Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Kok (soep)

Wijkbewoners die in een wisselend of vast duo soep willen koken.

Sector
Bewonersinitiatieven

Tip Winkelmedewerker m/v

We zoeken mensen die gastvrouw/heer willen zijn voor onze stichting.
De taken variëren van goederen aannemen van donateurs, goederen sorteren en goederen pakketten maken en uitdelen tot klanten ontvangen met kopje koffie/thee en een praatje.
Op woensdag wordt er CreaKansje gegeven waar mensen hun creativiteit in kwijt kunnen en ondersteund worden.

Sector
Hulpverlening

Tip Chauffeur (maart t/m Juni 2017)

In het kader van een promotiestudie onderzoeken wij het effect van verschillende beweegprogramma's op het geheugen bij ouderen met dementie. Deze ouderen volgen gedurende 3 maanden 3 beweeglessen per week op verschillende locaties in Nijmegen. Een beweegles duur maximaal 1 uur. Om het voor de ouderen mogelijk te maken om deze beweeglessen te volgen zijn wij op zoek naar chauffeurs die de ouderen zouden willen ophalen en brengen. Ons onderzoek start in de week van 6 maart en loopt t/m 16 juni.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Festivalvrijwilligers - Go Short 5 tot 9 april 2017

Zonder vrijwilligers, no go! Vrijwilligers zijn de helden die zich gedurende het hele festival inzetten om het tot een groot succes maken. Soms zijn ze duidelijk zichtbaar, soms blijven ze op de achtergrond, maar allemaal zijn ze even belangrijk.

Sector
Kunst en Cultuur

Cultuurminnend gezelschapsmaatje

Je begeleidt een meneer tijdens kleine uitstapjes naar het museum, café, exposities in de stad. Hij is zeer belezen, heeft brede belangstelling voor muziek en kunst. Hij geniet ervan om samen hierover te praten. Tijdens de kleine uitstapjes benoem je de zaken die je ziet en verzorgt de zaken die samenhangen met de activiteit zoals de rolstoel pakken, de jas helpen aandoen. Meneer heeft lichte vorm van dementie waardoor alles wat langzamer gaat dan vroeger.

Sector
Zorg en Welzijn

Help mee bij Run for KiKa Nijmegen!

Run for KiKa is hét hardloopevenement waarbij deelnemers zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). KiKa zet zich in om geld in te zamelen voor meer onderzoek en betere behandelmethoden, met als doel 95% genezingskans. Voor een fantastisch Run for KiKa zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de locatie Nijmegen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

60 Vrijwilligers voor tuinwerkzaamheden 20 mei 2017.

Op 20 mei 2017 organiseert de Internationale Bouworde een jubileumproject in Nijmegen: we zoeken 60 vrijwilligers, jong en oud, om te vieren dat onze stichting 60 jaar bestaat!

We gaan met zijn allen aan de slag om een ander te helpen. Je gaat een paar uur aan het werk in bijvoorbeeld een verwaarloosde tuin van iemand die niet in staat is om het tuintje te onderhouden of je knapt een speeltuin of parkje in de buurt op. Het doel is om samen te werken met en voor mensen die het nodig hebben.

Sector
Evenementen

Leesgroep filosofie

Verder denken over jezelf en de wereld om je heen.
Wat kan ik weten,
Wat moet ik doen,
Wat mag ik hopen,
Wat is de mens.
En wat is rechtvaardigheid in je leven en in de wereld?

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Filosofie voor beginners

Verder denken over jezelf en de wereld om je heen.
Wat kan ik weten,
Wat moet ik doen,
Wat mag ik hopen,
Wat is de mens.
En wat is rechtvaardigheid in je leven en in de wereld?

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Cursusleider Yoga

Van inspanning naar ontspanning.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van lichaams-, ademhalings-, ontspanningsoefeningen en meditatie.
Er wordt onder meer gebruik gemaakt van asana's.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Cultureel Maatje

Wij zijn op zoek naar een maatje voor een vriendelijke, rustige man woonachtig in Wijchen met passie voor cultuur. Zo houdt hij van klassieke muziek, kunst, musea en kastelen bezoeken. Graag zou hij dit willen delen met een maatje. Hij vindt o.a. ook fijn om samen een kopje koffie te drinken of een terrasje te pakken.

