Ik zoek een vrijwilliger

Heeft u een maatschappelijke organisatie en is uw organisatie op zoek naar vrijwilligers? Wij kunnen u op verschillende manieren helpen. 
Plaats een gratis vacature in de vacaturebank, of zoek een vrijwilliger in het vrijwilligersaanbod van de talentenbank. Uw organisatie heeft een account nodig om toegang tot beide te krijgen.

    


Een vacature plaatsen in de vacaturebank

De vacaturebank wordt veel bekeken en er reageren dagelijks potentiële vrijwilligers op de vacatures.  Wanneer u een account heeft dan kunt u een vacature plaatsen. Deze moet aan een aantal voorwaarden voldoen, bekijk onze criteria voor bemiddeling in vrijwilligerswerk. De vacature komt online te staan na goedkeuring door medewerkers van VWC Nijmegen. Hiervan ontvangt u een bevestigingsmail. Als er nog vragen zijn dan nemen wij contact met u op.
Is de vacature vervuld? Voorkom teleurstellingen en deactiveer de vacature zelf door in te loggen op uw account.
tip: schrijf de vacature zo aantrekkelijk mogelijk. Bekijk onze tips.

 

Vind een vrijwilliger in de talentenbank

De talentenbank is een nieuwe manier om vrijwilligers te vinden.  Deze staat vol met profielen van vrijwilligers. Log in en neem een kijkje tussen de talenten.

Evenementen en korte activiteiten

Organiseert uw organisatie een evenement of korte activiteit waarvoor u vrijwilligers zoekt? Laat het ons weten, dan nemen wij uw vrijwilligersoproep op in de aparte evenementenkalender. Sommige vrijwilligers zijn juist op zoek zijn naar een eenmalige klus.

Vragen of hulp nodig?

Wij helpen u graag. Bel naar 024 8200024 of mail naar bemiddeling@vwc-nijmegen.nl