Organisaties en bedrijven

Wat kan de Vrijwilligerscentrale Nijmegen voor u doen?

Bent u op zoek naar vrijwilligers die zich voor uw organisatie willen inzetten? Hebt u behoefte aan ondersteuning of hebt u vragen over het vrijwilligerswerk? De Vrijwilligerscentrale Nijmegen helpt u graag! Is uw organisatie een non-profit organisatie zonder winstoogmerk, dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze diensten. 

 

VRIJWILLIGERS VINDEN
Wij kunnen u op verschillende manieren helpen. 


INFORMATIE, ADVIES EN SCHOLING

  • Op zoek naar scholing voor uzelf of uw vrijwilligers? Neem dan beslist een kijkje op de Vrijwilligersacademie Nijmegen, het scholingsplatform waarop scholingen voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken, te vinden zijn. Hier kunt u ook uw scholing en kennis delen met andere organisaties en vrijwilligers.
  • Op de pagina organisatieondersteuning leest u op welke wijze wij uw organisatie kunnen ondersteunen zodat u beter in staat bent om vrijwilligers te vinden en te behouden. 
  • Lees bij wet- en regelgeving meer over de collectieve VNG Vrijwilligersverzekering van de gemeente Nijmegen.
  • Een aantal handige documenten en links hebben we voor u op een rijtje gezet.


MAAK GEBRUIK VAN ONZE EXPERTISE
Neem gerust contact op om eens kennis te maken en/of uw vragen aan ons voor te leggen. Bel of mail naar Heleen Tieze, Coördinator Bemiddeling via h.tieze@vwc-nijmegen.nl of  024 820 00 22.


NIEUWSBRIEF VOOR ORGANISATIES
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor organisaties zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen, regelingen en interessante bijeenkomsten rondom vrijwilligerswerk in Nijmegen.