Sector
Zorg en Welzijn

Activerend Maatje

Voor een aardige, rustige man in Lent zoeken wij een activerend maatje. Momenteel brengt hij veel tijd door aan hobby’s binnenshuis. Graag zou hij echter meer onder de mensen willen zijn en meer activiteiten buiten de deur willen ondernemen, zoals wandelen, naar de stad of sporten.

Sector
Zorg en Welzijn

Kookassistent Maandagavond

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk lijkt om met een groep deelnemers (ongeveer 6) met een verstandelijke beperking te koken. Dit doe je samen met 1 a 2 collega-vrijwilliger(s)

Sector
Zorg en Welzijn

Assistent fotograaf

Onze FotoStudio is op zoek naar een medewerker met uitgebreide kennis van fotografie, deelnemers kan begeleiden en in opdracht te werken.
Onze Fotostudio is leerwerkplek. Er worden fotocursussen en workshops gegeven. Er wordt gewerkt aan opdrachten zowel in de studio als op locatie. De FotoStudio is geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Sector
Zorg en Welzijn

Docent NLP

Wij zijn op zoek naar een docent die voor ons een cursus NLP wil verzorgen. De docent moet minimaal zijn practitioner examen hebben afgelegd. Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Docenten (met cursusvoorstel)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste docenten die tegen een vrijwilligersvergoeding cursussen willen verzorgen voor onze organisatie. U kunt ons zelf benaderen met een cursusvoorstel. Neem daarvoor contact op met het secretariaat en laat u informeren over de mogelijkheden.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Knikkerbaan bouwen

Binnen MediaDrome is Jelle Bakker (knikkerbaan.nl) aan het bouwen en filmen van meerdere knikkerbanen. Hij is op zoek naar een vrijwilliger(s) die zowel in de voorbereidende fase als werken aan nieuwe projecten hem kan assisteren. Jelle bouwt naast banen binnen Tante Hannie in de Molenpoort Nijmegen als nationaal en zelf internationaal.

Sector
Kunst en Cultuur

Real life game designer

We gebruiken (real life) gaming om mensen te verbinden met elkaar, geschiedenis en de stad.

De Ingrediënten die we daarvoor inzetten: een bak creativiteit, een berg energie, groot draagvlak van partners in de stad, keihard werken en heel veel lol.

We zoeken iemand die mee bouwt aan onze projecten/games.

Je gaat aan de slag met het ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van de storyline en opdrachten voor de projecten/games in 2017.

Sector
Evenementen

Coördinator vrijwilligers

De functie is uitvoering geven aan alle aspecten van het vrijwilligersbeleid en aansturing van de dagelijkse vrijwilligerspraktijk in het Park.
Meer dan 25 vrijwilligers zijn actief binnen ons Park. Het is een zeer diverse groep mensen die actief zijn voor het park en hun medemens voor een bepaald aantal uren per week of per maand.
De coördinator vrijwilligers legt verantwoording af aan het bestuur.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Webredacteur

De webredacteur verzorgt de content van onze website. Deze website is gebouwd in Youmla en zal in de komende tijd verbeterd worden. De webredacteur speelt daarin een belangrijke rol.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Coördinator Publiciteit

Wij verkopen fairtrade artikelen, die afkomstig zijn van producenten in Azië, Amerika en Afrika. De coördinator Publiciteit verzorgt externe reclame-uitingen voor onze winkel. Onze winkel wordt uitsluitend door vrijwilligers gedraaid.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Winkelmedewerker

Wij zoeken winkelmedewerkers die fairtrade artikelen willen verkopen. Deze artikelen komen van producenten in Azië, Amerika en Afrika.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Coördinator Activiteiten

De Vereniging is een middelgrote patiëntenvereniging met bijna 9.000 leden. De ruim 500 vrijwilligers in de vereniging worden ondersteund door een eigen bureau met 8 medewerkers. Het bureau voert activiteiten uit voor lotgenotencontact, voorlichting, belangenbehartiging en wetenschapsbeleid. De Vereniging organiseert jaarlijks het WPD-congres, landelijke dagen en cursussen in de Parkinson Academie. Op regionaal niveau zijn er wekelijks activiteiten in de Parkinson Cafés.

Sector
Zorg en Welzijn