» Go Short - International Short Film Festival Nijmegen

Terug naar het vacature overzicht.

Deze vacature is gedeactiveerd.

Details

Hou jij van films en festivals, wil je ervaring opdoen in de culturele sector of vind je het leuk om vrijwilligerswerk te doen? Dan zoeken wij jou als vrijwilliger van Go Short! Go Short is hét jaarlijkse filmfestival voor de korte film, en dit jaar vindt van 3 t/m 7 april 2019 alweer de 11e editie plaats. Wil jij onderdeel worden van dit enthousiaste, gemotiveerde en bovenal gezellige team vrijwilligers? Kijk dan op www.goshort.nl/vrijwilliger voor meer informatie en schrijf je snel in.

Zo kun je bijvoorbeeld onderdeel uitmaken van de festivalredactie, of word je zaalmanager , host of barmedewerker. Kijk op https://www.goshort.nl/vacature-type/vrijwilligersposities/ voor meer informatie over alle functies.


Sector:
Kunst en Cultuur
Doelgroep:
Divers
Soort werkzaamheden:
Activiteitenbegeleiding, Coördinatie en organisatie, Gastheer/gastvrouw, Horeca/maaltijdverzorging, Informatie/Advies/Voorlichting, PR/communicatie, Receptie/balie, Technisch/onderhoud/beheer, Vervoer
Locatie:
Centrum
Vacaturenummer:
15386

Meer informatie of reageren op deze vacature?

Dit is slechts een beperkte weergave van de vacature. Om de vacature in zijn geheel te bekijken moet u registreren of inloggen.

Om te kunnen reageren op deze vacature moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

Heeft u nog geen account bij Vrijwilligerscentrale Nijmegen? Klik dan hier om u te registreren.