooltuin te werken.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Administratief medewerker werkplaats

Administratieve ondersteun(st)er voor de werkplaats, de assistent-monteurs en de vrijwilligers.
Onze motorwerkplaats voor mensen met afstand tot arbeid is vorig jaar gestart en flink gegroeid. Wij zoeken nu iemand voor kantoorwerkzaamheden en om administratie bij te houden, zowel van materiaal als van werkzaamheden, als ook van de mensen die er werken.

Sector
Techniek

Coördinator markten

Zorgen dat het Wereldvrouwenhuis regelmatig, liefst maandelijks, op een markt kan staan om vrijwilligers, onderdakgevers en donateurs te kunnen werven.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Chauffeur

Het ophalen en thuis brengen van ouderen naar en van de dagbesteding.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenbegeleider/ster

Voor de dagbesteding voor ouderen zoekt onze organisatie een maatschappelijk betrokken activiteitenbegeleider/ster. Klets je graag met mensen, ben je ook goed in het spelen van spelletjes en vind je het leuk om een kopje koffie te drinken en eten uit te serveren?
Reageer dan snel en maak kennis met de leukste groep ouderen van Nijmegen.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenmaatje

Wij zoeken maatjes voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Dit houdt in dat de cliënt thuis, in een gezinsvervangend tehuis of een andere instelling woont. De vriendenkring van mensen met een (verstandelijke) beperking is vaak niet groot en de mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten betrekkelijk klein.
Sommige dingen zijn nou eenmaal leuker met z’n tweeën… Wil jij een maatje worden en samen leuke dingen ondernemen?

Sector
Zorg en Welzijn

Coördinator markten

Coördineren om maandelijks op een markt te gaan staan om de organisatie bekender te maken en om nieuwe vrijwilligers, onderdakgevers en donateurs te werven.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Overblijfmedewerker tussenschoolse opvang

Overblijfmedewerker tussen schoolse opvang (TSO) in Malden.

Onze school is een (brede) school in het centrum van Malden. Er is een fijne grote buitenruimte met voetbalkooi waar we altijd gebruik van maken.

Sector
Overig

Maatje activiteiten

De cliënte is een vrolijke, gezellige en spontane vrouw van 48 jaar die erg makkelijk is in de omgang. Zij is spastisch, slechthorend en kan moeilijk praten. Ze maakt gebruik van een communicator maar kan zich ook goed uitdrukken via gebaren. In het één op één contact is zij na enige gewenning redelijk verstaanbaar.
Korte afstanden kan zij lopen, voor langere afstanden gebruikt ze een fiets of een duwrolstoel.

Sector
Zorg en Welzijn

Fotografie begeleider

Voor een van onze bewoners die als hobby fotografie heeft maar het zelf niet meer zo goed kan overzien zoeken we iemand die enthousiast is om deze bewoner te assisteren bij foto's maken, instellingen van het toestel en plaatsten op de computer.
U werkt hierbij samen met de dagbestedingscoach.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteiten Maatje

Je gaat samen met een bewoner naar stad.
Met rolstoel en openbaar vervoer is dit mogelijk.

Sector
Zorg en Welzijn

Makelaar Informele Zorg (MIZ)

Als Makelaar Informele houd je het overzicht van informele zorgorganisaties in Nijmegen up-to-date. Daarnaast adviseer je professionals en vrijwilligers van het SWT en de STIPs op aanvraag bij het zoeken naar passende ondersteuning door vrijwilligers.

Sector
Zorg en Welzijn

Ontmoetings Maatje

Voor een vrouw van 61 jaar uit Lent, zijn wij op zoek naar een maatje met een lief/zacht karakter. Ze is beschermd opgevoed, niet altijd even weerbaar. Zij heeft vooral behoefte aan gezellig en laagdrempelig contact, verder geen ingewikkelde gesprekken. Het lijkt haar heel leuk om (twee)wekelijks erop uit te gaan met iemand. Kan van alles zijn, op een terrasje zitten vindt ze ook al leuk. Een maatje met een auto zou prettig zijn. Ze heeft geen voorkeuren wat betreft man/vrouw of jong/oud.

Sector
Zorg en Welzijn