Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Gastheer/-vrouw

Wij zijn op zoek naar een gastheer/vrouw die de bardienst verzorgd, de mensen verwelkomt, een praatje maakt met de bezoekers, zorgt voor een prettige sfeer in de kantine en de bezoekers de weg wijst binnen ons centrum.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Festivalmedewerkers op 't Eiland 10 tm 23 juli 2018

Het leukste festival van de zomerfeesten komt er weer aan! We zijn weer op zoek naar enthousiaste Eilanders! Heb je zin om mee te werken op het pontje, achter de schermen, bij de op- of afbouw en nog heel veel andere leuke taken tegen vrijwilligersvergoeding? Meld je dan snel aan!

Sector
Evenementen

Regiocoördinator

Wij zijn op zoek naar een regiocoördinator voor de regio Gelderland/Limburg.

Sector
Zorg en Welzijn

Ondersteuner online hulpverlening

Wij zijn op zoek naar een praktische ondersteuner, die cliënten helpt met het doorlopen van een online hulpverleningsprogramma.

Sector
Zorg en Welzijn

Transfer hulp

Voor een aantal van onze locaties zijn we op zoek naar een transferhulp.

Sector
Zorg en Welzijn

Biljart maatje

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te gaan biljarten met één van de bewoners. Heeft u altijd al weer eens een balletje in willen tikken. Neem dan gerust contact met ons op.

Sector
Zorg en Welzijn

Zwembegeleider

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te bewegen en dit samen met de oudere bewoners te doen en hen hierin te begeleiden. Professionele begeleiding is hierbij uiteraard ook aanwezig.

Sector
Zorg en Welzijn

Penningmeester

Wij zijn op zoek naar een penningmeester.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Telefonisch contactmedewerker

De Zilverlijn is een telefonische dienst voor ouderen. Ouderen geven zich op omdat ze graag een praatje willen maken. Vaak komen ze weinig de deur uit en ze hebben behoefte om regelmatig even iemand te spreken. De Zilverlijn is geen hulplijn. Het gaat om een luisterend oor: dat kan een gezellig praatje zijn of een goed gesprek.

Sector
Zorg en Welzijn

Keuken-/maaltijdhulp

Voor een aantal van onze locaties zijn we op zoek naar een keuken-/maaltijdhulp

Sector
Zorg en Welzijn

Bezoekmaatje

Voor een aantal van onze locaties zijn we op zoek een bezoekmaatje die iets wil betekenen voor de oudere medemens.We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om een van de bewoners te bezoeken. Zij stellen persoonlijk aandacht altijd zeer op prijs.

Sector
Zorg en Welzijn

Activiteitenbegeleider

Voor een aantal van onze locaties zijn we op zoek naar een activiteitenbegeleider.

Sector
Zorg en Welzijn

Wandelmaatje

Voor een aantal van onze locaties zijn we op zoek naar een wandelmaatje.

Sector
Zorg en Welzijn

Medewerker bingo

Ter aanvulling op het huidige bingoteam zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om de gezellige bingoavonden mede te ondersteunen!

Sector
Zorg en Welzijn

Maatje

Onze organisatie is er voor mensen met complexe problematiek. Vaak zijn dat meerdere zorgvragen in een. Iedereen krijgt passende hulp. Bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Het liefst thuis en in de wijk. Maar ook op onze locaties.

Sector
Zorg en Welzijn

Moestuinder

voor een van onze buurtmoestuinen..Liefst met ervaring. Je werkt samen in een diverse groep, o.a. met mensen in een kwetsbare positie. De moestuingroep komt gemiddeld één á twee keer per week bij elkaar in de moestuin

Sector
Zorg en Welzijn

Kok

Wij zoeken een ervaren kok die het leuk vindt onze kookgroepen te begeleiden en te helpen onze menu’s te bedenken.
Wij bereiden tweemaal per week een vegetarisch en seizoensgebonden drie-gangen menu voor en door buurtbewoners. We maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van groentes uit onze eigen buurtmoestuinen. Een deel van onze deelnemers zijn mensen in een kwetsbare positie.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Collectant (14 t/m 20 juli 2018)

Hoe mooi zou het zijn als we Vierdaagsefeesten helemaal op zonne-energie kunnen laten draaien? Dat lijkt ons geweldig. Daarom gaan we samen met bezoekers van de feesten geld inzamelen. Als iedere bezoeker een bedrag ter waarde van een biertje geeft, dan zijn we in een klap energieneutraal. Want met het ingezamelde geld leggen we op daken van boeren in de regio onze eigen zonnepanelen.
Doe je mee?

Sector
Evenementen

Kok

Houdt u van Indisch koken? Dan is het verzorgen van de lunch voor ouderen met een Indische achtergrond echt iets voor u.

Sector
Zorg en Welzijn

Webmaster

Ben je goed in het beheren van een website en geïnteresseerd in kunst en cultuur, dan zijn wij op zoek naar jou!

Sector
Kunst en Cultuur

Docent website bouwen WordPress

Wij zijn op zoek naar iemand die een cursus (6 lessen) website bouwen met WordPress kan geven.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Bestuurslid

Wij zijn op zoek naar iemand die op de juiste manier actief invulling kan geven aan een algemene bestuursfunctie

Sector
Hobby en Vrije Tijd