» Leiding zomerkamp

Terug naar het vacature overzicht.

Deze vacature is gedeactiveerd.

Details

Voor onze educatieve vakantiekampen voor middelbare scholieren zijn wij op zoek naar nieuwe leiding. Samen met andere studenten en pas afgestudeerden uit het hele land organiseer en leid je een kamp variërend in lengte van 3 tot 8 dagen.

Kinderen die bij ons op kamp komen, hebben veelal een achterstand op school, door ziekte of anderszins, of hebben een steuntje nodig in de rug. Door in kleine groepjes begeleiding te geven, twee tot drie leerlingen per leiding, hopen we de kinderen het steuntje in de rug te kunnen geven dat ze nodig hebben.

Naast de 6 uur bijspijkeren per dag proberen we een echt vakantiegevoel neer te zetten door leuke en ontspannende activiteiten te doen, zoals spellen, sporten, muziek maken en alles wat de leiding maar bedenkt. Door onze relatief kleine groepsgrootte (maximaal 21 deelnemers en 8 leiding) is het altijd heel gezellig. Alle gemaakte onkosten, zoals reizen, worden vergoed.


Sector:
Onderwijs, educatie en voorlichting
Doelgroep:
Jongeren
Soort werkzaamheden:
Activiteitenbegeleiding, Cursus- en lesbegeleiding
Vacaturenummer:
14883

Meer informatie of reageren op deze vacature?

Dit is slechts een beperkte weergave van de vacature. Om de vacature in zijn geheel te bekijken moet u registreren of inloggen.

Om te kunnen reageren op deze vacature moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

Heeft u nog geen account bij Vrijwilligerscentrale Nijmegen? Klik dan hier om u te registreren.